Gummi Fetish: Det bedste i test

Er du helt vild med gummi fetish og bondage? Så skal du 110% tage et kig på denne side. Jeg sørger for at guide dig igennem til noget af det frækkeste gummi sexlegetøj bondage udstyr og fetish produkter af gummi.

Hvis du ikke er fuldstændig blæst bagover efter dette indlæg og har vanvittig meget lyst til at købe noget nyt gummi fetish legetøj til skabet derhjemme, så er der altså noget galt. Mit navn er Anne-Katrine og jeg er skribent her på Lovebuddy. I løbet af dette lille indlæg skal jeg forsøge enten at tilfredstille dine lyster og fetish for gummi, ellers så skal jeg gøre mit bedste for at tænde en ny fetish i dig for netop det.

Jeg håber du bliver hængene og læser med til det sidste. I løbet af indlægget vil jeg sørge for at smide en masse gode gummi bondage billeder ind og linke til frække steder du kan besøge for at finde nye gummi produkter til sex.

Gummi outfit Gummi Fetish: Det bedste i test 1 Gummi Fetish: Det bedste i test 2 Gummi Fetish: Det bedste i test 3 gummisex Gummi bdsm

 


GUMMI FETISH

fetish gummi En gummi fetish er noget utrolig mange mennesker har uden rent faktisk at vide det. Det lyder måske mærkeligt, men det er ikke desto mindre sandt.

Det er faktisk de fleste som går i igennem livet uden rigtig at være i kontakt med den side af dem selv.

Hvis du er landet her er du med stor sandsynlighed en af dem som syntes gummi er super frækt, ja måske endda noget af de frækkeste du kan køb fetish produkter i.

Det er jo et materiale som går igen i utrolig mange forskellige stykker sexlegetøj. Det handler bare om at vide, hvor du skal kigge henne for at finde noget der er frækt og som du kunne Gummi fetish | Gummi bdsm | gummi sexhave lyst til at købe.

Det skal jeg i løbet af de næste par afsnit sørge for, at du hvertfald ikke løber tør for muligheder for. Altså at besøge andre frække sider. For vi skal selvfølgelig ikke være så selvcentrerede her på Lovebuddy. Selvom vi selv syntes vi skriver nogle gode informative guides, så kan vi ikke sælge dig produkterne du måske hungrer efter.

 

gummi fetish kvindeVi har faktisk intet til salg her på siden, heller ikke gummi fetish legetøj. Der bliver du nød til at kigge andre steder på nettet. Det vi dog kan gøre for dig er at henvise dig til steder, som vi håber du vil finde interessant. Vi skal hvertfald gøre vores for, at sende dig trygt videre til de rigtige steder.

Husk nu, når du lander på en ny side, så sørg for at køb efter dine dybeste gummi fetisher og lyster. Det duer ikke du kigger efter priser på produkterne først.

Du bliver nød til at tage stilling til, om det rent faktisk er noget du kan lide først. Om det er et produkt du vil kunne bruge meget i udlevelsen af din gummi fetish. Hvis det ikke er det, så skal du for alt i verden undgå at købe det, selvom det er billigt eller på tilbud.

Det får man intet godt ud af. Spørg bare en rigtig shopping narkoman som mig.

Nogle af de produkter jeg er blevet allermest skuffede over har netop været købt fordi jeg startede med at kigge prisen og først efterfølgende forsøgte med mit pris bias at afgøre om det egentligt var et produkt jeg syntes matchede mit gummi fetish behov.

Det er en dum og forkert rækkefølge som ikke sørger for at du “kommer hjem” med de rigtige produkter.

Læs mere her →

 


GUMMI BONDAGE

bondage gummiHvis du har en fetish for gummi så syntes du med ret stor sandsynlighed også at gummi bondage er utrolig frækt og pirrende. Det gør jeg hvertfald, og jeg er netop i første kategori. Jeg elsker gummi, og der er kun én ting jeg elsker mere end materialet det er at lege binde lege og bondage lege med gummi.

Materialet holder mig bare nede på en måde som slet ikke kan beskrives. Det er en fantastisk fornemmelse og jeg nyder at blive bundet med noget der er lavet af gummi.

Hvis du også elsker gummi bondage så læs du endelig videre her, du bliver først rigtig sent skuffet! Det skal betyde at du hvertfald ikke bliver skuffet – så længe det står til mig. Jeg glæder mig til at vise dig alle de gummi bondage ting jeg har fundet frem. I øvrigt skal du vide at jeg i løbet af indlægget kommer til at linke ti forskellige gummi bondage produkter som du kan prøve og se om ikke skulle være noget for dig.

gummi bondageFaktisk så kommer jeg primært til at linke til kategorier på danske sexshops. Så kan du selv træffe afgørelsen om, hvilke specifikt gummi bondage udstyr du ønsker at købe.

Jeg blev på et tidspunkt efter jeg havde lavet dette indlæg spurgt om ikke jeg ville dele, hvordan jeg fandt ud af at det lige var gummi bondage og ikke eksempelvis latex tøj jeg var tiltrukket af. Det er jo rigtigt. Materialerne minder utrolig meget om hinanden.

gummi tøj med åbningSå hvordan finder man ud af hvilket der er ens foretrukne. Det har jeg selvsagt svært ved at besvare for dig. Men jeg kan, som det korrekt blev kommenteret jo fortælle jer, hvordan jeg selv fik det afgjort.

Faktisk var det meget simpelt for mig. Det hjælper måske ikke rigtigt jer i jeres valg. Til det skal det jo så også siges at det ikke er en eller anden form for nulsumsspil. Du skal ikke vælge enten eller, du må hjertens gerne vælge begge dele. Men derfor kan det omvendt også være meget rart at vide hvilket materiale der gør det mest for dig.

Min test foregik meget simpelt bare ved at jeg lod min partner iklæde sig tøj af hvert materiale og så mærkede jeg godt efter, hvilken version af ham jeg kunne lide. Det samme gjorde sig gældende i forhold til gummi bondage. Her lod jeg blot mig selv binde med begge materiale eller noget lavet med det.

Her fandt jeg ret hurtigt ud af, at gummi altså havde en helt særlig effekt på såvel min krop som mit hoved og gjorde at jeg bare blev det mere tændt af og med bondage gummi.

Læs mere her →

 


GUMMI BDSM

Dette er jo egentligt betegnelsen for alt det vi har været igennem nemlig gummi bdsm. bdsm står for, som mange nok er klar over: bondage, dominans, masochisme og sadisme.

Det er altså både leg og udførsel af ting i et fetish format. Når det så er gummi bdsm så handler det om en fetish for én eller flere af de fire og i en kobling med gummi materialet.

Hvis du også synes bdsm produkter af gummi lige er sagen så velkommen i klubben. Vi er ikke den største skare er folk, men vi findes og vi ville elske at høre fra dig.

Nu skal jeg selvfølgelig ikke snakke på andres vegne, men jeg vil hvertfald 100% gerne høre fra dig.

Så har du lyst til bondage bdsm og har lyst til at dele det med nogen, så skriv mig en besked eller kommenter på dette indlæg.

gummi dragt bdsm

Det ville gøre mig så glad. I sidste ende hjælper du både dig selv ved at finde dig selv mere og derudover så er det også en oplagt mulighed for at give andre muligheden for at se, at der er andre som dem.

Det kan være en virkelig stor hjælp for dem i at både erkende overfor dem selv men også deres partner, at de altså har lyst til bdsm med gummi.

Så tak på forhånd til dig der vælger at tage dig tiden og kommentere dette indlæg.

Det behøver ikke være en lang kommentar. Det behøver ikke været sofistikeret skrevet eller en god historie.

Du kan bare lige melde ud og skrive “her”. Melde dig ind i klubben af os der godt kan lide gummi bdsm. Det ville gøre mig og mange andre lykkelige. Det bedste af det hele?

Du kan være anonym når du gør det! Vi ved, hvor ærgelig en situation det kan være når svigerforældrene finder ud af din fetish.

Læs mere her →

 


GUMMISEX

Gummisex kan være mange ting, og der er den samme konklusion, som vores læsere er kommet frem til. Derfor har vi her hos Lovebuddy.dk valgt, at specificere det yderligere.

For når vi taler gummi sex, så er der ingen tvivl om, at det handler om at være beklædt i gummi. Vi har her i indlægget fundet de mest købte, solgte produkter indenfor denne kategori. Så hvis du/I virkelig ønsker en god omgang gummi sex, så skal du helt sikkert se ovenstående produkter. De vil nemlig med sikkerhed give dig/jer en oplevelse, som I ikke vil komme til at glemme.

Sådan har du/I gummi sex

Gummi sex kan måske forveksles med kondomer, men faktisk er det også et udtryk, som anvendes i BDSM verden. For her handler det om, at man finder en partner, som man har sex med iført gummi tøj. Det vil sige, noget frækt tøj produceret i latex. Du finder en komplet oversigt over sådant frækt tøj her.

Det smarte ved dette tøj, som anvendes til gummi sex er faktisk, at man ikke behøves at tage det af. Der er nemlig lavet naturlige huller, således penetration og oral stimulation er muligt.

8 Kommentarer
 1. Hej jeg er en af dem der ikke kan undvære gummi og helst det men kalder heavyrubber . Så fuldt gummi gear til mig så er jeg glad . Jeg har haft denne int siden jeg var 6-7 år . Selvfølgelig regntøj dengang 🙂

 2. Jeg er helt enig
  Gummi / latex og BDSM er en vinder for mig

 3. Hej, tak for et godt og velskrevet indlæg!

  Jeg har haft gummi, bdsm fetish siden jeg var 4-5 år.

  Jeg fantaserede – og gør det stadig her 50 år efter – om at blive straffet, domineret og ydmyget, iført ble, blegummibukser og 2-3 lag gummiregntøj.

  Det er bare dejligt !

  KH Lasse, Sjælland

 4. Vil bare sige tak for en god og velskrevet artikel, hvor er det dejligt at se at vi er flere i Danmark der elsker at være klædt i latex.
  Personligt har jeg siden barndommen følt en stor tiltrækning af blankt tøj, det startede med at jeg tog pvc regntøj på, eller hvad jeg kunne finde af blankt tøj lycra og spandex, jeg fik så senere købt mig noget i latex og wow det var en fed oplevelse.
  Følelsen af at trække sig ind under et ekstra lag beskyttende hud, duften af det og ja følelsen.
  Jeg puttede det dog i skabet i mange år, da jeg følte det var forkert, og turde ikke åbne op for den del af mig til mine “vanilla” kærester.
  Da jeg så blev single igen sidste efterår, fandt jeg det frem igen, og jeg fandt et par internet grupper med mennesker med samme passion over hele verden.
  Og det at vide, at der er masser af søde mennesker derude, som har den samme passion hjalp mig rigtigt meget.
  Jeg lever det fuldt ud nu, har dagligt gummitøj på, og jo mere jeg går i det, jo mere elsker jeg det, har ikke vist mig offentligt i det endnu, det kræver lidt overvindelse 🙂 men har den holdning, at så længe man ikke generer andre med sin passion, burde det være ok at gå iført det man føler sig allermest tilpas i.
  Min garderobe vil langsomt blive fyldt med lækkert latex og pvc beklædning, men det er dyrt, og budgettet til alm. tøj kommer til at lide under det 😉
  Mit højeste ønske er at finde nogen her i landet eller udlandet, at mødes med evt. måske endda en partner som elsker at være klædt i gummi.
  BDSM delen har jeg endnu ingen kendskab til, vil rigtig gerne finde ud af det er mig.
  bare lige et par ord fra mig, og et ønske om, at de der bare får den mindste følelse inde i kroppen, når de ser en iklædt skinnende latex, vil give det et forsøg, købe et par trusser og mærke følelsen af det på kroppen.
  Livet er for kort til at holde en passion nede, vores fetish har vi med os hele livet.
  Rigtig dejlig dag til jer alle derude 🙂

 5. Super indlæg,

 6. Ja dem som ikke ved hvor dejligt latex er, de er virkelig gået glip af noget.. en latex heldragt og latex regntøj det er bare det skønneste og så lige noget Silikone på så dragterne bliver helt blanke…

  • En god velskrevet artikel, gummi er et fantastisk materiale, som stimulerer lugt, syns, høre og følesansen på en gang.
   Egentlig ville det være fedt at vide, hvor man går hen for at møde andre med samme passion, og endda måske være heldig at finde en kommende partner der tænder på leg iført lækkert latex.

   • Hej Jakob. Tak for dit svar!
    Det kunne være super fedt at få med ind i artiklen. Det kan være, at vi skal skrive noget mere om det i en snarlig fremtid!
    MEN – jeg kan allerede afsløre, hvad vores svar bliver.
    Til at finde andre med forskellige fetisher, herunder gummi, så vil jeg vælge én af 2 sider:
    Sexhunt.dk(åbner i ny fane)
    Scornu.dk(åbner i ny fane)

    Alternativt kan du læse vores indlæg omkring BDSM dating her

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk