Engangsknald – Bedste sider at finde et gratis knald på

Jeg har testet og anmelde de bedste sider til at få et engangsknald på.

Det er nu til glæde og gavn for dig.

Hvordan det spørger du? Jo. Jeg har nu fundet frem til de 3 bedste danske sider at finde engangsknald på.

Den bedste side til engangsknald er i min optik uden tvivl Sexhunt.dk.

Der er intet dyrt måneds abonnement – hvilket også burde være ulovligt bare for at få et engangsknald. Og hvis du endelig vil betale for noget ekstra, så er det små engangsbeløb.

Derfor kommer her også min “top 3 liste” over sider, jeg syntes du bør prøve.

Alle siderne er: 1) 100% dansk ejet, 2) fri for fake profiler, 3) har super aktive brugere med reelle intentioner, 4) minimal betalte services


Engangsknald - Bedste sider at finde et gratis knald på 1

Brugernes rating: 9,9

131.324
110.601

 • Gratis oprettelse
 • Garanti for engangsknald
 • ✅ 100% anonymt
 • ANBEFALET ?

Scor nu logo

Brugernes rating: 9,6
79.230
95.560
 • Gratis oprettelse
 • Nyeste knalde portal
 • ✅ 60% får et engangsknald
 •  ANBEFALET ?

erox

Brugernes rating: 9,4
45.574
36.621
 • Gratis oprettelse
 • Dating m. engangsknald for øje
 • ✅ 100% anonymt
 • Gode anmeldelser

Find engangsknald på nettet

Du behøver ikke længere at drikke dig en kæp i øret i byen eller til julefrokosten for at få et gratis knald. Nettet bugner med muligheder for at finde et engangsknald nu og her, man skal blot finde det rette forum, der passer til ens ønsker og behov.

en gangs knald

Når du søger engangsknald, handler det om at undgå de normale datingsider og være fuldstændig ærlig omkring, hvad man søger. Her får du et lille udvalg af de hjemmesider du kan bruge for at få et engangsknald;

 1. Sexhunt.dk
 2. Eller en af ovenstående muligheder fra tabellen…

Listen er naturligvis meget længere og man kan også bruge mange af de gratis datingsider så længe man allerede i starten af sin profiltekst gør det fuldstændig klart, at man ikke søger et forhold men et engangsknald.

10 ting du skal have in mente når du leder efter et engangsknald

Uanset om man søger engangsknald på internettet, eller blot leder efter en tilfældig sexpartner i byen, bør man have nogle forskellige faktorer på plads inden man smider tøjet og bliver varm og svedig med en fremmed person.

Her er en liste over de 10 ting du skal gøre eller overveje før et engangsknald;

 1. Hav altid dig selv med i akten
 2. Hav altid beskyttelse med i lommen eller håndtasken
 3. Pas på dine personlige grænser
 4. Opgiv aldrig personlige oplysninger, hvis ikke du ønsker efterfølgende kontakt
 5. Gør noget ud af dig selv
 6. Slip dine vildeste sexlyster og fantasier fri
 7. Husk tyggegummi eller mundspray
 8. Vær velsoigneret
 9. Vær modig nok til at sige fra
 10. Hold følelserne udenfor

Så længe man har klare tanker om, hvad man vil med et engangsknald og derfor på forhånd har en idé om, hvilken type sex man leder efter, og ikke mindst hvilken type partner man går efter er det fantastisk at få et gratis knald engang imellem.

Sex partner

Lyst er ikke altid noget man kan styre eller holde nede, derfor bør du altid sørge for at have beskyttelse med i tilfælde af, at din partner ikke har tænkt på dette.

10 ting du ikke må gøre efter et engangsknald

Der er noget, man skal forstå inden man blot går ud og har sex med den første og bedste man falder over. Engangsknald handler om sex og intet andet, det er ikke som med en fast bolleven, hvor man også har en smule intimitet og følelser involveret, eller hvor der også er noget socialt ved situationen – engangsknald er sex og ikke andet.

Her er en liste over de 10 mest begåede fejl efter et engangsknald;

 1. Gå ikke ud fra at overnatning er med i aftalen
 2. Bliv ikke for længe dagen efter
 3. Forvent ingen intimitet efter orgasmerne er stilnet af
 4. Glem aldrig noget ’med vilje’
 5. Drop efterfølgende kontakt
 6. Hold følelserne udenfor – uanset hvor fuld og kærlig du bliver
 7. Hav ingen forventninger om efterfølgende intentioner – husk det handler om sex
 8. Lad være med at stalke personen efterfølgende
 9. Tro ikke at han/hun vil knalde igen, hvis i mødes på en anden bytur
 10. Skriv aldrig at du er interesseret i mere

Engangsknald handler om at opfylde et seksuelt behov med en person, som man finder tiltrækkende i dét øjeblik du bliver liderlig. Hav derfor ingen forventninger til at der skal ske mere efterfølgende, impulser ændres ganske som lyst gør.

Det er vigtigt at føle sig tryg omkring det at dyrke engangsknald

For at man for alvor kan nyde sit sexede rendez-vous, skal man føle sig tryg og sikker. Det handler ikke kun om hele konceptet omkring sikker sex, men også at du fysisk og psykisk kan føle dig tryg ved situationen. En af de måder, man kan opbygge noget tryghed med en person man kun lige har mødt, er ved at opstille klare rammer for, hvilke lagner der skal krølles.

mand og dame engangsknald

Tager du dit engangsknald med hjem til dig, har du altid mulighed for at smide personen ud igen når du får nok, eller pludselig mister lysten. Dog er der den ulempe, at vedkommende så ved hvor du bor og derfor kan stalke dig eller opsøge dig igen.

På den anden side kan du vælge at gå med personen hjem, så har du muligheden for at trække stikket og smutte så snart du har fået afløb for dine behov. Dog skal du tænke på, at du vil være på udebane og derfor bør du i denne situation skrive til nogle venner eller veninder, hvor du befinder dig. Nævn gerne den præcise adresse således at andre ved, hvor du er – for din egen sikkerheds skyld.

Overskrid aldrig dine egne grænser for et engangsknald

Du bør nøje overveje dit humør og dine behov før du siger ja tak til at få et engangsknald nu og her. Føler du dig trist, vred eller ensom er det aldrig en god idé at indlede sig på et engangsknald, da man ubevidst vil søge trøst og bekræftelse hos den person man ender i sengen med.

Dette kan medføre at dine følelser bliver endnu mere flossede i kanten, da du ubevidst har indledt dig på noget, der er dømt til at såre dig, når du åbner dig selv for en person du ikke kender. Husk på at alle andre følelser end lyst og liderlighed skal holdes så langt væk som muligt når du smider tøjet.

Alle mennesker har specifikke grænser når det kommer til deres seksuelle lyst og fantasier. Lad dig derfor aldrig lokke til at gøre noget som du ikke har gennemtænkt før. Du skal ikke presses til at overskride dine grænser bare fordi du er gået med en speciel mand eller kvinde hjem.

Sørg for at opstille dine personlige grænser for dig selv, inden du forlader dit hjem for at mødes med en fra nettet, eller for at gå i byen en fredag aften. Har du f.eks. ikke lyst til analsex skal du ikke komme hjem med ondt i røven dagen efter – bogstaveligt og metaforisk talt.

De samme regler gælder for både mænd og kvinder

Det er efterhånden en gammel skrøne at mænd er nogle liderlige bæster, der kun tænker på at få fedtet rotten i den første og vådeste grotte de kan komme i nærheden af og at kvinder er nogle højrøvede prinsesser, der ikke kan kende forskel på en pik og et krøllejern.

Sex partnere

Begge køn har de samme behov for sex og har derfor også den samme lyst, men som bekendt er det oftest fyrene. Der må tage det første skridt. Da kvinder godt kan lide at blive jagtet lidt inden de lader sig nedlægge som nattens lækre bytte.

Blot fordi man har det samme lystbehov gælder alle regler dog for begge køn. Du kan som kvinde ikke forvente at alle mænd er med på at kaste dig ned på sengen. Og tage dig til du skriger uden forspil. Ganske som du som mand ikke kan forvente at alle kvinder gider udføre blowjobs bare fordi de går med til et engangsknald.

Et nej er et nej og det skal respekteres uanset om det kommer fra en mand eller en kvinde. Dette gælder både før, under og efter engangsknaldet. Skrid ikke over andres grænser, hvis du ikke selv vil have sprængt dine egne.

Nej! Du bliver aldrig for gammel eller for grim til et engangsknald

Så længe man er buksemyndig har sex ingen alder. Sex har ingen grænser og derfor kan man forme sex til lige præcist dét man har lyst til og behov for. Man bliver aldrig for gammel til at finde et engangsknald. Så længe udstyret virker kan man sagtens finde en at bruge det med.

Der er heller ingen nedskrevne regler for, at det kun er de unge og smukke. Der kan score sig et engangsknald. Alle tænder på noget forskelligt. Nogle tænder på en tændstikskrop, andre tænder på en rund mås og lidt fedtdepoter på ribbenene.

Så længe du føler dig ung af sind og gør noget ud af dig selv. Kan du altid finde et engangsknald på nettet. Det handler om selvtillid og personlig udstråling når folk vælger de partnere som ryger i bunken af mulige engangsknald.

Man kan derfor markedsføre sig selv enten på ens fantasier, seksuelle lyster, udseende eller som den ’erfarne’. Du bliver nødt til at brande dig selv ud fra dine fordele. Hvis du vil op i top ti af de mest ønskede engangsknald.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk