Slikke fisse: Sikker guide til orgasmen (9 steps)

Oral sex, hvis det er gjort ordenligt, vil kunne sende din partner til den syvende himmel. Når du slikker fisse, er alt fokus på hendes klit, hvilket giver meget mere nydelse end normal penetrering. Selvom det lyder simpelt nok, så er der faktisk en masse teknik bag, hvis du gerne vil give hende hendes livs bedste orgasme. Heldigvis kan du hjælpe dig selv ved at sætte dig ind i de forskellige teknikker, som kan bruges. Her kan du finde en sikker guide til, hvordan du får hende til at komme hver gang.

Slikke fisse

Step 1: Kys hele vejen ned

Når du vil slikke fisse, er det utrolig vigtigt, at du er sikker på, at hun har lyst til, at du gør det. Ligesom ved traditionel sex, er forspil super vigtigt for, at I begge er klar og varmet op. Det samme gælder ved oralsex. Når du har varmet hende op, kan du give hende en hed overraskelse ved at gå ned på hende i stedet for at fokusere på, at du skal tilfredsstilles. Faktisk er uselviskhed noget af det frækkeste i sengen, især når det giver så meget nydelse som oral.

Når du er på vej derned, kan du lige så godt bruge vejen derned på at gøre hende endnu mere liderlig. Tag din tid, så hun næsten ikke kan styre sig selv, når du er nået derned. Du kan med fordel bruge tiden på at kysse hendes hals, bryster og mave på vej derned, så hun for en lille forsmag på, hvad der venter hende. Du kan sagtens gøre det hele lidt mere intenst ved at holde øjenkontakten, men husk på, at det hurtigt kan blive en lille smule ubehageligt, hvis du kigger for intenst eller for længe.

Når du er nået helt derned, så byg stemningen op ved at kysse hendes lår og vulva, inden du begynder på klitoris.

Slikke fisse

Step 2: Find klitoris

Det hele handler om klitoris. Hvis du gerne give hende det bedste oral sex, hun nogensinde har oplevet, så kan du ikke komme udenom, at du skal vide, hvor klitoris er. Klitoris er placeret øverst på skeden. Ved nogle er den blottet, og ved andre gemmer den sig under en lille hætte. Den ligner en lille skinnende perle, og når du rører ved den, vil hun uden tvivl reagere positivt.

Faktisk har klitoris mange flere nerveceller end penissen, hvilket er det, som gør, at den er super følsom. Fordi den er så følsom, er det vigtigt, at du varmer den en lille smule op. Du kan starte med at kysse den blidt eller måske bruge dine fingre til at massere den roligt. Når hun har blevet lidt mere våd, kan du begynde at få tungen i gang.

Step 3: Slik rundt om klitoris

Inden du begynder at give klitten alt for meget opmærksomhed, skal den lige varmes op. Du kan bruge din tunge og fingre til at røre alle andre steder end den. På den måde er hun super tændt og venter desperat på, at du rammer klitten. Hvis du trækker den længe nok, vil hun nærmest tigge dig.

Når du slikker hende, skal du sørge for at bevæge din tunge hele tiden, så der hele tiden sker noget. Det er frækt nok i sig selv, at du har hovedet mellem hendes ben, men det bliver kun bedre af, at du giver den hele armen. Når du begynder at slikke hende, kan du igen tænde hende endnu mere ved at gøre det stille og roligt.

Du kan med fordel starte rundt om klitten. Når du begynder på selve klitten, bliver det kun bedre af, at du en gang i mellem slikker lidt rundt om. For at gøre det endnu bedre for hende, kan du eksperimentere med forskellige tungebevægelser.

Du kan også variere, hvor meget tryk du laver med din tunge. Selve formen på din tunge kan også lave forskellige følelser. Du kan med fordel prøve lidt af hvert til at starte med og så vurdere ud fra, hvordan hun reagerer, hvad hun bedst kan lide.

Slikke fisse

Hvis du gerne vil give hende en hel unik oplevelse, kan du prøve kræfter med Kivin metoden. Der er mange som hævder, at denne metode vil få hende til at komme på bare få minutter. Her har du faktisk ikke dit hoved mellem hendes ben, men kommer i stedet ind fra siden af. Så bruger du en af dine fingre til at holde klitorissen oppe, imens du slikker hendes vulva. Når du slikker hende, gør du det fra side til side i stedte for op og ned, hvilket gør, at du stimulerer et større areal.

Step 4: Spørg om, de kan lide det

Der er mange gode grunde til at spørge dem, om de kan lide, hvad du laver eller ej. For det første giver det dig muligheden for at finde ud af, om du skal gøre nok anderledes. Måske vil de gerne have, at du fokuserer på et andet sted eller måske gøre det hurtigere eller langsommere. Derudover er det en super god start til dirty talk. Når du snakker dirty, fungerer det især godt, når du snakker, om hvad du gør ved dem, og hvad du vil gøre ved dem. Det er især vigtigt at spørge, hvad de synes, når du bruger en ny teknik. Du skal huske på, at selvom det virkede frækt i en pornofilm, så er det ikke sikkert, at hun synes det samme. Du skal især være god til at spørge om lov, inden du gør nye ting, hvis de kan virke voldsomme eller grænseoverskridende. På den måde har hun også mulighed for at have styr på, hvad der sker.

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at alle kvinder er en lille smule forskellige dernede, så det er kun naturligt, at de vil kunne lide forskellige ting. Det kan godt være, at du havde en skudsikker teknik ved en tidligere partner, men det betyder ikke nødvendigvis, at den er lige så effektiv hos en anden.

Step 5: Få hjælp fra fingrene

Når det er dig, som modtager oral, elsker du sikkert, når hun også bruger sine hænder sammen med sin mund. Det samme gælder, når du går ned på hende. Du kan sagtens bruge dine hænder til at tage hende på røven eller massere hendes lår, imens din tunge har travlt. Du kan bestemt eksperimentere med dine hænder. Jo mere du lader dem vandre over hendes krop, jo mere tændt vil hun sikkert blive. Hvis du gerne vil holde det så hedt som muligt, kan du fokusere på hendes bryster og numse.

Hvis du gerne vil tænde hende så meget som overhovedet muligt, kan du også bruge fingrene sammen med tungen til at stimulerer hende på G-punktet og klitorissen, hvilket vil give hende den mest intense dobbelt-orgasme. Du kan også tage inspiration fra Kivin metoden og bruge fingrene ved klitorissen og tungen ved vulva.

Du kan ikke bare stikke fingeren ind og håbe på det bedste. Ligesom ved alt andet, du har gjort op til, skal den lige introduceres til hende først. Du kan starte med at røre blidt ved hendes vulva, imens din tunge stadig arbejder ved klitoris. Når hun virker klar, kan du komme en finger stille og roligt ind. I takt med, at hun bliver mere og mere tændt, kan du begynde at øge hastigheden og rytmen. Hvis du gerne vil få hende til at komme så hårdt som muligt, kan du bruge fingrene til at stimulere G-punktet. Det gør du ved at indsætte en eller 2 fingre og ”vinke” dem mod dig selv. Du vil gerne mærke et sted, som er lidt hårdere end resten af hende, det er G-punktet. Imens du gør det, skal du selvfølgelig ikke klemme klitoris.

Slikke fisse

Step 6: Hold det spændende

Hvis du gerne vil gøre det så godt som muligt, er det smart at skifte teknik en gang i mellem. Når du skifter rytme eller hastighed, kan det ramme hende på en helt anden måde, hvilket også vil hjælpe hende mod klimaks. Som sagt før er klitorissen super sensitiv, så det kan godt blive for meget, hvis du er alt for hård ved den. Så giv den en lille pause, hvor du blandt andet kan fokusere på at stimulere hendes G-punkt. Hvis du giver den en lille pause en gang i mellem, vil det føles endnu bedre, når du begynder at slikke den igen.

I kan også eksperimentere med forskellige stillinger, hvis I gerne vil spice det lidt op. Her er 3 stillinger som er meget populære hos mange:

  • Den første er nok den mest klassiske metode. Her ligger hun på sin ryg, og du har hovedet mellem hendes ben. Den er super, fordi den giver dig plads til at gøre næsten lige, hvad du vil. Den er også god, da det blandt andet giver dig mulighed for at røre hende andre steder på kroppen imens.
  • Den anden stilling er, hvor hun sidder på dit ansigt. Denne her er super fræk, da du har super godt udsyn til hendes flotte krop, hvilket vil tænde dig endnu mere. Derudover har du også nemt ved at få adgang til hendes fisse, bryster og numse. Du skal dog være opmærksom på, at det godt kan blive lidt vildt, når hun først er tændt. Et ekstra plus ved denne position er, at hun har mulighed for at bevæge sine hofter, så hun også kan være med til at styre bevægelserne.
  • Den sidste stilling er, hvor I begge er på alle fire. Her er hun foran dig, så du har fri adgang til hendes numse og fisse. Den stilling er lidt mere kinky end de andre, hvilket kun vil tænde hende endnu mere. Den kan dog godt være lidt hård at lave i længere tid for nakken. Dog giver denne stilling også mulighed for, at du kan slikke hendes numse, hvis du har lyst.

Step 7: Eksperimenter med sexlegetøj

Det er hårdt arbejde at slikke fisse, men du kan hjælpe dig selv og hende ved at bruge et sexlegetøj. Et sexlegetøj vil kunne bidrage med noget helt nyt, som hun vil have svært ved at modstå.

Inden du finder en vibrator frem, skal du selvfølgelig spørge hende, om hun har lyst. Det er jo trods alt hendes krop som er modtager. Hvis hun er på, og du også er, så er det bare at finde jeres nye ven frem.

Hvis I ikke allerede har sexlegetøj, kan det være en fræk og sjov måde at lære hinandens kroppe endnu bedre at kende på. Der findes et kæmpe udvalg af sexlegetøj, hvilket godt kan virke intimiderende at skulle vælge mellem. Du kan med fordel læse denne guide om de bedste vibratorer i test til kvinder, så du er sikker på, at du får det bedste af det bedste.

Der findes mange forskellige typer af vibratorer, som hver kan noget forskelligt. Nedenfor kan du læse om, hvad hver type kan byde på:

Klitoris vibrator:

Disse vibratorer er lavet specifikt til at blive brugt ved klitoris. Fælles for dem alle er typisk en mindre størrelse, så du har mulighed for at ramme præcis der, hvor det føles bedst. Derudover leverer de typisk en kraftig vibration, hvilket vil sende hende til den syvende himmel på ingen tid. Du vil både kunne finde de helt klassiske bullet-vibratorer, og nogle som har mere innovative designs, som er lavet til at give klitoris al opmærksomheden. Du kan læse mere om de bedste klitoris vibratorer i test her.

G-punkts vibrator:

G-punktet er en sikker vej til kraftige orgasmer, men det kan være svært opnå en orgasme med hånden. Med en G-punkts vibrator får du det rette design til at kunne få den helt rigtige vinkel, så hun kommer i løbet af ingen tid. De fleste G-punkts vibratorer har et lille knæk på skaftet, som er det, som gør det muligt for dem at finde G-punktet.

Du kan finde mange forskellige variationer af G-punkts vibratoren. Nogle er mere fyldige end andre, og nogle laver kraftigere vibrationer end andre. Det er virkelig en smagssag, så du kan sagtens finde, hvad du leder efter. Du kan læse mere om de bedste G-punkts vibratorer i test her.

Finger vibrator:

Disse små vibratorer er lavet til at sidde på din finger. På den måde kan du give den normale massage, men hvor den blevet løftet til nye højder med den lille vibrator, som sidder fast på båndet. Disse små vibratorer er super nemme at bruge og kan sagtens være en god tilføjelse til oralsex. Disse vibratorer er også nemme at tage af og på, hvilket også giver dig mulighed for at variere mellem at massere klitoris og give finger. Du kan læse mere om de bedste finger vibratorer i test her.

Magic Wand vibrator:

Disse er de helst klassiske vibratorer, som du nok har set på flere forskellige typer film. De har typisk et længere skaft, hvilket egentlig bare er håndtaget. Her skal der nemlig ikke noget op, men derimod handler det kun om klitoris. Det lille hoved ude i enden bliver udstyret af meget kraftige vibrationer, hvilket gør denne vibrator svær at modstå. Når I er færdige med at bruge den under sex, kan den også sagtens bruges til at lave lækker massage. Du kan læse mere om de bedste Magic Wand vibratorer i test her.

Det skal I være opmærksom på:

Det er fantastisk at bruge sexlegetøj, men noget, som ikke er fantastisk, er infektioner. Når I bruger sexlegetøj, er det vigtigt, at de er rene, og at I gør dem rent efter brug. Hvis du har sexlegetøj, som du bruger sammen med flere forskellige partnere, er god rengøring ikke altid nok. Hvis du gerne vil være på den sikre side, så er det altid smart at bruge et kondom på sexlegetøjet, så I kun deler sensuelle stunder og ikke sygdomme.

Step 8: Hvis de kommer

Hvis de er ved at komme, så skal du blive ved med at gøre, hvad du gør, så de får den vildeste orgasme. Der er en grund til, at det, som du gør, fungerer, så bliv ved. Du kan også stoppe lige inden, de kommer, hvis du vil strække den lidt. Når du så begynder igen, vil det føles endnu mere intens end før. H

vis ikke de kommer, så betyder det ikke, at du ikke var god. Det er ikke altid, at man er i stand til at kunne komme, hvilket er helt okay. Orgasmen er ikke målet med sex, men i stedet at gøre noget, som føles godt for den anden.

Step 9: High five

Når I er færdige, så giv hinanden en high five for det gode arbejde. Bare fordi du er færdig med at slikke fisse, betyder det ikke, at hyggen behøver at stoppe. I kan med fordel tage et frækt bad sammen eller måske sætte en film på, som I kan nusse til.

Hvad syntes du om indlægget?

      Efterlad et svar

      Lovebuddy.dk