Glas dildo: De bedste i test

Glas er et virkelig godt materiale til en dildo. Det kan lyde en smule farligt, men det er det altså slet ikke!

En dildo lavet af glas brillerer ved sin hårdhed, den lækre tekstur der føles dejligt mod dit indre, og at du uden problemer kan køle dildoen ned eller varme den op kort før leg, så du kan få endnu højere nydelse end med en stuetemperaturs dildo.

Her får du 10 bud på dildoer af glas både for nybegyndere og øvede.

Glas dildo med kugledesign

Sinful Groove glas dildoen har et buet design, der hjælper dig med at ramme dine erogene zoner.

Den kan benyttes både vaginalt og analt, og dildoen er forsynet med 6 glaskugler langs skaftet af varierende størrelse, der gør dildoen til en lystens nøgle, der byder på en bogstavelig perlerad af seksuel stimulering.

Som alle andre dildoer på denne liste kan du med fordel køle eller varme den op i vandbad nogle få minutter, hvis du vil gøre det ekstra lækkert.

Tjek prisen her

Lyslilla dildo til leg i begge ender

Max Passion Kariba G-punkts dildoen er fræk med sin lilla farve og har sit fortrin frem for andre dildoer ved, at den ikke har en stopper i den ene ende.

Har du en partner, du gerne vil dele dildo med, kan I derfor lege sammen med hver sin ende.

De to ender er ikke helt ens, da den ene er tykkere end den anden med 3,5 cm diameter det bredeste sted.

Den fungerer skønt til både vaginal og anal leg, og dens krumning er skræddersyet til at ramme dit G-punkt.

Tjek prisen her

Prægtig glasdildo uden overraskelser

Den klare Sinful Curvy glas dildo er uden tvivl blandt de dildoer, der mest ligner en almindelig penis, om end hovedet er usædvanlig stort og spidst.

Hele den skønne dildos kurvede facon lover endeløse orgasmer og kommer godt omkring i dit underliv.

Dildoen har en stopper i sin ene ende, så den er sikker at bruge til analleg, uden du risikerer, dit røvhul trækker den op.

Tjek prisen her

Fifty Shades of Grey borsilikat dildo

Fifty Shades of Grey har en officiel sexlegetøjslinje, der omfatter denne stilfulde dildo af den solide, men behagelige borsilikat.

Designet er en usædvanlig blanding, da den ene halvdel er helliget den gængse penisform, mens anden halvdel byder på glaskugler i skiftende størrelse.

Dildoen har en nubret overflade, der skaber tiltrængt friktion som kontrast til de glattere dele.

Tjek prisen her

Glas dildo med rillet skaft

Nærmest som pulserende blodårer præges Icicles No 5 dildoen af tværgående riller, der giver unik nydelse. Den spiralformede rille leder tankerne hen på et bor, men den buede form lægger op til, at du bare bruger den som enhver anden dildo.

Den er perfekt til at nå dit G-punkt og kan også frigøre nydelse i din anus. Den har stopper i enden og er derfor sikker at bruge. Af dildoens 18 cm kan 16 cm føres ind, så du kan få rusket godt op i skridt eller numse.

Tjek prisen her

Glas dildo til dig, der kan lide det hårdt

Endnu en dildo med rillet overflade – og endnu en dildo i Icicles-kollektionen – er Icicles No 29. Det er ikke en dildo, der byder på meget i forhold til længde eller bredde, hvilket dog også er pointen: Dildoen har realistiske mål. Ca. 19 cm får du at gøre med, men det er så til gengæld 19 cm, du kan presse til det yderste.

Dildoen er usædvanligt robust og egner sig til hård leg mere end til den blide, sensuelle brug. Her har du en dildo, der formår at bruge din power.

Tjek prisen her

Rustik dildo med vilde riller

Navnet Spartacus Blown er vist nok til at give indtryk af, hvad for en dildo du har at gøre med her. Det er den græske idealpik – må vi forestille os. Stor, buet og præget af et sindrigt net af riller som pulserende blodårer.

I denne glas dildo har du en lystens lynkilde, du sagtens kan bruge til lidt sensuel massage og at kilde G-punktet, men lægger op til grov leg – vaginalt såvel som analt, for med stopperen kan den godt skydes i rumpetten uden at blive suget helt op.

Tjek prisen her

Detaljerig glas dildo, der er let at håndtere

Stimulerende knopper pryder skaftet af Icicles No 18, der er en smuk og detaljerig dildo, af hvis 18 cm længde 12 cm kan indføres.

Den sporadisk nubrede overflade kører et tog af nydelse gennem dine lystige tunneller og byder på en friktion, du ikke har følt før.

Nederst sidder på kugler, der ikke er beregnet på indførsel, men fungerer som et godt håndtag, stopper ved analleg og simulerer testikler, hvis du pirres af gribe fat om dem eller bare har svært ved at forlige dig med dildoers mangel på, altså… kugler.

Tjek prisen her

Glas dildo til blidt tempo

Tre gradvist større kugler sidder langs skaftet af Master Series Mammoth dildoen.

Dildoen er 26 cm lang, hvor 24 cm kan indføres, så om end den nok ikke er på størrelse med den uddøde mammuts lem, er dildoen alligevel i overkanten sammenlignet med andre på markedet. Med de tre kugler, der varierer fra 4,6 til 5,8 cm i diameter, kan du langsomt, nænsomt eksperimentere med at maksimere din nydelse.

Du kan indsætte den vaginalt, men med sine kugler egner den sig også til brug analt, da de runde sfærer på skaftet virker som analperler.

Tjek prisen her

Tungeformet glas dildo

Her til sidst har vi Icicles No 24, der er lyserød og formet som en tunge. Den har en stærkt nubret overflade og en runding i enden, hvor ”tungen” nærmest slikker sig selv.

Den unikke form, der passer godt i hånden, gør den blot 15,3 cm lange dildo nem at håndtere.

Har du tidligere prøvet ”almindelige” penisformede dildoer af, uden de helt formåede at vække din lyst, har du i Icicles No 24 en markant anden tekstur, der med kærlige slik spreder sin nydelse.

Tjek prisen herAf alle de materialer, som sexlegetøj kan være lavet af, og især dildoer, så er glas det materiale som gør folk mest nervøse. En glas dildo lyder bare intuitivt usikker – men det er det altså ikke.

Det er også forståeligt nok. Risikoen for, at noget det knækker og splintre under bæltestedet er ikke særlig tryg. Det kan virkelig blive skarpt og farligt.

Så spørgsmålet er, om det overhoved er sikkert at bruge sexlegetøj og dildoer af glas?

Her er det korte svar JA. Jeg har aldrig hørt om, at nogle af de glas dildoer, som sælges i Danmark skulle være farlige.

Men hvis du vil være på den helt sikre side, så køb KUN nogle af dem, jeg anbefaler herunder.

alternativt kan du læse min guide til valg af din glas dildo i næste afsnit. Den guider dig til selv at vælge en glas dildo.

Har du ikke tiden og vil du gerne bare vælge en god du kan være tryg ved? Så vælg én af nedenstående:

Guide til valg af din glas dildo

Det gode

Ligesom medicinsk rustfrit stål, så er glas ikke et proøst materiale. Det betyder at det er enormt nemt både at sterilisere og rengøre – sammenlagt altså rigtig positivt for et materiale til dildoer og andet sexlegetøj.

glas dildo køb

Derudover kan glas godt være meget hårdt, og derved meget sikkert, hvis de altså er lavet rigtigt!

Det er nemlig hele humlen, sexlegetøj og glas dildoer kan være farlige, hvis de er produceret dårligt eller ukorrekt.

Lad os forstå glas først

Det du kigger ud gennem ruden på, når du tager en søndsags-tur i din Fiat 500 er ikke det samme glas der bruges til dildoer eller andet sexlegetøj.

Det er et helt andet glas-materiale og en helt anden produktionsmetode som bruges her.

For nemmest muligt at forstå netop de forskelle, så er det måske nemmest at vi lige vender de forskellige “typer” glas:

Natronkalk glas: Det er den mest almindelige glas type. Det kan findes i såvel vinduer som til drikke-glas og mamelade krukker. Samlet set udgør det faktisk 9/10 producerede glas enheder i dag i hele verdenen.

Borsilikat glas: Denne type glas er lavet til at kunne modstå kraftige temperatur påvirkninger og udsættelse for kraftige kemikalier. Det er særlig kendt for at blive brugt til glas i forskellige laboratorie produkter såsom petriskåle eller lignende.

… Og nu til produktionsmetoder:

Hærdet glas: Dette er en type glas som bliver fremstillet gennem en proces som hærder glasset. Det foregår men en række forskellige opvarmnings og nedkølings procedurer.

Tempereret glas: Denne type er selvom man ikke skulle tro det stærkere end hærdet. Oftest bliver disse to glasfremstillings procedurer også blandet sammen. De er ikke det samme. Tempereret er mere holdbart.

glasdildo i bad

Puha en omgang, jeg blev helt træt i hovedet, gaaaab.

Nu dog til nogle lidt mere interessante fakta for netop dit valg af en sikker glas dildo. For at vi kan forklare dig om det, så skal du dog lige lærer et sidste kedeligt begreb:

glas dildo splintrerStresset-glas/svagt glas: Det er en smule komplekst. Men pointen er, at der kan opstå punkter i glas unde rproduktionen som gør glasset mere sårbart overfor at knække. Lidt lignende når man skal skære en rude til. Så skærer man en lille rille med en diamantkniv langs der, hvor man ønsker at skære glasset til. Herefter banker man blidt på den overskyddende sider. Glasset knækker (som oftest) lige præcis der, hvor der er skået en lille rille med diamantkniven. Det er et stresset punkt på glasset og altså et svagt sted.

Grunden til, at jeg bruger til på at fortælle dig det, det er af den simple grund, at farver i glas tilføjer et sådan svagt punkt. Det er ikke alle metoder. Oftest vil du eksempelvis se farver på ydersiden, eller som liger det er dryppet på i knobber. Det er sikkert glas. Men har en glas dildo farver blandet ind i glasset. Så er det altså mere udsat for at knække, end hvis det ikke havde.

Det betyder altså ikke, at den nødvendigvis knækker eller er n dildo af svagt glas. Men chancen er større.

Hvilken type glas er det bedste til en dildo?

Først, skal man lige forstå, at den ene type ikke nødvendigvis pr. automatik er bedre end andre. I sidste ende kommer det helt an på, hvem der har lavet produktet og deres fremgangsmåder.

Kvaliteten og sikkerheden af en glas dildo kommer af håndværket ikke af den forsøgt anvendte metode. Hvis man laver noget dårligt, så er det lige meget, hvordan man har forsøgt at gøre eller hvilke materiale man har brugt.

Hvis vi alligevel skal rangere Typer og Metoder, så lad os antage at de er “godt lavet”. Så vil rangeringen i forhold til brud-sikkerhed se således ud:

  1. Godt lavet, hærdet borsilikat glas er det bedste
  2. Godt lavet, hærdet natronkalk glas
  3. Tempereret legetøj kan stadig være dårligt, hvis det er dårligt produceret, selvom det i teorien skulle være hårdere end hærdet.

Det skal du undgå

Du kan faktisk i dag, næsten ikke købe dårlige glas dildoer, så længe du sørger for at vælge en god og anerkendt forhandler. Nogle af dem vi anbefaler, og har fremskaffet rabatkoder til er: Winkwink og Sexshop.

Selvom jeg advarede lidt mod farvet glas før, så er det meste farveglas mere end sikkert.

Det du dog skal være rigtig opmærksom på at styre udenom, er glas dildoer med påfarvet maling eller et lag. Især de ellers flotte metallignende dækninger har oftest nogle uhyggelige stoffer på produktions og ingrediensen.

Ting du kan holde øje med

Bare rolig, det er altså ikke så slemt, som det måske lyder, med en glas dildo.

Der er næsten ingen chance for at den knækker oppe i dag, selvom det kan. Selv billige modeller er stærke nok til at holde til de fleste seksuelle aktiviteter. Der er dog en række ting, som er gode at holde øje med.

Første ting

Lad være med at smide rundt med den. At tabe noget af dit sexlegetøj er aldrig sundt, men det er specielt farligt med noget lavet af glas. Selv dyre og godt lavede glas dildoer bør du kraftigt overveje at smide ud og bytte til nyt, hvis det har været ud for at blive tabt. Det samme gælder også, hvis du har slået en flig af på anden vis.

Det kan være du hører om producenter som tester deres produkter ved netop at tabe dem, men det sker under kontrollerede forhold, og de laver tests af glasset i dildoen efterfølgende.

Anden ting

Hold øje med svage punkter. De fleste glas dildoer som sælges i dag er bygget sådan, at de ikke har tynde eller svage punkter. Men det er en god idé at holde øje med, at den glas dildo du køber ikke har tynde områder. Disse er mere udsatte for at knække.

Tredje ting

Selvom glas kan opvarmes og nedkøles, så er det ikke altid en særligt god idé. Hvis du gerne vil eksperimentere med den type måder at bruge en dildo på, så køb i stedet en dildo af stål. De holder bedre til opvarmninger og nedkølinger.

Fjerde ting

Vi har allerede været en smule inde på det. Mange dildoer af glas kommet med smp knobber eller ekstra dele på. Det er tydeligt at se, at de er blevet “sat på” i en efterfølgende proces. Det er en rigtig god idé lige at stress teste dem med hånden inden brug. Hellere at du skærer dig selv i fingeren end under brug.

Hvordan kontrollerer du om din glasdildo er sikker selv?

Der er én rigtig god metode til at kontrollere om der er stress i din glasdildo, altså om den er mere udsat for at knække eller splintre.

Vær opmærksom på at følgende metode ikke er idiot-sikker. Det er ikke enten eller, men omvendt en god indikator på om din glasdildo er sikker eller ej.

NB: Denne metode virker kun på glas, der ikke er farvet.

Det du skal bruge er følgende: En computerskærm med en hvid baggrund. En polariseret linse. Det kan være et par 3D briller. Et mørkt rum.

Måden du gør det på: Du holder nu glasdildoen op foran skærmen og kigger på den gennem den polariserede linse (aka. dine 3D briller).

glas dildo test

Hvis du ser forskellige regnbuefarver eller brune mørke farver i glasset så betyder det, at det har været udsat for eller har stress inkorporeret.

Typisk vil alle glas dildoer med krumninger afgive disse farver, det betyder ikke at de er usikre at bruge. Som udgangspunkt burde lige dildoer ikke have det. Hvis du samtidig før har testet en dildo positiv (uden farvninger i testen), du taber den og den nu har farver, så er det en rigtig god indikator på, at du bør skifte den ud.

Opsummering

Det var det for denne gang. Du har formentligt stadig en række ubesvarede spørgsmål. Det er svært at komme omkring alt, og stadig fatte sig i korthed. Jeg har dog forsøgt bedst muligt at give mine bedste tips og tricks.

Har du nogle spørgsmål alligevel, så tøv ikke med at stille dem i kommentarfeltet. Vi besvarer dem hjertens gerne!

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk