Sexlegetøj til Kvinder

Glas dildo: Her er de bedste & Guide til sikkerhed og valg

Af alle de materialer, som sexlegetøj kan være lavet af, og især dildoer, så er glas det materiale som gør folk mest nervøse. En glas dildo lyder bare intuitivt usikker – men det er det altså ikke.

Det er også forståeligt nok. Risikoen for, at noget det knækker og splintre under bæltestedet er ikke særlig tryg. Det kan virkelig blive skarpt og farligt.

Så spørgsmålet er, om det overhoved er sikkert at bruge sexlegetøj og dildoer af glas?

Her er det korte svar JA. Jeg har aldrig hørt om, at nogle af de glas dildoer, som sælges i Danmark skulle være farlige.

Men hvis du vil være på den helt sikre side, så køb KUN nogle af dem, jeg anbefaler herunder.

alternativt kan du læse min guide til valg af din glas dildo i næste afsnit. Den guider dig til selv at vælge en glas dildo.

Har du ikke tiden og vil du gerne bare vælge en god du kan være tryg ved? Så vælg én af nedenstående:

Glas dildoer jeg personligt vil anbefale du køber:

0
Icicles No 24 Glas Dildo
Deal

Icicles No 24 Glas Dildo

Glasdildo med knopper der stimulerer intenst ved brug. Giver en fræk oplevelse. Lavet af høj kvalitets splintfri glas.

12 måneder ago

DKK499.00

0
Icicles No 6 Glas Dildo
Deal

Icicles No 6 Glas Dildo

Icicles No 6 Glas Dildoen har et forhøjet mønster og dutter, som kan mærkes ved ind/ud bevægelser.

12 måneder ago

DKK299.00

0
Icicles No 27 Glas Buttplug
Deal

Icicles No 27 Glas Buttplug

Stilfuld glas buttplug i en skøn lyserød farve. Den er stor i størrelsen og derfor til dig, der har erfaring med analstimulation.

12 måneder ago

DKK299.00

0
Icicles No 29 Blå Glas Dildo
Deal

Icicles No 29 Blå Glas Dildo

Dildoen har en slank form og er med sine ca. 19 cm i længden velegnet til både nybegynderen og den øvede.

12 måneder ago

DKK299.00

0
Icicles No 25 Glas Buttplug
Deal

Icicles No 25 Glas Buttplug

Stilfuld glas buttblug til anal brug. Varm eller køl den inden brug. Nem at rengøre.

12 måneder ago

DKK199.00

0
Icicles No 26 Glas Buttplug Klar
Deal

Icicles No 26 Glas Buttplug Klar

Stilfuld glas buttplug til anal brug. Meget stilfuld. Kan varmes eller køles inden brug.

12 måneder ago

DKK199.00

0
Spartacus Blown Klar Glas Dildo
Deal

Spartacus Blown Klar Glas Dildo

Spartacus Blown Klar Glas Dildo er fremstillet i splintfri glas og er ideel til temperaturlege.

12 måneder ago

DKK279.00

0
Icicles No 5 Blå Glas Dildo
Deal

Icicles No 5 Blå Glas Dildo

Med den unikke glas dildo Icicles No 5 får du en masse spændende legemuligheder

12 måneder ago

DKK199.00

0
Icicles No 38 Pisk med Glas Dildo Håndtag
Deal

Icicles No 38 Pisk med Glas Dildo Håndtag

Ruskindspisk med et håndtag formet som en dildo. Dildoen er lavet af glas.

12 måneder ago

DKK349.00

0
Sinful Curvy Klar Glas Dildo
Deal

Sinful Curvy Klar Glas Dildo

Når sexlegetøjet skal være både elegant og effektivt, er Sinfuls egen Curvy glas dildo et oplagt bud. Målrettet stimulering både analt og vaginalt.

12 måneder ago

DKK179.00

0
Max Passion Kariba G-punkts Glas Dildo
Deal

Max Passion Kariba G-punkts Glas Dildo

Max Passion Glas Massage Dildo er en lækker og stilfuld glasdildo med mange stimulerings muligheder.

12 måneder ago

DKK179.00

0
Max Passion Glas Massage Dildo
Deal

Max Passion Glas Massage Dildo

Dildoen giver dig muligheder for endnu mere spændende stimualation, da den måde kan nedkøles og opvarmes inden legen starter.

12 måneder ago

DKK189.00

Guide til valg af din glas dildo

Det gode

Ligesom medicinsk rustfrit stål, så er glas ikke et proøst materiale. Det betyder at det er enormt nemt både at sterilisere og rengøre – sammenlagt altså rigtig positivt for et materiale til dildoer og andet sexlegetøj.

glas dildo køb

Derudover kan glas godt være meget hårdt, og derved meget sikkert, hvis de altså er lavet rigtigt!

Det er nemlig hele humlen, sexlegetøj og glas dildoer kan være farlige, hvis de er produceret dårligt eller ukorrekt.

 

Lad os forstå glas først

Det du kigger ud gennem ruden på, når du tager en søndsags-tur i din Fiat 500 er ikke det samme glas der bruges til dildoer eller andet sexlegetøj.

Det er et helt andet glas-materiale og en helt anden produktionsmetode som bruges her.

For nemmest muligt at forstå netop de forskelle, så er det måske nemmest at vi lige vender de forskellige “typer” glas:

Natronkalk glas: Det er den mest almindelige glas type. Det kan findes i såvel vinduer som til drikke-glas og mamelade krukker. Samlet set udgør det faktisk 9/10 producerede glas enheder i dag i hele verdenen.

Borsilikat glas: Denne type glas er lavet til at kunne modstå kraftige temperatur påvirkninger og udsættelse for kraftige kemikalier. Det er særlig kendt for at blive brugt til glas i forskellige laboratorie produkter såsom petriskåle eller lignende.

… Og nu til produktionsmetoder:

Hærdet glas: Dette er en type glas som bliver fremstillet gennem en proces som hærder glasset. Det foregår men en række forskellige opvarmnings og nedkølings procedurer.

Tempereret glas: Denne type er selvom man ikke skulle tro det stærkere end hærdet. Oftest bliver disse to glasfremstillings procedurer også blandet sammen. De er ikke det samme. Tempereret er mere holdbart.

glasdildo i bad

Puha en omgang, jeg blev helt træt i hovedet, gaaaab.

 

Nu dog til nogle lidt mere interessante fakta for netop dit valg af en sikker glas dildo. For at vi kan forklare dig om det, så skal du dog lige lærer et sidste kedeligt begreb:

glas dildo splintrerStresset-glas/svagt glas: Det er en smule komplekst. Men pointen er, at der kan opstå punkter i glas unde rproduktionen som gør glasset mere sårbart overfor at knække. Lidt lignende når man skal skære en rude til. Så skærer man en lille rille med en diamantkniv langs der, hvor man ønsker at skære glasset til. Herefter banker man blidt på den overskyddende sider. Glasset knækker (som oftest) lige præcis der, hvor der er skået en lille rille med diamantkniven. Det er et stresset punkt på glasset og altså et svagt sted.

Grunden til, at jeg bruger til på at fortælle dig det, det er af den simple grund, at farver i glas tilføjer et sådan svagt punkt. Det er ikke alle metoder. Oftest vil du eksempelvis se farver på ydersiden, eller som liger det er dryppet på i knobber. Det er sikkert glas. Men har en glas dildo farver blandet ind i glasset. Så er det altså mere udsat for at knække, end hvis det ikke havde.

Det betyder altså ikke, at den nødvendigvis knækker eller er n dildo af svagt glas. Men chancen er større.

 

Hvilken type glas er det bedste til en dildo?

Først, skal man lige forstå, at den ene type ikke nødvendigvis pr. automatik er bedre end andre. I sidste ende kommer det helt an på, hvem der har lavet produktet og deres fremgangsmåder.

Kvaliteten og sikkerheden af en glas dildo kommer af håndværket ikke af den forsøgt anvendte metode. Hvis man laver noget dårligt, så er det lige meget, hvordan man har forsøgt at gøre eller hvilke materiale man har brugt.

Hvis vi alligevel skal rangere Typer og Metoder, så lad os antage at de er “godt lavet”. Så vil rangeringen i forhold til brud-sikkerhed se således ud:

  1. Godt lavet, hærdet borsilikat glas er det bedste
  2. Godt lavet, hærdet natronkalk glas
  3. Tempereret legetøj kan stadig være dårligt, hvis det er dårligt produceret, selvom det i teorien skulle være hårdere end hærdet.

 

Det skal du undgå

Du kan faktisk i dag, næsten ikke købe dårlige glas dildoer, så længe du sørger for at vælge en god og anerkendt forhandler. Nogle af dem vi anbefaler, og har fremskaffet rabatkoder til er: Winkwink, Sexshop, Belugi.

Selvom jeg advarede lidt mod farvet glas før, så er det meste farveglas mere end sikkert.

Det du dog skal være rigtig opmærksom på at styre udenom, er glas dildoer med påfarvet maling eller et lag. Især de ellers flotte metallignende dækninger har oftest nogle uhyggelige stoffer på produktions og ingrediensen.

 

Ting du kan holde øje med

Bare rolig, det er altså ikke så slemt, som det måske lyder, med en glas dildo.

Der er næsten ingen chance for at den knækker oppe i dag, selvom det kan. Selv billige modeller er stærke nok til at holde til de fleste seksuelle aktiviteter. Der er dog en række ting, som er gode at holde øje med.

Første ting

Lad være med at smide rundt med den. At tabe noget af dit sexlegetøj er aldrig sundt, men det er specielt farligt med noget lavet af glas. Selv dyre og godt lavede glas dildoer bør du kraftigt overveje at smide ud og bytte til nyt, hvis det har været ud for at blive tabt. Det samme gælder også, hvis du har slået en flig af på anden vis.

Det kan være du hører om producenter som tester deres produkter ved netop at tabe dem, men det sker under kontrollerede forhold, og de laver tests af glasset i dildoen efterfølgende.

Anden ting

Hold øje med svage punkter. De fleste glas dildoer som sælges i dag er bygget sådan, at de ikke har tynde eller svage punkter. Men det er en god idé at holde øje med, at den glas dildo du køber ikke har tynde områder. Disse er mere udsatte for at knække.

Tredje ting

Selvom glas kan opvarmes og nedkøles, så er det ikke altid en særligt god idé. Hvis du gerne vil eksperimentere med den type måder at bruge en dildo på, så køb i stedet en dildo af stål. De holder bedre til opvarmninger og nedkølinger.

Fjerde ting

Vi har allerede været en smule inde på det. Mange dildoer af glas kommet med smp knobber eller ekstra dele på. Det er tydeligt at se, at de er blevet “sat på” i en efterfølgende proces. Det er en rigtig god idé lige at stress teste dem med hånden inden brug. Hellere at du skærer dig selv i fingeren end under brug.

 

Hvordan kontrollerer du om din glasdildo er sikker selv?

Der er én rigtig god metode til at kontrollere om der er stress i din glasdildo, altså om den er mere udsat for at knække eller splintre.

Vær opmærksom på at følgende metode ikke er idiot-sikker. Det er ikke enten eller, men omvendt en god indikator på om din glasdildo er sikker eller ej.

NB: Denne metode virker kun på glas, der ikke er farvet.

Det du skal bruge er følgende: En computerskærm med en hvid baggrund. En polariseret linse. Det kan være et par 3D briller. Et mørkt rum.

Måden du gør det på: Du holder nu glasdildoen op foran skærmen og kigger på den gennem den polariserede linse (aka. dine 3D briller).

glas dildo test

Hvis du ser forskellige regnbuefarver eller brune mørke farver i glasset så betyder det, at det har været udsat for eller har stress inkorporeret.

Typisk vil alle glas dildoer med krumninger afgive disse farver, det betyder ikke at de er usikre at bruge. Som udgangspunkt burde lige dildoer ikke have det. Hvis du samtidig før har testet en dildo positiv (uden farvninger i testen), du taber den og den nu har farver, så er det en rigtig god indikator på, at du bør skifte den ud.

 

Opsummering

Det var det for denne gang. Du har formentligt stadig en række ubesvarede spørgsmål. Det er svært at komme omkring alt, og stadig fatte sig i korthed. Jeg har dog forsøgt bedst muligt at give mine bedste tips og tricks.

Har du nogle spørgsmål alligevel, så tøv ikke med at stille dem i kommentarfeltet. Vi besvarer dem hjertens gerne!

 

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik