Sexlegetøj til Par

Buttplug – Her er de bedste anal plugs

En Buttplug er et legetøj som anvendes til anal stimulering, og som giver dig en dejlig pirrende fornemmelse. Desuden stimulerer et anal plug din bækkenbund, som desuden tilfører en intens kildende fornemmelse, som du ikke vil gå glip af. Vi har her beskrevet markedet over butt plug, således du nemt og hurtigt kan finde ud af hvilken analplug du skal købe.

Et buttplug findes i mange varianter og med og uden vibrationer. Vi har i dette indlæg valgt at gå i dybden med hvad et anal plug i virkeligheden er, hvordan det mest optimalt kan anvende og hvorfor du i en fart skal anskaffe dig en.

Det har alle dage været vores anbefaling at man uanfægtet partner eller ej tør udfordre sin seksualitet og dermed opdager hvad man i virkeligheden synes er frækt og dejligt. Det er en gave, som langt under gennemsnittet kan svare korrrekt på, så hvis du vil løfte dine seksuelle oplevelser, så er et buttplug 100% nået for dig.

Et analplug kan nemlig anvendes som naturligt led i forspillet som det kan anvendes hvis du blot skal have en hyggeligt stund alene. En klar fordel ved alle de forskellige frække butt plug på markedet er, at de hele tiden opdateres og der derfor kommer nye og mere smarte teknologier, som vil øge din oplevelse med produktet. Dog er vores klare erfaring, at folk generelt køber et original anal plug og et buttplug med vibrator, på den måde er man dækket godt ind og kan forsøge sig frem.

Buttplug

Generelt er butt plug et foretrukket legetøj i branchen, da man selv kan styre hvor langt og hvor voldsomt oplevelsen skal være. Det vil sige, at du er selv medbestemmende i hvad der sker, så hvis du er ny i faget, så er det rart selv at kunne styre seancen.

Anal plug kan selvfølgelig anvendes af mænd såvel som kvinder, og vi anbefaler at bruge det som et fast værktøj i forspillet, på den måde for i for alvor tændt op under hinanden og fundet hinandens grænser. Der er bare ikke nået der kan sammenligne en dobbelt penetration til en kvinde.

Eksklusiv Butt plug billede

Et buttplug har selvfølgelig en fod forneden, som gør at den ikke kan forsvinde i dig – så der er ingen grund til at være nervøs for at en ‘skade’ vil forekomme.

Dette har produktudviklerne naturligvis tænkt igennem inden produktion, og hvad andet er er disse produkter fremstillet i et materiale, som udover at have en lang holdbarhed også er rart at føle på.

Det giver ingen ridser, eller på anden vis varige mén at anvende et butt plug – det er derfor på ingen måde farligt. Kroppen kan sagtens holde til, at man stimulere anus hvilket du iøvrigt som f.eks. mand ret hurtigt ville kunne mærke.

Mænd har nemlig mulighed for at stimulere deres G-punkt via en prostata orgasme – som i øvrigt er en ubeskrivelig følelse som du SKAL opleve.

Som kvinde behøver vi selvfølgelig ikke påpege hvor rart det er, at blive penetreret af både analplug og penis.

 

Glas buttplugHvis man har mod på det, så kan sådan en lækker lille sag her i glas på billedet også være genial. Der findes jo en lang række buttplugs du kan vælge imellem. Det kan være enorm svært at vælge, uden tvivl.

Men på den anden side, så er de forskellige buttplugs heller ikke så forskellige fra hinanden. Grunden til du alligevel skal tænke dig om, så er den nok mest noget at gøre med specielt størrelsen.

Dernæst skal du måske også tænke på, hvilken materiale du vælger. Du kan balndt andet få buttplugs i glas. Det er elvfølgelig hærdet glas, som du ikke bare lige sådan ødelægger. Så det behøver du slet ikke at være nervøs for, hvis du vælger at købe en buttplug i glas. Omvendt er det gode ved glas, at det er enorm nemt at rengøre. Det er super holdbart, og vil næsten uden tvivl vare hele livet ud.

Men spørgsmålet er så om du rent faktisk skal vælge en buttplug i glas? Det er subjektivt, svaret du søger. Du kan kun vide det ved at prøve dig frem. Der findes også buttplugs i stål, silikone eller hård plast.

Alle har forskellige egenskaber og muligheder. Nogle er gode, hvis man overvejer at ville opvarme eller nedkøle pluggen. Det kan være en virkelig fræk lille ting at eksperimentere med.

 

Anal plug

En anal plug, er et genialt stykke analt sexlegetøj, som giver dig gode muligheder for at blive introduceret til anal sex. Det er oftest den nemmeste indgang til, at kunne opnå den trygge fornemmelse og selvtillid til at kunne have analsex.

Mine egne erfaringer med at bruge en anal plug som remedie til at kunne slappe bedre af i ringmusklen er virkelig god. Du vænner dig til, men forskellige størrelse anal plugs, hvordan det er at have en udvidet ringmuskel i længere periode. Det kan i sidste ende være afgørende for, hvordan du synes det er at have analsex.

Hvis du ikke har prøvet en anal plug før – så er det helt sikkert noget du bør prøve nu.

Jeg husker stadig, første gang min kære mand spurgte mig, om vi ikke skulle prøve en anal plug sammen. Det var et lille sæt med 3 forskellige størrelser af plugs. Med disse forskellige størrelse, kunne vi starte med den mindste og bevæge os stille og roligt “op ad”. Den aller mindste husker jeg dog hurtigt ikke var så svær. Vi skiftede den derfor ud med en lidt større. Efter endnu små 10 min kunne jeg allerede skifte til den største. Måske det var et lidt lille sæt.

Ikke desto mindre gjorde dette sæt, det enormt meget længere og mere behageligt at have analsex med min mand. Han er desværre meget stor, og det kan godt gøre ret ondt.

Som en lille note så er det meget vigtigt, at du bruger rigeligt med glidecreme. Som du sikker har hørt mange gange før.

Endnu en lille ting, som er vigtigt i forhold til glidecreme er forskellen mellem olie og vandbaseret. Til anal brug er vandbaseret generel dårligere, fordi den hurtigere tørre ud. Bruger du dog en silikonebaseret anal plug, så er du nødsaget til at bruge vandbaseret glidecreme. Silikone har nemlig ikke godt af oliebaseret.

Dette kan også være en god grund til at vælge en stål eller glas anal plug. Ved at vælge en sådan, åbner du altså muligheden for at vælge et glideprodukt baseret på olie, fremfor vand. Når du efterfølgende skal have sex er det samtidig rarere, fordi du ikke i lige så høj grad skal blive ved med at tilføre nyt.

Det kan skabe en akavet og ærgerlig pause. Samtidig er det oftest sværere når manden trækker sig ud, hvilket oftest er nødvendigt når i skal påføre nyt.

Anal plug fistHvis man er lidt ekstra kinky, og måske ikke kun ønsker at bruge sine anale plugs som opvarmning og forspil til sex analt. Ja. Så kan man købe denne lille frækkert på billedet.

Det er måske ikke lige nybegynderen der skal vælge et sådan produkt til anal brug. Men omvendt, så vil den erfarne bruger, heller ikke nødvendigvis få glæde af det.

Nybegynderen anbefaler jeg, som mine egne erfaringer peger på, at man køber et lille sæt af 3 forskellige størrelser. Det er så ærgerligt at vente på sin pakke med sin anal plug i, og så ende med en størrelse der enten er for lille eller stor.

Hvis man virkelig har mod på det, så synes jeg som udgangspunkt man skal købe i enten stål eller glas. En nybegynder vil dog muligvis føle at det materiale er for hårdt, hvorfor silikone er bedre. Som forklaret tidligere kommer det dog med en hvis begrænsing ift. hvilken glidecreme man kan bruge.

Slutteligt, skal det dog noteret, at har i tænkt jer at bruge kondom under seancen, så skal i allgevel benytte jer af vandbaseret glidecreme og kan alligevel bare købe en silikone anal plug.

En silikone analplug er rigtig god til begynderen, fordi den oftest føles lidt blødere. Du kan finde alskins produkter, typer og størrelser på nedenstående link. Det er en god start at tage et kig omkring. Sinful, som vi har linket til der, tilbyder netop dette.

 

Sådan bruger du en Butplug

I videoen får du en super fin lille engelsk guide til, hvordan du nemmest og bedst bruger en buttplug. Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, hvordan man synes det virker bedst for en. Derudover er følelsen også forskellig, hvilket selvfølgelig fordrer et forskellige forbrug fra person til person.

Denne video giver dog en super fin og sober introduktion til det generelle og relevant for de fleste.

Der er to hovedregler, som du skal overveje når du bruger en buttplug.

Først og fremmest skal du altid varme lidt op. Dernæst skal du huske altid at bruge massere af glidecreme.

Med opvarmning mener jeg selvfølgelig ikke at du skal ud og løbe to kilimeter eller tage 30 armbøjninger. Det handler om at du skal bruge en lillefinger, eller noget andet småt.

Du må bruge alle former for glidecreme, det skal dog være kompatibelt med det analt legetøj du har valgt. Vi anbefaler dog at du kigger efter anal glidecreme, da det ofte holder længere og er skabt til området.

 

For at gøre det helt simpelt så vil tykkelsen på en buttplug have stor betydning for, hvor megt opvarmning og, hvor meget glidecreme du skal bruge når du bruger en buttplug.

Anal plug sæt billedeEn af de vigtigste ting er tålmodighed når du bruger en buttplug. Derudover skal du sørge for at påføre glidecreme på både din buttplug og også det anale område. Når du påfører glidecreme er det en rigtig god idé at påføre en masse på spidsen og det største område.

Der er 3 forskellige måde du kan indsætte en buttplug. Du kan være på alle fire og række hånden bag om ryggen og indsætte det.

Du kan også ligge på ryggen. Her er det en god idé at ligge en pude under røven. Den sidste mulighed er at sætte dig på hug og indsætte buttpluggen i denne position.

Den mest normale og nemmeste for dig er nok den på ryggen. Du skal ikke bruge muskler, og des mere afslappet du er des mere afslappet er din numse også. Det er meget vigtigt når du har med det anale område at gøre.

Derfor er min klare anbefaling netop den position.

Oppustelig buttplug

oppustelig buttplug til anusDette er en lidt anderledes måde, og måske mere dansk måde at stave butlug på. Produkterne er essentielt de samme. Altså både de amerikanske plugs til anal brug og butplugs, som stavet på en mere dansk måde.

Der er derfor ikke den store forskel. Men det kan være noget afgørende i forhold til, hva du søger på, når du skal finde produktet. De fleste danskere bruger derfor netop termet butplug. Når ma gør det finder man også primært danske sider, der enten guide til brugen af en butplug eller henviser til steder, hvor du kan købe disse. Oftest er det mere trygt at læse omkring produktet på ens eget sprog.

Afslutningsvist vil jeg bare lige runde af med at sige mange tak, fordi du tog dig tid til at læse dette indlæg. Det har været en fornøjelse at forsøge og guide dig igennem denne favre verden af butplugs til anal sex eller solo brug.

Jeg håber du med denne lidt overfladiske og generelle introduktion til dette skønne legetøj ender med at købe en butplug selv og får stor glæde af den. Jeg ved hvertfald, at jeg har syntes det har været et fantastisk produkt for mig. Både til de ensomme aftener i kombination med onani eller som forspil til rigtig sex i 2’eren med manden.

Det hele bliver bare lidt frækkere og sjovere med butlugs, det håber jeg også bliver dit endelig indtryk og din lyst udspringer og blomstrer efter at have læst dette indlæg.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik