Prostata orgasmer med massage: Komplet guide

Prostatitis er en kronisk sygdom, der rammer mellem 20-40 % af middelaldrene mænd.

Har man udviklet denne sygdom, eller har forstørret prostata i udviklingsfasen til prostata hyperplasia, kan man få stort udbytte af prostata massage. Ellers kan du tage et kig på én af disse 3 produkter til behandling af forstørret prostata: Finasterid, Avodart eller Proscar.

Massagen kendes i daglig tale som ’malkning’ og udføres normalt af professionelle. Det kan dog være yderst grænseoverskridende at gå til en professionel urolog eller en prostitueret for at få masseret sin prostata.

Din partner kan derfor få indblik i sygdommen og lære at malke på professionel manér for at lette hverdagen i hjemmet.

Udover den positive virkning på prostatitis, kan prostata massage også have en effekt på mandens seksuelle lyster og libido. Denne artikel handler derfor om muligheder for at gøre det i hjemmet, alene eller sammen med sin partner.

Der vil derudover også blive præsenteret nogle produkter, der gør oplevelsen fræk for både den involverede mand og kvinde:

Step 1: Renlighed

Step 2: Indledende prostatamassage teknik

Step 3: Anbefalede produkter til g-punkt stimulering


 

STEP 1 – Renlighed

anal rengøring

Tjek prisen her

Kort og godt kan du bruge denne til, at rengøre dig analt inden du/I igangsætter prostata massagen. Det foregår egentligt ved, at du tager lunkent vand ind i den.

Herefter lader du den glide op i dig, og du “spuler” så – uden at give den alt for meget kraft.

 

STEP 2 – Indledende prostatamassage teknik

Overordnet set findes der to standardiserede metoder at udføre prostata massage på. Dog kan du selv, eller i samråd med din partner, forsøge dig frem og finde dén. Der bedst passer til dig så du oplever den ønskede effekt.

For nogle er det et stort skridt at skulle indføre noget i anus, hvad enten det er en finger eller et massageapparat. Derfor bør du og din partner først snakke om, hvad I ønsker således, at ingen grænser overskrides eller at nogen kommer til skade.

Inden man starter en prostata massage, bør man dog altid få fat i en god glidecreme til formålet. Den type glidecreme, der anbefales særligt i forbindelse med denne massageform er System Jo Premium Anal. Glidecremen er silikonebaseret og kan derfor bruges sammen med latexkondomer og visse typer sexlegetøj.

System Jo Premium Anal

system_jo_premium_anal_120_ml

Tjek prisen her

Denne glidecreme er særligt god til prostata massage. Da den er drøj og i teksturen og holder effekten længe.

Således at I ikke skal stoppe op og påføre mere glidecreme ligesom man vænner sig til følelsen af den anale stimuli.

Sådan udføres prostata massage:

  • Sørg altid for tømme både tarmen og blæren inden massagen påbegyndes. Brug eventuel en skyller til formålet for at sikre minimal bakteriekontakt.
  • Bruges der finger til formålet, skal man vaske hænderne grundigt og gerne bruge en latex handske eller et kondom – husk glidecreme både omkring anus og på fingeren/legetøjet.
  • Indsæt forsigtigt én finger i anus og vær opmærksom på din partners reaktion. Vent eventuelt nogle sekunder før fingeren føres længere ind. Anvend evt. prostata sexlegetøj (se de anbefalede produkter herunder)
  • Søg efter prostata med fingerspidsen, den vil føles som en lille rundt kugle eller bold og sidde på endetarmsvæggen ind mod maven.
  • Læg et blidt tryk på prostata og hold dette i 3-4 sekunder, fjern derefter trykket igen ved at flytte fingeren.
  • Gentag trin 5 nogle gange. Det er helt normalt, at penis i mellemtiden udskiller en smule hvid masse.
  • Gentag denne proces flere gange, manden vil højest sandsynligt få erektion, hvilket er helt normalt.

Hvis prostata massage indgår som en del af forspil eller efterspil i forbindelse med sex, kan man med fordel også massere mellemkødet mellem roden af penis og anus.

Denne form for massage bruges ofte i forbindelse med sex og kan give manden nogle fantastiske orgasmer.

STEP 3 – Anbefalede produkter til g-punkt stimulering (prostata massage):

Jeg vil i høj grad anbefale, at man anvender produkter til at stimulere g-punktet med.

Det fungerer typisk langt bedre end med én finger.

Listen herunder er lidt lang. Men det er den altså fordi, at der findes så mange gode produkter at vælge i mellem (i min optik).

Jeg har forsøgt at vælge de bedste – også i forskellige prisklasser.

Jeg vil dog lige nævne, at jeg aldrig vil anbefale at købe en prostata stimulator til under 300 kr., selvom jeg har inkluderet det på listen 🙂

Prostata vibrator til mand

sinful prostata vibrator

Tjek prisen her

Her har vi et produkt der uden tvivl er det absolut bedste. Du får her et produkt, som du med næsten garanti får en prostataorgasme med.

Desuden er den sammenligneligt med andre produkter på markedet ikke særlig bredt. Hvilket for de fleste er utroligt rart for på den måde. Bliver det ikke en ubehagelig oplevelse at indsætte den.

For enden af prostata vibratoren er der en lille knap. Med den kan du igangsætte vibrationerne, som når den er opsat analt vil stimulere din prostata.

Det skal du virkelig glæde dig til for hvis du ikke har oplevet det før, så er det virkelig en god oplevelse!

Det kan ikke beskrives, men skal opleves.

 

Prostata Massage Sæt

Prostata massage sæt

Tjek prisen her

Hvis du ikke foretrækker, at købe de bedste produkter på markedet første gang. Men i stedet søger, at prøve det af. Så vil vi klart anbefale dig, at købe ovenstående pakke.

Hvor samtlige af de forskellige steps, som er beskrevet i dette indlæg indgår.

Dvs. der er et produkt til rengøring, et til massage og et produkt til at stimulere prostataen.

Til din information er der desuden en medfølgende guide. I denne kan du læse hvordan du bør bruge produkterne, såfremt du skulle være i tvivl.

Alternative produkter

Langt de fleste mænd vil rynke på næsen og puste deres maskulinitet op, når de hører ordet ’anal dildo’. Dette skyldes at de fleste dildoer forbindes med en penis og at der derfor associeres til homoseksualitet.

På trods af disse holdninger og fordomme, anbefales det at man køber en analdildo til prostata massage. Også selvom massagen ikke hænger sammen med noget seksuelt.

Vi vil nu præsentere tre af de bedste analdildoer til mænd, også kaldet prostatadildoer. Der er uundværlige i forbindelse med prostata massage og prostata udløsning.

Prostata dildo uden vibrator

analdildo uden vibrator

Køb den billigst her!

Man kan med fordel starte med en tynd analdildo, der i langt de fleste tilfælde kan købes for lige omkring 100 kroner. Mange mænd vil have problemer med deres seksuelle grænser. Når en dildo introduceres i sexlivet, eller som et værktøj for at give prostata massage.

Derfor er denne tynde model ideel, da manden gradvist kan vænne sig til følelsen af anal penetrering uden at blive overbebyrdet med indtryk, da denne type dildo ikke vibrerer. Den er samtidig ideel til begyndere. Der blot ønsker at snuse til området af anal stimulering.

2-i-1 prostata massør

2-i-1 prostata massage

Køb den billigst her!

Dette produkt er lidt dyrere og koster oftest omkring 500 kroner, men man får også to oplevelser i ét produkt. Selve dildo delen af produktet har en indføringslængde på 12 cm. Hvilket er rigeligt for at kunne nå prostata. Samtidig har det krumme design behagelige riller, der stimulerer prostata perfekt.

For de lidt mere erfarne og BDSM interesserede, er den anden del af produktet særligt effektivt. Man får nemlig både paddle og dildo på samme tid. Denne er derfor ideel til både manden, der ønsker en almindelig prostata massage. Og konen der ofte skal have nogle smæk bagi.

Elektro prostata dildo fra Mystim

Elektrisk stimulator dildo

Køb den billigst her!

Dette produkt er perfekt til malkning, da dens fleksibilitet gør det muligt at ramme prostata præcis som ønsket. Samtidig har dette produkt mulighed for at udsende elektromagnetiske impulser, der ikke virker så påtrængende som almene vibratorer, men som mere stimulerer i gradvise stød.

Dette produkt findes i en lang række løsninger, der bøjer og krummer sig på forskellige måder. Det kan derfor være en god idé at prøve sig frem og finde dén model. Der bedst passer til ens behov alt efter om man ønsker almindelig prostata massage. Eller også vil bruge produktet i en seksuel sammenhæng.


 

Mandens G-punkt

Det er heldigvis ikke kun kvinder, der har et g-punkt, der får dem op i skyerne ved en orgasme. Mænds prostata fungerer som deres primære g-punkt. Hvorfor flere og flere mænd udforsker emnet omkring prostata massage og anal stimulation.

Modsat kvinder, har mænd mere end ét g-punkt. Disse siges også at være mere følsomme ens kvindens. Mandens g-punkt befinder sig umiddelbart under hans blære og har samme ru overflade som en valnød. Dette punkt kan også nås ved at massere mellemkødet mellem undersiden af klunkerne og anus.

De fleste mænd foretrækker at mellemkødet masseres let. Eller at man ligger et stabilt tryk på det mens han støder, eller i forbindelse med oralsex. Dog kan det også masseres i forbindelse med prostata massage. Hvilket kun giver yderligere stimuli og mulighed for voldsommere orgasmer.

Anskaf prostata sexlegetøj diskret og billigt her!

 

Prostata orgasme

Ligesom myten omkring den kvindelige g-punkt-orgasme. Der er velkendt for at give squirt-orgasmer, er mandens prostata orgasme også en myte eller et sagneventyr for mange. Dog er der fakta bag historierne, og det er kun gennem afprøvning af prostata massage man kan opleve dem.

Tidligere i artiklen skimmede du dig sikkert igennem punkterne om prostata massage, men vi anbefaler at du nærlæser det afsnit igen og lader tankerne og følelserne få frit spil. I stedet for at stille dig selv spørgsmålet om du ønsker anal stimulering. Så stil i stedet dig selv spørgsmålet; tør du leve et helt liv uden at opleve en prostata orgasme?

Som mange forældre siger til deres børn, så kan du ikke vide om du kan lide det før du har afprøvet det. Mænd der allerede har oplevet en sådan orgasme, kommer tilbage efter mere, da det er en euforisk rus man bliver afhængig af.

Forsøg dig i det små til at starte med, prøv selv hvis du er smidig, eller få din partner til at hjælpe dig. Derefter garanterer vi dig, at du får lyst til at købe og afprøve nogle af de førnævnte produkter til prostata massage.

Udløsning

Når en kvinde er så heldig at få en g-punkt-orgasme, vil hun oftest squirte en smule. Altså sprøjte skede sekret ud af vagina, totalt ukontrolleret. Følelsen af at tisse i bukserne er den samme som mænd oplever, når de får en prostata massage, dog tisser man ikke rigtigt – men det er samme følelse af lettelse.

Dette skyldes, at prostata, som tidligere nævnt ligger tæt på blæren, hvorfor krampetrækningerne efter orgasmen vil sende dig ud et sted, hvor du ikke føler at du kan være i dig selv af ren ekstase.

Prostata sex

Som tidligere nævnt behøver man ikke have problemer med prostatitis eller forstørret prostata for at nyde godt af prostata massage. Mange singler og par bruger det i seksuel sammenhæng for at give manden den perfekte orgasme, så også han føler sig værdsat.

I forbindelse med begrebet prostata sex, menes der at man enten selv, eller i samarbejde med sin partner, oplever prostata orgasme ved hjælp af stimulering fra enten en finger eller sexlegetøj.

For nybegyndere, kan det være svært at finde prostata, da man ofte går lige forbi den, da man tror den sidder et godt stykke oppe. Dog skal man ikke længere end 1-2 fingerled op før man rammer den. Du kan på billedet se, hvor prostata sidder og hvilken retning du skal krumme fingeren for at nå den.

I forbindelse med prostata sex, bruger mange par den metode, at partneren både onanerer for dig og samtidig yder prostata massage så du kun skal tænke på det euforiske sus og den voldsomme orgasme, der følger i kølvandet på arbejdet.

sex

Malkning

Som tidligere nævnt går prostata massage også under navnet malkning. Dette begreb bruges både af urologer og sexprofessionelle. Det der egentlig ligger i begrebet, er den stimulering af prostata man udfører for at opnå udløsning.

Malkningen hænger derfor sammen med prostata orgasmen, du kan ikke opleve orgasmen uden at selve malkningen er udført korrekt. Er man usikker omkring at få malket prostata ordentligt, anbefaler vi at der bruges legetøj til formålet. På denne måde kan du sikre dig en vild orgasme hver eneste gang.

Anden vigtig viden

På dansk kaldes prostata for blærehalskirtlen og er en lille knude på størrelse med en kastanje. Urinrøret løber igennem prostata, hvorfor de fleste mænd kun har hørt denne kropsdel omtalt i forbindelse med prostatitis, smerter i forbindelse med urinering eller prostatacancer.

Desværre rammer prostatacancer i gennemsnit 1 ud af 11 mænd om året, hvilket er meget høje tal. En sund prostata kan blandt andet opnås ved hjælp af prostata massage, der letter trykket omkring urinrøret og kan mindske smerterne i forbindelse med prostatitis.

For at sikrer sig bedst muligt mod denne kræftform, bør man massere sin prostata på jævnlig basis, hvorfor vi anbefaler at købe legetøj, der kan hjælpe på ugentlig basis så det kan gøres måde sammen med, og uafhængigt af, en partner.

Prostata betegnes både som en erogen zone og som et af mandens g-punkter. Derfor kan man sagtens opleve en lægelig undersøgelse af prostata på en helt anden måde, end hvis der udføres prostata massage med seksuelle undertoner.

Ved længerevarende stimuli opbygges mandens lyst og han får i de fleste tilfælde erektion blot af prostata massagen. Man bør dog ikke starte med en prostata massage, medmindre manden er mentalt tændt på sex i forvejen, da han kan have problemer med at slappe af i ringmusklen, hvis ikke lysten er der fra starten.

Prostata orgasmer med massage: Komplet guide 1

Et sidste tip

Et sidste tip på falderebet i forbindelse med prostata massage er, at det er klart bedst for manden, hvis han ligger på ryggen eller siden med benene foldet op i en løs fosterstilling mens massagen finder sted.

Gør man det alene, kan man godt have problemer med at nå i disse stillinger, hvorfor vi igen anbefaler at købe legetøj, der kan nå hvor man ikke selv kan.

Forsøger man at udføre prostata massage i f.eks. doggystyle, vil legetøjet eller fingeren oftest ramme den modsatte side af endetarmsvæggen, hvorfor man ikke rammer selve prostata og massagen ikke udløser en orgasme.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk