Læder bondage: Oversigt over det bedste udstyr

Der findes en masse produkter og udstyr, man kan købe sig til, hvis man ønsker at udfordre egne og sin partners seksuelle grænser, men blot udvikle sig seksuelt. Læder bondage, læder harness, læder manchetter og læder korsetter er alle sammen ting, der oftest forbindes med BDSM, hvorfor mange indtil nu har været afholdende fra at købe disse produkter.

Dog udviskes grænseskellet mellem de mere kinky sexformer og dét som kaldes vanillesex, hvorfor flere og flere danske forbrugere begynder at vende deres blikke mod forskelligt udstyr til læder bondage. I denne artikel, kan du læse mere om dine muligheder og købsbeslutninger i forbindelse med denne produktgenre.

Da det er langt de færreste, der før har overvejet eller haft en klar holdning til læder bondage, vil denne artikel guide dig igennem de mest generelle ting du skal vide om bondage, samt hvad du kan købe både som nybegynder og øvet i denne sexform.

Udvalg af ophidsende læder bondage

læder bondage

Find erotisk læder bondage her!

Kort og godt om læder bondage – værd at vide inden man køber udstyr

Hele essensen omkring læder bondage, og bondage generelt, er at man for en periode kan iføre sig udstyr, der lader en overtage en anden identitet, en den man har til daglig. Begrebet læder bondage dækker derved over den overordnede kategori, hvori man finder en masse frække og lækre produkter til bondage brug. Ved nærmest at klæde sig ud i lak, læder og latex, kan man sammen med sin partner nå nye højder af ens sexliv og samtidig få testet ens grænser og muligvis få afprøvet nogle fantasier.

Som nybegynder i bondage miljøet, kan det være både svært, grænseoverskridende og lidt skræmmende at klikke sig igennem de mange produkter og valgmuligheder. Dette er oftest grunden til, at mange der ønsker at forsøge denne form for sex, giver op før de endnu får begyndt deres nye rejse mod ekstrem nydelse og intimitet med deres partner.

Når man skal begynde sin rejse, kan man med fordel starte med at afprøve en eller flere af de produkter man finder i kategorien af læder bondage.

Læder harness

Dette dækker over forskellige typer af seletøj som du og din partner frit kan vælge og vrage imellem. Det handler om at vælge noget, som I begge syntes er frækt og som bæreren af produktet vil føle sig tilpas i.

læder harness

Se udvalget af sexede læder harnesser her!

Læder manchetter

Langt de fleste kender til ordet ’manchet’, der bruges i forbindelse med jakkesæt og smoking til at holde skjorten på plads under jakken. Dog bruges disse også i forbindelse med læder bondage, dog blot som en form for håndjern eller spændebånd, der holder din partner låst i den position du ønsker dem.

Læder bondage: Oversigt over det bedste udstyr 1Køb frække læder manchetter her!

Læder korset

Dette er blot én af de typer af frækt lingeri, der kan give et ekstra pift, når man forsøger sig med læder bondage. På trods af, at korsetter gik af den daglige mode for flere århundreder siden, har disse nu igen fået anerkendelse i soveværelset, hvor både kvinder og mænd bruger disse til at opildne deres partners lyst.

læder korset

Se de frækkeste læder korsetter her!

Andre former for udstyr og teknikker til læder bondage

Som tidligere nævnt er læder bondage det begreb, der dækker over mange af de produkter man kan bruge for at optimere og udforske sit sexliv. Det kan dog også være produkter såsom piske, blindfolds, masker og meget andet, der kan hjælpe dig i din higen efter at udforske og afprøve nye oplevelser og teknikker.

At være den, der bliver bundet op, holdt nede, eller fastspændt, kræver at man kan og tør afgive kontrollen til din partner. Bondage og BDSM handler ikke om at påføre hinanden smerte for at gøre skade, men om at holde sin partner på skillelinjen mellem nydelse og smerte for nydelsens skyld. Derfor skal dette ske i et trygt miljø, hvor man på forhånd har aftalt nogle særlige spilleregler, blandt andet et eller flere stop-ord, så din partner kan vide, hvornår du har fået nok og ønsker at stoppe.

Man kan hurtigt lade sig rive med når først legen går i gang, dog skal man altid huske at have sikkerheden først, hvorfor det ikke anbefales, at man strammer alt sit nyindkøbte læderudstyr for meget, da det kræver øvelse at se hvornår man gør gavn og hvornår man kan gøre skade.

vibrator nydelse

Er man i tvivl om, hvordan man skal bruge læder bondage udstyr og ønsker at lære nogle flere teknikker for virkelig at få sin partner op og flyve, kan man i nogle BDSM- og swingerklubber lave aftaler om blot at komme og kigge og lære.

Billig læder harness

Der findes mange forskellige typer læder harness på markedet. Derfor kan det være svært at gennemskue og vælge, hvilket der vil passe bedst til en selv, eller ens partner. En af de mange fordele ved en harness er, at man næsten ikke kan gå galt i byen når det kommer til at skulle vælge størrelse, da langt de fleste typer kan indstilles og tilpasses den krop de sidder på.

læder harness sexshop

Find læder harness her!

Der findes dog typer af læder harness, der er designet specielt til enten kvinder eller mænd. Man kan oftest se på en harness, hvilket køn den passer til, da der oftest vil være gjort plads til enten bryster eller penis som en fast del af seletøjet, der også kan spændes om disse erogene steder.

En anden fordel ved at købe en læder harness er i sig selv et paradoks; selvom man er spændt fast, har man mere frihed. Det lyder underligt på skrift, men i praksis forstår man det straks. Bruges en læder harness i forbindelse med læder bondage, er den umiddelbare grund at spænde ens partner op for at skabe en form for dominans eller kontrol over dem.

Dog kan man sagtens bevæge sig i en harness, selvom den sidder tæt ind til kroppen, medmindre man køber en harness, der har jernringe til fastgøring på f.eks. sengestolpen. De mange remme og snore i en harness giver ens partner mulighed for flere steder han eller hun kan holde fast mens man har sex. Langt de fleste kvinder tænder på at blive holdt nede eller holdt i et jerngreb mens de penetreres, det samme gør mænd når de domineres af deres partner, da intens stimuli af en erogen zone medfører at kroppen ubevidst vil flygte fra nydelsen.

For mange nybegyndere kan en harness i forbindelse med læder bondage være en stor mundfuld at sluge, da man er i tvivl om, hvordan den skal spændes om kroppen, hvilken type man skal vælge samt hvor langt man tør gå. Er man i tvivl om konceptet om at blive spændt fast, eller decideret bange for at blive kvalt eller ubevidst stoppe blodtilførslen, bør man starte med en harness, der er formet som en vest og derfor ikke spændes om halsen.

Læder manchetter

Dette legetøj er perfekt for dem, der blot ønsker at snuse forsigtigt til læder bondage. Langt de fleste kvinder, og en del mænd, har efterhånden tygget sig igennem de mange erotiske noveller og romaner, der for nyligt er blevet populær fiktionslæsning. I disse bøger bliver der oftest brugt læder manchetter, da disse er det næste skridt fra håndjern.

læder manchetter sexshop

Find læder harness her!

Læder manchetter kan bruges om både håndled og ankler, hvilket giver mulighed for at spænde ens partner fast til både hovedgærdet og fodenden af sengen på samme tid og pirre ham eller hende til de tigger om mere.

Disse bruges oftest i forbindelse med dominanslege, og er særligt egnede hvis man som nybegynder ønsker at starte stille ud med udforskning af forskellige måder at stimulere på. Har man en særdeles kilden partner, kan læder manchetter få ham eller hende til at ligge nogenlunde stille, mens man kilder med en fjer eller spidsen af en pisk, eller endda går skridtet videre til de mere lyst/smerte metoder såsom isterninger og varm stearin.

Ligesom med håndjern, kan man få både billige og dyre varianter af disse læder manchetter, dog anbefales det at købe nogle, som man finder interessant og som ikke er for dyre. Man kan med fordel finde nogle med blød foring således, at man ikke får slidmærker, når man for alvor giver den gas i soveværelset.

Læder korset

Et korset er ikke længere forbundet med en masse irriterende afstivere, der gnaver under armene og i ryggen. Der findes mange typer læder korsetter, der dårligt nok dækker maveregionen, men som stadig hører under denne kategori.

læder korset sinful

Find læder harness her!

Der findes mange fordele ved at bruge læder korset i forbindelse med sine bondage lege i soveværelset. For det første gør denne form for udklædning det nemmere at leve sig ind i en anden rolle som enten dominant eller submissiv, hvis der er tale om sexlege af mere kontrolstyret karakter.

Når man ifører sig et læder korset må man i sindet give slip på husmoderen, den hårdtarbejdende karrieremand, eller hvem man nu er til daglig og blot lade sig hensynke i det nye, spændende og pirrende univers man har med sin partner i soveværelset.

Langt de fleste korsetter er nemme at få både på og af, hvilket kan være en fordel hvis sexakten skal fremskyndes og man har brug for, eller lyst til at være nøgne sammen. Langt de fleste korsetter kan godt tåle at blive rykket lidt i, hvorfor man ikke skal være bekymret for, at disse går nemt i stykker, medmindre naturligvis de er en kombination af læder og blonde, hvor blonden nemt kan revne.

Uanset om du er mand, kvinde, slank eller buttet, kan du finde et læder korset, der perfekt passer til din krop og kropstype. Der findes korsetter, der understøtter brystet og derfor lader det være til frit skue, hvorimod andre korsetter følger det mere klassiske design og skjuler alt fra kravebenet til skambenet.

Man kan med fordel forsøge sig med forskellige typer af korsetter før man vælger det, der bliver ens favorit. Man bør føle efter om ens behov kan tilfredsstillet i forbindelse med smidighed, bevægelighed, materialetype, design og lignende faktorer som man selv måtte have.

 

 

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk