Rimjob: Komplet guide til Rimming

Hvad er et Rimjob / Rimming?

Rimming er når din partner stimulerer dig oralt omkring eller direkte på anus. Altså giver dig et rimjob.

Rimming er helt fantastisk for såvel kvinder som mænd.

Denne guide introducerer dig først for gode produkter til rimming  og dernærst for gode stillinger under rimming samt relevant slikketeknik. Afslutningsvist vil der være mere information omkring det at give et rimjob.

 

Først: Hvilke produkter bør du købe inden du påbegynder rimming?

 

Rimjob stillinger (Positioner)

Der er aldrig rigtig en naturlig position. Eller en position, som gør rimming nemmere.

Hvis i prøver en doggy style, hvor personen der får rimjobbet ligger på alle fire, så er der selvsagt lidt bedre plads. Men personen der skal være i den position, vil ikke få lige så gode muligheder for at slappe fuldstændig af. Det er altså altid en afvejning mellem at kunne slappe af og nyde det og den bedst tilgængelige position.

Her kan det være en god idé at finde et par puder frem og eksperimentere med dem under jeres rimjob.

Det kan også være en god idé at ligge på ryggen og trække benene op til maven. Du kan igen her også eksperimentere med en pude under lænden, så du bliver løftet en smule.

Det sidste forslag fra vores side kan være at du også sidder over dem, og de glider hovedet ind mellem dine ben. Pas dog på du ikke i ophidselse ender med at sætte dig med fuld vægt. Et godt råd er lige at lade dem komme til dig.

#1 – Det Behagelige Rimjob

rimjob position 1

 

#2 – Doggy Rimming

rimming position 2

 

#3 – Siddende rim job

rimming position 3

 

 

Teknik under et rimjob

Du behøver ikke være den helt store slange-tæmmer (læs tunge-tæmmer). Men det er måske omvendt også meget smart, at du ikke bare holder dig til en stiv lige tunger på midten af stjernen.

Et af de vigtigste parametre allerede inden du begynde, er som vi også kom lidt ind på før, at sørge for, at din partner har det afslappet og er rolig.

Når de er det kan du starte med at kysse, slikke og bide inderlårene og lægge an til det helt store rimjob.

Tips og tricks:

 • Brug din ånde til at varme anus åbningen op med, eller et blidt pust til igen at køle området ned med.
 • Tegn halvmåner med tungen. På henholdsvis den ene side og den anden side af anus åbningen.

rimming teknik 3

 

 

 • Tegn små cirkler med tungen. Rundt og rundt.

rimming teknik

 

 • Slå små “flick” med tungen. Lad som om du slikker en stor slikkepind på langs med én hurtig bevægelse. Op og ned bevægelse.

rimming teknik 2

 • Bid – NEJ – ikke voldsomt. Men små kærlige berøringer med tænderne har aldrig skadet nogen.
 • Prøv med en vibrator eller ander sexlegetøj, til at give det lidt ekstra!
 • Vent med at stikke tungen for langt ind. Det er en god idé at personen der bliver rimmet er godt varmet op, før du begynder med din spydspids af en tunge.
 • Husk at varier både hvor meget tunge der er i berøring, hvor lange “slik” du laver pr. gang og hvor hårdt eller blidt du slikker.
 • Brug gerne fingrene. Lidt ligesom med en vibrator – det er aldrig dårligt at få lidt variation.
 • Brug meget gerne glidecreme! Det gælder generelt når noget skal ind nogen steder. Det gælder dog særligt anus.

 

 

Anal rengøring inden et rimjob

Dette punkt er nok det springende for mange. Det der afgører om rimming bliver en god eller dårlig oplevelse for dig.

Hvis du tror, at det kommer til at ske, så sørg for at vask dig grundigt på forhånd. Hop gerne i badet og giv nederste etage en hovedrengøring.

Brug gerne lidt tid på det, måske mere end du normalt ville – det tror jeg din partner vil sætte pris på. Du kan også finde produkter til anal rengøring, kaldet anal skyllere.

Du kan også tage jeres forspil med ud i bruseren, så slipper du også for at blive spurgt ind til, hvor rent området er dernede.

Hav eventuelt et par våde tørklæder eller papirstykker klar, hvis der skulle blive behov for det inden i går i gang.

Trimning inden rimning

Vi snakker altid så meget om intimbarberinger, det er dog fokuseret foran – det kan måske være en meget god idé at sørge for der også er trimmet bagtil.

Du behøver ikke gå all in og få området vokset og bleget. Men din partner vil sikkert sætte pris på at slippe for hår i munden.

 

Sikkerhed under rimjob

Ja, som du måske kan regne ud, så er der større sandsynlighed for at der er bakterier til stede i det anale område.

Du skal af selvsamme grund faktisk ikke skynde dig ud og børste tænder lige efter. Vask i stedet hellere munden med vand og skyld godt igennem før du børster løs. Modsat af, hvad man måske skulle tro kan en tandbørstning oftere føre til, at du skaber små sår bakterierne kan trænge ind i dit blod igennem.

Du kan også forsøge dig med en slikke lap. Det lyder måske lidt sjovt, men det praktiseres af især lesbiske par og under one-night-stands, for at sikre mod sex sygdomme. Det fungere fuldstændig ligesom et kondom og kan købes hos de fleste sexshops.

Ud over at du skal sørge for at holde dig ren, undgå bakterier, så kan det også være e meget god idé at du ikke spiser bønner eller kål dagen forinden. Bare et godt råd herfra inden dit rimjob!

Hvis din mave er lidt i uro, så vent gerne til en anden dag.

 

Er rimming kun for bøsser?

Det er nok Danmarks næststørste misforståelse efter at vikinge-tiden var en fed periode.

Rimming er på ingen måde kun for bøsser.

Det ville da være en kæmpe skam, hvis de var de eneste personer der havde den mulighed først og fremmest. Dernæst ved jeg heller ikke lige, hvor den forståelse kommer fra. Jeg hører det dog desværre lidt for tit.

Uanset om man er bøsser, lesbisk, hetero, bikønnet eller intetkønnet så er nervebanerne og enderne fuldstændig de samme hos alles numser og anus.

Derfor er det altså også alle der kan nyde rimming, eller give et rimjob!

Jeg håber du med denne lille guide kommer i gang med at give rimjobs til højre og venstre, husk dog mine råd.

Hvis du har nogle spørgsmål så tøv ikke med at stille dem, dog hels ti kommentarfeltet – så får andre også noget ud af mine svar til dig. Det kunne jo være de sad med samme spørgsmål.

2 Kommentarer
 1. Kære Anne Katrine! Jeg er 54 år og har efterhånden prøvet lidt af hvert indenfor det erotiske område. Dog ikke rimming. Bare det at læse dit indlæg om emnet og din beskrivelse gør mig seksuelt ophidset. Det var værd at prøve i praksis, hvis man kan finde en partner til det.
  Mvh. Jens

 2. Hej Alle der læser dette.
  Så kan jeg på det varmeste anbefale rimming, den første gang jeg prøvede det på min kæreste var for nok 30 år siden, det var helt tilfældig sad på hendes ben og masserede hende på ryggen da jeg helt tilfældig fik spredt hendes balder og der vad hendes anus fræk og helt umulig at slippe af syne, de første gang vi gjorde det var det lidt pinlig, og jeg fik min tunge alt for langt ind, men siden har jeg prøvet det mange gange og må sige at det er min favorit slik.
  KH
  Søren

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk