Kraftig vibrator: De bedste i test

Er du på udkig efter en kraftig vibrator som kan tilfredsstille dine behov?

Er det normale ikke nok for dig, og er du på udkig efter noget der har kraftigere vibrationer og mere styrke?

Så har vi noget tilfælles!

Alle produkterne jeg anbefaler herunder er skønne kraftige vibratorer, som jeg klart kan anbefale.

Men det er svært at finde en vibrator, der både kan ruske godt op i dit underliv og samtidig byde på lavt støjniveau og fornuftig batteriløsning, da dens slags vibratorer ofte er højlydte og æder elektricitet.

Her er 7 vibratorer, der træder den gyldne middelvej og med garanti sikre dig kraftige orgasmer!


 

Kraftig vibrator med lang brugstid

I en Sinful Luxy Ekstra Kraftig Magic Wand har du afsindigt stærk vibrator, der trods den kan præstere 7500 omdrejninger i minuttet kører på genopladeligt batteri og altså ikke behøver være koblet til en stikkontakt under din leg med den.

Med 10 programmer at vælge imellem fordelt på 3 niveauer og 7 mønstre er der plads til variation. Vibratoren byder på mellem 60-90 minutters leg på én opladning, afhængigt af indstilling. Fuld opladning tager 240 minutter.

Perfekt vibrator både til selvforkælelse eller leg med partner

Med denne kraftige vibrator kan du både forkæle dig selv i en kortere eller længere hyggestund, eller du kan få din partner med på legen. At vibratoren er så kraftig gør nemlig, at den udover at stimulere dig i de nedre regioner også egner sig til massage af kroppens ømme muskler.

Da Sinful Luxy Ekstra Kraftig Magic Wand netop kører på batteri, er den usexede følelse af at skulle navigere i forhold til ledninger ikke til stede. Dog har vibratoren et højt lydniveau på op til 50 db, så den sensuelle kærlighedssnak drukner lidt i motorens støj.

Tjek prisen her


 

Vibrator til dagligdagens frirum

Kabelfri er også Hitachi Magic Wand Opladelig Personal Massager. I modsætning til Sinful Luxy nævnt ovenfor er den ikke vandtæt og egner sig derfor ikke til leg i badet, men den har sine egne fortrin ved at være nemmere at blive klog på og have et lavere lydniveau ved fuld styrke. Da denne vibrators motor kun præsterer op til 6000 omdrejninger i minuttet.

Med 4 almindelige vibrationsmuligheder og 4 pulseringsmuligheder er spektret af forlystelser mindre, men samtidig umiddelbart lettere at få overblik over. Vibratorhovedet er silikone og derfor føles behageligt mod huden – og andre steder.

Den er ftalat- og latexfri, så sundhed er ikke et problem. Opladning tager 3 timer, men det er også sjældent, du behøver sætte den til opladning. Hitachi Magic Wand Opladelig Personal Massager er nemlig en kraftig vibrator. Der er ideel til korte, sensuelle seancer og knapt så meget til de lange lystture med partneren.

Tjek prisen her

 


 

Fleksibel vibrator til kroppens afkroge

Den svenske sexlegetøjsproducent LELO har brilleret ved lanceringen af deres LELO Smart Wand Large, der udover at være en vibrator med et fleksibelt hoved, hvilket altid er godt til komme hele vejen med nydelsen, også har let bøjeligt håndtag.

Så ønsker du en mere medgørlig kraftig vibrator, du kan eksperimentere med både på dig selv eller partneren, har du et godt bud her.

8 forskellige vibrationsmønstre har den at byde på, hvor ét af dem er SenseTouch, der ad sig selv intensiverer, når den kører over din hud. Den kan sættes til opladning, byder på fuld styrke på op til 2 timers vibration og er let at tænde eller slukke.

Tjek prisen her

 


 

Kraftig vibrator til ydre og indre nydelse

Sinful Dobbelt Motor Magic Wand Vibrator er det bedste af begge verdener.

Du kan både trække massagehovedet med 4,1 cm diameter til at forkæle din klitoris eller stimulere dit indre med det kurvede skaft, af hvilket 10 cm kan indføres.

Vibratoren er vandtæt og god til sensuelle stunder under bruseren, og med 10 forskellige vibrationer er der plads til lidt frisk eksperimenteren for at finde den måde at bruge vibratoren, der giver dig de bedste orgasmer.

Tjek prisen her

 


 

Kvalitetsvibrator til brug i mørket

Titanium og aluminium virker på overfladen som et lidt besynderligt materialevalg til en vibrator, men det bringer faktisk det bedste frem til i vibrationerne.

Da der er mindre blødt materiale til at sprede stødene. Doxy Die Cast Magic Wand er en kvalitetsvibrator med et chikt design, er relativt tung med sine 680 g (ekskl. ledning) og har et hoved på 5,8 cm i diameter.

Det er en kraftig vibrator, der godt nok skal være koblet til et elstik under din leg, men som med sine 9 indstillinger og rustikke design er garant for høj nydelse og en nøgle til nye, orgastiske højder, hvis du formår ikke at filtre dig ind i ledningen.

Vibratorens knapper lyser op med blåt LED-lys, hvilket gør den let både at indstille og bruge i mørket. Så er du typen, der ikke rigtig har lyst til at se nydelsen ske, men kun vil føle den, er denne vibrator for dig.

Tjek prisen her

 


 

Kraftig vibrator med trinløs indstilling

Sinful Magic Wand Kraftig Vibrator er den eneste trinløse vibrator på denne liste.

I stedet for at vælge mellem programmer, drejer du op eller ned på drejehjulet for at vælge den intensitet, der passer dig. Dette giver dig en unik mulighed for at tilpasse nydelsen til netop dine præferencer.

Vibratoren skal tilsluttes stikkontakt og kører ikke på batteri, men den kan præstere 7000 omdrejninger i minuttet og har et fleksibelt hoved til at nå de sensuelle zoner.

Tjek prisen her

 


 

Skandinavisk vibrator med dobbelt nydelse

Som den sidste vibrator her på listen har vi Velve Macy Luksus Magic Wand vibratoren, der er endnu en vibrator med to motorer – én i hovedet, én i skæftet. Af vibratorens længde på 24,5 cm kan 9 cm indføres direkte i skeden, indstilles på en af 10 forskellige vibrationsmønstre og bruges i op til 90 minutter ad gangen.

Det er en kraftig vibrator, som er dejlig let at bruge, da den kun har tre knapper. Vibratoren er designet i Skandinavien og hører under Velve-kollektionen af sexlegetøj, der kendetegnes ved sit kurvede design og bløde overflade. Den kører på batteri og kommer med USB-oplader, så den er let at sætte til opladning og tage frem.

Tjek prisen her

  

Derfor skal du vælge en kraftig vibrator

Jeg kan jo først og fremmest ikke rigtige bare anbefale dig en kraftig vibrator. Jeg ved ikke hvem du er, jeg ved ikke, hvordan din krop har det med stærke og kraftige vibrationer først og fremmest.

Dernæst, så ved jeg ikke engang om du overhoved har lyst til det. Men jeg tænker måske, at du hvertfald har en eller anden form for interesse i, at høre mere om netop kraftige vibratorer.

Hvis du var kommet her, for at købe en kraftfuld vibrator. Så er du med alt sandsynlighed allerede smuttet videre til den pågældende kategori jeg har anbefalet.

Hvis du ikke allerede har nået det, så får du lige chancen igen herunder. Ellers vil jeg forsøge at henvende mig til dig, der overvejer det i resten af dette indlæg.

Nu skulle vi gerne have smidt de sidste, det “bare” er ude efter at købe en kraftig vibrator til dem selv eller kæresten. Tilbage har vi dig, der er en smule i tvivl omkring, om det overhoved er dig. Jeg kan sige så meget – det er for de fleste.

Men rigtig mange har nogle forbehold overfor det at købe en kraftig vibrator, selvom de inderst inde har utrolig meget lyst til det.

kraftfuld vibrator

En af de første jeg hører er:

Jeg er bange for, at jeg med kraftig stimulering bliver mere og mere følelsesløs dernede. Og at jeg til sidst ikke kan komme uden en meget kraftig vibrator

Nonsens. Sludder. Pladder. Ævl og kævl. Det er rigtigt, at du vil have fornemmelsen af, efter en voldsom tur med en kraftig vibrator, at du er helt ør dernede. Du er måske også en smule øm. Det føles måske endda som om, der virkelig skal noget til, før du kan mærke det. Lidt selvmodsigende, men du er ikke i tvivl om fornemmelsen når du har prøvet det.

Så selvom jeg lidt kraftigt siger, at det er noget sludder. Og at du ikke skal bekymre dig, altså bare fejer argumentet af banen. Så lad mig lige slå helt fast. Jeg forstår udemærket bekymringen. Jeg forstår godt du kan komme til at tænke i de baner. Det er helt fair.

Du skal også vide

Du skal så også bare vide. Det er fuldstændig forkert, og du kommer til at kunne tænde lige så meget på en mindre kraftfuld vibrator, som på den helt kraftfulde. Også efter lang tids brug.

En lille miniput vibrator kan stadig få mig helt op at ringe. Det er alt sammen psykisk. Så ja, du vil formentligt opleve at have sværere ved at komme, hvis du har prøvet en kraftig vibrator. Finder ud af, hvor dejligt det er. Og næste gang du så bruge en mindre kraftfuld vibrator, bliver ved med at tænke på “sidste gang”. Men det har intet at gøre med, hvordan det føles dernede. Det er ren og skær psykisk.

Så hvis det er din bekymring, så prøv lige at vend den rundt engang. Så kommer du til at leve et miserabelt liv. Du ender med at snyde dig, for alle rigtige glæder i livet bærende på et argument omkring, at du er bange for ikke at nyde de små glæder så.

Eksempler

At du eksempelvis ikke vil tage kørekort fordi du så er træt af´at køre scooter når du kunne køre bil. Siiiindsygt dårligt eksempel. Men jeg håber du forstår pointen.

Et andet eksempel: Du ender med ikke at ville tage på ferie i udlandet, fordi du så ender med at nyde det mindre, når du er på ferie i Danmark. Get the point? Det håber jeg. For jeg er videre nu.

Hvis du nu er overbevist omkring, at det altså bare er en kraftig vibrator, som du skal have, så kommer her lige endnu en chance for at hoppe over til Sinfuls udvalg og vælge den bedste for dig. Du skal hvertfald ikke være bange for “ikke at kunne mærke noget”.

Det er helt sikkert. Du må faktisk ikke bruge det argument længere. Har du stadig et forbehold, så skriv det til mig – så tackler jeg det så hjernedødt hårdt i jorden at du ikke akn gøre andet end at købe en kraftig vibrator! 😉

kraftige vibratorer

Er det farligt?

Jeg har også hørt nogle ytre en mærkelig bekymring omkring, om det er farligt at bruge en kraftig vibrator? Jeg håber muligvis du allerede nu kan gætte mit svar. Hvis ikke, så har du formentligt ikke læst ovenstående afsnit. Gør lige det, og så kan jeg fortælle dig, der allerede har læst det, at du gættede rigtigt, hvis du troede mit svar er NEJ!

Det er bestemt ikke farligt for dig at bruge en kraftfuld vibrator. Hvis det er fordi du er bange for, at den løber løbsk, går i stykker. JA måske endda giver dig stød. Så kan jeg berolige dig med, at der faktisk er større chance for, at en lille og mindre kraftfuld vibrator kommer til at gå i stykker, give dig stød, eller på anden hvis være farlig overfor dig og din krop.

Det handler om, at kraftige vibratorer oftest er en smule dyrere. Det betyder også at de i langt mindre grad går i stykker, ergo, også er mere sikre for dig. Hvilket altså gør, at kraftige vibratorer er sikrere for dig.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk