Vaginalkugler: De bedste i test

De bedste vaginalkugler kan være svære at finde!

Men vil du gerne finde de bedste vaginalkugler til træning af bækkenbunden, bedre sex eller bare et sundt underliv.

Så skal du vælge en af følgende:

 

Muskulaturen og følsomheden i skeden ændres med alderen, hvorfor det er relevant at styrketræne – ikke kun hele kroppen, men også bækkenbunden. Man kan bruge sine bækkenbunds- eller vaginalkugler både i og udenfor hjemmet samt i liggende, stående og siddende stillinger.

Før du køber dine første vaginalkugler, bør du læse denne guide til markedets 5 mest købte produkter for at du kan træffe det rigtige valg.

 

Baseks Bækkenbundskugler Dobbelt

  baseks_baekkenbundskugler

Tjek prisen her

Dette produkt er vurderet til 5 ud af 5 stjerner og er derfor en af forbrugernes favoritter. Med et simpelt design og en lav pris er denne ideel til dig, der for første gang skal forsøge dig med vaginalkugler. Designet er enkelt og produktet er fremstillet i medicinsk og ftalatfri silikone.

Fordelene ved dette produkt er som tidligere nævnt det enkle og simple design, der gør disse bækkenbundskugler diskrete og nemme i brug. Ved at bruge dette produkt får man trænet sin bækkenbund på en sikker og lystig måde, samtidig med at man forbedrer følsomheden i skeden i forbindelse med sex eller onani. Træning med vaginalkugler har også en påvist virkning mod inkontinens.

Fordele:

 • Træner bækkenbundens muskulatur
 • Forebygger inkontinens
 • Øger følsomheden i skeden
 • Vægt: 57 gram

Ulemperne ved dette produkt er, at det kan virke voldsomt for kvinder, der for første gang giver sig i kast med at træne deres bækkenbund grundet de to kugler. Derudover kan man ikke bruge silikonebaseret glidecreme i forbindelse med træning med dette produkt.

 

 

Fifty Shades of Grey Sølv Pleasure Balls

fifty_shades_of_grey_s_lv-pleasure_balls

Tjek prisen her

Langt de fleste kvinder har efterhånden læst trilogien om den unge og jomfruelige Anna, der falder i kløerne på en vild og kontrollerende milliardær. Disse bøger har fået mange kvinder til at udforske deres kroppe og seksuelle lyster, hvilket også kan gøres med disse vaginalkugler, der introduceres i bogserien.

Fordelene ved dette produkt er, at det er et af markedets mest købte. Dette skyldes både det fascinerende og stilrene design, samt det salgsbare koncept, der hænger sammen med kvindernes yndlings bogserie nr. 1. Disse kugler er fremstillet af metal, hvorfor de også er tungere end mange andre vaginalkugler på markedet. Kuglerne holdes forbundet af en silikonesnor, der også forbinder kuglerne til udtrækssnoren, der belejligt har et lille håndtag.

Fordele:

 • Træner bækkenbundens muskulatur
 • Øger følsomheden i skeden
 • Giver dig mulighed for at lege Fifty Shades
 • Vægt: 190 gram

Ulemperne ved dette produkt er at man kommer til at betale lidt ekstra for selve mærket og historien bag, end hvis man købte et lignende produkt i samme materiale- og vægtklasse. Silikonesnoren gør det også umuligt at bruge silikonebaseret glidecreme i forbindelse med brug og træning.

 

 

Je Joue Ami Bækkenbundskugler 3 stk.

je_joue_ami_baekkenbundskugler

Tjek prisen her

Hvis man som kvinde ønsker at fremme sin egen krops smidighed, lette risikoen for inkontinens og samtidig forøge sine seksuelle lyster og styrke oplevelsen af disse, kan man med fordel købe et tredelt sæt vaginalkugler fra starten af. Disse produkter er fremstillet af en blanding af medicinsk silikone og ABS-plast.

Fordelene ved dette sæt er, at man ikke blot får én, men tre forskellige former for vaginalkugler. Den mindste med blot én kugle er ideel til begynderen, der er helt ny i det at træne sin bækkenbund. For den let øvede kan man gå en størrelse op til den mellemstore todelte version, der er lidt tungere og sværere at have med at gøre. Sidst men ikke mindst kan man gå helt op i størrelse og vægt med de store vaginalkugler.

Fordele:

 • Sæt med tre dele til en overskuelig pris
 • Perfekt til både begynderen, den let øvede og eksperten
 • Træner bækkenbunden
 • Mindsker risikoen for inkontinens
  Vægt: 47 gram – 78 gram – 106 gram

Ulempen ved dette sæt kugler er, at man som nybegynder hurtigt kan tage for stor en mundfuld til at begynde med. Man bør ikke springe en størrelse over fordi man føler, at man har styr på den første type kugle, da musklerne i bækkenbunden hurtigere bliver trætte og ømme i forhold til andre af kroppens muskelgrupper.

 

OhMiBod Lovelife Krush Bækkenbundstræner

 

OhMiBod Lovelife Krush Bækkenbundstræner

Tjek prisen her

Dette er vores test af vaginalkugler den vi har udvalgt, som er den bedste fjernbetjente.

Søger du et par vaginalkugler, som styres gennem en app, så skal du vælge OhmiBod Krush.

Det er en genial (og intellegent) bækkenbundstræner, som hjælper dig med at bruge vaginalkuglerne HELT rigtigt.

Desværre træner mange kvinder forkert, eller får slet ikke det optimale ud af deres vaginal optræning.

Her kan en smartere par vaginalkugler virkelig være behjælpelig, sådan at du ikke står helt alene med at skulle vurdere, om du gør det rigtigt.

 

 

Sex & Mischief – Bækkenbundskugler i Poleret stål

steele-balls-baekkenbundskugler

Tjek prisen her

Nogle af de første vaginalkugler, der kom på markedet havde ikke snore og hjælpelinjer. Enten kunne man holde på kuglerne, eller også faldt de ud. Det gode ved disse vaginalkugler er, at man ikke skal være bange for at de bevæger sig den forkerte vej i kroppen – de er simpelthen for tunge.

Fordelene ved dette produkt er det rene og klassiske design, der både er god i forbindelse med træning, da man ikke blot skal koncentrere sig om at holde en enkelt kugle på plads, men hele to, der ikke er forbundet. Grundet disse kugler materiale, kan du med fordel opvarme dem i enten varmt vand eller på en ren overflade ovenpå radiatoren – på denne måde kan du føle større tilpashed ved at placere dem i skeden.

Fordele:

 • To kugler, der kan bruges individuelt eller hver for sig
 • Træner bækkenbunden
 • Kan opvarmes inden brug
 • Vægt: 33 gram stk.

Ulemperne ved dette produkt er, at de ikke altid er så velegnede til nybegyndere, da der kan være en del utryghed ved ikke at have en snor at tage fat i, når kuglerne skal tages ud efter træning. Er man nybegynder bør man ikke bruge disse, da det kræver snilde og øvelse at kunne holde dem på plads.

 

 

Lelo Luna Beads Mini Bækkenbundskugler

lunamini3

Tjek prisen her

Selvom man er en ung kvinde og endnu ikke har født, eller har fået kejsersnit, kan man stadig få gavn af at træne sin bækkenbund. Dette kan gøres ved hjælp af disse vaginalkugler. Disse kugler er særligt velegnede til kvinder, der har en stærk bækkenbund og kan bruge deres muskulatur i området.

Fordelene ved dette produkt er bl.a. at man som yngre kvinde kan bruge disse uden at tænke så meget over vægten af kuglerne eller størrelsen generelt. Ved køb at dette sæt får man intet mindre end to sæt kugler med, der har forskellig vægt således, at man selv kan skifte ud og træne som man ønsker. Produktet har også en snor monteret, der gør det lettere at trække kuglerne ud igen, når træningen er slut.

Fordele:

 • Træner bækkenbunden
 • Udskiftelige kugler
 • Vægt: 28 gram og 37 gram

Ulempen ved dette produkt er, at det kan være svært at rengøre de første par gange indtil man lærer fidusen. De udskiftelige kugler skal rengøres separat fra selve holderen, dog kan det hele ordnes i et sæbebad med intimsæbe.

 

 

Sådan virker vaginalkugler

Mange kvinder føler sig tiltrukket af vaginalkugler og de resultater som de siges at give. Dog vælger mange kvinder ikke at investere i dette træningsudstyr, da de er i tvivl om, hvordan man skal bruge disse kugler. Indeni alle vaginalkugler er en lille bevægelig metalkugle, der flytter sig når du skifter stilling. Denne lille kugle flytter derfor vægten fra den yderste skal således, at du må knibe sammen om ’værktøjet’ for at holde det på plads. Det er netop disse knibeøvelser, der er med til at træne bækkenbunden.

orgasme med bækkenbundskugler

For at træne med disse kugler, skal du blot smøre dem let med en vandbaseret glidecreme og føre dem ind i skeden. Har du købt metalkugler, eller andre der kan varmes, vil dette lette følelsen af at skulle indføre kuglerne.

Når du føler at kuglen, eller kuglerne sidder behageligt i skeden, skal du forsigtigt lave en knibeøvelse – lidt som dét at trække musklerne sammen for ikke at tisse i bukserne. Du vil med det samme føle om kuglerne sidder rigtigt, eller om de skal justeres lidt op eller ned. Lav altid kun knibeøvelser i ca. 5 minutter før du tager kuglerne ud igen – du kan dog godt gentage flere gange om dagen.

Hvorfor overhovedet bruge vaginalkugler?

Ved at læse denne artikel, er du gentagne gange stødt på udsagn om at brug og træning med disse produkter kan hjælpe dig til at få en stærkere bækkenbund – men hvad betyder det egentlig?
Når kvinder har født vil hele deres underliv have været strækket ud til det maksimale, dette medfører ofte at skedevæggene bliver lidt slappere i det og at ens muskler i nogle tilfælde bliver overbelastede og mister deres elasticitet.

vaginalkugler til kvinder

Ved at træne med bækkenbundskugler kan man genoptræne denne elasticitet og derved styrke ens følsomhed og styrke i skeden og underlivet. Samtidig kan man ved at træne bækkenbunden også sikre sig mod tilfælde at inkontinens i fremtiden. Langt de fleste kvinder kender til den ubehagelige følelse af, at man ikke har styr over sine muskler i underlivet og derfor må klemme benene sammen for ikke at tisse i bukserne.

Ved at træne sin bækkenbund kan man styrke sine muskler i underlivet, der også påvirker trykket på blæren og i mange tilfælde kan fungere som en klips man sætter om urinrøret således at urinen ikke kan flyde ukontrolleret og uønsket.

Psst! Vaginalkugler kan også bruges som sexlegetøj

På falderebet kommer her et lille tip som mange kvinder gør brug af i det daglige. Disse kugler er nemlig ikke blot et redskab for at kunne træne sin bækkenbund, men kan også bruges som sexlegetøj i det daglige med ens partner.

Har man alligevel besluttet sig for at træne, kan man ligeså godt gøre dette som en slags forspil til den seksuelle akt. Derfor bruger mange par vaginalkugler som forspil, hvor ens partner er den, der fører kuglerne op på plads og kan drille en ved forsigtigt at trække i snoren indimellem.

Dette vil ikke blot virke yderst ophidsende, men også være med til at træningen intensiveres, da man skal gøre noget ekstra for at holde vaginalkuglerne på plads. Når træningen/forspillet er ovre, kan ens partner trække vaginalkuglerne ud og mærke på egen krop hvordan virkningerne af træningen fungerer.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk