Sexlegetøj til Mænd

Penisring: Den komplette guide – sådan køber og bruger du en penis ring

En penisring giver dig muligheden for, at holde længere, samt at få en hårdere erektion. Den hårdere erektion er nået der vil stimulere dit samleje på en fantastisk måde, hvor du dermed vil have en helt anden oplevelse af samlejet. Din penisring findes med både vibratorer og uden vibratorer. Dette er selvfølgelig nået vi i løbet af dette indlæg vil give dig et overblik over. Der vil blandt andet blive diskuteret hvad vi mener er den bedste penisring på markedet, hvordan en penisring skal vedligeholdes samt hvilke muligheder en penisring tilfører dig og/eller din partner til forspillet.

 

Fræk penisringPenisringe fås i mange forskellige designs og størrelser, hvorfor det vurderes som relativt vigtigt, at holde tungen i munden når man skal finde netop den variant man holder mest af. Vi har i dette indlæg opstillet diverse muligheder, til dig som både er en ny forbruger men ligeledes til dig som er en mere erfaren forbruger af legetøj i denne klasse.

Vi mener, at man ikke skal gå ned på kvalitet når det omhandler penisringe. Faktisk er vores oplevelse, at det på sigt bedst kan betale sig, at betale en tand mere og dermed få en forøget kvalitet – det er uden tvivl nået du vil blive glad for.

De fleste penis ringe kan anvendes under, før og efter samlejet, på alle tænkelige måder. Du vil simpelthen få en bedre erektion, som vil føles ubeskriveligt rart. Din penisring påsættes blot rundt om penis og/eller testiklerne, som anvist af billedet, og herefter kan du igangsætte vibrator funktionen, eller hvis du har købt en uden vibrator blot stramme den til således den bedste oplevelse fås.

 

Den største fordel, som de fleste påpeger når vi snakker en penis ring, er klart hvor transportabel den er. Med andre ord får du altså adgang til et produkt, som du mere eller mindre kan tage med dig overalt. Der er ingen tvivl om, at et sådant produkt er mange af de rejsendes favorit, da den reelt set kan ligge i uset i en lille lomme, hvor kun du ved hvor den er. En anden nævneværdig behagelighed ved en fræk penis ring er naturligvis, at såfremt du køber en med vibrationsmuligheder, så vil den stimulere kvinden når du er inde i hende. På den måde får i altså et produkt til både dig og hende, som i med garanti vil blive glade for.

Penisringe er fremstillet med tanke på forbrugeren, med dette menes at der ikke er nogen risiko for, at du vil kunne stramme den for hårdt rundt om penis, så du eksempelvis ikke kan få den af igen. Mange spekulere dermed også i, om den giver mærker rundt om penis, hvis man nu strammer den til max, og dette gør den naturligvis i 1 minut, men herefter forsvinder det igen. Det svarer i bund og grund til, at du tager en elastisk og sætter rundt om fingeren. Her vil du ligeledes have et lille rødt mærke i en kort periode, hvorefter det forsvinder igen.

 

En Penisring øger nydelsen med helt op til 100% sammenlignet med du bare selv sad med din højre hånd, der ingen tvivl om der derfor ingen undskyldning er for ikke at købe en penis ring. En penis ring for begyndere ses af billedet her til højre, hvor disse har forskellige mål og man derfor kan påsætte den i forskellige niveauer på penis. Når penisringen er påsat begynder du blot at onanerer, og du vil gradvist kun mærke at du blive stimuleret på en helt anden måde.

Som ny bruger af en penisring, vil man i starten føle det er lidt underligt, men dette er blot en fase man skal over, får ligeså snart du får en erektion er der ingen tvivl om, du er ualmindeligt tilfreds med dit nye produkt. En penisring for begyndere er selvfølgelig god til alle aldre af mænd, dvs. er du 70 eller bare 20 år, jamen så er behageligheden lige så god. Mange går også det, at de anvender den sammen med deres partner, dvs. du eksempelvis med disse anviste ringe (som fremgår på billedet), kan trænge op i din partner imens du har penisringen på. Dette giver en fantastisk fornemelse, da du vil føle det som, om du er låst men samtidig er fri – som i kan fornemme er det svært at forklare, men du forsøgte jeg alligevel.

Det er med andre ord vores klare opfattelse, at hvis du ønsker at udfordre sin sexualitet, så er en penisring et rigtig godt sted at starte. Tjek et bredt udvalg hos vores udvalgte forhandler af nedestående link. De tilbyder intet mindre en hurtig og diskret levering, fri fragt samt super konkurrence dygtige priser.

 

Penisring med vibration

Vibrerende penisringe er manges foretrukne produkt, da du her både får den ‘tryggende’ fornemmelse men ligeledes en vibrerende feature, som selvfølgelig gør det endnu bedre. At du kan købe en penisring med vibration gør det samtidig muligt for dig, at træne din udholdenhed, det vil sige, du øger din erektion og kan derfor foretage længere samleje. Dette er selvfølgelig nået dine partnere / din partner vil foretrække da han/hun selvfølgelig vil opnår en mere behagelig oplevelse.

Generelt er en penisring med vibration super anvendelig både hvis du er i forhold, men også hvis du er single. Du stimulerer nemlig dig selv på en måde vi garantere du ikke har prøvet før. Hvis du hermed er i tvivl om, hvorvidt din nye vibrerende penis ring har en lang holdbarhed – så skal du være helt rolig. Faktisk er du så heldig, at de fleste blot oplades med et usb stik i stikkontakten eller i computeren, og efter 1-2 timers opladning kan den nu igen holde i 2-3 timer. Det er derfor skruen uden ende bare med en positiv vinkel.

 

Det bør desuden nævnes at en penis ring med vibration er utroligt nem at vedligeholde. Det kræver blot, at du lige fugter den med en våd klud eller lignende, også er den så god som ny næste gang du anvender den. Vi har i denne anledning uploadet nedenstående video, som på relativ kort tid (anslået 4 minutter) forklarer hvorledes en penisring virker. Du får ligesom med meget andet et bedre indtryk af hvad en penisring er, hvis du giver dig selv få minutter og lige får kigget videoen igennem.

De nye penisringes motorer er så stærke, at du bare på halvt plus vil kunne blive stimuleret så dejligt, at du næsten vender det hvide ud af øjnene. Vi har selvfølgelig prøvet dem af via. vores produkttestere, og her er intet andet en gode tilbagemeldinger, hvorfor vi selvfølgelig har valgt at lave dette indlæg. Vi synes I som læsere skal have muligheden for at få del i hvad vi her I redaktionen anser som vores mest populære produkt, og her er dette produkt klart i top 10.

Kvalitets penisring

Som du kan se her kan man styre penisringens vibrator ved blot at trykke på + eller – tegnet. På den måde skruer man op og ned for vibratorens styrke, og jeg må bare sige, at da jeg prøvede en – var jeg meget overrasket over hvor kraftig den rent faktisk var. Man er lidt i chok i starten fordi man tror den sidder forkert, men sådan skal det føles. Når man så begynder at onanerer, så er der ingen vej tilbage – så har produktet taget dig og du har herefter et nyt yndlingsprodukt, ingen tvivl om det!

Vi har af nedenstående link opstillet en bred vifte af penisringe med vibration, så du derfor har muligheden for at danne dig et overblik over de forskellige muligheder. De billeder vi har inddraget her i indlægget er selvfølgelig også af nedenstående links således du kan købe disse såfremt du synes de passer perfekt til dig:

 

 

Penisring uden vibration

En penisring uden vibration er til dig, som er ny i faget og måske ikke ønsker at give så meget for en penis ring – dette er selvfølgelig også fint, da du hermed får en mere stille tilgang til anvendelse af penisringe. Der finde både de mere billige og dyre versioner, så der burde være et produkt som passer til dig. Der ingen tvivl om, at efter du har brugt din penisring igenne en længere periode er vi sket ikke i tvivl om, at du køber en lidt bedre version – så derfor siger vi også, at du ligeså godt fra start kan købe en lidt bedre version for få 100 kr. mere og dermed øge oplevelsen med det – det ville jo være træls, at få halv stimulering når du får ingen penge ville få en oplevelse du ikke ville kunne sammenligne.

 

Vores anmeldere svarere entydigt, at de synes de penisringe uden vibration henvender sig bedst til de par, som ønsker at bruge dem under samleje – af den grund er det ikke unormalt at mange har flere forskelle penis ringe dvs. en med vibration og en uden vibration – man kan selvfølgelig helgardere sig ved at købe en med vibration, hvori vibrationsdelen kan slåes fra.

 

Jo mere du anvender din penis ring jo bedre erektion vil du også opnå. For som nævnt tidligere har en produktet denne funktion, at du får en kraftigere og længerevarende erektion, som selvfølgelig gør at behageligheden ligeledes er fantastisk.

Efter brug skyldes din nye fantastiske penisring i varmt vand, også selvom den er med vibrationmulighed og den er herefter klar som ny.

Generel kan vi sige fra mange års erfaring i branchen, at en penisring både kan anvendes derhjemme men grundet produktets størrelse anvendes det ligeledes i større grad til, at tage med på rejse. Så hvis du er en travl forretningsmand, jamen så har du her et produkt som opfylder alle dine kriterier – ja, faktisk kan du have de fleste i lommen uden du vil blive opdaget, der er nemlig massere af penisringe som er produceret uden metal/jern i – og du derfor vil kunne have den skjult i en jakkelomme eller lignende.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedste anmeldte penisringe

Nedenstående link henviser til den forhandler i Danmark, som vi her hos lovebuddy vurdere til at have det største og bedste udvalg af penisringe. Det er selvfølgelig vigtigt du kigger markedet igennem, men inden dette bedes du danne dig et overblik via nedenstående link. Det klart at en penisring kan virke en smule creepy, hvis du er ny indenfor branchen – men det skal du se bort fra. Markedet for disse typer legetøj er i kæmpe vækst, og aldrig har vi i Danmark hos diverse forhandlere haft så store omsætninger – der er med andre ord virkelig tryk på konkurrencen herhjemme, og det skal du som forbruger kun være glad for.

Der hvor de fleste dog kan have det svært er ved, at danne sig et overblik i et marked med mange spillere. Derfor har vi valgt at give dig et overblik over diverse produkter, så hvis du har yderligere 15 minutter, så skal du giver dig et kig rundt på siden og du vil herefter få svar på de fleste af dine spørgsmål – vi er nemlig danmarks foretrukket medie til sammenligning af priser og ikke bare på penisringe.

 

Hos lovebuddy har vi læseren i fokus, så hvis du ligger inde med nogle spørgsmål eller anden undren omkring indlæggene, så tag endelig kontakt til os via vores kontakt formular. Vi er meget åbne for spørgsmål og endda vil vi meget gerne tilbyde forskellige løsninger. Vi er hele tiden i udvikling og arbejder hver evigt eneste dag på at optimerer din oplevelse af hjemmesiden, dette vil du forhåbentligt opleve. Derfor vil vi meget gerne modtaget foreslag eller andet fra dig såfremt du måtte have et eller andet på hjertet.

Afslutningsvist bør det nævnes at en penisring kan have mange forskelige specifikationer både hvad angår længde dvs. cm. osv., så tjek lige dette inden køb såfremt du er i tvivl om, du måtte kunne passe produktet. En penis ring er dog ofte fremstillet med en funktion, som gør det muligt at tilpasse efter din penis således du får et produkt, som du vil kunne tilpasse og dermed ikke afhænger af hvor stor en penis du har.

Vi håber du har nydt indlægget og fået svar på de væsentligste spørgsmål, eller må du mere end gerne skrive en kommentar i nedenstående kommentar felt, så vil vi besvare dit spørgsmål indenfor 24 timer.

3 Kommentarer
 1. Spændende indlæg.

  Jeg har siden et par uger siden blevet opmærksom på, hvad en penisring er og lige siden har jeg været optaget af at læse så meget som muligt om dette produkt.

  So far har i det mest informative indlæg, og jeg er yderst tilfreds med den måde hvorpå i håndtere informationen. Jeg er klart en ny følger af jeres flotte blog.

  Jeg ville dog ønske i havde en e-mail funktion, således jeg kunne abonnere på de gode indlæg der løbende bliver aktuelle – har i det nogle steder?

  Med venlig hilsen
  P.Nielsen

  • Reply
   Anne Katrine (Indehaver) 20. maj 2018 at 12:19 am

   Hej P.Nielsen

   Vi har helt korrekt ikke tilføjet et pop-up vindue, som kommer frem, da vi har vurderet dette ville genere læseren. Hvis du dog ruller helt ned i bunden, så vil du se, at der er mulighed for at tilmelde sig vores mail funktion. Her vil der løbende komme opdateret indhold og ekstramateriale, som du umiddelbart vil være meget tilfreds med.

   Hvis det modsatte skulle ske, at du ikke synes vores nyhedsbrev er nået værd, er der naturligvis mulighed for at afmelde denne funktion.

   Vi ønsker dig en god aften herfra.

   Vh.
   Anne Katrine

 2. hej, nice ring

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik