Selvbondage: Den ultimative guide

Kunne du godt tænke dig, at vide mere omkring selv bondage? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden vil vi nemlig berette om hvilke produkter samt metoder du bør bruge.

Længere nede i indlægget kan du læse om hvad selv bondage er, samt hvilke metoder du skal bruge til at binde dig selv. Men først vil vi lige anbefale nogle produkter, som vi synes du bør købe til selvbondage.


 

Full Body Selvbondage Bindesæt

Selvbondage produkt 1

Tjek Prisen Her

Her har vi et produkt fra master series, som intet mindre passer perfekt til jer/dig som skal prøve selv bondage. For ikke nok med produktet er hamrende billigt. Så er det fremstillet med justerbare stropper og easy-lock spænder. Du kan derfor binde dig selv på intet mindre end 5 minutter.

SE HELE UDVALGET AF BINDESÆT HER →


 

Sinful Deluxe Satin Bindesæt

Sinful Deluxe Satin Bindebånd

Tjek Prisen Her

Her har du et par helt normale ”rep” til at binde dig selv og din partner. De er fremstillet således de ikke giver brændmærker eller andet.

Det er af den grund et rigtigt godt alternativ til alt den frække aktivitet i soveværelset.

Vi vil hvertfald anbefale produktet på det kraftigste.

Den kan til information anvendes til både at binde arme og fødder.

SE HELE UDVALGET AF BINDESÆT HER →


Selvbondage guide

Af nedenstående video kan du se et kort klip af, hvordan man selv kan binde sig. Det er faktisk relativt nemt og kan gøres ret hurtigt når man først lige får flair for det.

Skriv endelig længere nede i diskussionsfeltet, hvis du har nogle idéer til nemmere metoder hvorpå dette kan gøres.

gif af pige der binder sig selv


Hvad er selvbondage?

Hurra, endelig et godt, gammeldags tabu. Selvbondage er stadig noget, man kun meget sjældent taler om, selvom det er en ret udbredt aktivitet blandt folk med erotisk tvang i blodet. Selvbondage lever utvivlsomt på skyggesiden, fordi det er en del af et andet ømfindtligt emne, nemlig onani. For selvom vi efterhånden kan tale en del om onani. Så er det stadig ret grænseoverskridende at komme ind på de ritualer og fantasier, som mange af os bruger undervejs.

Der er ellers nok at tage af. Nogen gør noget ekshibitionistisk, såsom at onanere for åbne vinduer. Andre gør noget ulækkert, så som at lugte til et par sure sokker. Andre bruger dildoer. Nogen binder sig. Nogle gør det hele, endda på én gang. Og så er der selvfølgelig dem, som er så praktiske, at de kan forestille sig det hele i hovedet.

Ligesom med al anden selvtilfredsstillelse kan man sagtens lege med selvbondage, selvom man har et rigt sexliv med en partner. Det kan endda være sundt. For når man leger med sig selv, lader man det indre laboratoriums fantasier mødes med den virkelige verden. Her er der kun en selv at stå til ansvar for, og derfor bliver det nemmere at gøre nogle virkeligt grænseoverskridende ting.


 

tegning af hvordan du kan binde dig selv fetishMeget selvbondage handler om at binde sig selv på en måde. Så man først kan komme fri efter et vist stykke tid.

Det er nemmest at gøre med kæder og fordi hængelåse, sidstnævnte kan låses, mens nøglen er gemt midlertidigt afvejen.

Metoderne er ikke helt nemme, og de kræver lidt forberedelse.

Især hvis du vil være helt sikker på at kunne komme fri igen. Og det vil du nok.

 

Forst og fremmest skal du have en metode til at låse nøglerne midlertidigt væk, hvilket er svært at gøre effektivt.

Her er dog et par tricks:

 

1. Frys nøglerne inde i en klump is

Fyld et bæger halvt med vand, og frys det. Læg nøglerne i, og fyld op med vand, som ligeledes fryses. Husk at eksperimentere med, hvor lang tid isklumpen tager om at tø op. Du vil sikkert blive overrasket over, at det går ret langsomt.

2. Send nøglerne med posten

Når der er et passende stykke tid, til posten kommer, så lænk dig selv. Og bed til, at den ikke er et døgn forsinket. Metoden er ret usikker, og den kan kun anbefales til let selvbondage. For eksempel kan du tage et par håndjern på, men ellers beholde din frihed. Så er du på den ene side lænket, og det vil være ret pinligt at gå ud i verden, men på den anden side er det ikke spor farligt.

3. Maling

Smid låsen i en bøtte med maling eller olie. Så vil du ikke vælte den og få fat på nøglen, medmindre du er en nødsitation. En effektiv stopper for din egen trang, hvor du samtidig beskytter dig selv mod farlige situationer. Ildebrand eller lignende. Hvis det brander er du nok ligeglad med maling på gulvet. Men ellers ikke.

 

Byg dit eget

selvdonage tegning af idéFind et gammeldages stykke mekanik, for eksempel et optræksvækkeur, en gammel kassettebåndoptager eller noget andet, som kan sættes til at udløse en knap eller lignende. Udtænk en metode, så du først kan få nøglen, når båndet løber ud, eller uret ringer.

For eksempel kan du placere mekanikken øverst på en reol på en sådan måde, at når den går i gang skubbes nøglen ud over kanten og ned til dig, som ligger bundet på gulvet.

En anden og mere krævende måde at trække tiden ud på er at placere nøglen et givent sted og bagefter binde sig selv et stykke herfra. Hvis du binder og lænker dig stramt, kan det være nok, at nøglen ligger bare nogle få meter væk. For det kan stadig tage lang tid at mase sig derhen. Og det kan gøre rigeligt ondt.

Du kan også lænke dig lettere, men til gengæld placere nøglen længere væk. Måske i enden af haven, så du risikerer at blive set af naboen. Når du hopper ned mod friheden med et par håndjern om fødderne. Måske endda nøgen. Eller måske bliver du nødt til at vente, til det bliver mørkt, netop for at undgå at blive set.

selvbondageNogle kombinerer ekshibitionisme og selvbondage på ganske kreative måder. De placerer en nøgle et sted i en skov eller lignende og tager så flere kilometer væk. Her klæder de sig af og lænker sig fra den ene ankel til den anden.

Nu er det umuligt for dem at få tøjet på igen, før de har hentet nøglen. Hvilket kan blive en hård tur. Hvis lænken mellem benene er kort, og hvis de skal skjule sig for andre undervejs.

Desværre er den slags lege klart på grænsen af det acceptable, for man risikerer at blive opdaget af andre og dermed inddrage dem i sin sexleg mod deres vilje. Det er både krænkende og strafbart. Andre bruger selvbondage til at tvinge sig selv til at gøre ulækre eller perverse ting, som de ellers ikke vil gøre. For eksempel ved at lænke sig med et par håndjern og smide nøglen i en toiletkumme…

 

Sikkerhed under bondage på dig selv

På mange måder bryder selvbondage med reglerne for sikkerhed. Fordi der ikke er nogen til at hjælpe, hvis det går galt. Men kynisk set er man selv skyld i ulykken. Hvis den indtræffer, og derfor må det være op til den enkeltes sunde fornuft at passe på sig selv. Her er dog et par ekstra løftede pegefingre:

? Hav altid en skudsikker nødløsning til brug, hvis du ikke kan komme fri. Gem for eksempel en ekstranøgle under måtten foran hoveddøren eller et andet sted. Hvor det er så pinligt at hente den, at du helt sikkert kun gør det i en nødsituation. Og hav en mobiltelefon tæt på, så du kan ringe efter hjælp, dødsenspinligt eller ej.

?Bind ikke dig selv så hårdt, at du risikerer at få krampe eller noget tilsvarende. For der er ingen til at hjælpe dig.

3 Kommentarer
 1. Hej Lovebuddy

  Spændende vinkel og skide godt i italesætter sikkerheden under bondage. Der ingen tvivl om, at dette er en væsentligt del af selve legen. Mit klare standpunkt er: ”Hvis du ikke har styr på sikkerheden”, så er bondage ikke en leg jeg vil lave med dig.

  Jeg ser frem til mere fra jer.

 2. FEDT indlæg!

  Jeg er totalt begejstret over det her. Jeg blev først i morges informeret om den her fantastiske side – der er ingen tvivl om jeg er blevet en af sikkert allerde mange følgere.

  Hvilke erfaringer har i med skader under SM, hvor hårdt må man gå til den og hvor meget kan legetøjet holde til? 🙂

 3. Jeg er meget smidig og har derfor haft let ved at komme fri af reb og læder remme når jeg bandt mig selv, men en dag var je så på besøg hos en ven på en bondegård, der sagde han kunne holde mig fanget en hel weekend med garanti for jeg ikke kunne komme fri uden hjælp.

  Jeg grinede og takkede ja til at prøve, og stor var min overraskelse da han tog mig med ud i laden hvor jeg på værkstedsbordet så der lå følgende:

  1. stor stofsæk ,hvor der ved åbningen var lavet huller i og en stålkæde sad i hullerne omkring hele sækkens åbning.
  1. stor ble af stof
  1 par gummibukser
  1 hængelås
  5 meter reb.

  Jeg fik besked på at lade nøglen til hængelåsen ligge på bordet og tage mine bukser af og istedet tage ble og gummibukserne på.
  Så fik jeg besked på at lægge sækken ned på gulvet hvor der var strøet halm ud på beton gulvet.
  Efter det fik jeg besked på at binde mine ben og lård hårdt sammen med rebet og sætte mig ned i sækken med benene i bunden af sækken, og få hele kroppen ned i sækken, som jeg så skulle snørre til ved at trække kæden helt sammen og sætte hængelåsen i kæden så jeg var låst inde i sækken på gulvet.

  Jeg grinede meget og lå i begyndelsen stille i sækken og efter nogen tid sagde min ven, nu må du have det godt i din sæk, og hvis du kommer ud uden hjælp giver jeg en god middag, og ellers må du ligge og hygge dig godt sikret i den gamle kornsæk.

  Han grinede og sagde sækken før har kunne holde til vægten af 100 kg. korn, og skal du tisse eller skide så må du jo gøre det i din ble, og der er først mad når du kommer ud af sækken.

  Jeg forsøgte stille og roligt at komme fri og fik da også rebet om mit ben fri, så jeg kunne kæmpe i sækken for at komme ud, men jeg fandt efter nogen tid ud af at en sæk er en bondage man ikke bare kan komme fri af.

  Efter nogle timer bad jeg om at komme fri, men svaret var at aftalen var jeg skulle være fanget i sækken hele weekenden, hvis jeg ikke kom fri uden hans hjælp.

  Jeg kæmpede virkelig hårdt for at slippe ud af sækken, og da der var gået 2 døgn opgav jeg og sagde jeg overgiver mig lad mig komme fri – men svaret var nej du har selv valgt en sække bondage.

  Det blev en lang weekend, når jeg var tørstig fik jeg hældt vand ned i sækken gennem en slange han satte i åbningen af sækken som jeg så tog ind i min mund, så jeg fik væske.

  Søndag aften løsnede han mig fra sækken og vi fik så en god lang snak om at være fanget i en gammel stofsæk, og han sagde en anden gang kan du få lov at hænge i sækken i en krog under loftet, så du kan hænge og dingle og hygge dig hænge lukket inde i sækken.

  Jeg spurgte hvordan jeg skulle gøre det, han fortalte så at jeg bare kom i sækken siddende på en stol hvor der var et reb i snøvsen på sækken istedet for en stålkælde og enden af rebet var så bundet fast til en krog – eller en bjælpe i loftet, og når sækken så var snørret til skulle jeg bevæge mig så meget at stolen væltede så jeg hang fanget og ophængt i sækken.

  Min ven er dejlig opfindsom og vi har grinet meget over hvordan man kan fange sig selv i en sæk, og som han sagde du kan bare tage din telefon med i sækken, og så kan du ringe når jeg skal komme og befri dig, så du er sikker på at komme ud af den gode gamle sæk.

  Så det her var lige hvordan jeg har prøvet at komme i en effektiv og billig bondage på landet hos min ven, og jeg har lært at en sække bondage kommer jeg ikke fri af uden hjælp.

  Har du hørt om andre der har prøvet gode måder at blive sikret på i en bondage fordi de var så smidige at der skulle andet end reb og remme til at sikre man ikke kommer fri.

  Tak for din gode side og mange hilsner fra

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk