Sådan starter du med penisforstørrelse

Penisforstørrelse er noget mange mænd drømmer om.

Som mand er der mange ting i hverdagen, der kan påvirke ens maskulinitet og selvfølelse. Herunder størrelsen på penis.

For langt de fleste mænd spiller størrelsen på deres penis også en væsentlig rolle i dét at måle sin maskulinitet og sin macho-ness overfor andre.

De færreste ved dog, at det er muligt at forstørre penis.

Nej. Der findes ikke en mirakelkur.

Du får ikke en dobbelt så stor penis i morgen.

Men! Det er rent faktisk videnskabeligt bevist, at du kan tilføje et par centimenter både på længde og bredde.

Og det er altså uden at du skal gennemgå en operation – hvilket vi fraråder på det kraftigste.

 

Hvad er der er muligheder for at opnå en naturlig penisforstørrelse?

Vi anbefaler primært 3 forskellige metoder.

De er beskrevet herunder og vi har linket til indlæg, hvor du kan læse mere om hver mulighed.

Det er hhv. 1) Penispiller, 2) Penis øvelser, 3) Penispumper og 4) Penisforlængere.

 

1. Penispiller: Den naturlige vej til penisforstørrelse

penis forstørrelse med penis piller

Læs mere omkring penis piller i dette indlæg.

For at starte med den mindst invasive og mindst tidskrævende metode at foretage en penisforstørrelse på, skal penispiller nævnes. Disse går under mange forskellige navne, men kan alle beskrives som værende kosttilskud med det særlige formål at øge blodcirkulationen og blodtilstrømningen i penis.

Teorien bag penispiller er, at penis skal vokse indefra således, at der kan komme mere blod ud i svulmelegemerne for at give en både længere og tykkere erektion. Samtidig har penispiller de fordele, at de også øger mandens sexlyst og derudover har en positiv indvirkning på sædkvaliteten.

De tre mest brugte produkter i denne kategori er VigRX, Vimax og Viaman, der alle tre har dokumenterede virkninger på både potensen, sædkvaliteten og penisstørrelsen for mænd uanset alder, kropstype og medfødte penisstørrelse.

Penispiller indeholder udelukkende naturlige ingredienser, der findes i plante- og mineralriget som for eksempel ginseng og zink. Der vil oftest være 6-7 primære indholdsstoffer i penispiller, der hver især styrker forskellige dele af den mandlige krop. Eksempelvis virker både zink og ginseng på blodcirkulationen og er med til at styrke kroppens generelle energiniveau.

Fordele og ulemper ved penispiller

Som tidligere nævnt er indholdet i penispiller udelukkende naturlige ingredienser. Dette betyder at pillerne både er veganske, halalgodkendte og kosher. Der findes dog en lang række andre fordele og endda også nogle ulemper, som du nedenfor kan danne dit et overblik over.

Fordele:

 • Kun naturlige ingredienser
 • Styrker kroppens blodcirkulation
 • Penisforstørrelse på op til 9-10 cm
 • Kræver kun 2 piller om dagen
 • Resultater efter 2-3 måneders brug
 • Permanent penisforstørrelse

Ulemper:

 • Det tager tid, før man ser resultater
 • Behandlingen kan blive dyr i længden

Læs mere omkring penis piller i dette indlæg.

 

2. Penisøvelser: Den billigste mulighed for penisforstørrelse

penis forstørrelse med penis øvelser

Læs mere omkring penis øvelser i dette indlæg.

På nettet finder man mange hjemmesider, der taler både for og imod penisøvelser som en del af projektet om penisforstørrelse. Dog har eksperterne talt deres tydelige sprog – penisøvelser virker så længe, man er vedholdende, tålmodig og ikke giver op.

Der findes mange forskellige penisøvelser på nettet som er frit tilgængelige for enhver. Disse er gratis og det eneste du skal bruge er tid og tålmodighed. Det er en langvarig proces at opnå penisforstørrelse ved brug af penisøvelser, men det kan sagtens lade sig gøre, så længe du sætter dig grundigt ind i, hvordan det fungerer, og hvad du kan forvente.

Penisøvelser virker ved at ligamenter, hud og svulmelegemerne i penis strækkes gradvist ved håndkraft. Man kan sammenligne processen med, at man styrketræner i et fitnesscenter. Det kræver derfor tid at opnå en penisforstørrelse, men allerede efter blot en måned vil du kunne se tydelige resultater af dit hårde arbejde.

Det anbefales at man benytter to penisøvelser ad gangen, så man bedre kan holde styr på sin træning og sine fremskridt. Det anbefales derudover, at man bruger jerq metoden som den ene af øvelsestyperne, da denne har en dokumenteret virkning og kan sidestilles med en penisforlænger, der bliver beskrevet senere i guiden.

Fordele og ulemper ved penisøvelser

Mange mænd har forgæves forsøgt sig med penisøvelser og vil derfor udtale, at de ikke virker og at resultaterne er yderst begrænsede – dog siger statistikken, at penisøvelser har en dokumenteret effekt for 9 ud af 10 mænd.

Fordele:

 • Penisforstørrelsen er næsten gratis, da kun glidecreme og evt. varmepude skal indkøbes
 • Penisforstørrelse på op til 12 cm i længden (1-2 års træning)
 • Dokumenteret penisforstørrelse på 1-2 cm efter en periode á 2-3 måneder
 • Bedre blodcirkulation til penis
 • Bedre kontrol over erektioner
 • Længere og fyldigere penis
 • Permanent penisforstørrelse

Ulemper:

 • Behandlingen tager lang tid
 • Kræver tålmodighed, gåpåmod og tid

Det gode tip:

 • Sørg for at dokumentere din udvikling undervejs. Sæt nogle realistiske mål og tag billeddokumentation når du måler din penis hver 2. uge.

Læs mere omkring penis øvelser i dette indlæg.

 

 

3. Penispumpe: Til forstørrelse af bredde

Bedste penis pumper

Læs mere om penis pumper her.

Er du en mand, der gerne vil se hurtige resultater er penispumpen måske løsningen på dit problem med størrelsen på din penis. En penispumpe købes i de online sexshops og har varierende priser og designs. Der findes forskellige typer af penispumper, hvoraf nogle virker ved hjælp af luftvakuum og andre ved hjælp af vandvakuum.

Derudover kan man vælge en manual, semiautomatisk eller automatisk model, alt efter hvor mange kræfter og penge man vil bruge på sin penisforstørrelse. Du kan dog opnå samme gode resultat med en billig penispumpe som med de dyre.

På trods af at penispumper kan give en penisforstørrelse med det samme, er denne ikke permanent. Efter endt samleje eller onani, vil din penis efter erektionen falde tilbage til sin forhenværende størrelse. Dette er vigtigt at huske på.

Ligeledes er det vigtigt, at man kun bruger sin penispumpe en gang om dagen. Dette skyldes at man ved vedvarende og intenst brug kan gøre skade på de celler, der er i penis. Man kan risikere at overbelaste ligamenterne, huden og svulmelegemerne således, at man får blod- og væskeansamlinger i penis. Husk derfor kun at bruge pumpen 15 minutter om dagen.

Fordele og ulemper ved penispumper

Som tidligere nævnt er den store ulempe ved penispumper, at disse kun giver en midlertidig penisforstørrelse. Dog kan dette være et led i en længevarende behandlingsplan, hvor du hurtigt kan se, præcis hvor stor din penis egentlig kan blive. Du kan se mere om de mest almindelige fordele og ulemper ved penispumper nedenfor.

Fordele:

 • Giver en midlertidig penisforstørrelse på op til 35% af den oprindelige penisstørrelse
 • Fås med både luft- og vandvakuum
 • Vandvakuum kan bruges i badet
 • Fås i forskellige prisklasser og designs
 • Giver en længere og bredere penis
 • Kan bruges af alle mænd uanset penisstørrelse
 • Giver en længerevarende og mere følsom erektion
 • Kan bruges i kombination med penisringe for bedre og mere langvarigt resultat

Ulemper:

 • Store modeller er dyre i indkøb
 • Dyr førstegangsbetaling
 • Giver ikke en permanent penisforstørrelse
 • Må kun bruges 15 minutter om dagen
 • Kan resultere i skader på penis ved overdrevent eller forkert brug

Det gode tip:

 • De billige penispumper er lige så gode som de dyre, dog kan man med de dyre få ekstra tilbehør såsom manchetter i forskellige størrelser, der passer perfekt omkring din penis for et bedre vakuum. Brug gerne penispumper sammen med en penisring.

Læs mere om penis pumper her.

 

 

4. Penisforlængere: Til forstørrelse af længde

bedste penis forlænger

Læs mere om penis forlængere her

Den sidste mulighed for penisforstørrelse er penisforlængerne. Disse fungerer på samme måde som penisøvelserne, dog skal du her ikke gøre andet end at montere penisforlængeren eller penisstrækkeren på din manddom og lade den udføre sin magi.

En penisforlænger virker som en slags skinne, der gradvist strækker din penis over en periode på 3-6 måneder. Denne løsning har den bedst dokumenterede virkning, men er også tidskrævende og drøj i længden.

Når man bruger en penisforlænger som et led i en penisforstørrelse virker den ved at være monteret omkring penis i intervaller af 3-6 timer. I langt de fleste tilfælde vil man kunne købe penisforlængere, der kan bruges, når man sover og som ikke er i vejen for den gode nattesøvn.

Det kræver en del tilvænning at bruge disse apparater, da det vil føles mærkeligt at have en skinne omkring sin penis i starten. Dog vænner man sig hurtigt til fornemmelsen og kan bruge den under dagens daglige gøremål.

En penisforlænger kan sagtens bruges i offentligheden, dog anbefales det, at du i sådanne tilfælde har løse bukser på, da man ellers vil kunne se apparatet gennem dine bukser. Samtidig undgår du at ”kvæle” din penis ved at proppe den ned i for stramme bukser.

Fordele og ulemper ved penisforlængere

Det er ingen hemmelighed, at denne mulighed er gemt til sidst i denne guide – det er nemlig både den mest tidskrævende og dyreste løsning i forbindelse med en penisforstørrelse. Det er dog også samtidig den løsning, der i sidste ende giver det bedste resultat med en permanent virkning, da penis ved hjælp af strækket fra apparatet vil tvinges til at producere nye celler, så den vokser sig længere.

Fordele:

 • Bedst dokumenterede penisforstørrelse på markedet
 • Giver penisforstørrelse på op til 12 cm i længden
 • Produktet giver en permanent penisforstørrelse
 • Kan bruges om natten og i dagtimerne

Ulemper:

 • Produkterne i denne kategori er oftest dyre og koster mere end 1000 kroner
 • Kan give ubehag ved de første ganges brug
 • Kommer oftest usamlet – kræver tid at lære at bruge produktet
 • Resultater ses oftest kun efter 2-3 måneder
 • For fuldt resultat skal apparatet bruges i 6-12 måneder
 • Tidskrævende

Det gode tip:

 • Da der findes mange forskellige penisforlængere, kan det godt betale sig at surfe inden købet, så man får det bedste tilbud. Sørg for at købe et produkt med meget ekstraudstyr, da dette bliver nødvendigt ved længere tids brug.

Læs mere om penis forlængere her

 

Hvilken metode skal du vælge for at opnå penisforstørrelse?

Du har nu fået en gennemgang af de fire valgmuligheder, der anbefales hvis man ønsker en penisforstørrelse uden større indgreb eller uden at tømme kontoen for penge. Det kan dog være svært at vide, hvilken eller hvilke metoder man skal gå i gang med, hvis man ønsker at påbegynde en behandling i forbindelse med en penisforstørrelse.

Du kan bruge alle metoder enkeltvis eller forsøge dig med forskellige kombinationer.

Eksempelvis anbefales følgende kombinationer:

Til alle kombinationer kan du bruge en penisring under samleje eller onani. Dette vil hjælpe dig med at opretholde din rejsning og derudover vil det øge trykket omkring roden af din penis, så blodet i svulmelegemerne ikke vil løbe hurtigt tilbage i kroppen.

 

En afsluttende kommentar – gode råd til dit forsøg på penisforstørrelse

Husk på, at din penis er en del af din krop – du kan derfor sammenligne en penisforstørrelse med at gå til styrketræning. Det vil unægtelig tage lidt tid før din penis opdager, hvad du ønsker af den – derfor skal du ikke give op, når resultaterne ikke kommer væltende efter første uge, hvis du bruger penispiller, penisøvelser eller penisforlængere som metode.

Derudover anbefales det, at du, uanset hvilken metode du vælger, anskaffer dig en beroligende og lindrende glidecreme til brug under dine øvelser og forsøg på at opnå penisforstørrelse. Huden strækkes meget under disse behandlinger, sørg derfor for, at den ikke tørrer ud og sprækker.

 

Flere forskellige valgmuligheder i forbindelse med penisforstørrelse

Hvis man er ked af størrelsen på sin penis vil man i første omgang forsøge sig med en internetsøgning på, hvad man kan gøre for af afvikle ens problem. I denne guide vil du blive introduceret til fire forskellige muligheder, der hver især har dokumenterede virkninger i forbindelse med at forbedre penisstørrelsen, sexlysten og viriliteten.

Der findes primært fire måder at skabe en penisforstørrelse på. Disse er vidt forskellige og kan bruges som kombination eller hver for sig. De fire metoder, der vil blive gennemgået i denne guide er penispiller, penisøvelser, penispumper og penisforlængere.

Der er både fordele og ulemper ved alle tre metoder, disse vil også blive gennemgået således, at du selv kan skabe dig dine egne forestillinger og bedre kan sammenligne de tre metoder. Derudover anbefales det, at man uanset hvilken metode man vælger investerer i en penisring.

Disse kræver ingen tidligere erfaring og kan give en midlertidig penisforstørrelse i både længde og tykkelse hver gang de bruges. Når man køber en penisring, er det naturligvis vigtigt, at man først og fremmest måler omkredsen på sin penis i både slap og erigeret tilstand, så man ved, hvilken størrelse penisring man skal købe.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk