G-punkts dildo: De bedste i test

Du vil gerne finde den perfekte g-punkts dildo!

I dette indlæg får du klar besked. Her viser vi dig de dildoer der er de bedste til stimulering af g-punktet.

De fleste vi har valgt har også en vibrator funktion indbygget i g-punkt dildoen.

SE UDVALGET HER →


SIMPEL STIMULERING

Sinful Slimline G-Spot Vibrator

Sinful Slimline G-Spot Vibrator

Tjek prisen her

Er du helt ny i G-punkts dildo stimulering, er den helt klassiske Sinful Slimline G-Spot Vibrator det perfekte valg til dig. Her får du en simpel G-punkts vibrator, der med multispeed vibrationer kan tage dig til klimaks på bedste vis.

Denne dildovibrator er derudover vandtæt, sådan at den kan tages med under bruseren, hvis man nyder at blive stimuleret samtidig med, at det varme vand omfavner ens krop.

Brug

Inden du tager dildovibratoren i brug, skal du isætte 2 stk. AA-batterier i produktet, sådan at du kan få gang i vibrationerne.

Når du skal bruge G-punkts dildoen, kan du nyde godt af den relativt petite størrelse, der ikke virker for voldsom, når den først er sat op i skeden. Sørg for at bruge en god vandbaseret glidecreme, der kan være med til at gøre oplevelsen endnu bedre, når dildovibratoren føres op i skeden.

Dildovibratoren er vinklet og tilpasset sådan, at den kan stimulere dit G-punkt, uden at du behøver at bevæge den specielt meget rundt. Du tænder nemt for vibrationerne ved at dreje på bunden af g punkt dildoen. Jo mere du drejer, jo kraftigere bliver vibrationerne.

Rengøring

Når du er færdig med at bruge din g punkts dildo skal den blot rengøres med varmt vand. Derudover kan man med fordel vælge at investere i en sexlegetøjs rengøring, som man sprayer på legetøjet og lader virke et minuts tid, inden man skyller det af igen og lader produktet tørre.

Fordele

 • Silkeblød overflade
 • Pirrende stimulering
 • Nem at betjene
 • vandtæt

Ulemper

 • Ikke så kraftig
 • Giver ikke en følelse af at blive fyldt ud
 • Ufleksibel

Tjek prisen her


VARIERET STIMULERING

Sinful Groove Glas Dildo

Sinful Groove Glas Dildo

Tjek prisen her

Med en glasdildo kan du opleve stimulering på en helt ny måde, en hvad du tidligere har været vant til. Mange tror fejlagtigt, at det er farligt at give sig i kast med sexlegetøj lavet i glas, men det er ikke tilfældet. Tværtimod.

Med en glasdildo som Sinful Groove Glas Dildo kan du opleve forskellig stimulering alt efter, hvordan du vælger at bruge g punkts dildoen. Takket være sin udformning vil rillerne på dildoen stimulere skedeindgangen samtidig med, at den kurvede facon på dildoen vil stimulere G-punktet helt perfekt.

Brug

I og med, at der er tale om en glasdildo, er der forskellige måder, du kan vælge at bruge den på, når du skal stimulere dig selv. Hvor almindeligt sexlegetøj i eksempelvis silikone ikke reagerer på hverken kulde eller varme, forholder det sig helt modsat med en glasdildo. Den tager nemlig ekseptionelt godt imod både kulde og varme, hvorfor du kan opnå meget forskellig stimulering, når du bruger den.

Prøv at lægge den i køleskabet i nogle timer, inden du skal bruge den og mærk, hvordan den iskolde fornemmelse af dildoen kan være med til at give dig en helt ny form for stimulering.

Fordelen ved en glasdildo er, at med den kan man bruge lige præcis den glidecreme, man har lyst til at bruge. Her kan man med fordel vælge en silikonebaseret glidecreme, der kan være med til at give dildoen en silkeblød overflade, der ikke tørrer ud.

Rengøring

Når du er færdig med at bruge en glasdildo, skal du blot vaske den op i varmt vand og eventuelt bruge en sexlegetøjs rengøring. Selvom det kan være fristende, skal man ikke smide glasdildoen en tur i opvaskemaskinen på glasprogram. Den skal vaskes op i hånden og tørres af, sådan at den er ren og lækker til næste gang, du skal bruge den.

Fordele

 • Stimulering af både G-punkt og skedeindgang
 • Kan gøres både varm og kold
 • Kan bruges med alle typer af glidecreme

Ulemper

 • Ikke så stor
 • Ingen vibrationer

Tjek prisen her


EKSKLUSIV STIMULERING

Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator Opladelig

Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator Opladelig

Tjek prisen her

Kan du godt lide en følelse af luksus, uden at skulle have fat i den helt store pengepung er Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator det helt oplagte valg. Hele serien af Velves produkter er udviklet i samarbejde med førende sexologer og eksperter inden for området, sådan at du kan være sikker på at få så eksklusiv og luksuriøs en fornemmelse som overhovedet muligt, når du anvender dem.

Denne unikke G-Punkts stimulator / G-punkts dildo er lavet i en ergonomisk lækker udformning, der garanterer dig præcis stimulering af dit G-punkt. Som en ekstra bonus kan produktet varmes op til 37-39 grader. Hvilket giver en meget virkelighedsnær følelse i kombination med den silkebløde medicinske silikone.

Brug

Inden du tager Velve Gaia i brug, er det nødvendigt at lade produktet op med den medfølgende magnetiske USB-oplader. Lad produktet lade helt op, inden du går i gang med at bruge det. Så du får den bedst mulige oplevelse og ikke oplever, at den løber tør for strøm undervejs.

Gaiaen har 10 forskellige vibrationsmønstre. Der kan tændes for og skiftes rundt i på de forskellige knapper nederst på dildoen. Blot ved et tryk på en enkelt knap tænder du for varmefunktionen i apparatet. Der giver en ekstra behagelig følelse. Tilføj en vandbaseret glidecreme, og legen bliver endnu bedre.

Rengøring

Når først du er færdig med at bruge din Gaia, skal den naturligvis rengøres, sådan at den er fint klar til brug næste gang. Da Gaiaen er vandtæt, kan du blot komme den ind under, den varme hane for at vaske resterne af glidecreme og andet godt af dildoen.

Derefter kan du vælge at bruge en sexlegetøjs rengøring af en art eller også bare tørre produktet forsigtigt af, så det er klar til brug igen næste gang lysten melder sig.

Fordele

 • Æstetisk smukt design
 • Ergonomisk korrekt
 • Udviklet af sexologer og eksperter
 • Varmefunktion
 • Vandtæt

Ulemper

 • Ingen!

Tjek prisen her


INDVENDIG & UDVENDIG STIMULERING

Sinful Bunny G Opladelig Rabbit Vibrator

Sinful Bunny G Opladelig Rabbit Vibrator

Tjek prisen her

Der er rigtig mange kvinder, der ikke kan opnå orgasme udelukkende ved G-punkts stimulering. Derfor vælger mange at ty til andre hjælpemidler. Der kan sikre dem den orgasme, de typisk har for øje, når de onanerer.

Nogle kvinder vælger at supplere deres G-punkts sexlegetøj med en form for klitoris vibrator eller klitoris stimulator, der kan give dem udvendig stimulering af klitoris samtidig.

Dog findes der også flere typer af produkter, der kan give denne form for stimulering på en og samme tid. Her er Sinful Bunny G Opladelig Rabbit Vibrator et rigtig godt bud. Her får du nemlig stimuleringen af G-punktet i kombination med pirrende kaninører, der går ind og stimulerer klitoris på samme tid.

Brug

Inden du tager Bunny G i brug, er det en god idé at lade produktet helt op.

Den er naturligvis ladet en smule op på forhånd, når du modtager den, men for at sikre, at legen kan vare så længe som muligt, anbefales det, at man lader dildovibratoren ligge i opladeren et par timer, inden man får gang i sololegen.

Brug en god vandbaseret glidecreme på produktet i rigelige mængder, sådan at det er nemt for dig at indføre dildo delen af produktet og få placeret de bløde ører omkring klitoris, inden du tænder for produktet.

Med få tryk får du sat gang i de 10 forskellige vibrationsprogrammer, der både kører inde i dildodelen og i de små ører udvendigt. Skal du gøre din leg ekstra våd, kan du endda tage Bunny G med i bad – den er nemlig vandtæt.

Rengøring

Som de andre produkter, vi har nævnt, skal Bunny G også blot skylles af i varmt vand og renses med sexlegetøjs rengøring, når du er færdig med at bruge den. Lad produktet blive helt tørt, inden du pakker det væk igen for at sikre, at silikonen holder sig blød og smidig.

Fordele

 • Udvendig og indvendig stimulering
 • 10 vibrationsprogrammer
 • Vandtæt

Ulemper

 • Ikke helt lydløs

Tjek prisen her


ERGONOMISK STIMULERING

G-punkts dildo: De bedste i test 4

Tjek prisen her

Er du en haj efter at få den bedste, ergonomisk korrekte stimulering er Fun Factory Delight G-Punkts Vibrator et oplagt valg. Lige netop denne vibrator har du måske set før, da den faktisk har vundet op til flere priser for sine fantastiske stimulationsevner og unikke design.

Denne G-Punkts stimulator har et utroligt smukt, nærmest skulpturelt, design, der gør, at man nærmest har lyst til at have den liggende fremme på natbordet derhjemme. Er det ikke helt din stil, medfølger der heldigvis en fin æske, som den kan opbevares i, når den ikke er i brug.

En af fordelene ved denne stimulator fra Fun Factory er, at den har et rigtig dejligt håndtag, som er med til at gøre det nemt for dig at styre præcist hvor stimuleringen skal ramme dig. Slut med at skulle ligge halvt kludret sammen for at få den helt rigtige stimulering. Nu klarer Fun Factory det hele for dig.

Brug

Start med at lade din Delight op i den medfølgende oplader, sådan at den kan være helt klar til brug. I første omgang, er det en rigtig god idé at bruge en vandbaseret glidecreme, når du skal bruge Delight.

Det er med til at gøre det meget nemmere, når du skal indføre den. Herefter skal du finde dit G-punkt, ved at “løfte” Delight væk fra klitoris og dreje den væk fra maven.

På den måde lægger du et let tryk imod dit G-punkt med den afrundede spids af vibratoren. G-punktet stimuleres bedst, hvis du bevæger den afrundede spids af vibratoren i små stødende bevægelser op mod G-punktet.

Når g punkts dildo ‘en er placeret rigtigt, og du tænder for vibrationerne på knapperne, bliver du stimuleret både på G-punktet, samtidig med at den del, der sidder udvendigt vil stimulere din klitoris. Du får altså her opskriften på den ultimative orgasme!

Rengøring

Intet nyt under solen her. Ligesom de andre produkter, der er nævnt her i artiklen, rengøres Fun Factory Delight nemmest ved hjælp af varmt vand og sexlegetøjs rengøring. Delight er dog ikke vandtæt, hvorfor man skal være lidt mere forsigtig, når man gør den ren.

Her er det nødvendigt at bruge en klud, der er fugtet med vand og sexlegetøjs rengøring eller en mild sæbe. Sørg derudover for at tørre den grundigt efterfølgende.

Fordele

 • Ergonomisk stimulering
 • Smukt, skulpturelt design
 • 11 forskellige vibrationsmønstre

Ulemper

 • Ikke vandtæt
 • Lidt stor

Tjek prisen her


DOBBELT STIMULATION

Womanizer Duo Dobbelt Stimulator

Womanizer Duo Dobbelt Stimulator

Tjek prisen her

Kan du ikke få det vildt nok, og er du helt vild med både at få stimuleret klitoris og G-punktet samtidig. Er der en helt bestemt stimulator, der vil falde lige i din smag. En Womanizer Duo Dobbelt Stimulator kan nemlig give dig alle de lækre dobbeltorgasmer, du drømmer om. Denne g punkts dildo / gpunkt dildo er uden tvivl en klar publikumsfavorit.

Med to separate vibratorer, kan du nemt styre, hvor meget eller hvor lidt kraft, der skal være på de kildrende fornemmelser. Det smarte er, at du kan regulere de to vibrationer helt separat, sådan at du ikke skal have dem skruet lige højt op. Det er smart!

Som noget ekstra er Womanizer Duoen lavet med den unikke PleasureAir Technology, som betyder, at din klitoris ikke bliver stimuleret af almindelige vibrationer men i stedet af pulserende trykbølger, der mest af alt minder om skøn oralsex. Derudover kommer Duoen med Smart Silence som betyder, at den først starter, når den rammer din hud. Derfor er det også nemt at kaste den til side, når først man er færdig med at bruge den.

Brug

Inden du går i gang med at bruge din Womanizer Duo er det en god idé at læse den medfølgende manual godt igennem. Da der er en del forskellige knapper at holde styr på, kan det være en stor hjælp at have helt styr på dem, inden man giver sig i kast med stimuleringen. Du kan med fordel læse manualen imens produktet bliver ladet op.

Når først man har godt styr på de forskellige knapper, kan man med fordel teste, hvilket af de to medfølgende sugehoveder, man synes passer bedst til ens klitoris. Så snart det hele er testet og klar, kan man bruge en vandbaseret glidecreme, der kan gøre indførelsen af G-punkts delen noget nemmere.

Du kan med fordel også komme glidecreme omkring klitoris for at gøre den udvendige stimulering endnu mere nydelsesfuld. Herefter er det op til dig at finde den helt rigtige indstilling af de forskellige vibrationer, der kan tage dig direkte mod klimaks. Skal det være ekstra vådt, kan du nemt snige din Duo med ind under bruseren. Den er nemlig helt vandtæt.

Rengøring

Når du skal rengøre din Duo er det en god idé at tage sugehovedet af, sådan at du kan få rengjort både det og selve legetøjet grundigt. Brug blot varmt vand og en mild sæbe eller en sexlegetøjs rengøring, når du skal gøre den ren. Da Duoen jo som sagt er vandtæt, kan du sagtens komme den ind under hanen uden problemer. Tør den godt af efterfølgende, så den er klar til at blive brugt igen.

Fordele

 • Dobbelt stimulering
 • Smart Silence
 • PleasureAir Technology
 • Vandtæt

Ulemper

 • En smule stor
 • Kan forvirre med de mange knapper

Tjek prisen her


Opsummering

Er du ikke sikker på, at nogle af de seks udvalgte g punkts dildoer eller dildovibratorer er noget for dig, kan du naturligvis finde et stort udvalg inde hos Sinful. Tag et kig i de forskellige kategorier med sexlegetøj til kvinder og find lige netop det stykke sexlegetøj, du går og mangler. Vi håber du kan finde en g punkt dildo, som falder i din smag. Om ikke andet kan du via vores link til forhandlerens kategori, finde en komplet oversigt. Hvori der med sikkerhed er nogle gpunkts dildoer, som du finder interessant.

Afsluttende kommentarer

Der er de kvinder, der bare helst vil have en hjælpende hånd, der kan være med til at gøre sololegen eller legen med deres partner til en større fornøjelse, end når de skal klare det hele selv.

De fleste kvinder oplever, at de har lettere ved at komme, når det er en klitorisorgasme der er tale om. G-punkts orgasmen er derimod sværere for mange at opnå, og nogle kvinder oplever slet ikke en G-punkts orgasme, når de stimulerer sig selv, eller bliver stimuleret af deres partner. Der kræver det nogle gange lidt ekstra hjælp. G-punkts orgasmen er også kendt for at være den gyldne vej til at opleve en sprøjteorgasme for mange, hvorfor stimulering af netop G-punktet er en videnskab i sig selv.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk