FetishSexlegetøj til KvinderSexlegetøj til MændSexlegetøj til Par

Gummi fetish: Gummi bondage, tøj, udstyr og tilbehør | Komplet guide!

Er du helt vild med gummi fetish og bondage? Så skal du 110% tage et kig på denne side. Jeg sørger for at guide dig igennem til noget af det frækkeste gummi sexlegetøj bondage udstyr og fetish produkter af gummi.

Hvis du ikke er fuldstændig blæst bagover efter dette indlæg og har vanvittig meget lyst til at købe noget nyt gummi fetish legetøj til skabet derhjemme, så er der altså noget galt. Mit navn er Anne-Katrine og jeg er skribent her på Eroti. I løbet af dette lille indlæg skal jeg forsøge enten at tilfredstille dine lyster og fetish for gummi, ellers så skal jeg gøre mit bedste for at tænde en ny fetish i dig for netop det.

 

Jeg håber du bliver hængene og læser med til det sidste. I løbet af indlægget vil jeg sørge for at smide en masse gode gummi bondage billeder ind og linke til frække steder du kan besøge for at finde nye gummi produkter til sex.

 

Gummi fetish

fetish gummi  En gummi fetish er noget utrolig mange mennesker har uden rent faktisk at vide det. Det lyder måske mærkeligt, men det er ikke desto mindre sandt.

Det er faktisk de fleste som går i igennem livet uden rigtig at være i kontakt med den side af dem selv.

Hvis du er landet her er du med stor sandsynlighed en af dem som syntes gummi er super frækt, ja måske endda noget af de frækkeste du kan køb fetish produkter i.

 

Det er jo et materiale som går igen i utrolig mange forskellige stykker sexlegetøj. Det handler bare om at vide, hvor du skal kigge henne for at finde noget der er frækt og som du kunne fetish gummi kvindehave lyst til at købe.

Det skal jeg i løbet af de næste par afsnit sørge for, at du hvertfald ikke løber tør for muligheder for. Altså at besøge andre frække sider. For vi skal selvfølgelig ikke være så selvccentrerede her på Lovebuddy. Selvom vi selv syntes vi skriver nogle gode informative guides, så kan vi ikke sælge dig produkterne du måske hungrer efter.

 

gummi fetish kvindeVi har faktisk intet til salg her på siden, heller ikke gummi fetish legetøj. Der bliver du nød til at kigge andre steder på nettet. Det vi dog kan gøre for dig er at henvise dig til steder, som vi håber du vil finde interessant. Vi skal hvertfald gøre vores for, at sende dig trygt videre til de rigtige steder.

Husk nu, når du lander på en ny side, så sørg for at køb efter dine dybeste gummi fetisher og lyster. Det duer ikke du kigger efter priser på produkterne først.

gummi fetishDu bliver nød til at tage stilling til, om det rent faktisk er noget du kan lide først. Om det er et produkt du vil kunne bruge meget i udlevelsen af din gummi fetish. Hvis det ikke er det, så skal du for alt i verden undgå at købe det, selvom det er billigt eller på tilbud.

Det får man intet godt ud af. Spørg bare en rigtig shopping narkoman som mig.

Nogle af de produkter jeg er blevet allermest skuffede over har netop været købt fordi jeg startede med at kigge prisen og først efterfølgende forsøgte med mit pris bias at afgøre om det egentligt var et produkt jeg syntes matchede mit gummi fetish behov.

Det er en dum og forkert rækkefølge som ikke sørger for at du “kommer hjem” med de rigtige produkter.

 

 

back to menu ↑

Gummi bondage

bondage gummiHvis du har en fetish for gummi så syntes du med ret stor sandsynlighed også at gummi bondage er utrolig frækt og pirrende. Det gør jeg hvertfald, og jeg er netop i første kategori. Jeg elsker gummi, og der er kun én ting jeg elsker mere end materialet det er at lege binde lege og bondage lege med gummi.

Materialet holder mig bare nede på en måde som slet ikke kan beskrives. Det er en fantastisk fornemmelse og jeg nyder at blive bundet med noget der er lavet af gummi.

Hvis du også elsker gummi bondage så læs du endelig videre her, du bliver først rigtig sent skuffet! Det skal betyde at du hvertfald ikke bliver skuffet – så længe det står til mig. Jeg glæder mig til at vise dig alle de gummi bondage ting jeg har fundet frem. I øvrigt skal du vide at jeg i løbet af indlægget kommer til at linke ti forskellige gummi bondage produkter som du kan prøve og se om ikke skulle være noget for dig.

 

gummi bondageFaktisk så kommer jeg primært til at linke til kategorier på danske sexshops. Så kan du selv træffe afgørelsen om, hvilke specifikt gummi bondage udstyr du ønsker at købe.

Jeg blev på et tidspunkt efter jeg havde lavet dette indlæg spurgt om ikke jeg ville dele, hvordan jeg fandt ud af at det lige var gummi bondage og ikke eksempelvis latex tøj jeg var tiltrukket af. Det er jo rigtigt. Materialerne minder utrolig meget om hinanden.

gummi tøj med åbningSå hvordan finder man ud af hvilket der er ens foretrukne. Det har jeg selvsagt svært ved at besvare for dig. Men jeg kan, som det korrekt blev kommenteret jo fortælle jer, hvordan jeg selv fik det afgjort.

Faktisk var det meget simpelt for mig. Det hjælper måske ikke rigtigt jer i jeres valg. Til det skal det jo så også siges at det ikke er en eller anden form for nulsumsspil. Du skal ikke vælge enten eller, du må hjertens gerne vælge begge dele. Men derfor kan det omvendt også være meget rart at vide hvilket materiale der gør det mest for dig.

 

Min test foregik meget simpelt bare ved at jeg lod min partner iklæde sig tøj af hvert materiale og så mærkede jeg godt efter, hvilken version af ham jeg kunne lide. Det samme gjorde sig gældende i forhold til gummi bondage. Her lod jeg blot mig selv binde med begge materiale eller noget lavet med det.

Her fandt jeg ret hurtigt ud af, at gummi altså havde en helt særlig effekt på såvel min krop som mit hoved og gjorde at jeg bare blev det mere tændt af og med bondage gummi.

 

 

back to menu ↑

Gummi bdsm

gummi dragt bdsmDette er jo egentligt betegnelsen for alt det vi har været igennem nemlig gummi bdsm. bdsm står for, som mange nok er klar over: bondage, dominans, masochisme og sadisme.

Det er altså både leg og udførsel af ting i et fetish format. Når det så er gummi bdsm så handler det om en fetish for én eller flere af de fire og i en kobling med gummi materialet.

Hvis du også synes bdsm produkter af gummi lige er sagen så velkommen i klubben. Vi er ikke den største skare er folk, men vi findes og vi ville elske at høre fra dig.

 

Nu skal jeg selvfølgelig ikke snakke på andres vegne, men jeg vil hvertfald 100% gerne høre fra dig.

Så har du lyst til bondage bdsm og har lyst til at dele det med nogen, så skriv mig en besked eller kommenter på dette indlæg.

 

bdsm gummi dragt

Det ville gøre mig så glad. I sidste ende hjælper du både dig selv ved at finde dig selv mere og derudover så er det også en oplagt mulighed for at give andre muligheden for at se, at der er andre som dem.

 

Det kan være en virkelig stor hjælp for dem i at både erkende overfor dem selv men også deres partner, at de altså har lyst til bdsm med gummi.gummi bdsm

Så tak på forhånd til dig der vælger at tage dig tiden og kommentere dette indlæg.

gummi bdsm leg

Det behøver ikke være en lang kommentar. Det behøver ikke været sofistikeret skrevet eller en god historie.

Du kan bare lige melde ud og skrive “her”. Melde dig ind i klubben af os der godt kan lide gummi bdsm. Det ville gøre mig og mange andre lykkelige. Det bedste af det hele?

Du kan være anonym når du gør det! Vi ved, hvor ærgelig en situation det kan være når svigerforældrene finder ud af din fetish.

 

3 Kommentarer
  1. Hej jeg er en af dem der ikke kan undvære gummi og helst det men kalder heavyrubber . Så fuldt gummi gear til mig så er jeg glad . Jeg har haft denne int siden jeg var 6-7 år . Selvfølgelig regntøj dengang 🙂

  2. Jeg er helt enig
    Gummi / latex og BDSM er en vinder for mig

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik

Lovebuddy
VIND FOR 2.000 DKK
SEXLEGETØJ

Deltag og vind sexlegetøj & undertøj
til en værdi af 2.000 DKK

 

Din deltagelse er hermed bekræftet!

Der var en fejl ... Prøv venligst igen

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.