Latex Støvler: De bedste i test

Find alle de frækkeste sex støvler til sengen og SM leg lige her. Du finder både lak og latex støvler til den slemme fetish-person. Du vil også finde sex sko og frække lange støvler beregnet til sex lege. Alt det frækkeste du kunne drømme om.

Som skribent her på siden har jeg efterhånden købt lidt af hvert fetish tøj. Noget der dog aldrig bliver “for gammelt” for mig at shoppe er frække sex støvler også kaldet sengestøvler. Det bliver bare ved og ved med at kilde i maven og give mig sommerfugle. Det gælder både når jeg endelig en gang i mellem har råd til et par nye at trække i.

Men det gælder i sær også, når jeg trækker i dem. Faktisk næsten hver gang jeg åbner skabet til mine lange frække støvler inden en omgang god sex. Så får jeg et lille sug i maven. En slags preorgasme over, hvor flot jeg kommer til at se ud. Men lige så meget, fordi jeg ved, hvad der venter mig.

Find frække sex støvler her →


Latex støvler

Mit yndlingsmateriale når det kommer til støvler er latex. Det giver bare en fantastisk lækker overflade og et super frækt look. Derudover så passer sådan et par pivfrække latex støvler altså bare til enhver lejlighed.

Det bliver aldrig ikke “på mode” indenfor fetish verdenen med sådan et par latexstøvler.

Hvis du ikke allerede ejer et par, så skynd dig at spar op. Hvis du allerede har pengene til det, så er det simpelthen bare til og i gang med at komme ind og købe et par. Det kan kun gå for langsomt.

Det skal selvfølgelig ikke misforståes som gruppepres fra mig. Nu er jeg også kun én person, så chancen for du forstår det sådan er lille. Men jeg siger det altså af gode intentioner. For jeg ved, hvor meget glæde både du og din partner vil få ud af det.

Det er ikke alle som umiddelbart tror at sådan et par lange latex støvler umiddelbart er dem. De kunne dog ikke tage mere fejl. Det burde være det oplagte valg for alle. Det første og eneste man købte, hvis man ikke havde pengene til andet.

Hvorfor? Jo, fordi du også ser knaldhamrende fræk ud nøgen i et par latex støvler. Tro mig, det syntes de fleste altså. Det er altså ikke kun fordi du er nøgen også de syntes det.

Selvom det måske ikke ligefrem gør dine chancer for at blive opfattet som fræk og lækker mindre. Nøgen hud ser bare hamrende godt ud på de fleste, men det gør støvler lavet af latex altså også.

Sex støvler

Nu kaldte jeg det i starten mine sex støvler. Det er måske lidt et forvirrende udtryk for nogle. Men det handler altså bare om, at jeg som person bliver så hamrende attraktiv i et par sex støvler at alle har lyst til netop det med mig. Okay, sæt dig lige op på en højere pedistal. Indrømmet. Det var måske lige i overkanten. Men det passer altså for de fleste. Et par frække erotiske sex støvler gør noget for alle – der har en sjæl og en seksuel hjerne tændt på øverste etage.

Nu tænker du måske, at sex støvler er forbeholdt nogle der kan bære det.

Til det kan jeg bare først og fremmest anholde den der vending med “at kunne bære noget”. Hold kæft det er et dumt udtryk folk bruger. Du kan bære lige præcis det du har lyst til. Det er det edder sparke mig ikke nogle der skal komme og bilde dig andet ind. Hvertfald ikke hvis det står til mig. Så tag du roligt et par sex støvler på eller køb et par så du har dem. Hils så alle fra mig og sig, at de kan rende både dig og mig. Slut punktum.

Det er i øvrigt meget lignende den der sætning som folk så ofte også bruger med, at noget er godt for én. Nej, det skal du altså udelukkende selv bestemme om det er. Det er måske en smule hyklerisk af mig så, på det kraftigste sådan at opfordre til at du skal købe et par sex støvler. For det er vel netop det jeg siger med det. Altså at de vil være gode, eller godt for dig at købe og bruge dem.

Så igen er der altså ingen andre der skal bestemme det. Det gør du selv. Mit råd er dog, at du kun fortryder det du ikke prøver i livet. Måske fortryder du det ikke, men omvendt ved du så heller ikke hvad du er gået glip af. Måske er det bare mig der har den slags tankegang. I mit hoved er det dog noget af det værste at tænke på. Tænk, hvis der var noget som gang på gang kunne give mig et sug i maven og fantastiske oplevelser, og jeg ikke engang vidste det fandtes? Sikke et tab – jeg ikke engang vidste jeg havde tabt på. Derfor kommer gruppepresset nu frem igen: Køb et par sexstøvler, du bliver så glad for det. Hvis du ikke gør skylder jeg en øl i lufthavnen.

Frække støvler

Frække støvler er jo bredt dækkende for alle former for støvler. Også dem som umiddelbart ikke skal bruges til samleje, som overskriften herover ellers så fint indikerede.

Du kan altså også have et par frække stølver på med tøj på. Men hvad sjov er der i det?

Omvendt er sådan et par frække lange støvler altså også bare godt med et hvert outfit. Det er der ikke mange som kan sige dig i mod. Det håber jeg hvertfald ikke der er.

Nu tænker du måske, at hvordan kan jeg vide, hvilke støvler der er lange og frække og hvilke der ikke er. Det kan jeg jo som sådan heller ikke. Men jeg tror på dine evner til at udvælge et par flotte lange støvler du kan tage på og nyde dig selv i og vise frem. Jeg tror sent du bliver ked af det.

Jeg ved hvertfald med mig selv, at når jeg først trække i et par frække støvler så ser jeg mig nærmest ikke tilbage.

Det er som om jeg bliver en helt ny kvinde. En jeg ikke rigtigt troede jeg havde i mig, jeg bliver så sikker på mig selv og det er som om kræfterne strømmer til mig. Den sensuelle energi flyder i mig fra top til tå og helt ud i spidserne på mine lange frække støvler.

Sex sko

Det er der altså også nogle der kalder det jeg tager på når jeg skal være rigtig fræk. Derfor skylder jeg også jer kære læsere lige at vende det kort. Altså netop hvad en sex sko er.

For det forklarer vel ikke helt sig selv. Der ligger måske implicit nogle forventninger til, hvad det er i orden. Men videre kommer man ikke rigtigt. Min første indskydelse er bare, at det er sko man har sex i. Eller andet. Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal forklare det – eller hvertfald hentyde til, hvad der menes når folk snakker om sexsko.

Hvis de med sko mener støvle så har jeg selvfølgelig en meget god idé. Nemlig sko som ikke ødelægger sengen når i kaster jer rundt sammen i den. Det kunne altså hentyde til netop det produkt et par sex sko er.

Altså et par sko man har sex i som er sikret i forhold til spidse kanter. Og som ikke benyttes i hverdagen til almindeligt gang frem og tilbage til og fra arbejde eller lignende. Det er sko, som i dedikere til den tid i/du har sex i.

Altså samlet set er sex sko, sko man har samleje med på. For mig giver det egentligt meget god mening. Jeg kan selv rigtig godt lide at have et par sexsko på når jeg skal være intim med min partner eller andre mænd.

Der rører mig som sådan heller ikke, hvis den partner jeg er sammen med har valgt at have et par sko på under samlejet. Hvad end der gør det for ham eller hende. Det er sådan set det vigtigste for mig. Det burde det være for alle. At partneren er tryg og har det dejligt sammen med dig.

Erotiske støvler til sengen

Uha. Nu er vi kommet til det jeg egentligt elsker. At rende rundt i et par erotiske støvler som også går at have på i sengen. I forgående afsnit vendte vi lige situationen med, at det kan være fæarligt at have et par normale sko eller støvler på i sengen. Her kommer et par erotiske støvler ind i billedet.

Der er nemlig udviklet nogle specielle erotiske støvler som er mere bløde. Det gør at materialet på din sko, og jeres måske voldsomme bevægelser rundt i sengen ikke forvolder skade derpå. Det forvolder selvfølgelig heller ikke skade andre steder med sådan et par bløde erotiske støvler.

Ofte vil erotiske støvler være lange og sorte. Men jeg har både set dem i alle mulige andre farver og udformninger. Du kan bare tage afsnittet før, det ord, altså sko, indikerer måske også et kortere format. I sidste ende er det jo ren og skær subjektivt, hvad man opfatter som erotisk.

Derfor er det også noget pjat, når folk skal afgøre, hvad der er for erotisk til offentligheden.

Fordi i sidste ende kan der vel umuligt være et enstemmigt konsensus omkring, hvad erotisk er. Der er selvfølgelig sociale dynamikker som er afgørende for, hvornår noget generelt set er mere erotisk end andet. Men for nogle kan et par sorte læder eller latex støvler være mere erotisk end den flotteste nøgne dame eller mand.

Sengestøvler

Jeg har nævnt sengestøvler et par gange i indlægget. Men nu får i altså lige den fulde forklaring. Fordi jeg syntes egentligt det er den mest korekte angivelse af, hvad det virkelig er vi snakker om her. Det er faktisk også det mange af de sexshops, hvor du kan købe sengestøvler skriver.

Det er nemlig et produkt, som ikke mange kender til. Mest af alt fordi navnene på lige akkurat det man måske har gået og ledt efter ikke findes. Derfor er mit ønske også at de fleste skal lære netop ordet sengestøvler at kende.

De er oftest lavet af latex. Men jeg har faktisk set dem lavet i et hav af materialer. Alt lige fra læder til spandes og sågar i kunsstof. Der er ikke grænser for fantasien producenterne har. Det er helt igennem skønt og fantastisk. Når man endelig kan få lov at trække i et par splinternye og frække sengestølver og hoppe i sengen med partneren.

Sengestøvler er beregnet til at være skånsomme overfor sengebetræk og er derfor oplagte i stedet for det “farlige” højhæle som kan rive hul i selv det mest slidstærke stof. Lige et forkert spark med benene så rykkes det altså i stykker.

Det sikrer sengestøvler i mod, de virker til, at de bliver produceret uden alt for skarpe kanter. Så når du ligger og vrider dig af nydelse, så behøver du ikke tænke på farene ved at ødelægge noget i sengen.

SM støvler

Det sidste vi skal vende er dem orienteret mere mod en anden verden, nemlig fetish og sm støvler som er orienteret mere mod eksempelvis bondage lege og BDSM kulturen generelt.

Det skla der også være plads til, og jeg kan nok heller ikke helt sige mig fri fra den. Slet ikke fordi jeg overhoved skulle have lyst til at distancere mig fra den verden.

Faktisk kategoriserer jeg ofte mange af mine støvler som netop beregnet til BDSM ergo altså som SM støvler for mig.  Jeg er endda oftest også ud og købe støvler, som jeg direkte tænker skal have et SM udseende.

Ikke fordi der som sådan direkte findes et SM look eller en bestemt måde at kategorisere, hvordan SM støvler ser ud. Men man ved omvendt godt, hvornår noget er mere SM end mindre SM.

Jeg håber du fik noget ud af, at læse mit lille indlæg her. Ikke desto mindre nød jeg at skrive det og håber du får købt et par frække støvler til dig selv og eller din partner.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk