Guides

Selvbondage – Den frække guide til bondage alene og på dig selv

Hurra, endelig et godt, gammeldags tabu. Selvbondage er stadig noget, man kun meget sjældent taler om,

gif af pige der binder sig selv   Selvom det er en ret udbredt aktivitet blandt folk med erotisk tvang i blodet. Selvbondage lever utvivlsomt på skyggesiden, fordi det er en del af et andet ømfindtligt emne, nemlig onani. For selvom vi efterhånden kan tale en del om onani, så er det stadig ret grænseoverskridende at komme ind på de ritualer og fantasier, som mange af os bruger undervejs.

Der er ellers nok at tage af. Nogen gør noget ekshibitionistisk, såsom at onanere for åbne vinduer. Andre gør noget ulækkert, så som at lugte til et par sure sokker. Andre bruger dildoer. Nogen binder sig. Nogle gør det hele, endda på én gang. Og så er der selvfølgelig dem, som er så praktiske, at de kan forestille sig det hele i hovedet.

Ligesom med al anden selvtilfredsstillelse kan man sagtens lege med selvbondage, selvom man har et rigt sexliv med en partner. Det kan endda være sundt. For når man leger med sig selv, lader man det indre laboratoriums fantasier mødes med den virkelige verden. Her er der kun en selv at stå til ansvar for, og derfor bliver det nemmere at gøre nogle virkeligt grænseoverskridende ting.

 

Hvis du vil købe lækkert bondage udstyr kan det gøres hos hhv. Sinful, Sexshop og Belugi, som er de leverandører med størst udvalg.

tegning af hvordan du kan binde dig selv fetish

Meget selvbondage handler om at binde sig selv på en måde, så man først kan komme fri efter et vist stykke tid. Det er nemmest at gøre med kæder og fordi hængelåse, sidstnævnte kan låses, mens nøglen er gemt midlertidigt afvejen. Metoderne er ikke helt nemme, og de kræver lidt forberedelse, især hvis du vil være helt sikker på at kunne komme fri igen. Og det vil du nok.

Forst og fremmest skal du have en metode til at låse nøglerne midlertidigt væk, hvilket er svært at gøre effektivt. Her er dog et par tricks:

Frys nøglerne inde i en klump is

Fyld et bæger halvt med vand, og frys det. Læg nøglerne i, og fyld op med vand, som ligeledes fryses. Husk at eksperimentere med, hvor lang tid isklumpen tager om at tø op — du vil sikkert blive overrasket over, at det går ret langsomt.

Send nøglerne med posten

Når der er et passende stykke tid, til posten kommer, så lænk dig selv. Og bed til, at den ikke er et døgn forsinket. Metoden er ret usikker, og den kan kun anbefales til let selvbondage. For eksempel kan du tage et par håndjern på, men ellers beholde din frihed. Så er du på den ene side lænket, og det vil være ret pinligt at gå ud i verden, men på den anden side er det ikke spor farligt.

 

Byg dit eget

selvdonage tegning af idéFind et gammeldages stykke mekanik, for eksempel et optræksvækkeur, en gammel kasettebåndoptager eller noget andet, som kan sættes til at udløse en knap eller lignende. Udtænk en metode, så du først kan få nøglen, når båndet løber ud, eller uret ringer.

For eksempel kan du placere mekanikken øverst på en reol på en sådan måde, at når den går i gang skubbes nøglen ud over kanten og ned til dig, som ligger bundet på gulvet.

En anden og mere krævende måde at trække tiden ud på er at placere nøglen et givent sted og bagefter binde sig selv et stykke herfra. Hvis du binder og lænker dig stramt, kan det være nok, at nøglen ligger bare nogle få meter væk, for det kan stadig tage lang tid at mase sig derhen. Og det kan gøre rigeligt ondt.

Du kan også lænke dig lettere, men til gengæld placere nøglen længere væk. Måske i enden af haven, så du risikerer at blive set af naboen, når du hopper ned mod friheden med et par håndjern om fødderne. Måske endda nøgen. Eller måske bliver du nødt til at vente, til det bliver mørkt, netop for at undgå at blive set.

Hvis du ikke vil ‘bygge selv’ så kan du finde utrolig lækkert bondage udstyr hos hhv. Sinful, Sexshop og Belugi.

selvbondageNogle kombinerer ekshibitionisme og selvbondage på ganske kreative måder. De placerer en nøgle et sted i en skov eller lignende og tager så flere kilometer væk. Her klæder de sig af og lænker sig fra den ene ankel til den anden.

Nu er det umuligt for dem at få tøjet på igen, før de har hentet nøglen. Hvilket kan blive en hård tur, hvis lænken mellem benene er kort, og hvis de skal skjule sig for andre undervejs.

Desværre er den slags lege klart på grænsen af det acceptable, for man risikerer at blive opdaget af andre og dermed inddrage dem i sin sexleg mod deres vilje. Det er både krænkende og strafbart. Andre bruger selvbondage til at tvinge sig selv til at gøre ulækre eller perverse ting, som de ellers ikke vil gøre. For eksempel ved at lænke sig med et par håndjern og smide nøglen i en toiletkumme…

 

Sikkerhed under bondage på dig selv

På mange måder bryder selvbondage med reglerne for sikkerhed, fordi der ikke er nogen til at hjælpe, hvis det går galt. Men kynisk set er man selv skyld i ulykken, hvis den indtræffer, og derfor må det være op til den enkeltes sunde fornuft at passe på sig selv. Her er dog et par ekstra løftede pegefingre:

🏆 Hav altid en skudsikker nødløsning til brug, hvis du ikke kan komme fri. Gem for eksempel en ekstranøgle under måtten foran hoveddøren eller et andet sted, hvor det er så pinligt at hente den, at du helt sikkert kun gør det i en nødsituation. Og hav en mobiltelefon tæt på, så du kan ringe efter hjælp, dødsenspinligt eller ej.

🏆Bind ikke dig selv så hårdt, at du risikerer at få krampe eller noget tilsvarende, for der er ingen til at hjælpe dig.

2 Kommentarer
  1. Hej Lovebuddy

    Spændende vinkel og skide godt i italesætter sikkerheden under bondage. Der ingen tvivl om, at dette er en væsentligt del af selve legen. Mit klare standpunkt er: ”Hvis du ikke har styr på sikkerheden”, så er bondage ikke en leg jeg vil lave med dig.

    Jeg ser frem til mere fra jer.

  2. FEDT indlæg!

    Jeg er totalt begejstret over det her. Jeg blev først i morges informeret om den her fantastiske side – der er ingen tvivl om jeg er blevet en af sikkert allerde mange følgere.

    Hvilke erfaringer har i med skader under SM, hvor hårdt må man gå til den og hvor meget kan legetøjet holde til? 🙂

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik