Dobbelt Dildo: De bedste i test

Denne dobbelt dildo test tager udgangspunkt i 5 forskellige dildoer.

Disse er udvalgt til testen udfra tilbagemeldinger fra intet mindre end 417 anmeldelser.

Denne samlede anmeldelse & test af dobbelt dildoerne er derfor den endelige vurdering af de bedste.

Her er en kort opsummering af resultaterne, af vores tests af de bedste dobbelt dildoer:


DILLIO DOUBLE TROUBLE – Testvinder

Dobbeltdildo billede

Tjek prisen her

Sidder med æsken med denne frække, lille, lilla bandit. Forventningsfuld og spændt. Jeg har aldrig prøvet en dobbeltdildo af denne type før.

U-Formet

Den har en sjov U-form og er I en fin, lilla kulør ser jeg, da den bliver pakket ud. Ikke helt så smuk i farven som æsken ellers antyder, men er de nogensinde det? Jeg kan dog stadig godt lide farven.

Udpakning

Jeg har sådan et lille ritual hver gang jeg pakker et nyt stykke sexlegetøj ud.

Jeg mærker på materialet med lukkede øjne.

– Hvordan føles den?

– Hvor blød er den/Hvor hård og solid er den?

– Hvor meget vejer den?

Så dufter jeg til den.

– Er der kemiske dufte i den eller dufter den bare af gummi?

Til sidst kigger jeg på den.

– Kan jeg lide farven?

– Tiltaler den min æstetiske sans?

Jeg får pakket Double Trouble ud – bare navnet alene er sjovt og frækt, og mærker efter på kvaliteten. Den er sådan lidt blød og “wobbly” i det, men egentlig ikke på nogen dårlig måde. Faktisk nærmest modsat. Det er jo en dobbelt dildo, så det er ret fint den ikke er så voldsomt hård.

Til gengæld havde det ikke gjort noget, at den var lidt tungere. Den lidt for lette vægt gjorde det lidt mere besværligt at bruge den analt. Men med understregning af LIDT. For det kunne sagtens lade sig gøre. Det kan godt være, det bare er mig, som er en smule kritisk her.

Duften

Den havde en lidt kemisk duft da den blev trukket ud af pakken. Det er jeg og vi ikke så glade for, det kan godt betyde den svier. Det skulle dog vise sig ikke at have  Denne dobbelt dildo passerede testen med flyvende faner. Kemien var – om jeg så må sige – forduftet. Samtidig tiltaler den rent faktisk min æstetiske sans. Den er ikke voldsomt stor og virker derfor ikke vulgær eller overvældende

Afprøvningen

Jeg afprøvede den lille frækkert med vandbaseret glidecreme – jeg kan i hvert fald ikke lege “bagdør’s” uden, og det fungerede faktisk virkelig godt.

Størrelsen fungerer osse hvis man ikke er super erfaren men gerne vil eksperimentere lidt i den afdeling. Den skræmmer ikke rigtig nogen, og den gør ikke unødigt ondt – igen fordi materialet faktisk er ret lækkert og glat.

Dog betyder den lidt mindre størrelse osse at man kan have lidt rækkevidde udfordringer hvis man er alene på skansen. En særlig egenskab ved formen er at manden i huset osse kan bruge denne her alene, så fleksibel er den.

Den har jo i sagens natur to forskellige størrelser/tykkelser, og fungerer derfor både hvis han er uerfaren med den slags hastigheder, og hvis han er lidt mere øvet i disse lege.

En ordentlig glidecreme er ret nødvendig fordi den som før nævnt jo er noget blød i det, ellers kan den nemt “bøje af” og ikke ville ramme de rigtige steder. Men her var den en succes for både hende og ham

En lille ulempe

Formen og længden betyder så desværre at man ikke kan deles om den samtidig. Men dette lille øv er bare det aller mindste, man kan jo bruge den til at fornøje sin partner og fryde sig over hans/hendes nydelse – og det er da bestemt værd at tage med.


STUD POWER – Den Billige

Power stud doppel dildo

Tjek prisen her

Dobbeltdildo fra Calexotics.

I første omgang et lovende billede uden på æsken. Dobbelt dildo’er er næsten altid spændende, vi er som regel ret begejstrede fordi de giver mulighed for nogen rigtig sjove lege. Yderligere kan en doppel dildo / dobbel dildo virkelig også skuffe såfremt materialet ikke er ok.

Dette er dog og har slet ikke været et tema under anmeldelse af de forskellige dobbeltdildoer.

Denne dobbeltdildo er uden tvivl en fræk sag. For ikke nok med, at den med sin fangende sorte farve besidder et unikt design, så tilbyder den ligeledes dobbelt penetrering. Det vil sige, at du kan stimulere både vaginal og anal som kvinde.

Man kan derfor sige, at selve ulempen ved denne dobbelt dildo er derfor, at den umiddelbart kun henvender sig til kvinder.

Vi synes dog, at den med sine vibrations muligheder, som faktisk har 3 vibrationsniveauer – er relativ unik. Det er tilmed en vandtæt dobbelt dildo med vibrator.

Så hvis du ønsker en billig dobbeltvibrator, som faktisk formår at tilfredsstille dig rigtig fint, så er denne model lige dig.


KING COCK DOUBLE PENETRATOR – Redaktionens Udvalgte

King cock pipedream dobbel dildo

Tjek prisen her

– fra Pipedream

Et af mine absolutte favoritmærker når det kommer til gummilegetøjet. Jeg kan virkelig godt lide når mit nye legetøj kommer i gennemsigtige plasticpakninger.

Så kan jeg på forhånd se hvad jeg får – osse selvom disse indpakninger nogen gange er en plage at få skilt ad. Det var denne her ikke, og den kan nu genbruges til at opbevare legetøjet i – stort plus fra starten !

DUFT – SMAG – TYNGDE

Den dufter faktisk ret dejligt da den kommer ud af pakken. Og så får jeg helt lyst til at smage på bæstet, ikke noget jeg så ofte gør, men denne gang kunne jeg simpelthen ikke lade være. Så indbydende var duften. Jo den smagte faktisk helt godt..

Den har en rigtig god tyngde og størrelse der gør den nem at styre. Dog betyder størrelsen nok osse at man ikke skal vælge denne dildo som sin første dobbelt-dildo medmindre man har noget erfaring med anale lege.

SUGEKOP – JUBIII

Yes ! Den har en virkelig effektiv sugekop i bunden og det betyder at den kan bruges rigtig mange steder, i mange situationer, alene eller sammen med en god legekammerat.

Den sidder godt fast – jeg tror næsten jeg kunne flytte komfuret med den ..

Så den blev afprøvet forskellige steder.

Mine succés’er med den omfatter fx

– Wc brættet (låget selvfølgelig)

– Stuegulvet (på en af mine mere adrætte dage)

– Strap-on selen

– Bollemaskinen

PLOP ! Så sad den godt fast på låget, og så tog jeg mig ellers et godt langt bad den dag. Manden undrede sig først lidt over jeg var så længe derude. En af de lidt sjovere og mere spøjse oplevelser, men med et par gode knæ puder lykkedes det fint at give manden et rigtig godt show.

Strap-on selen

Yes !! Her kom bæstet virkelig til sin ret. Den er simpelthen perfekt til en strap-on sele.

Jeg inviterede min legeveninde over så vi sammen kunne prøve den af, og jeg kan garantere hun gik glad hjem nogen timer senere, og med en ny ting på sin ønskeseddel.

Heldigvis kan man bøje skatterne så meget at man osse kan bruge bare den ene, hvilket manden så fik at mærke dagen efter. Han er lige så begejstret som jeg !

Kan bruges andre steder

Selvfølgelig ligger vi osse inde med en søgemaskine, og selvfølgelig har vi en sugekop-plade man kan sætte på. Den skulle helt klart osse prøves her.

Først i moderat tempo, der sad den fint fast, og den hoppede og dansede ikke ikke i alle mulige retninger som nogen af dem i lidt mere tvivlsom kvalitet godt kan finde på.

Heller ikke da vi skruede helt op blev den “ustyrlig”. Det var virkelig en dejlig oplevelse. Til maskiner er den i dén grad anbefalelsesværdig

Noget af det jeg bestemt godt kan lide ved ham her – udover alt det andet – er at han er phtalatfrit. Så kan vi begge føle os sikre når vi leger med ham.

Dog er det en rigtig god idé at bruge kondom på den del man bruger analt. Ellers kan det godt ende med en ret stram lugt der ikke kan vaskes af eller luftes væk, og det er ikke specielt behageligt.

Opbevaring

Opbevar den i dén originale indpakning eller kræng en frysepose ned over, ellers kan man godt risikere den smitter af på de andre dildoer man har i sin legetøjsskuffe…


JR VEINED DOUBLE-HEADER – Nyhed

Doc johnson bedste dobbelt dildo

Tjek prisen her

Yay!! En tyk sort dobbelt-dildo! Den glæder vi os godt nok til at prøve af. Først skal vi lige tjekke de ting vi plejer når et nyt, dejligt stykke legetøj dukker op her hjemme.

Udpakning

Som altid skal vi lige mærke godt og grundigt på vores nyeste “husven”, og denne frække fyr fra Doc Johnson skuffer umiddelbart ikke

– Materialet han er støbt af virker dejlig glat

– Der er tyngde bag

– Han virker solid – ikke som en dildo der er fyldt med kapok eller andre tvivlsomme ting

– Der er en rigtig fornuftig tykkelse på ham

Endnu en fordel ved denne bandit er at der slet ikke er nogen kemiske lugte da vi pakker ud – som regel et godt tegn på at den ikke kommer til at svie ved brug. Risikoen er nærmest ikke eksisterende.

Bare en vask med intimsæbe og den er klar til skæg og ballade.

Dobbeltdildo – Testen

Fruen i huset er hurtig og napper den første test for sig selv.

Som sådan en god fornuftig tykkelse, og den er faktisk ret let at “arbejde” med. Den er dejligt fleksibel, og leger man alene er det da en stor fordel. Hun synes dog den er lige til den tykke side når det kommer til anale lege.

Egenskaber

Ja altså, det er jo en helt lige dobbelt dildo og der er der jo masser af muligheder for at benytte den begge to samtidig. Det er en leg vi begge to er ret vilde med, så det skulle da selvfølgelig osse afprøves med denne dildo.

Men men men….Der fejler længden desværre lidt. Den er ikke helt lang nok, medmindre man godt kan lide at ligge med fødderne i ansigtet på sin partner – det er der jo nok nogen der godt kan lide, og så er denne jo nærmest ideel. Man skal virkelig tæt på hinanden for at begge kan deltage samtidig.

Det synes vi er lidt ærgerligt, for så kan man ikke rigtig se, og fryde sig ved synet af sin partners legekammerat’s nydelse. Den er omkring 30 cm lang. Det optimale ville have været 40-45 cm eller noget i den retning.

Men dejligt er det at den er Phtalatfri så man ikke behøver “smøre den ind” i kondomer bare for en sikkerheds skyld.

Den indeholder så heller ikke silikone men er rent gummi. Det kan godt give lidt modstand, men det “problem” klares i en håndevending med en vandbaseret glidecreme

Det lille logo

Doc Johnson har støbt et lille logo ind i dildoen, en fiks lille fordybning med Doc Johnson-brand’et i gummiet, som jo ser ganske smart ud, men som godt kan samle lidt “snask”.

Det kan nok godt være lidt svært at holde helt rent, man skal nok i gang med intimsæbe og en flok vatpinde

Men bortset fra denne lille ubetydelige ting, og den lille ting med længden så kan vi næsten ikke få armene ned af begejstring. Den får bestemt en god plads i skuffen. Hvis vi skal give den stjerne, så får denne dobbel dildo 4 ud af 5.


FUN FACTORY DOBBELT DILDO – Bedste Anmeldelser

Fun factory dobbelt dildo billede

Tjek prisen her

Her har vi et intet mindre end genialt produkt. Det fungerer som du hurtigt kan forestille dig ved, at man placerer den ene ende analt/vaginalt. Herefter kan man med den anden penetrere sin partner.

Produktet fungerer derfor både til mænd og kvinder uanfægtet om man er homoseksuel eller biseksuel. Vi vil herpå redaktionen faktisk gå så langt som, at sige, at dette produkt virkelig fungerer godt.

Ikke kun fordi selve kvaliteten er hamrende god, men simpelthen også fordi, at begge parter for en oplevelse ud af det. Det er nemlig bare en oplevelse at placere denne analt og herefter tilfredsstille sin partner. Det er alene af den årsag et produkt, som inddrager begge parter. Derfor vil vi også mene at denne dobbelt dildo simpelthen er på grænsen til at være perfekt.

Dildoen er fremstillet i medicinsk silikone og er fremstillet af Fun Factory. Hvis du søger yderligere informationer om produktet så læs mere her →

Du finder i øvrigt andre typer af dildoer i et andet link her på siden. Der vil du finde andre modeller end dobbeltdildoer.

Find mere inspiration her

Vi håber dette indlæg omhandlende doppel dildo / dobbel dildo / dobbelt dildo / dobbeltdildo som har været synonymer for selvsamme produkt. Har inspireret dig til at købe en. Der er hvertfald ingen tvivl om, at vi her på redaktionen kun kan anbefale dig, at komme igang med det. For udover, at det selvfølgelig bare er rart at stimulere og lege med dig selv. Så tilbyder en dobbeltdildo også bare muligheden for, at din partner og dig begge kan bruge den på samme tid.

På den måde bliver dette sexlegetøj til kvinder hurtigt til et sexlegetøj til par. For vi mener ikke, at sådant et produkt kun henvender sig til det ene køn.

Yderligere så er disse produkter, som du nok har fundet ud af, faktisk relativt billige. Så du kan ret hurtigt og billigt komme igang med disse dildoer.

Hvorom alting er, så håber vi du kigger udvalget igennem hos vores udvalgte forhandler. Dem kan vi hvertfald 100% stå indenfor. De formår virkelig, at levere en god kundeservice, 365 dages returret og i det hele taget ualmindelig gode priser.

Hvis du har nogle erfaring med dobbelt dildoer eller lignende, så smid en kommentar herunder. Så vil vi mere end gerne svare spørgsmål eller supplere dine erfaringer med vores.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk