Tenga Æg: De bedste onani æg

Tenga æg, om det er hardbolied eller softboiled er det en utrolig billig måde at komme i gang med dit første sexlegetøj som mand.

Og så får du et produkt i højeste kvalitet. Du kan derfor hurtigt prøve kræfter med om det er noget. Der passer til din onani eller om du ønsker et anden type produkt, der kan give dig stimuli på en anden måde.

Vi har baseret på +500 produkttests anmeldt de 10 bedste tenga egg / onani æg. Vi har opdelt produkterne i hardbolied og softboiled.


 

TENGA ÆG – HARDBOILED

Hardboiled sleevet er mere fast og tilbyder derfor en mere fast stimuli omkring penisskaftet samt dit penishoved.

Tenga Æg Crater

Mærk hvor fantastisk onani kan blive med Crater ægget fra Tenga. Ægget giver en skøn stimulation på sin helt egen måde. Navnet Crater kommer fra det krater mønstre som Crater ægget kommer med. Mønstret er designet, så der er flere forskellige trykpunkter, der stimulerer din penis mens nu onanerer.

De små ’’krater’’ har riller mellem cirklerne, så de alle bevæger sig uafhængigt af hinanden og derved maksimerer din stimulans og nydelse.

Inde i onani ægget finder en lille pose med Tenga’ egen special fremstillet glidecreme, der giver en fantastisk glide effekt under din onani.


Tenga Egg Thunder

Det lyder ikke bare sejt, men har et unikt stimulerende mønster, der er formet som forskellige lyn og som bare må prøves, da du får en stimulans ud over det sædvanlige. Ægget har ligesom de andre æg en indsnævring i bunden samt toppen, så du får en ekstra stimulans under onani.

Da Thunder ægget hører til i hardboiled-serien får du et mere fast sleeve, der uden tvivl kommer til at give dig en skøn onani oplevelse. Husk at følg processen for, hvordan du vedligeholder dit Tenga produkt, da du øger æggets levetid betydeligt og får mere glæde af produktet.


Onani Æg Misty

Få en intens stimulering med Misty ægget fra Tenga. Misty ægget er ligesom de andre æg i serien af højeste kvalitet og giver en stimuli du sent vil glemme. Æggene kan strækkes fra 6,5 til 30 cm, så du altid har det perfekte fit omkring penis.

Indvendigt i Misy ægget finder du et mønster, der har et utal af små riller med prikker, der giver en varierende stimulans over hele skaftet på penis for den intense orgasme. De små prikker omslutter penisskaftet som en ’’Tåge’’ deraf kommer navnet Misty.


Tenga Æg Variant 6-pack

Kan du heller ikke bestemme dig for hvilket hardboiled æg, der skal prøves? Så har Tenga EGG allerede løsningen til dig. De har nemlig lavet en Variant 6-Pack, der indeholder alle 6 forskellige hardboiled æg til din nydelse. Du kan derfor hurtigt prøve dem alle af og finde din nye favorit, der passer perfekt til din onani. Pakken kommer i en lille bakke, så de er lette at opbevarer.  Variantpakken indeholder følgende Tenga æg: Crater – Misty – Thunder – Surfer.

De første 3 Tenga Æg er beskrevet ovenfor og tilbyder, hver deres unikke stimulansmønstre, der helt sikkert kommer til at åbne dine øjne for, hvad det rigtige udstyr kan gøre for din onani oplevelse. De tre sidste Surfer – Shiny – Cloudy kan du finde inde på Tenga kategorien og læse mere om her.

Længere nede kan du læse mere om Tenga’ Softboiled Variant pakke samt hvad den kan tilbyde.


 

TENGA EGG – SOFTBOILED

Deres Softboiled serie tilbyder derimod en mere blød stimuli, der hurtigt ændrer form under onani og giver en mere let stimulation. Da sleevet er mere blødt modsat hardboiled serien. Er du meget følsom, kan et softboiled onani æg måske være løsningen for dig.

Tenga Egg Wavy

Wavy har et bølget mønster, der giver en stimulans, hvor den ene følger efter den anden. Takket være det bløde indre sleeve, der kommer med alle æggene fra Tenga’ softboiled serie får du et Tenga egg, der er giver en blød men pirrende stimulans.

Indvendigt i ægget ligger den en pose med Tenga’ egen special fremstillet glidecreme, der passer perfekt til deres produkter, du er derfor klar til at gå i gang med det samme du modtager pakken med dit favorit tenga æg. For den rigtige vedligeholdelse kan du se øverst i artiklen en lille guide, der hjælper dig med at få mere muligt ud af dit onaniæg.


Tenga Onani Twister

Twister ægget har et helt unikt mønstre, der skiller sig ud fra de andre Tenga æg. Ægget har et snoet mønstre, deraf navnet twister. Det unikke mønstre giver en fantastisk stimulation og en udløsning i topklasse. Ud over det snoede design har mønsteret også flere små riller, der hjælper med at pirre skaftet, når du taget ægget i brug.

Ægget kan ligesom de andre strække sig fra 6,5-30 cm. Du får derfor et produkt, der altid passer perfekt omkring skaftet og slutter helt tæt, så nydelsen bliver mere intens. Tenga’ æg er fremstillet til engangsbrug, da du derved altid får den bedste stimulans. Men følger du guiden øverst i artiklen kan ægget sagtens holde 4-6 gange.


Tenga Onani Stepper

Stepper ægget har et mønster det bygger på en gradvis stigning af riller. Rillerne har flere forskellige bredder, der giver en varierende stimulans langs penisskaftet. Som en ekstra bonus stimulans har Tenga udstyret ægget med små ’’lommer’’, der har små riller, hvilket giver en fantastisk stimuli og en endnu bedre orgasme.

Stepper kommer med en lille pose af Tenga’ egen special fremstillet glidecreme, der hjælper med at gøre din onani oplevelse ekstra fantastisk og den har en langvarig glideeffekt, så du slipper for at tilfører mere glidecreme undervejs.

 


En anderledes onani oplevelse?

Er du på udkig efter en anderledes oplevelse, du ikke får med andre onaniprodukter, så kan du prøve Tenga’ æg med cooling effekt. Især velegnet til en varm sommerdag. Ægget har de samme egenskaber som de almindelige Tenga Æg, men er tilsat Methylparaben. Hvilket giver dig en cooling effekt på penis, der føles ekstra pirrende og virker ekstra stimulerende.

Giv dig selv en oplevelse du sent vil glemme. Kan strækkes fra 6,5-30 cm, så du altid opnår det perfekte fit med dit Tenga Egg.

TENGA – Glidecreme

Man skal aldrig gå ned på udstyr, heller ikke når det gælder dit nye Tenga Æg. Tenga’ egen special fremstillede glidecreme går hånd i hånd med deres egne produkter. For at give dig den maksimale glæde ved dit produkt. Det fantastiske ved glidecremen er at den har en længerevarende glideeffekt, hvilket gør at du slipper for at skulle tilføre mere glidecreme under onani.

Du kan blot sætte dig tilbage og nyde oplevelsen uden at skulle bekymre dig om, hvor glidecremen står placeret. Tenga’ glidecreme kan bruges på alle Tenga’ produkter og er ligeledes vandbaseret, så den ligeledes kan bruges på tværs af dit andet sexlegetøj.


Mere til det længerevarende?

Hvis du er mere til et længerevarende produkt, du kan bruge igen og igen. Så anbefaler vi at du tager et kig på Tenga’ Flib Orb Blue Rush. Modsat Tenga’ æg er dette produkt ikke skabt til engangsbrug, derfor er prisen og en anden. Men til gengæld får du et produkt i verdensklasse, der kan bruges gang på gang.

Sleevet kan åbnes op på siden af produktet, så du hurtigt og nemt kan tilføre en passende mængde vandbaseret glidecreme til dette formål er Tenga’ egen glidecreme at fortrække. Da den er fremstillet til specifik brug med Tenga’ egne produkter.

Indvendigt finder du et af de mest avancerede stimulans mønstre på marked. Der har forskellige trykpunkter samt riller, der hver er med til at give en fantastisk stimulans til penisskaftet samt hovedet på samme tid.

Tenga Flib Orb

På begge sider af Tenga Flib Orb sidder der to trykplader, der kan trykkes ind under onani, så du kan få den perfekte omslutning omkring penis. Du kan selv justere, hvor stram omslutningen skal være ved at justere trykket med din hånd eller hænderne. Orb’en giver mulighed for begge. Som prikken over i’et har

Tenga designet deres Orb, så den danner et indvendigt tryk, hvilket giver følelsen et dybt blowjob. Er det dit første stykke sexlegetøj kan du give dig i kast med et Tenga æg, så du billigt og hurtigt kan finde ud af, om et sexlegetøj passer til din onani, før du opgraderer til et dyrere produkt.


 

Hvad er et Tenga Æg / Tenga Egg?

Japanske Tenga Egg har været på markedet i flere år. Som tiden er gået, har flere og flere fået kendskab til deres unikke produkter og den nydelse, der ligger bag ved dem. De er nu verdenskendte inden for mandlige onani produkter og bliver kun større med et bedre og bredere udvalg af produkter.

Deres Egg-Serie kommer i to forskellige varianter den ene er et såkaldt ’’soft boiled’’ som har et mere blødt sleeve, når den omslutter penis. Det andet er deres ’’hard bolied’’ som giver en mere fast og mere intens stimulation under onani. Ægget er et billigt onaniprodukt. Der giver en skøn stimulation til næsten ingen penge og er et godt sted at starte. Når du leder efter dit første onaniprodukt.

Inden i alle af æggene findes en lille pose med Tenga’ egen special fremstillet glidecreme, der har en længerevarende glide effekt, så du slipper for at tilføre mere glidecreme under din spiller. Da glidecremen er special fremstillet passer den perfekt sammen med alle Tenga’ produkter og hjælper med at give det ekstra til din stimulans. Læs mere om glidecremen neden under.

Både Tenga’ Soft boiled serie samt deres Hard boiled kan strække sig fra 6,5-30 cm, du får derved et perfekt fit, hver eneste gang du tager dit Tenga æg i brug.

Ligesom med at ’’værktøj’’ er vedligeholdelse alt. Det samme gælder for dit Tenga æg. Ægget er fremstillet til engangsbrug, da du derved maksimerer din nydelse hver eneste gang, du onanerer. Som med de fleste ting kan du forlænge levetiden på dit produkt betydeligt med korrekt vedligeholdelse. Det samme gælder for dit nye Tenga æg!

Sådan maksimerer du levetiden på dit Tenga æg:

  • Skyl dit Tenga æg under lunket vand efter brug
  • Lad ægget stå og lufttørre
  • Brug evt. en rensevæske til sexlegetøj (For ekstra god hygiejne.)
  • Pak ægget væk, så det ikke får direkte sollys
  • Dit æg er klar til endnu en fantastisk onani-oplevelse

 

  • Tip: Tilføj en smule af Tenga’ Special fremstillet glidecreme næste gang ægget tages i brug for den bedst mulige onani oplevelse.

Følg processen og du kan nemt bruge dit Tenga æg 4-6 gange.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk