BDSM sex for begyndere: Komplet guide

Har du også nogle ganger tænkt over, hvad det i virkeligheden vil sige at have BDSM sex?

Siden 50 Shades of Grey udkom – både som bog og film – er opmærksomheden og åbenheden angående emnet vokset, hvilket kun fortjener rosende ord, men det betyder jo ikke, at du ved alt, der er at vide, når det kommer til sex med antydning af dominans.

Derfor har vi samlet alt den viden, som du har brug for, for at blive klogere på emnet og måske endda selv afprøve den nye og anderledes form for sex.

Guiden kommer til at indeholde:

Forklaring af begreber og gode råd, som du får brug for inden du kommer i gang

 • En introduktion til BDSM sex – hvad er det?
 • BDSM sex for begyndere – hvordan gør du?

En guide til sexlegetøj, der hører under BDSM kategorien.

 • Sinful Tie Me Up Sexlegetøj Boks med A-Z Guide
 • Toy Joy BDSM Starter Sæt
 • Blindfolds, gags og masker
 • Bondage og bindeting
 • Paddels og piske
 • Pinwheels
 • Klemmer, pumper og sugekoppe
 • BDSM kontakt – hvordan møder du mennesker med samme interesse?

En introduktion til BDSM sex – hvad er det?

Som sagt har 50 Shades of Grey skabt stor åbenhed omkring BDSM og det at føle sig tiltrukket af dominans sex. Dette er ikke bare mærkbart i samtaler, men også i den stigning, der skete, indenfor salg af sexlegetøj, der kan relateres til denne form for fetish. Faktisk var stigningen på hele 400%. Det er en klar indikator på at mange prøver det, men det åbner også muligheden for, at flere gemmer sig med deres lyster, fordi de ikke helt ved, hvordan det skal takles.

Hvis du har overvejet at eksperimentere med BDSM, så er denne guide til dig. Du får en masse gode råd, fra en der har været i BDSM verden i flere år.

Hvad er BDSM

Det er også muligt, du ikke helt ved, hvad det er og indebærer, men blot har fået nysgerrigheden vækket, og i så fald, får du en lille beskrivelse her, så du ved, hvad du går ind til.

Begrebet BDSM indebærer:

En seksuel fetish, hvor hvert bogstav udgør et element indenfor denne verden, om du vil. Det indebærer Bondage, Dominans/underkastelse, sadisme og masochisme. Måske du også er bekendt med sm sex, hvilket står for sadomasochisme og indebærer det samme.

Tænder du på BDSM?

BDSM SEXNavnet er selvfølgelig ikke afgørende i form af at informere dig om, hvorvidt du tænder på det eller ej. Det er blot en mulighed for, at du kan søge anden information om emnet.

De enkelte begreber dækker over:

Bondage: oversættes direkte med fiksering, og kan gøres på forskellige måder. Alt fra reb, som nogen har gode erfaringer med, til håndjern og silkebånd – de lidt blødere metoder.

Dominans og underkastelse: det dækker over et psykisk rollespil partnere imellem, hvor temaer som hierarki og social status kan være fokus. Ofte vil den ene være dominant og den anden submissiv og altså underdanig. Det er altså selve essensen af dominant sex.

Sadisme: selve ordet dækker over en person, der tænder på at blive påført smerte, og er altså koblet til den submissive. BDSM handler ikke direkte om vold, men om fetish-prægede smæk og pisk.

At forsøge med det hele på en gang til at begynde med, kan være uhyggeligt, men nogle af elementerne kan være nok til at arbejde hen imod den ideelle form for BDSM sex. Det anbefales altså at starte med blid sm eller blid dominans.

BDSM sex for begyndere – hvordan gør du?

Når nu du ved, hvad du kaster dig ud i, er vi kommet til de gode tips og tricks, der vil gøre overgangen fra normal sex til BDSM blidere.

 • Vælg en partner, du stoler på

Tillid er altafgørende, når det kommer til dominans sex. Det er stort set umuligt ikke at overskride dine egne grænser, når du eksperimenterer og dyrker BDSM sex. Derfor er det vigtigt, at din partner kender dig godt og respekterer dine grænser, så du ikke får en ubehagelig oplevelse.

 • Vær fælles om manuskriptet

Min master og jeg har benyttet os meget af manuskriper, og nogle gange brugte vi flere uger på at finpudse dem, så hele forløbet var indøvet, og vi begge var sikre på, hvordan det skulle forløbe. På den måde var intet uventet, hvilket giver en tryg følelse – især i begyndelsen, hvor det hele var nyt og lidt farligt, men også når vi prøvede nye ting.

 • Kommuniker og snak om jeres grænser

Selvom I kender hinanden, bør i stadig snakke om jeres grænser, inden I udforsker BDSM sex og pludselig overskrider en af dem – i så fald kan det nemlig blive enden på forholdet, hvilket ikke er meningen. Det er selvfølgelig også vigtigt, I begge tænder på det. Hvis I har samtalen om grænser, og disse ikke bliver overholdt, vil tilliden også være blevet brudt og hele fundamentet smuldrer. Afstem jeres forventninger – også så den ene af jer ikke forventer at BDSM handler om vold og mishandling, for det gør absolut ikke.

 • Definer rollerne – hvem er dominant og hvem er submissiv?

Her er det vigtigt, at I begge er klar over, hvilken rolle I ønsker. Vil I dominere eller underkaste jer? Hvis ikke I kan leve jer ind i rollen, fungerer det ikke, og begge bliver nødt til at have lyst, for at det er muligt. Det kan desuden godt tage tid at leve sig ind i rollen. Mænd er opdraget til at være blide elskere, og de skal derfor omstille for at være dominerende. Kvinder til gengæld, har lært at tage styringen og ikke finde os i noget som helst fra mændenes side af – kan du se problemet? Jeg har erfaret, at det at afgive kontrollen er befriende, og det er derfor jeg tænder på at underkaste mig manden.

 • Find og respekter et stopord eller stoptegn

BDSM kan være en intens oplevelse, og det er derfor en god ide at aftale et stopord eller tegn, så det ikke går ud over hverken krop eller sjæl – gerne et ord i normalt ikke bruger under sex som for eksempel ”cirkus”. Når først det er aftalt, skal det selvfølgelig respekteres, så tilliden ikke brydes. Stoptegnet er til, hvis I har planer om at gøre den ene ude af stand til at tale af åbenlyse årsager.

 • Bevæg jer langsomt frem, én ting ad gangen

Som sagt er BDSM intenst og også overvældende i sexlivet. Dette kan være det gør mere ondt at få smæk end du regnede med eller også var ideen om at blive bundet mere pirrende en selve det at være bundet. Derfor anbefales det, at I tager én ting ad gangen, så I langsomt kan lære de forskellige ting. Det kan være I vælger at begynde med bondage, og finder ud af, at det I virkeligheden ikke er det, der tænder jer. På den måde ender I ud med jeres fortrukne midler indenfor BDSM.

 • Skab tryghed med kropssproget

Det er vigtigt, at i forstår hinandens kropssprog uanset hvilket rolle i har påtaget jer. Hvis du er bundet og gjort lydløs, kan du ikke rykke væk eller sige nej. Derfor kan det være en behageligere oplevelse, hvis den dominerende forsikrer den submissive om, at de er i gode hænder. Ligeledes kan den dominerende blive bekymret, hvis ikke den submissive viser tegn på nydelse.

 • Hver til stede hele vejen

Det er vigtigt at være opmærksom på, hvordan du har det, så du ikke lukker af for dine følelser. Hvis du bliver utryg, så brug stoptegnet – BDSM er grænseoverskridende, og derfor er det en god ide, at tage jer god tid på rejsen, så ikke i får ubehagelige oplevelser.

 • Brug forskellige elementer

Når du er blevet mere erfaren, kan du begynde at eksperimentere mere med forskellige elementer. Bondage behøver ikke kun at være reb, men også manchetter og andre metoder. Dominans og underkastelses-delen kan have forskellige fokus, som for eksempel at adlyde eller blive straffet. Under sm sex kan der benyttes forskellige redskaber, der forårsager smerter, heriblandt forskellige slagredskaber.

 • Afslut med at snakke

Det er vigtigt i viser hinanden jeres kærlige side efterfølgende ved at kæle og nusse, samt sætte ord på oplevelsen. På den måde bliver oplevelsen mere sikker for jer begge og i vokser med den.

Det var min personlige guide – jeg elsker denne verden og alt den indebærer, netop fordi jeg tænder på at afgive kontrollen til en dominerende mand, og det havde jeg ikke vidst, hvis ikke jeg havde prøvet det. Jeg anbefaler kraftigt, at du kaster dig ud i det med en partner, da det er den eneste måde, hvorpå du kan udvikle dig seksuelt. Test nogle grænser, se hvor I ender.

En guide til sexlegetøj, der hører under BDSM kategorien.

Der findes en masse forskellige sexlegetøj, og der findes en masse forskellige sexlegetøj til BDSM – og det er alt sammen frækt og spændende. Det store marked gør det dog også svære at overskue, hvis ikke du er familiær med processen, der indgår i at vælge sexlegetøj. Derfor er der også en guide til dette.

Sinful Tie Me Up Sexlegetøj Boks med A-Z Guide

Sinful har lavet et helt sæt med forskelligt bondagelegetøj, som I kan få glæde af, især som begyndere. Det hører til den blide SM sex, og så medfølger der en guide, der fortæller, hvordan I kan bruge det forskellige legetøj.

Æsken indeholder et blindfold, silkebånd til at binde med, bondage tape, en lille flogger og brystklemmer.

Toy Joy BDSM Starter Sæt

Toy joy har også lavet et sæt, men dette er til dig, der ønsker at springe hovedkulds først ud i BDSM. Du får nemlig legetøj, der dækker alle aspekterne, så du er klar til at udforske, hvilken verdensdel indenfor BDSM du hører til i.

Æsken indeholder et halsbånd, en sexpisk, en gag ball, to manchetter, et blindfold, et bondagereb og to brystklemmer.

Andet legetøj til BDSM

Hvis du er interesseret i at anskaffe din helt egen personlige samling af forskelligt sexlegetøj, så er der også rig mulighed for dette.

Fokus bør ligge på at skærpe din partners sanser – og der findes rigeligt af den type. Det kan være evnen til at se du fratager dem, evnen til at tale eller evnen til at røre sig – omvendt kan din partner også gøre det ved dig. Ved fratagelsen af sanserne, skærpes de andre og på den måde bliver oplevelsen vildere.

Blindfolds, gags og masker

Blindfold fratager din partner evnen til at se, så alt du gør, er en overraskelse. Føle- og høresansen bliver derfor skærpet markant og behandlingen bliver endnu bedre. Maskerne bruges til at skabe mystik og spænding.

Bondage og bindeting

Efterhånden er der mange forskellige ting, som du kan binde din partner med, og der er også mange måder, hvorpå det kan gøres. Når du er bundet, er du i din partners magt – og omvendt. Det kan gøres ved hjælp af håndhjern, reb, bindesæt, manchetter eller silkebånd – fantasien er din begrænsning, og det handler blot om at bryde den.

Pir din partner – straf og belønning

BDSM handler også om at pirre, straffe og belønne, og der er mange måder. Hvorpå dette kan gøres – og også meget legetøj, der kan bruges til formålet. Dog er ting i huset også udmærket til det.

Paddels og piske

Det mest kendte og mest nødvendige indenfor BDSM er noget der kan smække, klaske eller svirpe. Det kan være blidt, men det kan også være noget, der kan mærkes.

Pinwheels

Hvis du vil pirre, i stedet for at straffe er et pinwheel perfekt til dette formål. De fås i plastik til nybegynderen og i metal til dig, der ønsker en intens kilden af huden, fremfor plastikkens blidere prikken.

Klemmer, pumper og sugekoppe

Det lyder skræmmende, men det er det ikke. Det kan være ligeså blidt som alt andet, hvis blot du starter det rigtige sted. Det kan være brystklemmer, så dine brystvorter bliver følsomme, hvilket ikke er så voldsomt, nærmere behageligt. Det handler om at pirre.

Hvis du ønsker yderligere information, kan du blot kigge på forskellige hjemmesider, som for eksempel sinful – ofte vil kategorien ”fetish” være en mulighed, og så vælger du blot den.

BDSM EROTIK


BDSM kontakt – sådan gør du

Hvis ikke du har en partner, og du synes, det er svært og uoverskueligt at finde en, der har den samme fetish som dig, så er det du kommet til det rigtige sted.

Her kan du nemlig finde de bedste datingsider, der alle vil hjælpe dig med at finde din perfekte partner til en spændende og pirrende omgang BDSM sex.

BDSM sexdating

BDSM sex for begyndere: Komplet guide 1Den mest oplaget datingside, som du kan bruge, hvis du leder efter en partner til BDSM, er BDSM sexdating, der er skabt i ånden af dette formål. BDSM sexdating er en hjemmeside, hvorpå du kan møde en partner, der har præcis de samme ønsker, lyster og fetisher som dig, og så kan den endda lidt mere end det.

BDSM sexdating tilbyder nemlig også BDSM sex noveller, hvis du ønsker at læse dig til liderligheden, og de tilbyder kinky tegneserier, som du kan læse, hvis du ikke selv vil skabe billederne.

Tilmeld dig nemt og hurtigt og find en partner uden problemer.

Besøg Siden


Scornu.dk

scornu forside milf datingEn anden mulighed indenfor sexdating er scor nu. Scor nu er en hjemmeside, der tilbyder nogenlunde det samme, så det er simpelthen bare endnu en mulighed til dig, hvis du ønsker en partner hurtigt. Meld dig til på begge hjemmesider, og så har du en partner før du får set dig om.

Scornu.dk tilbyder ligeledes sexnoveller, men i stedet for tegneserierne, kan du se videoer alt afhængig af dine præferencer. De har altså samlet det hele på en hjemmeside.

Besøg Siden


Sexhunt.dk

Sexhunt cougar datingSexhunt.dk er yderligere en mulighed, hvis du ønsker en sexpartner. Som de selv siger, er det fræk sexdating, der tænder. Oprettelse tager kun et minut, så hvis du vil vide mere om, hvad det indebærer skal du bare i gang.

På sexhunt.dk trykker du, hvad du er, hvilket indebærer køn eller eventuelt om du er et par, der søger en tredjepart til en fræk trekant. Herefter kan du vælge, hvad du søger, og det er altså ikke bare BDSM partnere, det kan være alt fra kvinde, mand, par og bare venner, hvis nu det er det, du ønsker.

Hvis du vil være en del af Danmarks frækkeste sex chat, så tilmeld dig nu.

Besøg Siden


Erox.dk

erox forside milf datingLignende er der også Erox.dk, der kalder det voksendating. Dog føler de det op med ”Velkommen til en verden af frække oplevelser”, så hvis du går efter en kæreste, du bare kan drikke kaffe med hver tirsdag, er dette nok ikke stedet, der passer perfekt til dig. Her vælger du dit køn som det første – stadig med valgmuligheden ”par”, hvis I søger ekstra spænding i parforholdet – og herefter hvad du søger.

Erox.dk tilbyder ligeledes valgmulighederne, kvindelig sexpartner, mandlig sexpartner, par, og ven, hvis det er det du ønsker, og så er der også en væld af andre muligheder, som for eksempel chat eller billedeudveksling.

Hvis du vil holde mulighederne åbne, er det altså denne hjemmeside, som du kan bruge til det. Hvis du vil være sikker på at få bid, er det jo blot alle 4, du skal bruge.

Besøg Siden


Andre muligheder

Hvis du ikke føler, at de ovenstående er hjemmesiden til dig, så skal du ikke opgive endnu. Der er en masse hjemmesider, der giver mulighed for at sexdate, og du kan blot kigge videre på dette link, hvis du vil have kendskab til udvalget. Giv ikke op endnu, forsæt din søgen, og så finder du det rigtige en dag.

Se andre muligheder her


Er du i tvivl om, hvad du søger?

Det er ikke altid lige nemt at vide helt præcis, hvad du søger. Nogle gange er det nemlig bare intimiteten fra et forhold, nogle gange er det måske bare det seksuelle. Hvad end det er, så er der masser af mulighed, for at finde det.

Hvis du vil læse mere om de forskellige former for forhold eller seksuelle interaktioner, som du kan have kan du kigge på disse sider, der fortæller lidt om lidt af hvert.

Bollevenner

Bollevenner er et begreb og et forhold, der tit bliver brugt og taget op i film, fordi det er noget, som mange kan relatere til. Manglen på at give et løfte, er tiltrækkende for mange, og derfor er tanken om uforpligtende sex tiltrækkende. Dog mener mange, at det ikke kan lykkedes, medmindre begge parter i forholdet, kan finde én ting ved deres partner, som de ikke kan leve med. Læs mere her.

Engangsknald

Engangsknald er den type, som de fleste har prøvet. En aften i byen, der endte i en andens soveværelse eller noget helt andet, der førte til beslutningen om at have sex. Mange oplever dem, nogle foretrækker dem. Igen handler det om det uforpligtende engangsknald.

Swinger dating

Der findes forskellige former indenfor swinger dating, og uanset hvilken type du er til, så er typen der nok også til dig. Læs mere om swingerdating.

Kontaktannoncer

Dette er en form for dating, hvis du kan kalde det det, der normalt ikke snakkes om, men faktisk går det helt tilbage til 1800-tallet. Det handler simpelthen om at skrive en annonce, hvor i du søger sex. Læs mere her, hvis du også synes, det er spændende, og værd at vide mere om.

Sexpartner

En sexpartner ligger i samme boldgade som en bolleven. Det er en du har sex med, men som du ikke nødvendigvis har et følelsesmæssigt forhold med – i form af, at det ikke er en kæreste. Som i 50 Shades of Grey kan det måske endda fuldendes med en BDSM kontrakt. Vil du vide mere, så kan du kigge på dette spændende indlæg.

Fræk dating

Fræk dating går i forlængelse af førnævnte datingsider – det handler nemlig om sexdating, og måske endda det at sexdate på nettet. Læs om fræk dating hos os. Netdating er blevet mere populært og bærer ikke samme tabu, som det før har gjort, og derfor er der flere, der bruger det.

Par søger sadomasochistiske mænd eller piger

I forlængelse af hele denne artikel og også af førnævnte hjemmesider er selvfølgelig de par, der søger spænding i deres seksuelle forhold. Dette gør nogen med en tredje deltager. Læs mere her.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk