Penis vibrator: De 8 bedste i test

Her finder du den bedste penis vibrator i test.

I dette indlæg har rangeret de bedste penis vibratorer i vores mange tests.

Så. Er du på udkig efter den bedste vibratorer til din penis, så skal du se med lige her:

Penis vibratorer, er et af de mest populære stykker sexlegetøj til mændene.

En vibrator til mænd kan, først og fremmest, gøre oplevelsen af at onanere til noget, der er langt mere erotisk og fantastisk. Det gør hele seancen frækkere og mere lækker, og det intensiverer orgasmen. En penis vibrator er også med til at sætte selvnydelse højere på prioriteringslisten.

Det giver dig lov til, at tage dig tid, og til at gøre din selvtilfredsstillelse så god som muligt. Der findes rigtig, rigtig mange penisvibratorer derude, så vær sikker på, at du investerer i en, som lever op til det den lover.

Herunder finder du en række penis vibratorer, som er testede og godkendte, til at være blandt de allerbedste på markedet.

Testvinder – PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker

PDX Elite Dirty Talk Starter Stroker

Tjek prisen her

Fordele

 • Unik talefunktion
 • 10 indstillinger
 • Realistisk design
 • Begyndervenlig
 • Kraftig sugekop

Ulemper

 • Taler engelsk
 • Kun håndfri med sugekop
 • Lidt klodset
 • Larmer uden høretelefoner

Opsummering

Den penisvibrator, som flest mænd har syntes bedst om, er PDX Elite Dirty Talker Starter Stroker. Denne pik vibrator kan, udover at vibrere, også tale frækt til dig og lave dybe støn. Det bliver på den måde som om, at den nyder dig, lige så meget, som du nyder den. Den har desuden 10 forskellige vibrationsmønstre, som du kan vælge imellem, og den kan sættes fast på gulv, væg eller andet med en kraftig sugekop, så du kan nyde at onanere helt uden hænder.

Er du typen, der bare tænder helt vildt, når en kvinde taler frækt til dig? Det kan være noget af det allermest pirrende, når en kvinde begynder at sige uartige ting, og hun bliver da helt uimodståelig. Lysten til at kneppe hende bliver kæmpestor.

Kvinder, der taler frækt mens i knalder, kan tage hele sexakten til et helt nyt niveau. Det er bare så fantastisk hedt, at få at vide, hvor stor og god din pik er. Eller hvor vild og fantastisk du er. Eller at du er dødlækker. Eller hvor meget hun elsker din pik. Eller at hun ikke kan få nok af dig. Eller hvad end det måtte være, som du kan lide at din kvinde skriger eller hvisker dig i øret. Det kan også være, at du bare elsker en kvinde, der stønner dybt og højlydt af den nydelse du giver hende.

Hvis du er til alt det, hvorfor så ikke også få den oplevelse med, når du onanerer? Den penis vibrator, som mændene erklæret er den bedste penis vibrator, sige frække ord på engelsk som f.eks. ”I love your big cock baby!” og stønne for dig. Penis vibratoren er realistisk udformet med lyserøde kønslæber og en blød inderside. Hvis du gerne vil bruge den, men vil være sikker på at der ikke er nogle der hører dig, så kan du tilkoble pik vibratoren til dine høretelefoner. Med den kommer også glidecreme, og produkter til rengøring og pleje samt penisringe, til at give dig en hårdere og længerevarende erektion.

Tjek prisen her

Mest Solgte – PDX Elite Moto-Bator Masturbator

PDX Elite Moto-Bator Masturbator

Tjek prisen her

Fordele

 • Håndfri
 • Både stød- og sugefunktion
 • Body-Safe TPR-gummi

Ulemper

 • Larmer
 • Lidt klodset

Opsummering

Den allermest solgte, og dermed også mest populære penis vibrator, er PDX Elite Moto-Bator Masturbator fra Pipedream Extreme. Denne pik vibrator er så populær blandt mændene, fordi den giver den ultimative håndfrie onanioplevelse.

Det bedste ved denne penisvibrator er, at du blot lader din pik glide ind i den, og derefter klarer vibratoren resten selv. Du kan altså bare slappe helt af, også i arme og hænder, og bare modtage nydelse og forkælelse.

Kunne du drømme om at penetrere og få et blowjob på samme tid? Denne vibrator til mænd kan give dig det! Den er udstyret med to kraftige og separate motorer, hvor den ene kan suge, og den anden støde. Du kan altså vælge, om du ønsker den ene eller den anden, eller dem begge to, på samme tid. Det burde kunne sende dig direkte i den syvende himmel.  Derudover kan du også vælge, hvor kraftige de hver især skal være, og hvor hurtigt du ønsker at den skal bevæge sig. Du kan indstille den nøjagtigt som du allerbedst kunne tænke dig det.

Denne pik vibrator er også den mest solgte, fordi den i høj grad formår at efterligne den ægte vare. Og det er jo det, vi gerne vil have. Vi vil gerne kunne onanere alene uden en kvinde, med stadig få følelsen af at trænge dybt ind i hendes varme våde fisse, eller blive modtaget af hendes læber, tunge, og mund. Indersiden af denne penis viberator er lavet af sikkert TPR-gummi, og det giver en mere realistisk følelse. Den er desuden nubret, hvilket giver en skøn stimuli. En kvinde er jo heller ikke bare helt glat og jævn indeni.

Her får du kombinationen af den håndfrie med den realistiske oplevelse. Det gør det let at forstå, at denne penisvibrator er den mest solgte. Med de to ting i orden, kan du da bare læne dig tilbage, lade de frække fantasier løbe løbskt i dit hoved eller se en sexet pornofilm, og det vil da næsten føles som den ægte vare.

Oveni det hele kommer dette onaniprodukt i et flot og stilrent design, og der medfølger penisringe, som kan forbedre din erektion og dermed også din nydelse.

Tjek prisen her

Den billige – Sinful Opladelig Powerful Masturbator til Mænd

Sinful Opladelig Powerful Masturbator til Mænd

Tjek prisen her

Fordele

 • Prisen
 • 10 indstillinger
 • Kan også bruges med en partner

Ulemper

 • Simpel

Opsummering

Dette er den bedste penis vibrator til dig, der gerne vil have lidt ekstra krydderi til din onanioplevelse, men fortrækker det simpelt. Den er også til dig, der ikke har lyst til, mulighed for eller behov for, at investere i noget dyrt. Sinful Opladelig Powerful Masturbator til Mænd komplimenterer dine handjobs. Vibratorens materiale er blødt, fleksibelt silikone, og den har 10 forskellige indstillinger, der kan give dig lækre, frække vibrationer.

Designet er flot og enkelt, og pik vibratoren er forholdsvis kort og lille. Den passer til de fleste pikstørrelser, og smyger sig let og behageligt omkring dit skaft.

Hvis du synes, at de er lidt for meget, de vibratorer, som du skal stikke hele pikken ind i, og som ligner og efterligner en fisse, så er det her måske onaniproduktet for dig. For du vil stadig gerne have det lidt ekstra sjovt og spændende, og søger noget, der kan bringe lidt nyt liv til det sædvanlige handjob. Det er dragende at udforske nye sensationer, og en vibrator kan bestemt gøre noget, som hverken din hånd eller en fisse kan.

Produktet her er også ideel til dig, der måske lige vil afprøve det med en vibrator, og se om det er noget for dig, før du køber en penis vibrator, der kan mere og koster mere.

Selvom dette er den billige løsning, er det stadig en fantastisk pik vibrator. Den kan tages med i badet og den har pirrende riller. En fordel ved denne penis vibrator er også, at den ikke udelukkende kan benyttes, når du leger med dig selv. Den kan også sagtens være en del af hyggen, når du har sex med en kvinde.

Prøv at forestil dig, at have en penis vibrator ved roden af din pik, mens en kvinde giver dig en frækt vådt blowjob. Du kan også eksperimentere med at have den på, mens du penetrerer hende, og opleve, hvordan det føles, både for dig og for hende.

Tjek prisen her

Nyhed -Fetish Fantasy Head Teazer Penis Vibrator

Penis vibrator: De 8 bedste i test 4

Tjek prisen her

Fordele

 • Ny og spændende
 • Fjernbetjening

Ulemper

 • Stimulerer kun pikhovedet

Opsummering

Er du nysgerrig på at prøve en helt ny pik vibrator i et design ulig alle andre? Så skal du gå efter Trinity Vibes Multi Speed Vibrerende Penis Teaser. Denne vibrator til mænd er anderledes end de fleste, fordi den kun sidder på spidsen af pikken, og så har den en fjernbetjening. Hætten har en bullet vibratorer på hver side, og så omslutter den kærligt og stramt dit pikhoved.

Er du typen, der godt kan lide tingene lidt specielle og anderledes? Kan du godt lide at eksperimentere og prøve noget nyt? Denne penis vibrator giver både en helt særlig følelse, og så er den helt særligt at kigge på også. Det kan da måske blive en helt kinky oplevelse at tage dette stykke legetøj i brug.

Det, der er rigtig lækkert og pirrende ved denne penis vibrator er, at den har en fjernbetjening. Det betyder, at du bare kan sætte den på din glans, ligge dig ned i sengen eller læne dig tilbage i stolen, og så ikke gøre andet, end bare at trykke på knappen, både for at starte, og få at øge eller sænke intensiteten.

Det kan også være en fræk leg, at lade din sexpartner styre fjernbetjeningen, samtidig med at hun måske også forkæler dig på andre måder. Penisvibratoren efterlader også dit skaft frit, så du kan gribe om den, hvis du har lyst til mere stimuli, mens Trinity Multi Speed vibrerer dig helt ud i rummet.

Tjek prisen her

Bedste anmeldelser – Marc Dorcel Deep Vibe Vibrerende Penis Sleeve

Marc Dorcel Deep Vibe Vibrerende Penis Sleeve

Tjek prisen her

Fordele

 • Kåret testvinder
 • Større erektion
 • God med en partner
 • Prisen
 • Lydsvag

Ulemper

 • Kun ét vibrationsniveau

Opsummering

Dette er penis vibratoren, som har fået den bedste anmeldelse, for den er nemlig blevet kåret af den svenske avis Aftonbladet som testvinder. Så her er der altså garanti for et fantastisk produkt. Men hvad gør Marc Dorcel Deep Vibe Vibrerende Penis Sleeve så god?

Folket mener, det svenske da i hvert fald, at dette er den bedste penis vibrator, på grund af dens design, dens kvalitet, og dens funktioner. Dette er vibratoren, som du trækker ned over din pik, måske med lidt glidecreme, for at gøre påføringen nemmere og glattere. Den fungerer da samtidig lidt som en penisring, da den gør din erektion hårdere, mere fyldig og længerevarende. Og så kan du både bruge den alene, og med en partner.

Modsat mange andre penis vibratorer, er denne perfekt til samleje. Det er altså produktet, der kan kombinere tre ting – den giver vibrationer til både dig og din kvinde, og samtidig kan i have samleje. Hvor vidunderligt, sexet og pirrende lyder det ikke? Det kan tage jeres sex til en helt ny dimension! Og du kan helt give slip på alle bekymringer omkring hvorvidt din kvinde vil få en orgasme eller ej, mens i elsker. Penetration sammen med en vibrator, det gør altså jobbet for de fleste.

Her har du heller ikke en irriterende ledning, der kan komme til at sidde i vejen. I stedet skubber du bare en lille knap til siden, for at sætte gang i de vibrerende herligheder. Et andet stort plus er, at produktet er rigtigt billigt. Alle har derfor

Når du benytter penis vibratoren alene, giver den dig lækker stimulering ved roden, og du kan da, hvis du har lyst, onanerer med din hånd på øverste halvdel af din pik, for at få en ekstra intens og eksplosiv orgasme.

Tjek prisen her

Den Smarte – Fun Factory Cobra II Penis Vibrator

Fun Factory Cobra II Penis Vibrator

Tjek prisen her

Fordele

 • Design Award
 • Stimulerer hele pikken
 • 11 indstillinger
 • Lydsvag
 • Vandtæt

Ulemper

 • Prisen

Opsummering

Her er endnu en penis vibrator, som er blevet en testvinder, denne gang af Ekstrabladet.dk, som kårede den til det bedste sexlegetøj for mænd. Fun Factory Cobra II Penis Vibrator er en ny og opdateret udgave af et allerede populært produkt, som nu er blevet gjort endnu bedre og smartere. Ikke nok med, at den er bedst i test, den er også blevet givet et design award, for at være det mest innovative sexlegetøj til mænd. Det her er altså en penis vibrator, der virkelig kan noget.

Cobra II er til dig, der vil have det bedste, det mest avancerede og det mest stilfulde. Her der ikke gået på kompromis med noget. Det er penis vibratoren af højeste kvalitet. For nogle, er kun det bedste godt nok. For andre er det en principsag, aldrig at gå ned på udstyr. Andre igen er lidt besatte af, altid at anskaffe dig det nyeste og smarteste. Hvis en eller alle af de tre er dig, så ved du, hvilken penis vibrator du skal have fat i.

Forestil dig at stikke din pik ind i noget, der er perfekt glat og stramt. Forestil dig kraftige vibrationer på din pikhoved og ned langs dit skaft. Forestil dig ikke at behøve at gøre andet end at trykke på en knap, tilpasse intensiteten med plus og minus, og så bare give dig helt hen til uimodståelig nydelse. Forestil dig at du står i badet, hård og liderlig, og tager dette pragteksemplar af en penis vibrator med ind under vandet, og at den bare forkæler dig og kræser om dit pik, indtil du sprøjter dit sæd ind i den. Forstil dig, at den næsten ikke siger en lyd imens, så du faktisk kan koncentrere dig om bare at nyde.

Tjek prisen her

Til Begyndere – Hot Octopuss Pulse III Duo Penis Vibrator

Hot Octopuss Pulse III Duo Penis Vibrator

Tjek prisen her

Fordele

 • Begyndervenlig
 • Kan bruges på en afslappet pik
 • God med en partner
 • Vandtæt

Ulemper

 • Prisen

Opsummering:

Hot Octopuss Pulse III Duo Penis Vibrator er en lækker og prisvindende penis vibrator, der er yderst velegnet til par. Dette produkt er anbefalet til begyndere, eller til dig, der er nervøs, eller har svært ved at få en erektion. Den er nemlig designet af en dansk læge til at hjælpe rygskadede patienter med at få en udløsning. Du kan indsætte din pik i den, både når den er hård, men også når den er slap.

Det kan altså være en stor hjælp til dig, som er ny til sexlegetøj, eller ny til sex, og som gerne vil have lidt hjælp på vejen. Pik vibratoren kan ikke blot hjælpe mænd med at få en udløsning, den kan også hjælpe med at få en erektion, og med at tilfredsstille kvinden, du er sammen med. Vibratoren stimulerer både dig og din elsker på samme tid, og den gør det nemt for jer at nå klimaks sammen, og komme på samme tid.

Den er designet sådan, at vibratoren der stimulerer manden, sidder på selve legetøjet, og den, som stimulerer kvinden, er styret med en fjernbetjening. Det er dermed rigtig nemt at indstille det sådan, at det bliver helt perfekt for jer begge to.

Så hvis du er ung, usikker, har problemer med at få rejsning, godt kunne tænke dig lidt støtte, eller bare vil have et sexlegetøj, der er fantastisk til sex med en kvinde, så er dette den bedste penis vibrator for dig.

Tjek prisen her

Til de Erfarne – You2Toys French Kiss Masturbator

Penis vibrator: De 8 bedste i test 5

Tjek prisen her

Fordele

 • Medstyring
 • 10 indstillinger
 • Prisen

Ulemper

 • Med ledning
 • Ikke håndfri

Opsummering

Her er vibratoren til den øvede mand. Den er til dig, der ved nøjagtigt, hvordan du kan lide det, og hvordan du håndterer udstyr. NMC Tremble Stroker Masturbater giver en stærk oplevelse. Den er sort, flot, fræk, den gør dine orgasmer eksplosive og din onanioplevelse storslået, hver gang.

Den er egnet til manden der er erfaren, idet du som mand selv klemmer om den, for at øge intensiteten. Det er altså samarbejdet mellem din rutinerede hånd og penisvibratoren med en af sine mange vibrationsindstillinger, der tilsammen giver den store gevinst. Det gør, at du kan få det helt nøjagtigt som du allerbedst kan lide det, og selv er mere herre over forløbet.

Tremple Stoker er altså ikke oplevelsen af at du bare sætter noget på pikken og så kører det hele af sig selv. I stedet er det et redskab, der forbedrer det almindelige handjob med en faktor 10. Det er den bedste vibrator til dig, der faktisk godt kan lide at tage godt fat om din egen pik. Det er til dig der lever efter ordsproget, at hvis man vil have noget gjort ordentligt, så man gøre det selv. Men stadig også til dig, som ved, at sexlegetøj kan give dig et meget hedere, frækkere, og mere intens onanieventyr.

For det er bare lidt federe, at stikke pikken ind i et stramt sleeve med riller, end det er at stikke den ind mellem dine egne fingre og egen håndflade. Og det bliver da lidt vildere og sjovere, når den sædvandlige op-og-ned bevægelse bliver sat sammen med ivrige vibrationer. Som mand er det da også bare altid lidt bedre, at stikke pikken ind i noget. Om det så er en fisse eller en pik vibrator, det er bare skønt at penetrere.

Tjek prisen her

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk