Sexlegetøj til Par

Sexgynger – Din nye elskovsgynge til soveværelset

En Sexgynge giver dig uanede muligheder i hjemmet, som en seng bare ikke kan tilbyde. Dette er selvfølgelig en af de helt naturlige årsager, der medvirker til at flere og flere køber disse elskovsgynger.

Vi har med dette indlæg fremvist en bred vifte af hvad en elskovsgynge kan tilbyde jer. Din partner og dig får nemlig tilført en genstand, som vil løfte jeres sexliv markant.

Det er klart at når der snakkes om en sex gynge, findes der mange fordomme og mange har allerede de første besværligheder i mundvigen på hvorfor de ikke skal købe en. Her må vi bare sige, at disse fordomme er med årene forsvundet.

Dette bakkes 100% op af de tal vi får leveret fra vores samarbejdspartnere hos diverse danske webshops.

 

En elskovsgynge / sexgynge / kneppegynge tilbydes i mange forskellige modeller, så hvis i ønsker en model der kan hænges på døren, i loftet, på din partner eller blot stilles op på gulvet i hjemmet, så har vi her en løsning klar til jer.

Faktisk har vi i Danmark en masse muligheder når vi snakker elskovsgynger – faktisk så mange at det er fåtallet der kender til det store markeds udvalg.

Det er naturligvis en klar fordel at have muligheder, men når man skal købe en elskovsgynge, kan de mange muligheder gøre det vanskeligt at vælge.

Kneppegynge billede

Af selvsamme årsag har vi valgt at simplificere markedet og fremvise de produkter og forhandlere, som vi har gode erfaringer med. Disse udvalgte forhandlere har vi handlet med flere gange, og kan naturligvis sig god for dem.

Faktisk har vi fat i hvad der af mange vurderes, som de 3 største forhandlere på markedet. Så du er havnet i trykke hænder. Vi kender nemlig nødvendigheden i at kunne købe en sexgynge og vide at man er tilfreds med købet.

Ligesom med alle vores andre produkter, kan man selvfølgelig også få returneret sin kneppe gynge hos forhandleren såfremt man ikke er helt tilfreds med det.

Sex gynge er fremstillet i et design som gør det nærmest umuligt, at få mærker ved anvendelse. Der er derfor tænkt over, at når du kommer ud i en yderlige position, så kan materialet ikke give mærker eller for eksempel knække.

Sådanne kneppegynger kan holde til utroligt meget, hvilket selvfølgelig giver en forøget holdbarhed.

Vi oplever igen og igen at flere har deres købte elskovsgynge og har den i mange år. En af vores anmeldere har nu haft sin i 4 år, og man kan derfor ikke andet end at sige, det er en god investering. Du kommer ikke umiddelbart til at købe en ny hurtigt efter, jo mindre du selvfølgelig vil supplere med en anden model – der findes som sagt flere forskellige muligheder når vi taler sexgynger.

 

Sexgynge

En sexgynge er et fantastisk redskab til bedre og mindre hårdt sex. Det letter det arbejde du har med selv at skabe friktion go bevægelse. Det skaber en næsten himmelsk rytme og giver jer uanede muligheder for stillinger og perfekte måder. Er du en kvinde vil en sexgynge uden tvivl give dig en fantastisk følelse når han er oppe i dig.

Mande har fantastiske muligheder for at penetrere dig fra et hav af forskellige vinkler. Fra et hav af forskellige fantastiske stillinger.

Jeg husker selv tydeligt den da min mand første gang kom hjem til vores lille lejlighed i odense en gang i 90’erne efter en sexmesse i Tyskland med disse finurlige reb. Han introducerede det som sexgynge. Jeg var lidt skeptisk i starten. Måske fordi det i mit hoved lød som noget barnligt og noget der tilhørte på en legeplads. Da hvertfald slet ikke hængende fra en krog i min stue.

Faktisk blev jeg også lidt sur over, at han havde købt noget på en fælles regning, uden at rådføre sig med mig først. Sammenlagt med at jeg måske heller ikke syntes det var en fantastisk idé, men ikke følte jeg nu kunne sige nej gik jeg bittert med til det.

Det fortrød jeg sent. Sikker en omgang. Han var pludselig gået fra at være en lidt halvkedelig dagligdagselsker (undskyld skat…) til nu at være indbegrebet af en græsk gud der tog mig i den ene vanvittigt stimulerende stilling til den næste. Den rene Adonis.

 

Sex gynge billed

Faktisk var det netop denne gynde han havde taget med hjem.

Endnu bedre var at jeg senere opdagede at han havde givet ufatteligt lidt for gyngen hos en forhandler han havde givet et lift gennem det halve af Tyskland.

Det blev pludseligt en rigtig god deal, specielt for mig. Samtidig var han bestemt heller ikke uimponeret af det en sexgynge kunne gøre for os – det var mildest talt et lille mirakel for vores sexliv at købe en sexgynge.

Derfor vil min anbefaling også på det kraftigste lyde og stå for at du bør købe en. I kan også købe én som kan hægtes i døren. Jeg er klar over det ikke lige er alle som ønsker at hænge en krog i loftet. Det kan også være lidt afslørende for det trænede øje, at der midt i stueen hænger sådan en krog fra loftet.

Måske er det de færreste der opdager det. Men det ville sku være træls med en kommentar fra svigerfar. Sikke en historie han ville få lov at fortælle til hver familiefest. æv æv. Derfor vil jeg også klart anbefale at købe en sexgynge til døren, hvis i ikke er meget for hverken stativ eller krog i loftet.

Elskovsgynge

Hvis man er til det lidt blødere ord, så kan den helt klassiske betegnlse også udskiftes med denne vanilie betegnelse – elskovsgynge. Elskov er bare et lidt pænere ord end sex – ingen tvivl om det.

Produkterne er dog nok nogenlunde de samme. Måske man i højere grad om pæne og rene gynger ville betegne dem som elskovsgynger og om den slags gynger man finder hos sadisten eller masochisten måske i højere grad ville bruge betegnelsen fra før.

 

På linket herover finder du et stort udvalg af sexgynge hos Sinful. Det er Danmarks største sexshop, og vi har været i tæt samarbejde med dem i forhold til at få udbredt både kendskabet til og erfaringerne med elskovsgynger i det ganske danske land.

Det er en lille mission for os og siden her at flest mulige par – som minimum hvertfald skal prøve dette. Det giver bare så meget til et sexliv, og er samtidig super frækt at prøve.


Elskovsgynge billede

Du tænker måske at du ikke har behov for at bringe en elskovsgynge ind i jeres forhold. I er måske i jeres egne øjne allerede dygtige og gode elskere, som ikke behøver diverse tilbehør for at tilfredsstille hinanden.

Det er noget i bilder jer selv ind. Jeg tror på i sikkert har det fantastisk sammen. Men det betyder bare at den multipel en elskovsgynge bibringer vil tage jeres sexliv til et helt ualmindeligt formidabelt niveau.

Det kan kun gå hen og blive en fantastisk investering for jer. Der er jo ingen der siger i skal købe sådan et kæmpe sexgyngestativ som det på billedet. I kan som sagt før blot starte med et par seler til sex, som han har på og hun hænger i. Den klar fordel er dog, at der er ingen der løfter, hvorfor en elskovsgynge i stativ, krog eller på en dør klart er at foretrække.

 

Kneppegynge

Uha, lidt et fyfy ord. Sådan rigtigt en kneppegynge. Det lyder lidt mandsdominerende og ikke så elskende, kærligt, sødt og intimt. Det behøver sex omvendt heller ikke være – at kneppe hinanden fra tid til anden kan også være enomrt frækt. Lille intimiteten lidt på is og så bare give hinanden en ordneltigt omgang i jeres kneppe gynge.

Jeg kan hvertfald personligt kan lide når min mand beder mig tage toget af og bestige kneppegyngen i soveværelset. Der er noget frækt ved en mand, der gerne vil dominere mig lidt på vores fælles kneppe gynge.

Denne kneppe gynge der ses på billede til højre er en af dem vi snakkede om først i indlægget som kan hæftes fast på en dør.

Kneppe gynge

Det er altså ikke bare en ordinær gynge, som hænger fra loftet.

Bevægeligheden og muligheden, skal man dog huske at tænke på er en smule begrænset når man vælger denne type. De er omvendt også en smule billigere, nemmere at sætte op og mere diskrete at gemme.

Hvis man bare ønsker at kneppe i en gynge, som giver en vægtfri følelse under knepperiet, så kan dette være en helt oplagt mulighed.

Efter min mand og jeg havde købt vores kneppegynge (som vi hængte op i en krog i loftet) så endte vi rent faktisk med også at købe sådan en til døren. Hvorfor ved jeg ikke helt – men  nu syntes jeg den både komplimenterer vores anden kneppegynge og samtidig tilbyder nogle variationer, som ikke rigtigt er muligt i en frithængende.

Fordelen er at du som kvinde har en hvis stabilitet i ryggen. Det gør også at mandens stød kan blive en smule hurtigere.

Derfor giver det måske også en smule mere mening rent faktisk at henvise til denne type, som en slags kneppegynge. det hele går lidt hurtigere, er lidt mindre intimt og er måske en smule mere kneppe-agtigt.

Sex gynge guide

Nu har du måske allerede købt en sexgynge. Det næste der mangler er så en guide til hvordan du kan bruge ne sexgynge i dagligdagen.

Sex gynge i emballage

Der er selvsagt et væld af muligheder. Det tror jeg også jeg introducerede dig for tidligere i dette indlæg. De vilde er dog primært ved en sexgynge, at du egentligt ikke behøver en direkte guide. Det er super nemt, og giver oftest sig selv.

Jeg vil derfor heller ikke give dig specifikke eksempler på stillinger. Det gør jeg ikke i frygt for, at du ender med at få tunnelsyn på netop de introducerede stillinger.

Jeg vil dog omvendt henvise til et par gode tricks. Altså ikke til stillinger. Men til, hvordan du finder på nye gode idéer til nye og spændende stillinger.

Først tip og trick er at tænke i normale stillinger, og forsøge sig med disse på netop sexgyngen. Du behøver således ikke en udførlig guide til lige akkurat hver stilling men kan eksperimentere med dagligdagens stillinger.

Andet tip vil være at give det et skud med, at kvinden ligger sig på en bestemt måde, hvorefter manden skal forsøge at bolle hende i gyngen i den givne stilling.

Tredje tip er at justere højden. Det kan være en rigtig god idé at prøve forskellige højder. Det giver samtidig en fantastisk variation ift. vinklen i boller fra.

Når man forsøger sig med nye vinkler, vil kvinden også opleve fantastisk stimulering.

Sidste me bestemt ikke irrelevante trick er at i lader gyngen arbejde for jer. Tempoet kan godt være en smule langsommere end under normalt samleje. Men forsøg med at skubbe blidt til gyngen og lade frem og tilbage bevægelsen være den naturlige. Forsøg fuldstændig uden at røre hinanden. Det kan uden tvivl noget!

1 Kommentar
  1. Hej Lovebuddy

    Vi er et relativt ungt part fra nordjylland, som har været sammen i en længere årrække og nu har bevæget os ud på usikkert grund. Vi har efter lange diskussioner valgt at udfordre vores sexliv i form af en sexgynge. Vi er utroligt glade for den beslutning, og har faktisk købt flere produkter indenfor samme produktkategori.

    Vi vil høre hvad i har af tanker omkring opsætning i loftet, er det nået som en sexgynge kan holde til?

    God aften!

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik