Sexlegetøj til Kvinder

Kraftig vibrator: Her er de kraftigste vibratorer til kvinder

Er du på udkig efter en kraftig vibrator som kan tilfredsstille dine behov?

Er det normale ikke nok for dig, og er du på udkig efter noget der har kraftigere vibrationer og mere styrke?

Så har vi noget tilfælles!

OG jeg har fundet svaret på vores bønner.

Alle produkterne jeg anbefaler herunder er skønne kraftige vibratorer, som jeg klart kan anbefale.

Mine yndlings og de bedste i test:

Derfor skal du vælge en kraftig vibrator

Jeg kan jo først og fremmest ikke rigtige bare anbefale dig en kraftig vibrator. Jeg ved ikke hvem du er, jeg ved ikke, hvordan din krop har det med stærke og kraftige vibrationer først og fremmest. Dernæst, så ved jeg ikke engang om du overhoved har lyst til det. Men jeg tænker måske, at du hvertfald har en eller anden form for interesse i, at høre mere om netop kraftige vibratorer.

kraftfuld vibrator

 

Hvis du var kommet her, for at købe en kraftfuld vibrator. Så er du med alt sandsynlighed allerede smuttet videre til den pågældende kategori jeg har anbefalet. Hvis du ikke allerede har nået det, så får du lige chancen igen herunder. Ellers vil jeg forsøge at henvende mig til dig, der overvejer det i resten af dette indlæg.

 

Nu skulle vi gerne have smidt de sidste, det “bare” er ude efter at købe en kraftig vibrator til dem selv eller kæresten. Tilbage har vi dig, der er en smule i tvivl omkring, om det overhoved er dig. Jeg kan sige så meget – det er for de fleste. Men rigtig mange har nogle forbehold overfor det at købe en kraftig vibrator, selvom de inderst inde har utrolig meget lyst til det.

En af de første jeg hører er:

Jeg er bange for, at jeg med kraftig stimulering bliver mere og mere følelsesløs dernede. Og at jeg til sidst ikke kan komme uden en meget kraftig vibrator

Nonsens. Sludder. Pladder. Ævl og kævl. Det er rigtigt, at du vil have fornemmelsen af, efter en voldsom tur med en kraftig vibrator, at du er helt ør dernede. kraftig vibratorDu er måske også en smule øm. Det føles måske endda som om, der virkelig skal noget til, før du kan mærke det. Lidt selvmodsigende, men du er ikke i tvivl om fornemmelsen når du har prøvet det.

Så selvom jeg lidt kraftigt siger, at det er noget sludder. Og at du ikke skal bekymre dig, altså bare fejer argumentet af banen. Så lad mig lige slå helt fast. Jeg forstår udemærket bekymringen. Jeg forstår godt du kan komme til at tænke i de baner. Det er helt fair.

Du skal så også bare vide. Det er fuldstændig forkert, og du kommer til at kunne tænde lige så meget på en mindre kraftfuld vibrator, som på den helt kraftfulde. Også efter lang tids brug.

 

En lille miniput vibrator kan stadig få mig helt op at ringe. Det er alt sammen psykisk. Så ja, du vil formentligt opleve at have sværere ved at komme, hvis du har prøvet en kraftig vibrator. Finder ud af, hvor dejligt det er. Og næste gang du så bruge en mindre kraftfuld vibrator, bliver ved med at tænke på “sidste gang”. Men det har intet at gøre med, hvordan det føles dernede. Det er ren og skær psykisk.

Så hvis det er din bekymring, så prøv lige at vend den rundt engang. Så kommer du til at leve et miserabelt liv. Du ender med at snyde dig, for alle rigtige glæder i livet bærende på et argument omkring, at du er bange for ikke at nyde de små glæder så. At du eksempelvis ikke vil tage kørekort fordi du så er træt af´at køre scooter når du kunne køre bil. Siiiindsygt dårligt eksempel. Men jeg håber du forstår pointen.

 

kraftige vibratorer

Et andet eksempel: Du ender med ikke at ville tage på ferie i udlandet, fordi du så ender med at nyde det mindre, når du er på ferie i Danmark. Get the point? Det håber jeg. For jeg er videre nu.

Hvis du nu er overbevist omkring, at det altså bare er en kraftig vibrator, som du skal have, så kommer her lige endnu en chance for at hoppe over til Sinfuls udvalg og vælge den bedste for dig. Du skal hvertfald ikke være bange for “ikke at kunne mærke noget”. Det er helt sikkert. Du må faktisk ikke bruge det argument længere. Har du stadig et forbehold, så skriv det til mig – så tackler jeg det så hjernedødt hårdt i jorden at du ikke akn gøre andet end at købe en kraftig vibrator! 😉

 

Er det farligt?

Jeg har også hørt nogle ytre en mærkelig bekymring omkring, om det er farligt at bruge en kraftig vibrator? Jeg håber muligvis du allerede nu kan gætte mit svar. Hvis ikke, så har du formentligt ikke læst ovenstående afsnit. Gør lige det, og så kan jeg fortælle dig, der allerede har læst det, at du gættede rigtigt, hvis du troede mit svar er NEJ!

Det er bestemt ikke farligt for dig at bruge en kraftfuld vibrator. Hvis det er fordi du er bange for, at den løber løbsk, går i stykker. JA måske endda giver dig stød. Så kan jeg berolige dig med, at der faktisk er større chance for, at en lille og mindre kraftfuld vibrator kommer til at gå i stykker, give dig stød, eller på andne hvis være farlig overfor dig og din krop.

Det handler om, at krafttige vibratorer oftest er en smule dyrere. Det betyder også at de i langt mindre grad går i stykker, ergo, også er mere sikre for dig. Hvilket altså gør, at kraftige vibratorer er sikrere for dig.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik