Sexlegetøj til KvinderSexlegetøj til Par

Vibrator Test – Her er de bedste

Leder du efter den bedste vibrator?

Så er du havnet det rigtige sted. Vi har fået 55 frivillige og 100% uafhængige testere til at anmelde +40 forskellige vibratorer.

Derfor kan vi med nedenstående prissammenligning & test fremvise en samlet oversigt over de absolut bedste vibratorer til kvinder.

Vi håber du nyder resultatet af vores “hårde” arbejde og finder guiden og vibrator test resultaterne interessante.

Vi har nedenstående udplukket de bedste vibratorer i hver sin kategori. Hvis du ønsker at læse de enkelte testvinderes anmeldelse så se længere nede i indlægget.

Bedste anmeldte – Oversigt

Bedste G-Punkt Vibrator

Orgasmegaranti

Bedste Klitoris Vibrator

Til Præcise vibrationer

Bedste Magic Wand Vibrator

Mest Populære

Bedste Rabbit Vibrator

Den du bare skal have

Bedste Mini Vibrator

Den Billige

Bedste Trådløse Vibrator

Til Par

Bedste Vibrator æg

Til Nybegynderen

Bedste Vandtætte vibrator

Den Perfekte til Badet

 

SE HELE UDVALGET AF VIBRATORER HER →

 


G-punkt

I denne kategori har testerne anmeldt og vurderet vibratorer specifikt målrettet mod at stimulere g-punktet, som denne dildo vibrator.

Som skrevet i indledningen er produkterne blevet testet og vurderet under en lang række forhold og over flere gange.

Produkterne i denne kategori, vil selvfølgelig ikke undgå også at kunne fremgå i andre kategorier, vi har dog forsøgt at inddele groft og kontant, sådan at vi enten har dømt en vibrator i den ene eller andet kategori.

Så sort og hvidt er det selvfølgelig ikke i virkeligheden, men for overskuelighedens skyld har vi gjort det her.

 

Fun Factory Delight

 

G-punkt vibratorTjek Prisen Her →

Fordele:
 • Utrolig lækkert design i silikone
 • Bliver uden tvivl din nye bedste ven
 • Orgasmer, orgasmer, orgasmer!
 • Fik vi skrevet orgasmer?

Ulemper:
 • Prisen – men man vil vel altid have det liiidt billigere
 • Ser lidt mærkelig ud
 • Formen kan godt give forvirring

Her er den bedste vibrator til stimulering af dit g-punkt! Hvertfald hvis man skal tro vores uafhængige testere. Herunder ser du de forskellige fordele og ulemper ved produktet, som vores testere har lagt vægt på. Herefter vil du også finde nogle generelle bedømmelser, så du kan danne dig et overblik og de styrker og svagheder der er ved produkter. Ud fra det skulle du gerne kunne afgøre, om produktet er noget for dig.

Design
90 %

Designet er revolutionært og anderledes ift. andre silikone vibratorer. Der er helt anderledes og spændende tanker bag designet af denne g-punkt vibrator. Derfor den høje score. Det virker dog desværre som om, man i højere grad har forsøgt at differenciere sig, fremfor at tænke på forbrugeren. Derfor får dette design ikke én 100% score.

Pris
90 %

Prisen er en af de bedre. For nybegynderen kan over 500 kr. for en vibrator godt være en smule høj. Sammenlignet med den kvalitet man får ved Delight, så er prisen dog mere end retfærdig.

Brugervenlighed
85 %

G-punkt vibratoren Delight, kan godt være en smule svær lige at finde ud af, hvordan man skal holde og bruge. Designet, som vi har været inde på, er meget anderledes, hvilket også gør den lidt ‘mærkelig’ at håndtere. Man lærer det heldigvis hurtigt, hvorfor produktet stadig får høje 85%. Dette skyldes især de 11 fantastiske vibrationsmuligheder i produktet.

Orgasme garanti
95 %

Altoverskyggende egenskab ved dette produkt: dets evne til med de 11 forskellige vibrationsmønstre at give fantastiske orgasmer til dig. Delight er det tætteste man kommer på et orgasme garanti-sikret produkt.

Læs mere om produktet her

 

De silikone vibratorer der ikke helt var de bedste, men alligevel gode!

Som en lille ekstra ting: Her er de 2 runner-ups. De to vibratorer, som gjorde det næstbedst i testene. Til deres forsvar skal det siges, at valget var enormt svært for anmeldelserne var næsten lige gode.

Begge produkter ligger i nogenlunde samme prisleje, som vinderen og du kan også sagtens vide dig sikker på at du her får kvalitet for pengene!

Nr. 2 LELO Liv 2

Helt klassisk vibrator, som er fantastisk til stimulering af g-punktet. Den er bare ikke så meget anderledes fra andre - men er samtidig bare klassen over alle andre.

594 949

Nr. 3 Je Joue G-Kii (justerbar)

Denne g-punkt vibrator har noget, som de færeste dildo vibratorer har - nemlig funktionen at kunne bøjes. Det forbavser mange, hvor GOD en effekt det egentligt er. Også vores testere, hvorfor den fik en fortjent og flot 3 plads.

708 889

 

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Se et stort udvalg af de bedste vibratorer her

 


Klitoris

For de fleste piger er klitoris det klare “go too”, når det handler om at hygge sig lidt… Derfor er det også passende at vores anden, og måske mest relevante kategori netop er tests af klitoris vibratorer.

Vi har som i forrige kategori fundet den klart bedste (afgørelsen var en smule nemmere her). Vi har dog 2 gode og relevante aspiranter, i nogle andre prisklasser listet nederst, hvis du ikke føler nr. 1 lige er dig.

Vi håber du nyder anmeldelserne, som bygger på objektive test fra vores 8 sexlegetøjs testere. Det er selvfølgelig vigtigt at huske at følelse, fornemmelser og stimulering i høj grad er individuelt, og anmeldelserne subjektive.

Vi har dog gjort vores for at udligne og være objektive i vurderingen af den bedste klitoris vibrator under vores test.

 

We Vibe touch

we vibe touch klitoris vibrator den bedste i test 2018

Tjek Prisen Her →

Fordele:
 • Minimalistisk design
 • Let at gemme og rejse med
 • Fantastisk nem at håndtere og styre
 • På trods af en lille størrelse har den også ‘dybe’ vibrationer

Ulemper:
 • Ser dyrt ud ift. hvor lille den er
 • ?? (Tror simpelthen ikke der er mere…)

Denne vibrator, er nok den, som blandt alle kategorierne og de respektive test står klarest frem som vinderen. Det var mildest talt ikke til diskussion. Klitoris vibratoren fra We Vibe kaldet ‘touch’ har som navnet indikeret rørt testerne lige der, hvor det er bedst! Den har ramt plet på næsten alle parametre. Som følge deraf får den også imponerende 9/10. Det er på trods af at vores anmeldelser generelt er hårde (men retfærdige).

Design
100 %

Denne fantastiske lille silikone vibrator er en af de eneste med den “perfekte” design score på 100%, og det er fuldt fortjent. Kun 1 af alle testerne gav ikke produktet 100%. Pakket i en lille klitoris vibrator et så skønt design, at man kan blive helt tændt bare af udformningen af produktet.

Pris
85 %

Når man kigger på størrelsen kan prisen godt virke en smule overdrevet. Brugervenligheden og orgasmegarantien som produktet står for, får dog hurtigt dig på andre tanker. Du vil takke dig selv mange gange for at have brugt din hård tjente penge på lige netop denne klitoris vibrator.

Brugervenlighed
100 %

Minimalistisk udformning og utrolig nem at bruge. Det er de færreste som nogensinde behøver læse manualen, eller bliver i tvivl om, hvordan produktet virker.

Orgasme garanti
90 %

Gode 90%! Det er sjældent en så lille vibrator får så høje procenter i vores test. Men We Vibe giver dig virkelig orgasmer for alle pengene her! De mange vibrationsmønstre og styrker sørger for at du selv men minimal “effort” når skyerne!

Læs mere om produktet her

 

 Nr. 2 og nr. 3 i testen af klitoris vibratorer

Nu er der skrevet lidt om, hvor stor en vinder nr. 1 var i denne kategori. Men de følgende 2 produkter var bestemt også nævneværdige konkurrenter i vores test. Selvom afgørelsen var enstemmig, og testen soleklart viste at Touch var den bedste, så var de rosende ord til de 2 andre bestemt ikke til at undgå at ligge mærke til.

Hvis Touch fra We Vibe måske ikke lige er klitoris vibratoren for dig – så vil vi derfor uden tvivl anbefale disse to skønne produkter!

Nr. 2 Rocks off klitoris vibrator

Meget simpel. Meget lille. Meget god! Og prisen er jo bare den bedst, for under 100 kr. får man en super fin klitoris vibrator. Perfekt til nybegynderen der bare gerne vil prøve en klitoris vibrator. Den er dog ikke så nem at styre.

98 249
Nr. 3 Satisfyer Pro 2

Et af de mest populære produkter udgivet på sexlegetøjs markedet. Det er blevet utrolig godt modtaget af forbrugerne, og bestemt også af vores testere. Prisen er fænomenal, og den er måske enda faktisk vinderen hvad angår pris vs. nydelse.

289

 

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Se et stort udvalg af de bedste vibratorer her

 


Magic wand hitachi

Magic wands (Hitachi) har eksisteret længe, men er først rigtigt i nyere tid blevet populært, som tilbehør i natbordsskuffen.

Det skyldes at den teknologiske udvikling endelig har lykkedes med at levere batteri-strøm til de kraftfulde motorer i produkterne. Tidligere har næsten alle magic wand vibratorer været tilsluttet med ledning – yaiks, hvor usexet!

Det er der heldigvis lavet om på, og kronen på værket er Sinful’s helt fantastisk tilslutning til denne produkt kategori med deres ‘smart wand’.

En magic wand vores testere var ved at besvime over. Både hvad angår prisen, desværre, men efterfølgende også pba. dens fantastiske evne til at levere orgasmer som de aldrig havde oplevet før. Prisen gav pludseligt mening for dem!

 

Sinful magic wand vibrator – smart wand

sinful magic wand vibrator

Tjek Prisen Her →

Fordele:
 • Elegant design i silikone
 • Fantastisk vibrator-motor
 • Nem at styre
 • Giver utrolige orgasmer usammenligneligt med andet

Ulemper:
 • Lidt større end man forventer
 • Prisen er først ‘overkommenlig’ når man har prøvet den, og man ved hvad man betaler for

Smart wand fra sinful er uden tvivl den bedste vibrator på markedet. Ufortrineligt design, utrolig nem at anvende og gør bare lige, hvad den skal. Sinful er i forvejen skaberne bag en lang række fantastiske produkter, men alle testerne er enige om, at dette må være deres magnus opium – deres enestående og bedste værk – nogenside!

Det var ikke så lidt rosende ord der skulle lyde til Smart wand. Men den fortjener både alt rosen og populariteten den har.

Design
90 %

Den absolut flotteste Magic Wand på markedet, what so ever! Du får, med stor sandsynlighed, aldrig kastet blikket på så smuk en magic wand vibrator igen. Denne type produkter, bliver nok ikke de kønneste, hvorfor også Sinful’s ellers fantastiske version, ‘kun’ sniger sig op på 90%

Pris
70 %

Desværre en af vores dyreste top-anbefalinger. Men med stor sikkerhed også et produkt du kommer til at puste godt og grundigt ud over og værdsætte du alligevel valgte at købe. De fleste bliver imponerede over magic wand vibratorer, men dem der har prøvet en wand bliver endnu mere imponerede over Sinful’s svar på denne kategori af vibratorer.

Brugervenlighed
100 %

Så, så, så nem at bruge. Det er den feedback vi har fået fra alle vores testere. Uden et eneste tilfælde og undtagelse har dette produkt fået vilde anmeldelser.

Orgasme garanti
100 %

Magic wands har generelt en høj garanti for orgasmer. Men Smart Wand her fra sinful har BLÆST vores testere omkuld. Vi får at vide, at det næsten går for hurtigt. Det er sjældent man skal høre kritik fra vores kære testere over at de når klimaks for hurtigt og for voldsomt. Mon ikke den også kan give dig en hurtig og god oplevelse.

Læs mere om produktet her

 

Nr. 2 og Nr. 3 magic wand blandt vores anmeldelser

Der skulle selvfølgelig også udkåres en anden og tredje plads, blandt alle vores magic wands. Valget faldt på Sinfuls egenproducerede wand vibrator. Helt klassisk sort, måske lidt kedelig, men den gør hvad den skal. Derudover er prisen bare i orden! Sidst men slet ikke mindst, den lille frække dreng i klassen. Baseks mini wand vibrator! Hvis man gerne vil have en rejseklar wand i kollektionen så er denne magiske vibrator lige noget for dig og din rejsekuffert.

Vi er så glade for at Sinful har valgt at producere en magic wand. Det gør bare at et fantastisk produkt, bliver meget billigere, fordi ressellere (Sexshops) ikke øger prisen unødvendigt. Value-for-money er fantastisk i dette produkt. Klar købsanbefaling til den sparsomme kvinde.

499

Hvis man ikke har noget mod et antal begrænsede vibrationsfunktioner. Hvis man gerne vil have kraften fra en magic wand og formen med på ferie - så giver vi jer Baseks vidunderlige rejsevenlige magic wand. Det er nok faktisk bare en lille vibrator, uden egentligt at kategoriseres som en magic wand, da disse generelt er større - men vi giver produktet pladsen alligevel.

79

 

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Se et stort udvalg af de bedste vibratorer her

 


Rabbit vibrator

Kendt fra vores alle elskede Sex in The City. En rabbit vibrator er meget hurtigt gået hen og blevet alle pigers absolutte yndlings. Derfor synes vi også kun det var fair at vi dedikerede en kategori, til netop denne fantastisk lille variation.

Med sine søde små rabbit ører (oversat: kanin ører) stimulerer denne form for vibrator både klitoris og indvendig. Det er den perfekte kombination. De fleste rabbit vibratorer har 2 forskellige motorer, og testernes absolutte favorit fra Sinful er heller ingen undtagelse.

 

Sinful Rabbit Vibrator

Bedste Rabbit vibrator

Tjek Prisen Her →

Fordele:
 • Fantastisk design
 • Bedste kombinationer af 2 motorer
 • Den nemmeste rabbit vibrator
 • Super kombi mellem en dildo go en vibrator

Ulemper:
 • En smule dyr
 • Den tager lidt lang tid at oplade første gang

For at give dig et mere fyldestgørende og komplet overblik følger her nedenunder (og som du vil ligge mærke til) også i andre kategorier denne sektion. Sektionen giver efter hver parametre produktet et antal % alt efter, hvor godt produktet klarer sig på den individuelle parameter.

Design
100 %

Wow! Andet er der bare ikke at sige. Denne vibrator er så elegant udformet, at den sender alle andre til skamme. Det er så veludført at det næsten burde være ulovligt. Endnu en design vinder, ud over alle grænser vinder. Vores testere har dog dømt netop denne som den absolut flotteste designede vibrator.

Pris
85 %

Denne fantastiske vibrator, koster desværre nok også det den skal. Derfor kunne man jo godt ønske sig, at den have en anden pris – men sådan er det vel nu engang med kvalitet. Det koster bare, det er tilgengæld også det man får.

Brugervenlighed
100 %

En af de nemmeste vibratorer man kan gå til. Ofte bliver rabbit vibratorer en smule svære at styre, men Sinful har virkelig formået at gøre det både simpelt og velfungerende at bruge deres produkt.

Orgasme garanti
90 %

Et fantastisk produkt, som du uden tvivl vil ramme klimaks med, inden du har nået at kigge dig alt for langt omkring. Som mere mange rabbit vibratorer, kan det godt tage lidt tid at vende sig til håndteringen, men når det først er i orden, så rammer du uden tvivl klimaks med det samme.

Læs mere om produktet her

 

 Nr. 2 og nr. 3 i testen af rabbit vibratorer

Lige efter vores kære favorit fra Sinful kommer en rabbit vibrator fra mærket; Fifthy Shades of Grey. Herefter har vores testere valgt Sinfuls helt egen ‘kanin’ vibrator. Det er den klassiske, som den både ser ud og er kendt fra Sex and the City filmen. Det er en sikker vinder, men har bare ikke det ekstra aspekt. Det finder du dog i vores nr. 1 kandidat ovenover.

Baseks Kanin vibrator

Meget simpel. Meget lille. Meget god! Og prisen er jo bare den bedst, for under 100 kr. får man en super fin klitoris vibrator. Perfekt til nybegynderen der bare gerne vil prøve en klitoris vibrator. Den er dog ikke så nem at styre.

98 249
Nr. 3 Satisfyer Pro 2

Et af de mest populære produkter udgivet på sexlegetøjs markedet. Det er blevet utrolig godt modtaget af forbrugerne, og bestemt også af vores testere. Prisen er fænomenal, og den er måske enda faktisk vinderen hvad angår pris vs. nydelse.

579

 

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Se et stort udvalg af de bedste vibratorer her


Mini / små vibratorer

Hvis du er nybegynder, eller egentligt bare godt kunne tænke dig en miniature vibrator til natbordsskuffen eller til rejsetasken, så er dette kategorien for dig. En mini vibrator har længe været en af de mest sælgende kategorier, og samtidig en som distancerer sig tilpas meget fra andre vibrator-kategorier, til at vi ville have en individuel konkurrence mellem disse typer.

Det giver vi dig altså her, og nr. 1 i vores kategori af mini vibratorer blev altså den lilel bullet fra Rocks Off, som imponerede alle vores testere og blev den klare vinder.

 

Rocks off mini vibrator

rocks off minivibratorTjek Prisen Her →

Fordele:
 • Minimalistisk design
 • Let at gemme og rejse med
 • Fantastisk nem at håndtere og styre
 • Nem udskiftning af batteri

Ulemper:
 • Kun 1 vibrationsmulighed
 • Ikke særlig køn

Som i de andre kategorier gennegår vi nu design, prisen brugervenligheden og den overordnede “orgasme garanti” ved denne mini vibrator. På den måde kan du danne dig et mere veloplyst overblik over produktet og det skulle gerne give dig de bedste forudsætnigner for at vælge din lille vibrator til natbordsskuffen eller rejsetasken.

Design
70 %

Designet er bare ikke det kønneste, men denne mini vibrator gør det heldigvis så godt i alle andre kategorier. Hvis design ikke nødvendigvis betyder mest for dig, så er dette produkt uden tvivl din sikre vinder.

Pris
99 %

Prisen er set ift. kvaliteten af dette produkt usammenligneligt med andre af produkterne. Vi ville egentligt gerne have givet den 100%. Men så burde det vel blive gratis? Kommenter gerne på dette opslag, hvis vi tager fejl her?

Brugervenlighed
100 %

Tænd og sluk. Meget nemmere bliver det aldrig at bruge dette produkt. Eller for den sags skyld alle mulige andre. Selvom det ikke giver særlig stor variation, så er produktet bare usvigelig nemt at bruge. Den perfekte nybegynder vibrator.

Orgasme garanti
80 %

De begrænsede muligheder for vibrationer, giver selvfølgelig også begrænset mulighed for at nå klimaks med produktet. Det er dog de færreste som ikke med lidt flid alligevel formår at nå en helt skøn orgasme med produktet.

Læs mere om produktet her

 

 Nr. 2 og nr. 3 i testen af små vibratorer

Nu har vi gennemgået et produkt fra Rocks Off, som have både sine mangler, men bestemt også sin styrker. Vores to aspiranter herunder, er ogle af dem som gør op for de mangler mini vibratoren fra Rocks Off har. Herunder design, variations muligheder og des lige.

You2Toys mini g-spot vibrator

Det er en miniature vibrator, som også kan ramme g punktet når du bruger den. En fræk llle sag fra You2Toys. De kalder den selv 'sepcialist' og det lever den i høj grad op til.

129
Tenga Iroha mini vibrator

Et fantastisk godt designet produkt fra Tenga. Normalt en producent af sexlegetøj til mænd, som dog i dette tilfælde har formået at lave et fantastisk produkt til en meget favorabel pris..

169

 

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Se et stort udvalg af de bedste vibratorer her


 

Trådløse og fjernbetjent

Hvis du ikke allerede har prøvet en fjernbetjent vibrator, enten med apps koblet op på bluetooth eller WiFi forbindelse, så er tiden ved at være inde.

Teknologien er så langt fremme at denne slags forbundede vibratorer klart er fremtiden.

Vi har i denne sektion udvalgt de trådløse vibratorer vi føler og har testet os frem til er de bedste.

Det var heldigvis en af de mest populære kategorier for de af vores testere med kærester. Generelt er det faktisk bare en af de typer sexlegetøj, som har vundet stort indpas som par sexlegetøj.

 

Lovense Lush App styret vibrator

lovensh lush trådløs app vibrator

 

Tjek Prisen Her →

Fordele:
 • Nem at bruge
 • Rig på muligheder
 • Bedste og nemmeste app

Ulemper:
 • Prisen
 • Setup kan godt tage lidt tid

Formen på dette produkt er både revolutionært og helt igennem genialt. Den trådløse vibrator kan næsten også fungerer som en slags æg men den lidt længere “stang” fungerer ved at pirre og stimulerer klitoris når man tænder for motoren på fjernbetjeningen til den trådløse bluetooth vibrator.

Design
70 %

Designet er lidt finurligt. Selvom det er et sjovt forsøg, og vi selv var imponerede så syntes testerne ikke just om det. Derfor en lidt kedelig design score på et ellers anderledes (som vi godt kan lide) produkt, der forsøger sig med noget nyt. Det blev dog ikke taget så godt i mod igen i denne omgang. Sådan går det. Men det er en lækker silikone vibrator.

Pris
75 %

Vi ved det godt. Prisen igen igen. Det er altså ikke helt med vilje – en god trådløs vibrator koster desværre bare kassen. Og det er altså over hele linjen. Det skyldes at både app og/eller fjernbetjening samt vibrator bare skal fungere før produktet er noget værd. Der er bare ikke noget værre end en dårlig forbindelse til sin fjernbetjente vibrator. Derfor den lidt dyre pris. Modsat de andre bliver prisen nok ikke retfærdiggjort i lige så høj grad, og prisen får derfor små 75%

Brugervenlighed
70 %

Trådløse vibratorer giver bare ikombination med apps til telefonen og sammenspillet der bare altid lidt problemer. Uanset om forbindelsen er gennem internet eller bluetooth så er der bare enten altid lidt startvanskeligheder for testerne eller pludselig opståede problemer. Og når man er godt ‘varmede op’ så skal der bare heller ikke meget til at tænde en irritation ved et produkt. Overordnet set klarede Lovenshe Lush sig dog generelt bedst, hvad angår brugervenlighed. Super nem udskiftning af batteri.

Orgasme garanti
95 %

Aldrig rigtigt set bedre! Hele sindssyge 95%

Læs mere om produktet her

 

Nr. 2 og nr. 3 trådløse vibratorer med apps

Kan du heller ikke få nok af alle de forskellige trådløse vibratorer så kommer her de to opfølgere i vores store test. Hvis du ikke kan få nok, som vi heller ikke kan – så bliver du sikkert glad for denne lille afsluttende sektion, med to helt fænomenale produkter.

Vi ville næsten have givet dem 3 førstepladser, men nu havde vi jo låst os fast på, at opstillingen og rangeringen skulle være en, to, tre og deslige – så vi greb os selv i tanken.

We Vibe Sync trådløs app vibrator

Denne lille vidunderlighed, og dens forfædre kan nok godt bære titlen som faderen til de trådløse par vibratorer. Det er et fantastisk produkt, men også en klassiker som må afvige pladsen til den nye nummer 1 efter længe at have hersket der.

734 1195
Motion Candy trusse vibrator

Motion Candy er lidt anderledes fra de to foregående vibrator æg. Det er nærmere en trådløs trusse vibrator, so gør forskellen her. En super trusse vibrator som fungerer perfekt sammen med dens app trådløst.

329

 

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Se et stort udvalg af de bedste vibratorer her


 

Vibrator æg

Et vibrator æg burde i vores øjne være en klart lovkrav! Og det er ikke noget vi for sjov siger. Sådan et lille kusse-æg her er bare en af de største gaver til kvinden, og det gælder altså også holdt op mod nogle af de aller bedste vibratorer på markedet.

Det lille æg vil ofte være trådløst, formet i bløde træk og have en lille snor til at trække produktet ud efter brug. De flest æg kan både bruges som, for sjov sex leg som par på restaurent.

Men de kan i særdeleshed også bruges som opvarmning til et frækt og intimt samleje sammen med din partner. Du bør ikke vente for længe med at anskaffe dig et vibrator æg.

Selvom det måske ikke nødvendigvis skal være din første vibrator, så gør det bestemt ikke noget – det kan også sagtens bruges som single, og evt som vibrator for den ydre del og som del i selv stimulering.

 

Lelo Lyla trådløst vibratoræg

lelo lyla vibrator æg til kvinder bækkenbundskugle med ivbrator

Tjek Prisen Her →

Fordele:
 • Nem at indføre og tage ud
 • Ligger enormt behageligt oppe
 • Den trådløse fjernbetjening fungerer upåklageligt
 • En af de bedste batteri-levetider

Ulemper:
 • Produktet er en smule anderledes end andre vibrator æg
 • Enkelte testere oplevede at produktet stoppede uden de selv havde trykket på fjernbetjeningen, men de kunne dog hurtigt starte den igen.

LELO gør det igen med deres fantastiske top preformer. De er bare et af de absolutte topmærker hvad angår vibratorer til kvinder i 2018. Og de har selvfølgelig også været det i både 2017 og 2016, deres produkter til 18 skuffer dog langt fra. Lyla fra LELO er ingen undtagelse, modsat mange andre af deres produkter, får du dog også her et produkt til en super skarp pris! Det er som sådan ikke fordi produktet er billigt, lige modsat. Men sammenlignet med andre gode vibrator æg, fik man bare her LANGT mere for prisen end i noget andet produkt.

I vores test herunder, vil du dog stadig opleve at vores vurderinger i høj grad går ud fra den standard pris som “alle” kvinder kan være med på – og en de fleste køber produkter efter, nemlig omkring de 4-500 kr.. Derfor scorer produktet ikke så højt igen på prisen, selvom vi er enormt begrænset for sammenhængen mellem kvalitet og pris i lige akkurat dette produkt.

Design
90 %

LELO, LELO, LELO <3 De kan altså bare noget, når det kommer til design. De har selvfølgelig allerede fået overdyngende meget ros i de fortløbende test præsenteret på siden. Lyla fra dem er bestemt ingen undtagelse.

Pris
85 %

Selvom dette er én af denne guides dyreste vibrator, selv på tværs af kategorier – så scorer den faktisk relativt højt på lige netop denne parametra blandt vores testere. Det hænger selvfølgelig sammen med at produktet, leverer kvalitet for pengene. Vi har alligevel givet den 85 ud af 100%, da den trods den gode sammenhæng mellem pris og kvalitet i vores test alligevel bare nok rammer et prisniveau som de færreste kvinder køber vibratorer på.

Brugervenlighed
90 %

Nogle af testerne havde som skrevet i øverste sektion desværre et problem med at ægget slukkede under brug. Det er dog ikke noget vi har oplevet eller hørt fra nogle af d sexshops vi arbejder tæt sammen med. Vi tog da også en lille tur ud på nettet på jagt efter anmeldelser af produktet, som henviste til det pågældende problem. Men vi måtte vende tomhændende hjem og konkluderede da også at det måtte være det individuelle produkt – derfor alligevel en høj 90% score på brugervenlighed.

Orgasme garanti
80 %

Generelt har vibrator æg ikke den største orgasme garanti indbygget. Det skyldes at de fleste kvinder har langt nemmere ved at opnå en klitoris orgasme fremfor en skede orgasme. Eftersom et vibrator æg er beregnet til skeden scorer de fleste af vores testede æg derfor heller ikke særligt høj på lige netop denne parametre. Det gør dog ikke ægget mindre værdifuldt og vidunderligt under brug, skal vi skynde os at indskyde fra vores begejstrede testere.

Læs mere om produktet her

 

 

Nr. 2 og nr. 3 vibrator æg

Var det ikke lige endnu et LELO produkt du var på udkig efter? Det er helt fair. Vi har som du måske allerede har oplevet i de andre kategorier derfor også listet nr. 2 og nr. 3 i de respektive test og sammenligninger af de forskellige æg. Det betyder altså at du herunder vil kunne se mere til og læse en  lille bid om de to produkter som har gjort det henholdsvis næst bedst og tredje bedst i de samlede test og har scoret den samlede højeste score.

Vi håber du finder det produkt du leder efter, hvis det ikke er én af de 3 angivne produkter, har du også muligheden for at finde en bred kategori og vifte af produkter aller nederst i denne sektion.

Sinfuls eget fjernbetjente kusse æg

Sinful har, heldigvis for alle os, lavet deres egen sexlegetøjs serie. Det er vi meget glade for at kan kongratulerer med at produktet her havner på en eminent 1 plads. Det er flot af et private-label produkt, og samtidig fuldt fortjent.

299 399
RO-Duet vibrator æg

En lille guldklump fra Rocks Off. Bogstaveligt talt. Med sin chrome overflade afgiver produktet en vis indikation af at være billig og ikke særlig høj kvalitet. Produktet er dog alt andet!

449

 

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Se et stort udvalg af de bedste vibratorer her


 

Vandtætte

De fleste husker måske deres første møde med brusehovedet – det er vand (høhø) i forhold til det vi nu vil introducerer jer for. Vores vibrator testere har været specielt vilde for at teste de vandtætte versioner af vibratorerne.

Vi har samtidig måtte gøre lidt, for at finde lige nøjagtigt den type vibratorer der fungere både bedst og mest elegant under vand. Det syntes vi selv vi er sluppet meget godt fra – men det må du være dommeren over.

 

LELO Sona Cruise vandtæt klitoris vibrator

lelo sona cruise vandtæt vibrator til kvinder

 

Tjek Prisen Her →

Fordele:
 • Holder til at komme med i badet og ikke bare bruseren
 • Mange puste og suge funktioner
 • Elegant og nemt at holde ved selv når den bliver våd
 • Pris vs. kvalitet forhold er eminent!

Ulemper:
 • Den er ikke så populær
 • Vejer 116 g og kan godt føles lidt tung

Modsat, ja faktisk alle andre produkter, i vores forskellige kategori har vi været så frække at snige en stimulator ind. Det er altså faktisk ikke en vibrator, men i stedet en stimulator. Jo tak, men, hvad er så det – spørger du måske? Jo. Det er et produkt som ikke vibrerer, men stimulerer.

Hvis det ikke er forklaring nok, så er den dybere forklaring at produktet puster og suger, og derved stimulerer den klitoris. Det gør den derfor også til et helt fænomenalt vibrator/stimulator under vand! Altså et undervands sexlegetøj helt uden sammenligning til kvinder!

Design
80 %

Eminent design som slår flere i dens klasse. Dog intet revolutionerende og går meget i stil med det tidsligere designs fra LELO. Det er selvfølgelig altid synd, men bare ikke grund til at give designet meget lavere karakter end 80

Pris
80 %

Igen… én af de lidt dyre – we know! Undskyld gange mange gange! Men alle vores testere synes samtidig også bare, at skal man alligevel invester ei en vandtæt vibrator – så betyder kvaliteten bare så meget. Og prisen set i forhold til det man får i dette eksklusive produkt er bare det værd – uden tvivl.

Brugervenlighed
100 %

Så nemt at bruge! Det har været tilbagemeldingen fra alle testerne. Man skulle ellers tro at hele 8 forskellige funktioner ville give sin forvirring, men de er både sammensat i en naturlig rækkefølge og knapperne gør det nemt at håndtere uden at kigge alt for meget ned.

Orgasme garanti
95 %

Og sweet lord – anmeldelserne af denne frække vandtætte bandit har væet fænomenale. Vi har haft hele 2 ud af 5 testere på produktet som allerede har investeret i én selv. Det tror vi aldrig er sket før. Tilbagemeldingen lyder desuden på, at den altså sagtens kan fungere uden for badet, men alligevel bare har én eller andet over sig når den kommer med under vand.

Læs mere om produktet her

 

Nr. 2 og nr. 3 vandtætte vibratorer til bruseren, badet og vand

Du skal bestemt ikke snydes for dine 2’ere og 3’ere i denne kategori. Det er både et produkt som minder lidt om vinderen. Der er også en klassisk vibrator som er vandtæt – det skal du ikke snydes for heller. Vi ved, at det ikke er alle som er så vilde med puste og suge funktionen ved henholdsvis Satisfyer og Sona Cruise – men så har du heldigvis vores 3 mulighed her.

Vores testere tør dog godt garanterer – at har du ikke prøvet en stimulator – så kan du godt bide dig selv i læben på at det næsten med garanti er et sikkert valg.

Satisfyer Pro 2 vandtæt stimulator

Satisfyer har været frontløber på stimulator-fronten. Og var da også dem der startede trenden. Selvom førstepladsen går til Sona Cruise så fortjener Pro 2 alligevel både sin ros og sin podie plads. En flot 2 plads!

289
Joupie vandtæt virbator til badet

En super klassisk vibrator. Som de fleste kender den. Den imponerede dog specielt i pris vs. kvalitet parameteren. Og så er den 100% vandtæt og vibratoren kan nemt tages med under vand.

189

 

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Se et stort udvalg af de bedste vibratorer her


 

Videoguide:

FAQ: Spørgsmål – her er de bedste i en kort oversigt:

Hvad er den bedste g-punkt vibrator?

Nr. 1: Fun Factory Delight,

Nr. 2: LELO Liv,

Nr. 3: Je Joue G-Kii

 

Hvad er den bedste klitoris vibrator?

Nr. 1: We Vibe touch

Nr. 2: Rocks off klitoris vibrator

Nr. 3: Satisfyer Pro 2 Next Generation

 

Hvad er den bedste magic wand vibrator?

Nr. 1: Lelo magic wand vibrator

Nr. 2: Sinful Opladelig Magic Wand Vibrator

Nr. 3: Baseks Micro Magic Wand Vibrator

 

Hvad er den bedste rabbit vibrator?

Nr. 1: Satisfyer Rabbit

Nr. 2: Rocks off klitoris vibrator

Nr. 3: Fifty Shades of Grey Rabbit Vibrator

 

Hvad er den bedste mini vibrator?

Nr. 1: Rocks off mini vibrator

Nr. 2: You2Toys mini g-spot vibrator

Nr. 3: Tenga Iroha mini vibrator

 

Hvad er den bedste trådløse vibrator?

Nr. 1: Lovense Lush App styret vibrator

Nr. 2: We Vibe Sync trådløs app vibrator

Nr. 3: Motion Candy trusse vibrator

 

Hvad er det bedste vibrator æg?

Nr. 1: Lelo Lyla trådløst vibratoræg

Nr. 2: Sinfuls eget fjernbetjent æg

Nr. 3: RO-Duet vibrator æg

 

Hvad er den bedste vandtætte vibrator?

Nr. 1: LELO Sona Cruise vandtæt vibrator

Nr. 2: Satisfyer Pro 2 vandtæt stimulator

Nr. 3: Joupie vandtæt vibrator til badet

 

En vibrator er god for alle

Markedet for sexlegetøj er kæmpestort, derfor kan det være noget af en junglevandring at finde den rette vibrator, uanset om man er kvinde eller mand. Der findes kun én årsag til at man ønsker at købe en vibrator til hjemmet, dette er naturligvis at opnå den perfekte nydelse og skaffe sig direkte vej til de bedste orgasmer, der findes. Det kan derfor være en idé først at afprøve nogle forskellige typer, inden man endeligt bestemmer sig for, hvilken vibrator, der passer til ens behov. Der findes mange løsninger på at afprøve vibratorer inden et køb.

En af de mange løsninger, der findes på at finde frem til, hvilken vibrator der perfekt matcher ens behov, er at tage til et dildo-party, hvor kvinder eller mænd bruger timevis på at høre om de forskellige produkter. Der er intet uartigt ved et dildoparty, tværtimod kan det være en humoristisk og opløftende oplevelse for langt de fleste. Måden man tester de forskellige vibratorer på, er ved at afprøve dem på næsetippen, da dette vil føles næsten præcis som når man bruger dem, de steder de er produceret til at forkæle. Erotikmesser er også en god mulighed for nye ideer.

Vibrator æg med eller uden fjernbetjening

Hvis man søger efter en ny vibrator / massagestav, vil man uden tvivl falde over vibrator æg mens man leder. Dette kan være det perfekte sexlegetøj for singler eller for par, da man i mange tilfælde kan finde disse vibrator æg med fjernbetjent vibration. Meningen med et vibrator æg er, at dette placeres i skeden, hvorfra det stimulerer indvendigt uden at man som kvinde føler sig blokket helt ud, hvilket kan føles ubehageligt når man rammer det store klimaks. Det er vigtigt at ikke bruger vibrator æg til anal stimulation, da dette kan forsvinde i tarmen.

Bruger man vibrator æg som par, kan dette virkelig bringe den fælles nydelse til nye højder. For det første er dette en af de bedste former for forspil, da ens partner kan styre æggets vibrationer med fjernbetjeningen, hvilket gør at man kan bruge det udenfor huset, hvis man er modig. I forbindelse med samleje kan man bruge ægget i forbindelse med penetrationen, således at manden også får del af den nydelse, der kommer med et vibrator æg. Det er vigtigt at man finder denne slags vibratorer, i de rette materialer, da billige produkter kan indeholde de skadelige stoffer phtalater og latex.

Rabbit vibrator til singlepigen

Langt de fleste kender udtrykket “at knalde som kaniner”, med denne vibrator har man muligheden for at klare det hele selv og endda nyde det mere og mere for hver gang. En rabbit vibrator giver kvinder verden over dobbelt nydelse og hjælper dem ud over kanten hver eneste dag – på den gode måde. Designet af denne vibrator blev for alvor først verdenskendt, da den medvirkede i en populær amerikansk tv-serie, siden da har den ligger på top 3 over de mest solgte vibratorer. Dette er dog ikke en ny opfindelse, da rabbit vibratoren har været på markedet i mange år.

En rabbit vibrator har to funktioner i én, den stimulerer skeden indvendigt, oftest ved at en masse metalkugler vibrerer og masserer skedevæggene. Derudover er der en lille kaninformet yderdel, der samtidig stimulerer klitoris og det følsomme område rundt om denne. Kan man som kvinde holde denne rabbit vibrator stille længe nok, uden at flå den væk når det spidser til, så kan man få de vildeste orgasmer – ganske uden at have en mand i nærheden. Denne vibrator findes i mange forskellige variationer, farver og med forskellige udtryk, der gør at man ikke bør være genert over at have den liggende i natbordsskuffen.

Klitoris vibrator til alenetid eller par leg

Når det kommer til kvinder, er der ikke to der er ens, det samme gælder deres orgasmer. Nogle få kvinder kan opnå skedeorgasmer enten ved onani eller sammen med deres partner, dog kan langt de fleste kvinder ikke få en orgasme uden at klitoris stimuleres. En klitoris vibrator kan afhjælpe problemet omkring den kvindelige orgasme, både hvis man onanerer alene, eller mens man er sammen med sin partner. Disse vibratortyper er oftest meget små, hvilket gør at de ikke er i vejen under et samleje, eller at man diskret kan have dem ud af huset.

Der findes et utal af klitoris vibratorer, hvilket gør at man altid vil kunne finde én, der matcher ens behov, både i forbindelse med design, farver og vibrationsstyrker og indstillinger. Det er vigtigt at huske på, at en klitoris vibrator oftest har en langt kraftigere vibration end en almindelig vaginal vibrator. Derfor kan man hurtigt blive overrasket og derfor begynde med én, der har flere forskellige indstillinger – så kan man altid skrue op for styrken, hvis dette er nødvendigt. Sexologer ser desværre ofte, at nogle kvinder ikke opnår orgasme under samleje, her kan en klitoris vibrator give en hjælpende hånd.

Penis vibrator – til manden, der har alt

Det er naturligvis ikke kun kvinderne, der skal forkæles med lækkert sexlegetøj, der skal optimere deres chancer for at få stribevis af orgasmer. De mange produktudviklere af sexlegetøj og vibratorer især, har fundet ud af, at en penis vibrator er perfekt til manden der har alt – undtagen nok sex. Disse findes i mange forskellige varianter og er oftest fremstillet af silikone eller gummi, for at det føles så ægte som muligt, når man leger med sig selv. Som regel er der tale om forskellige typer, oftest hører man om penis sleeves, stroker eller grips.

Flere og flere mænd benytter en penis vibrator i deres daglige liv, da disse ikke blot aflaster håndleddet og albuen, men som også er med til at man bedre kan visualisere drømmekvinden, hvis man vælger en penis vibrator, der dækker hele penis. Der er dog også muligheder for at få penisringe med vibration, hvis man har behov for en penis vibrator man kan bruge i fællesskab med sin partner. Derudover kan man give sin partner en vibratorgave, som man selv kan få glæde af, hvis denne indføres i skeden så man som mand selv kan nyde godt af de forskellige indstillinger til vibration.

G punkts dildo vibrator

Modsat mange andre former for vibratorer fungerer en G punkts vibrator bedst, hvis den bruges ordentligt, hvilket naturligvis betyder, at denne skal føres ind i skeden for at kunne nå G punktet. Dog kommer disse med visse forholdsregler, da man kan nedsætte følsomheden i skeden, hvis denne udsættes for gentagne vibrationer, derfor bør man ikke bruge denne form for vibrator mere end et par gange om måneden. Det anbefales at man finder en G punkt vibrator i medicinsk silikone, da dette er klart det bedste materiale til indførelse i skeden, uanset hvilke produkter man bruger.

G punktet sidder et stykke oppe i skeden, derfor kan det være besværligt at finde, hvorfor langt de fleste G punkt vibratorer kan have en designmæssig lighed med kroge, da man finder G punktet på den ydre væg (op mod maven), og mellem 5-10 cm. inde i skeden. Det kan tage noget tid at finde det rigtige sted, dog er man ikke i tvivl når først man rammer rigtigt. Det kan være en fordel, hvis man skifter lidt mellem en G punkts dildo og en G punkts vibrator, da man som tidligere nævnt ikke bør ”misbruge” sin følsomhed i skeden.

Bedste dildo vibrator på markedet

Det er meget individuelt, hvilke vibratorer man finder som værende de bedste på markedet. Dette skyldes naturligvis at alle kvinder har forskellige behov og lyster samt kriterier for, hvad den bedste vibrator skal kunne. Nogle kvinder, der i mange år har benyttet sig af forskellige former for dildo vibrator produkter vil klassificere de mest kendte og oftest mest solgte vibratorer på markedet som værende de bedste. Dog bør man ikke altid lade sig styre af andres erfaringer, derfor kan man selv gøre en indsat for at finde den bedste vibrator, der matcher ens personlige behov i hverdagen.

De mange forskellige former for vibratorer åbner, for mange, op for en helt ny verden. Derfor findes der også løsninger på, hvordan man hurtigst finder den bedste vibrator til ens lyster og behov. Man kan deltage i et dildoparty, hvor man får information og får lov at afprøve forskellige vibratorer på næsetippen. Andre kvinder går en anden vej og hjælper nogle af de store producenter af sexlegetøj, og samtidig styre deres egne lyster, ved at blive testkørere af nye produkter. Man kan også vælge at tage på erotikmesser med sin partner og få inspiration, så man kan vælge den bedste vibrator på markedet.

Prostata vibrator til sex eller mod problemer

Der er flere grunde til, at mænd vælger at investere i en prostata vibrator, dog skyldes det oftest to ting; enten fordi man er interesseret og nysgerrig omkring analsex, eller stimuli af prostata under orgasme. Eller fordi man som mand har problemer med en forstørret prostata, der påvirker både sexlivet og vandladning i en negativ retning. Uanset grunden bør man som førstegangsforsøgende tage sine forholdsregler og tage den med ro og ikke købe den vildeste prostata vibrator man kan finde på markedet, men i stedet starte langsomt ud med en mindre model.

Det anbefales at man uanset niveau af erfaring starter med at finde prostata med en finger, her er det favorabelt, hvis man har en partner, der er villig til at hjælpe. Det man søger efter vil føles som en lille knude på størrelse med en valnød på den side af tarmen, der vender ud mod maveregionen. Har man aldrig begivet sig ud i anal leg eller udforskning før, bør man tage det varsomt og naturligvis huske at bruge glidecreme, da det ellers kan være meget ubehageligt at indføre en prostata vibrator efterfølgende. God stimulering vil medføre kraftige orgasmer hver gang.

Prøv noget nyt – penisring med vibrator

Der findes mange måder, at udforske ens seksualitet på, nogle par eller singler vælger derfor at inkorporere forskellige sexlegetøj i deres sexliv og hverdag. Et af de første skridt for par er som regel at man vælger at prøve en penisring, dog kan man ligeså godt gå hele vejen og finde en penisring med vibrator. Der er nogle grundlæggende ting, man skal være opmærksomme på, i forbindelse med hvordan en penisring med vibration virker. Det første man bør vide er naturligvis, at ringen placeres omkring roden af penis for dér at give et tryk.

Trykket fra penisringen sørger for at blodet kan løbe til penis, men ikke løbe væk igen hvilket giver en længerevarende og hårdere erektion. En penisring med vibration er ikke kun udviklet til at stimulere manden yderligere, men også kvinden, da man alt efter valg af stillinger kan sende vibrationerne videre til skamlæberne og klitoris. En penisring med vibrator er det perfekte legetøj for parret, der ønsker at prøve noget nyt, men ikke ønsker at bruge mange penge på projektet, og som måske er lidt generte og gerne vil kunne tage det med et smil. Findes i mange varianter og farver.

Lelo dildo vibrator

Der finds mange forskellige mærker på markedet indenfor sexlegetøj og vibratorer. Lelo har siden 2003 haft deres kunder i fokus og leveret mange gode og forskellige produkter i denne kategori, hvor Lelo dildovibrator har været én af deres største salgskategorier. I forbindelse med deres produkter er det ikke kun kvalitet, der er i højsædet, men også design, tilgængelighed og gode priser for alle deres kunder. Der findes mange produkter i kategorien af lelo vibratorer, hvilket gør at man uanset køn, seksuelle lyster og behov kan finde noget i sortimentet, der passer ens behov og pengepung perfekt.

Lelo er en svensk producent, hvilket gør at deres mange danske kunder kan nikke genkendende til den kvalitet, der kendetegner Norden og produkter designet og produceret her. Når man køber en dildo vibrator på nettet ønsker man oftest ikke, at naboerne skal kunne se, hvilke slags produkter man får hjem med posten, derfor kan man i forbindelse med køb af en Lelo vibrator bede om diskret forsendelse. Ofte vælger nogle producenter at fokusere på enten kvinder eller mænd, når de designer deres produkter, med en Lelo vibrator kan man finde noget, der virker for alle og som kan bruges til solo- og parsex.

3 Kommentarer
 1. Det tog jo nærmest en halv hverdag at læse det indlæg :O Shit hende der har skrevet det – og testet alle dem – må jo have krampe i både fisse og fingre, høhø 😀

  MEN dermed ikke sagt vi tøser ikke sætter pris på det – tak for den gode guide Lovebuddy.dk! Den kan i godt være stolte af.

 2. Hej Lovebuddy.dk

  Jeg er ikke helt enig med jer, hvad angår Lelo Lyla. Syntes virkelig ikke rigtigt en fortjener førstepladsen i dens kategori. Ja, det er et helt fantastisk produkt. Men pris vs. kvalitet så syntes jeg bare der er så mange andre oplagte førsteplads kandidater.

  Nu er jeg selvfølgelig ikke ekspert

 3. Reply
  Anne Katrine (Indehaver) 10. september 2018 at 5:37 pm

  Tak for alle kommentarene!

  Efterlad et svar

  Lovebuddy.dk - Sexlegetøj og dating