BDSM dating: Bedste sider i test

I løbet af de seneste par år, er BDSM  dating blevet mere populært.

Her kan du se de bedste BDSM sider i danmark. Vi har rangeret dem ud fra en masse forskellige parametre.

De 4 bedste SM dating og BDSM dating sider kan ses herunder:

 

 

Dog har den moderne litteratur hjulpet samfundet til at åbne øjnene for denne specielle form for sex. Der giver de medvirkende lov til at nyde hinandens og deres egne kroppe i et rum. Der balancerer mellem nydelse og smerte.

 

Hvad betyder BDSM egentlig?

Kvinde bundet med reb til BDSM

Langt de fleste mennesker har en idé om, hvad BDSM indebærer. Man forbinder det med én speciel seksuel form. Der indebærer dominans, smerte, lyst og eksplosive orgasmer, der får en op at flyve. Dog er dette ikke helt korrekt, da BDSM faktisk er et fælles begreb. Der dækker over hele tre former for sex.

BDSM er en forkortelse for Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme. Sadisme og masochisme trækkes oftest sammen til SM og vil derfor blive forklaret som et fælles begreb.

Bondage

Dette seksuelle aspekt handler til dels om at slippe kontrollen over sin egen krop og lade en anden tage styringen. Man tænder på at blive bundet, eller at binde andre således at deres kroppe er fuldstændig fikserede og derfor er frataget muligheden for bevægelse.

Dominans

Erotisk dominans handler også om at underkaste sig en andens vilje. Man kan sige at dette er en mulighed. Hvor man kan slippe dele af den person man er til daglig og blot lade sig styre af en andens lyster og ønsker. Man behøver ikke at bruge sexlegetøj til denne form for sex. Da man sagtens kan bruge dominans som en form for rollespil. Dog er der mange, der vælger forskellige ’værktøjer’ for at kunne styre deres sexslave.

SM

Hvorimod de to første dele handler om underkastelse og afgivelse af kontrol. Handler denne type sex om at modtage og påføre smerte for nydelsens skyld. Sadisme er begrebet, der bruges om den person der godt kan lide at påføre andre smerte. Hvorimod en masochist nyder at opleve smerten. Man vil i denne sammenhæng oftest have et safe-word som begge parter skal respektere. Således at man bliver på grænsen mellem nydelse og smerte og ikke kammer over til kun at være smerte.

 

Sådan kommer du i gang med BDSM dating

Uanset om man er nysgerrig på denne form for seksuel udfoldelse, eller om man er erfaren på området, man kan bruge BDSM dating til at finde nye partnere. BDSM dating handler både om at finde nye partnere. Der kan bruges i en seksuel sammenhæng, men også for at møde ligestillede. Man kan snakke med om dét at ville eller ønske BDSM.

Er man nysgerrig på, hvad BDSM egentlig går ud på. Hvordan det fungerer og hvilke roller man skal afprøve eller indtage. Kan disse datingsider være et ideelt sted at starte for at møde nogle mere erfarne BDSM’ere og få nogle gode råd.

Man skal ikke føle sig tvunget til at underkaste sig den første og bedste. Der kontakter dig på en sådan datingside. Derimod kan du specificere, hvad du leder efter for at få stillet din nysgerrighed. På langt de fleste af denne form for datingsider er der debatfora. Hvor man som uerfaren og nysgerrig kan stille spørgsmål og få råd og vejledning om. Hvor man skal starte og hvor man skal ende.

 

Start i det små med BDSM og SM dating

Kvinde i nettrøje og sexhåndjern

Hvis du har læst Fifty Shades trilogien, eller nogle af de mange andre bogserier. Der berører emnet om fræk og våd BDSM sex – ja, så er du godt på vej. Det er oftest gennem litteraturen eller filmverdenen, at folk bliver nysgerrige omkring konceptet bag BDSM og SM dating.

Det er ikke altid at du eller din nuværende partner er parate til at springe direkte ud i store sortmalede trækors, nihalede piske eller stramme brystklemmer. Lad de erfarne BDSM folk om disse områder. For at kunne snige sig ind i BDSM miljøet på en ordentlig måde. Hvor du kan nå at bearbejde de nye indtryk du møder, bør du starte i det små.

BDSM kan også handle om at få bind for øjnene og lænket håndleddene til sengestolpen mens ens partner småbidder eller niver en de rigtige steder. Det kræver dog lidt øvelse, hvorfor det anbefales at I finder hjælp i BDSM miljøet.

Der findes mange klubber i landet, hvor man kan komme og gå som man vil. Finder I et par i nærheden via BDSM dating. Kan I måske få lov at overvære en seance med blid SM eller blid bondage. På denne måde kan I blive guidet til selv at komme i gang.

 

BDSM dating for singler eller semisingler

Kvinde på seng i BDSM tøj

Det er helt klart nemmest at komme i gang med at snuse til BDSM miljøet, hvis man er single eller i et åbent forhold. Hvor der er plads til at udtrykke sig selv. Når man først for øjnene op for BDSM er der mange ting man skal tænke over.

Først og fremmest skal man finde ud af, om man er typen der gerne vil dominere eller domineres. Derefter skal man gøre op med sig selv, hvor de nye grænser går. Både i forhold til selve akten, om denne skal involvere samleje, eller i forhold til hvilke typer legetøj der skal bruges.

Disse ting er oftest ikke noget man kan sidde hjemme i sofaen og beslutte sig for ved at kigge på internettets mange muligheder. Man kan naturligvis godt have en holdning og en grænse til de mere hårde sager såsom analsex, kvælning og pigge.

Resten er noget man må afprøve på egen krop før man kan forholde sig til det. Det er de færreste mennesker, der har lyst til at springe direkte ud i en leg. Der involverer både isterninger og flydende stearin, da det ikke umiddelbart lyder som noget, der føles godt.

Men når man er i hele seancen omkring BDSM og man er tændt til bristepunktet kan det være lige præcis en dråbe varm stearin på et bestemt sted af kroppen. Der får en ud over kanten i ekstase.

 

Med BDSM dating kan du slå dig løs og give efter for dine fantasier

SM dating

Inderst inde har alle mennesker en lille BDSM freak i sig. Uanset hvordan man vender og drejer det. Så kan alle lide at blive bekræftet ved at få et lille klask i røven af deres partner. Eller ved at blive trukket i håret eller revet på ryggen når man har almindelig sex.

Det gode ved BDSM dating er, at man ikke skal føle sig dum eller genert over sine inderste og vildeste fantasier. Man må have lyst til alt det frække når man snakker om BDSM. Nogle har lyst til den blide form, der ofte involverer bind for øjnene, kildende fjer og små smæk med hårbørsten, andre vil have hele turen med kæder, brystklemmer, penisbure og læderpiske.

Man behøver ikke at klæde sig i lak og læder for at deltage i og bruge BDSM og SM dating, men man har muligheden for at slå sig løs på måder som ens forældre eller venner måske ikke forstår. Med denne form for dating kan du være dig selv – råt og usødet.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk