Latex trusser: De bedste i test

Se mulighederne for latex trusser til både mænd og kvinder.

Er du på udkig efter et par frække latextrusser, så skal du se på udvalget her.

Jeg har i det her indlæg samlet det frækkeste latex undertøj fra forskellig danske forhandlere.

Vi du se hele udvalget af latex trusser, så kan du klikke på billedet eller knappen herunder:

kategori latex trusser

Se hele udvalget her

 

Late X Latex Trusse

late-x-latex-trusse

Læs mere om produktet her

Denne trusse er ideel til kvinden, der ønsker at udvide sortimentet af normale hverdagstrusser. Denne frække trusse er perfekt som en ’forsøgstrusse’, hvis man aldrig før har prøvet latex.

Fordelene ved denne trusse er at den fungerer som andre normale trusser. Man skal ikke bekymre sig om pasform og ekstraudstyr, da latexmaterialet vil føles og sidde som om det var malet på og derved fremhæve numsens konturer.

Fordele:
– Perfekt som ens første latex trusse
– super pasform
– Fås i tre størrelser

Ulemperne ved denne latextrusse er, at der ikke er mulighed for at montere en dildo i trussen. Derudover kræver latex undertøj mere pleje og rengøring end almindeligt undertøj. For at bibeholde materialets smidighed, blødhed og glans skal man derfor behandle det med f.eks. Pjur Cult Ultra Shining Latex Spray.

 

Late X Bundløse Trusser

late-x-latex-bundloese-trusser

Læs mere om produktet her

Ønsker man en trusse, der inviterer til frække stunder i og udenfor soveværelset, kan man forsøge sig med denne latex trusse. Bundløse trusser er et populært køb for kvinder, der ønsker at forkæle deres mænd og samtidig genfinde gnisten i forholdet ved at være tilgængelige på alle tidspunkter af døgnet.

Fordelene ved denne trusse er naturligvis, at der er fri adgang til både vagina og anus. Samtidig sørger latexmaterialet for at trussen sidder som om den var malet på og derved komplimenterer og fremhæver ens bagdel og venusbjerg. De to stropper, der vil sidde på ballerne, virker både stimulerende og lokkende for enhver mand, der får øje på de herligheder som trussen ikke gemmer.

Fordele:
– Perfekt pasform
– Findes i størrelser fra 34-44
– Giver fri adgang til både vagina og anus

Ulemperne ved denne type trusse er, at man ikke bør bruge den som hverdagstrusse. Mange kvinder vil blive opstemte blot ved at tage trussen på, så for at undgå pletter fra ens safter på tøjet, bør man kun have disse på i hjemmet eller sammen med en kjole. Alle former for latextrusser og andre former for lingeri skal vedligeholdes med specielle rengøringsmidler for at bibeholde smidigheden i materialet.

 

Latex Trusse med Analdildo

latex-trusse-med-analdildo

Læs mere om produktet her

Denne trusse kan bruges af både mænd og kvinder og er det perfekte valg, hvis man udover lidt sexet undertøj, også vil stimuleres når man tager trussen på.

Fordelen ved denne trusse er dens formidable pasform, der ved hjælp fra det smidige latexmateriale både kan smyge sig om det kvindelige venusbjerg, men også kan give plads til en penis. Derudover har denne trusse en monteret analdildo, der vil glide på plads når man tager trussen på. Dildoen i disse trusser har pirrende riller og en spids, der efterligner et penishoved.

Fordele:
– Perfekt pasform til både mænd og kvinder
– Analdildo med indføringslængde på ca. 12 cm
– Pirrende anal stimulering grundet dildoens udformning og design.

Ulempen ved denne latex trusse er, at den kan bruges af begge køn, hvorfor ens mand eller kone vil stjæle den til eget brug. Derudover er der, som med alle andre former for latex undertøj en særlig proces i forbindelse med vask og rengøring, der bør følges for at produktet har en længere levetid.

 

Med Dildo foran

latex-trusser-med-dildo

 

Læs mere om produktet her

Nogle af de mest købte latex trusser købes for at tilfredsstille ens partner, fremfor sig selv. Disse trusser er ideelle til denne form for stimulering af din partner, hvis I ønsker at bruge noget andet end hænder, læber og tunger.

Fordelene ved denne trusse er, at man som kvindelig bærer, kan træde ind i den dominerende rolle og endelig være dén, der kan yde nydelse til sin partner. Trussen kan bruges til at stimulere både mænd og kvinder, da trussens dildo kan bruges til både vaginal og anal stimulering. Derudover vil man som kvinde kunne sætte sig ind i rollen som den dominante, da trussen sidder så tæt som var den malet på, hvilket giver en virkelighedstro følelse af, at man er udstyret fra naturens side med en penis.

Fordele:
– Naturtro følelse af at have en penis
– Dildo på 16 cm
– Perfekt pasform til en kvindelig bærer

Ulemperne ved denne trusse er, at man som man ikke kan iføre sig disse uden at ens naturlige udstyr kommer i klemme. Samtidig bør man altid huske på de vedligeholdelsesprocesser, der hører sig til i forbindelse med latex undertøj og lingeri.

 

Med tre dildoer – 1 foran og 2 indvendigt

latex-trusser-med-tre-dildoer

Læs mere om produktet her

Denne trusse er ideel for par, der ønsker at få mest muligt ud af deres frække undertøj og intime stunder sammen. Denne trusse kan kun bæres af en kvinde, men kan sagtens tilfredsstille både kvindelige og mandlige partnere.

Fordelene ved denne trusse er naturligvis den fulde følelse af stimuli man får ved at bære den og bruge den. Indvendigt i trussen sidder to små dildoer, der er beregnet til vaginalt og analt brug for perfekt stimulering af brugeren af trussen. Udenpå sidder en dildo i naturlig størrelse og design, med undtagelse af den latexsorte farve, der giver perfekt stimulering til den partner man er sammen med.

Fordele:
– Perfekt pasform til kvindekroppen
– Indvendig vaginal og analdildo
– Udvendig dildo i naturtro størrelse

Ulempen ved denne latex trusse er, som med alle andre latextrusser, at man skal være særlig forberedt i forbindelse med rengøring og vedligeholdelse af materialet.

 

Forøg dine muligheder for nydelse – køb latex trusser i dag

Når man tager valget om at købe latex trusser handler det ligeså meget om at overskride sine egne grænser som dét at opnå den ultimative nydelse. Følelsen af latex mod ens egen hud er noget, der ikke kan beskrives, men som må opleves før det kan nydes eller nægtes fremover.

Når kvinder køber latex trusser for deres mænd skyld, behøver disse ikke nødvendigvis at være med dildoer, da langt de færreste mænd vil indrømme, at de fantaserer om anal stimuli samt muligheden for at afprøve dette.

Latextrusser med udvendige dildoer ses oftest i BDSM miljøer, eller i lesbiske miljøer, da kvinder ikke kan nå deres G-punkt uden penetrering. Ønsker man det fulde udbytte af ens latex trusser, bør man naturligvis finde og vælge nogle, der giver stimulans for både bæreren og partneren.

Det anbefales, at man starter i det små, da latex’ gummimateriale i starten vil føles fremmed mod ens hud, hvis man er vant til bomuld og blonder i det daglige. For nogle kan latextrusser vise sig at være uundværlige, da man efter noget tilvænning ikke ligger mærke til, at man har dem på. Den fantastiske pasform og materialets måde at temperere på, vil give følelsen af at man blot har et ekstra hudlag.

1 Kommentar
  1. Reply
    Kim Tønder Hansen 22. maj 2019 at 1:01 pm

    Buttplug til konen, tak

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk