Parvibratorer: De bedste i test

Den bedste par vibrator er ikke svær at vurdere.

Vores mange testere er faktisk ret enige om, hvilken par vibrator, der var den bedste (se herunder).

I forbindelse med alle vores test af forskellige par vibratorer har vi samtidig udnævnt den bedste til prisen og den bedste til begynder parret.

Sex er bare sjovere, når man deler det med en partner. Derfor har vi udvalgt de syv suverænt bedste vibratorer til par, der gerne vil løfte stemningen i soveværelset. Uanset dine præferencer, erfaring eller budget er der her en parvibrator for jer.

Testvinder: Sinfuls bedste parvibrator

Sinful Opladeligt Fjernbetjent Vibrator Æg

Tjek prisen her

Danskerne har talt og de tager sjældent fejl, når det kommer til sexlegetøj. Derfor er vi også nødt til at inkludere denne spændende genopladelige vibrator til par, der lader jer pirre hinanden i tide og utide.

Vibratoren kommer i to dele: Et vibrerende æg og en fjernbetjening, der styrer vibrationerne i ægget. Ægget er ideelt for hende at bruge, mens din partner sørger for, at du ikke får et roligt øjeblik. Fjernbetjeningen har en rækkevidde på hele 10 meter. Derfor kan I nemt tage den frække parvibrator med, når I skal i biografen, ud og handle eller til andre arrangementer i offentligheden. Vibratoren er lydsvag, når den først er opsat, så der er godt med muligheder for diskret og udfordrende sjov. Vær dog opmærksom på, at vibratoren godt kan være en lydt fornøjelse, hvis I bruger den udvendigt.

Selvom denne anmeldelse omhandler parvibratorer, kan du også sagtens nyde denne model alene. Den er især god for dig, der helst ikke vil arbejde alt for hårdt for at opnå størst mulig nydelse. Du kan blot læne dig tilbage og tage styringen over den medfølgende fjernbetjening.

Fordele:

 • Hele 11 forskellige vibrationsmønstre
 • Kan nydes alene eller som par
 • Elegant og diskret design
 • Rækkevidde på 10 meter.

Ulemper:

 • Ikke lydsvag
 • Batteriet i fjernbetjeningen skal skiftes ofte.

Læs mere her

Mest solgte: We-Vibe Sync parvibrator

WE-VIBE SYNC – PARVIBRATOR-Lilla

Tjek prisen her

En bestseller er ikke til at tage fejl af, så derfor skulle denne lækre model fra We-Vibe naturligvis med på listen.

Ved køb af denne partner vibrator får du selvfølgelig selve vibratoren, som er u-formet og derfor både kan kærtegne din klitoris og indvendigt samtidigt. Derudover medfølger der en fjernbetjening, som gør det muligt at styre de kraftige vibrationer, mens I er i samme rum. Der medfølger også en opladningsbase, så du altid er sikker på, at parvibratoren er ladet op til sjov.

Hvis du gerne vil nyde din partner, men I ikke er i samme rum til at betjene vibratoren, kan du trygt læse videre. Hvor mange af de andre fjernstyrede parvibratorer har en grænse på rækkevidden, er der ingen på denne model. Den er derfor perfekt til dig, der har en partner, som rejser meget eller måske endda bor i den anden ende af verden. Med We-Vibes Sync vibrator til par kan din partner kontrollere dine hede rytmer fra ethvert verdenshjørne.

Hvor lignende modeller, der agerer efter samme princip, kun lader din partner justere på vibrationerne ved at hive styrken op og ned, lader We-Vibe din partner tegne, røre, nive eller tegne de vibrationer, som du oplever. Derfor er der altså tale om et utroligt personligt produkt, som du og din partner kan bruge til at tilfredsstille enhver lyst.

I kan selvfølgelig også tage vibratoren i brug, mens I er ude af huset. Lad din partner tage den fulde kontrol over din nydelse, selvom I går lige ved siden af hinanden.

Fordele:

 • We-Vibe er et af de mest anerkendte mærker på markedet
 • Ingen geografisk grænse
 • Nem at betjene fysisk og digitalt
 • Elegant og tidløst design
 • Utrolig intelligent app
 • 7 vibrationsmønstre
 • 3 vibrationshastigheder
 • Læs anden anmeldelse af dette produkt.

Ulemper:

 • Prisen er en del over gennemsnittet
 • Kræver en smartphone.

Læs mere her

Den billige: Partner Par vibrator

Partner Par Vibrator - PRISVINDER

Tjek prisen her

Hvis budgettet til sexlegetøj ikke er så stort, behøver I heldigvis ikke at nøjes med at kigge længselsfuldt videre i guiden. Her er nemlig et glimrende alternativ til jer, der ikke vil kaste en formue efter en effektiv par vibrator. Denne vibrator til par er da heller ikke hvilken som helst vibrator: Den har nemlig vundet flere priser, blandt andet for sit elegante og stilrene design, så den er lækker at hive frem gang på gang. Vibratoren vandt iF Design-prisen i 2017, men har også modtaget den prestigefyldte Red Dot-pris.

Hvis du er til fuld nydelse, er dette en udmærket vibrator til dig. Den kærtegner både klitoris og g-punktet samtidigt, men du kan selvfølgelig også nøjes med at bruge den udvendigt. Hvordan drager din partner nytte af det, tænker du måske? Jo, når han penetrerer dig ved samleje, kan han også nyde godt af de indvendige vibrationer, som denne vibrator giver. Derfor er den god til hende, der har svært ved at få vaginale orgasmer uden lidt hjælp.

Denne par vibrator oplades med USB-kabel, så det er nemt altid at have den klar til hygge med din partner.

Vibratoren til par er prisbillig, så I skal ikke forvente, at den nødvendigvis sender jer helt over månen med sine vibrationer. Den er fremstillet i silikone og plast.

Fordele:

 • Fremstillet i et blødt og behageligt materiale
 • Har vundet flere priser
 • Elegant og diskret design
 • Rammer klitoris og g-punktet samtidigt
 • 7 vibrationsmønstre
 • 3 hastigheder.

Ulemper:

 • Vibrationerne er ikke så stærke som i nogle af de andre modeller
 • Manglende anatomisk design.

Læs mere her

Til nybegynderne: Magic Wand vibrator til par

Sinful Dobbelt Motor Magic Wand Vibrator

Tjek prisen her

Du kender sikkert allerede den ikoniske Magic Wand-vibrator. Modellen blev nærmest gjort mytisk, da den optrådte i Sex and The City. Siden da har Magic Wand været rygtet som værende kvindens bedste ven, men hvorfor ikke involvere din partner i lidt intimt samvær med denne parvibrator?

Magic Wand er en vibrator, en dildo og en massør i én. Her får du altså virkelig noget for pengene, og med de formidable anbefalinger, som modellen høster alle vegne, er pengene altså givet godt ud. Vibratoren kan bruges på både ham og hende. Med de ti forskellige og meget kraftige typer af vibrationer, er der også noget til enhver smag. Det giver ligeledes rigeligt med muligheder for at afprøve, hvad I sammen bedst kan lide.

Modellen er selvfølgelig ftalatfri og fremstillet i en blanding af silikone og plast. Det sjove ved denne model er desuden, at du kan vælge, hvilken af enderne der skal vibrere – Eller om det skal være begge to på samme tid.

Denne par vibrator er i den større ende, og det er værd at huske på, hvis den skal kunne opbevares diskret. Modellen har en længde på 25 centimeter. Heraf kan cirka de 10 af dem indføres analt eller vaginalt. Er du ligeglad med, at modellen er lidt længere end parvibratorer normalt er, ja, så er der ikke mange grunde til, at du burde holde dig tilbage.

Vibratoren oplades med USB.

Fordele:

 • Nem at betjene og oplade
 • Tre i én med massagehoved, dildo og vibrationer
 • 10 forskellige vibrationsmønstre at vælge i mellem
 • Vandtæt
 • Meget kraftig motor med vilde vibrationer
 • Kan vibrere i to ender samtidigt.

Ulemper:

 • Voluminøst design
 • Svær at have med på farten.

Læs mere her

Til de erfarne: Satisfyer Pro 4 couples par vibrator

Satisfyer Pro 4 Couples – Par-Vibrator

Tjek prisen her

Drømmer du også om toppen af nydelse? Så kan denne Satisfyer Pro 4 parvibrator meget vel være svaret på alle dine bønner. Modellen sørger for både at forkæle din klitoris og dit g-punkt, mens din partner kan blive forkælet, når han penetrerer dig. Denne vibrator til par er nemlig særdeles velegnet til at bruge under samleje. Mange andre parvibratorer er udelukkende til forspil eller intens pirring, men med denne model kan I altså nyde hinanden fra begyndelsen og til slutningen.

Og der er rigeligt at nyde. Denne vibrator til par kommer med hele 21 forskellige indstillinger: 11 forskellige vibrationer til brug på din klitoris, mens der er 10 forskellige vibrationer til at forkæle dit g-punkt. Selvom det er en forholdsvis lille vibrator, er der fuld smæk på intensiteten. Vibrationerne forstærkes af, at klitorisvibratoren er omkranset af en lille hule, der for alvor giver dig fuld nydelse.

På trods af det meget avancerede udseende, så er Satisfyer Pro 4 næsten lydløs. Modellen er genopladelig med et medfølgende USB-kabel. Således er I altid sikre på, at jeres nye bedste ven er lige ved hånden. Samtidigt er I gode ved miljøet, mens I også er gode ved hinanden – Og det er da en win/win-situation.

Fordele:

 • Vibratoren kan bruges under samleje
 • Utroligt nem at rengøre
 • Nem at bruge
 • 11 intensiteter til stimulering af klitoris
 • 10 forskellige typer af vibrationer til indvendigt brug
 • 100% vandtæt
 • Næsten lydløs.

Ulemper:

 • Kræver lidt kendskab til parvibratorer.

Læs mere her

Nyhed: Pakke til både mand og kvinde

Magic Motion Candy og Dante Par Sæt

Tjek prisen her

Vi kan efterhånden styre så mange ting i vores dagligdag med et enkelt klik eller en smart app – Så hvorfor ikke også vores parvibratorer? Det er muligt med denne smarte Candy App vibrator til par, der lader jer pirre hinanden gennem en gratis app. Kast jer sammen ud i den nyeste teknologi.

Her er tale om et sæt, hvor der både er en partner vibrator til ham og en til hende. Han får glæde af en fleksibel og diskret penisring, der sender hede vibrationer langs hele penis. Hun kan til gengæld nyde en trussevibrator, der er nem at bære rundt på en hel dag. I sættet medfølger der en bullet vibrator med kraftige vibrationer, som kan indsættes i ene penisringen eller trussevibratoren.

Gennem jeres smartphone kan I koble jer på partner vibratoren, som så kan styres fra telefonen. Det er en sjov og pirrende leg, der lader dig slippe eller overtage den fulde kontrol over din partner. Hvis I begge to gerne vil lægge ansvaret fra jer og se, hvad dagen bringer, kan I afprøve det sjove Music Mode. Her styres vibrationernes mønster af musikken, som I afspiller – Så bestemmer I selv om det skal være langsomt og sensuelt eller hurtigt og lige på. Således kan I skabe fuldstændigt individuelle oplevelser med denne smarte vibrator til par.

Selvom de fleste mennesker i dag ejer en smartphone, kan det trække ned i point, at dette er en nødvendighed for at nyde netop denne model af parvibratorer.

Det er dog også vigtigt at være opmærksom på, at der kun medfølger én vibrator til de to stykker sexlegetøj. Det kan give nogle udfordringer, hvis I gerne vil have fornøjelsen af at køre hinanden helt til kanten samtidigt.

Fordele:

 • Forkælelse til både ham og hende
 • Den medfølgende app er gratis
 • Nem at oplade med USB-kabel
 • Individuel nydelse
 • Vibratorerne er vandtætte
 • Sjov og anderledes oplevelse med music mode.

Ulemper:

 • Irriterende at løbe tør for strøm på farten
 • Kræver en smartphone
 • Der medfølger kun én vibrator til de to stykker sexlegetøj.

Læs mere her

Den smarte: Candy App styret par vibrator

Magic Motion Candy App-Styret Klitoris Vibrator

Tjek prisen her

Hvis du kunne lide tanken om den frække parvibrator, vi nævnte ovenfor, vil du med sikkerhed også falde i svimer over denne. Virksomheden bag er nemlig den samme, Magic Motion, og derfor kan du også nyde godt af nogenlunde den samme teknologi.

Denne vibrator har, i modsat til størstedelen af de andre parvibratorer i denne anmeldelse, udelukkende fokus på klitoris. Det er altså en klitorisvibrator, og der er fuld fokus på at opnå en lækker orgasme. Og hvem er så ansvarlig for det? Det er ikke dig, men din partner.

Denne vibrator til par fra Magic Motion er nemlig også styret fra en app, som din partner kan hentet til sin smartphone med enten iOS eller Android som styresystem. Det er ganske gratis. Vibratoren er fremstillet i silkeblødt silikone-materiale, så du kan sagtens have den bløde vibrator i trusserne over flere timer. I kombination med de fjernstyrede vibrationer, er der altså tale om en ideel vibrator til fræk leg i offentligheden.

Hvis du er single, eller din partner ikke er i nærheden, kan du naturligvis også nemt bruge parvibratoren alene. Så skal du bare selv hente appen til din telefon, og så er det ellers bare i gang.

Fordele:

 • Der medfølger en gratis app
 • Virker både med iOS og Android
 • Strømlinet design
 • Dedikeret stimulering af klitoris
 • Også kompatibel med musik
 • Også fantastisk til solo-leg.

Ulemper:

 • Kræver en smartphone.
Læs mere her
Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk