Brystklemmer: Bedste brystvorte klemmer i test

Klemmer til brystvorterne er med til at sætte gang i frække og kinky sexlege.

Det føles smertefuldt og pirrende, hvilket gør hele oplevelsen mere fræk og kinky.

Der findes mange forskellige slags inden for denne kategori, og derfor har vi samlet nogle af de bedste nedenfor.

Obaie Teasing Japanske Brystklemmer

Tjek prisen her

Disse klemmer er perfekte til dig, som er erfaren indenfor hård og intense stimuli, da de klemmer hårdt omkring brystvorterne. Det hårde og faste greb omkring brystvorterne efterlader dig med en ophidsende og smertefuld følelse, hvilket vi synes er utrolig frækt. Derudover har de et klassisk look med flotte sorte klemmer og en kæde mellem klemmerne, hvilket giver et lækkert og frækt touch til hele legen.

Du kan selv lege med klemmerne til brystvorterne under onani, eller lade din partner straffe dig under samleje ved at give dig klemmerne på imens han trænger ind i dig. Når klemmerne bliver taget af igen, vil du få en dejlig og varm følelse i brystvorterne, da blodet vender tilbage.

Obaie Justerbare Brystklemmer

Tjek prisen her

Her finder du nogle klemmer til brystvorterne, som er ideelle til dig, som er nybegynder eller godt kan lide at styre smerten selv. Med disse klemmer kan du nemlig selv justere, hvor hårdt de skal klemme rundt om dine brystvorter. Derfor kan du altså selv skrue op og ned for den pirrende smerte under enten onani eller samleje.

Noget som vi er helt vilde med er, at der på brystklemmerne sidder nogle sølvkugler. Det gør hele oplevelsen mere fræk og lidt mere eksklusivt.

Obaie Justerbare Brystklemmer med Kæde

Tjek prisen her

Med sit frække og enkle look giver disse klemmer til brystvorterne et fast og intenst tryk omkring dine brystvorter. Dette er med til at give dig en pirrende og smertefuld følelse under kinky leg eller onani. Da klemmerne er justerbare, kan du eller din partner selv bestemme, hvor hårdt de skal klemme, og i kan derfor skrue lige så stille op for intensiteten.

Vi er vilde med, at der hænger en kæde mellem klemmerne, da det giver et frækt og kinky look. Derudover giver kæden også en følelse af lidt vægt der tynger, som rykker sig rundt, når du bevæger dig. Dette er med til at give endnu mere stimulation i brystvorterne. Hvis din partner vil straffe dig for at have været uartig, kan han hive lidt i kæden. Det vil give en ekstra smertefuld følelse i brystvorterne.

Fifty Shades Darker At My Mercy Brystklemmer med Kæde

Tjek prisen her

Her finder du nogle klemmer til brystvorterne, som ser stilfulde og smukke ud, alt imens de giver en smertefuld og pirrende oplevelse. Disse klemmer kan justeres, og man kan derfor selv bestemme hvor hårdt, at klemmerne skal klemme omkring brystvorterne. Derfor anbefaler vi dem både til den erfarne og nybegynderen inden for denne kinky verden.

På klemmerne sidder der nogle smukke vedhæng på, som er med til at give tyngde, når du bevæger dig rundt med dem fastklemt. Det er med til at give endnu mere stimulation, og det synes vi er så frækt. Mellem de to klemmer hænger en kæde, der er med til at skabe en ekstra kinky oplevelse, da den kan hives i for at give mere smerte.

Ved køb af disse brystklemmer medfølger der en lille og smuk opbevaringspose, så du kan gemme dem diskret i skavet eller tage dem med i tasken når du skal på date.

Fetish Fantasy Gold Bryst Klemmer

Tjek prisen her

Disse klemmer til brysterne anbefaler vi til både den erfarne og nybegynderen, da de kan justeres. Man kan altså helt selv bestemme, hvor hårdt de skal klemme om brystvorterne, hvilket vi er helt vilde med. Klemmerne omkring brystvorterne er med til at give en pirrende følelse, og du vil være klar til at blive domineret.

Selve kæden imellem de to klemmer er en guldkæde, som giver et stilfuldt look. Din partner har fuld mulighed for at hive lidt i kæden, som vil give en endnu mere smertefuld og pirrende stimuli. Med disse nippelklemmer er der altså rig mulighed for kinky leg i sengen. Både alene og med din partner.

Justerbare C Klemmer med Metalkæde

Tjek prisen her

Er du erfaren indenfor klemmer til brystvorterne, og ønsker du at finde det helt præcise tryk, der føles bedst for dig, så kan vi anbefale disse justerbare C klemmer. Disse klemmer sættes på brystvorterne, og kan så justeres præcist, så det føles mest pirrende for netop dig. For at justere på klemmerne, skal du blot skrue på skruerne.

Mellem de to justerbare nippelklemmer hænger en kæde, som er med til at give et frækt look, samt give tyngde, som gør det hele mere pirrende. Med disse klemmer til brystvorterne er der altså garanteret smertefulde stimuli, og de er perfekte til leg både alene eller med en partner.

Fetish Fantasy Bull Bryst Klemmer

Tjek prisen her

Her får du nogle klemmer til brystvorterne, som er rigtig smukke og giver et fast klem omkring brystvorterne. Når klemmerne klemmer fast om brystvorterne, giver det en pirrende og smertefuld følelse, som giver et ekstra element til kinky leg i sengen.

De passer til alle, og kan både bruges alene eller sammen med en partner. Deres smukke look er også med til at give en mere intens følelse, når du bevæger din krop rundt under kinky leg.

Fifty Shades of Grey The Pinch Nipple Clamps

Tjek prisen her

Med disse klemmer til brystvorterne, som kan justeres, er du sikret en både smertefuld og pirrende følelse, når du bruger dem. Da de er justerbare, kan du selv bestemme, hvor hårdt de skal klemme om brystvorterne, og derfor kan vi både anbefale disse til nybegynderen og den erfarne. Nippel klemmerne er smukke og har et flot og feminint design med metalkugler hængende. Udover at metalkuglerne bidrager til et smukt design, er de også med til at give tyngde, når du bevæger dig, som giver endnu mere stimulering og nydelse.

Når du skal bruge klemmerne til brystvorterne, skal du trække metalskiven tilbage, og du kan på denne måde åbne klemmen. Efter dette, kan du placere klemmen omkring brystvorten. For at justere hvor hårdt den skal klemme, skal du bare trække metalskiven tilbage, til hvor det føles perfekt for dig.

Nipplettes Brystklemmer med Vibrator

Tjek prisen her

Her finder du klemmer til brystvorterne, som er med til at give dig en pirrende stimulation af brysterne. Da de er justerbare, kan du helt selv bestemme, hvor hårdt de klemmer omkring brystvorterne.

Du kan altså starte stille ud, og efterhånden øge presset omkring brystvorterne. Det er vi helt vilde med, og derfor kan de både bruges af begynderen og den erfarne indenfor brug af klemmer til brystvorterne.

Hvis i er til ekstra kinky leg og sex, kan du og din partner også tage brystvorte klemmerne med i badet, da de er vandtætte.

Fifty Shades Freed All Sensation Bryst og Klitoris Klemmer

Tjek prisen her

Her får du klemmer, som både kan bruges på brystvorterne og på klitoris. Alle klemmerne er justerbare, så du kan helt selv bestemme, hvor hårdt de skal klemme på de forskellige steder. Derfor kan vi anbefale disse klemmer til både begynderen og den erfarne, da man altså selv kan justere, hvor hårdt de klemmer. For os er det et kæmpe plus, da man på denne måde kan øge presset og smerten lige så stille.

Med klemmerne på både klitoris og brystvorterne, vil du opleve en smertefuld og pirrende følelse. Både brystvorterne og klitoris vil altså blive mere følsomme af brugen af klemmerne, hvilket er super frækt under både onani og samleje.

Mellem de forskellige klemmer er der en kæde forbundet, som er med til at give tyngde. Dette er med til at give en dejlig pirrende følelse, når kæden smyger sig hen over din nøgne krop. Din partner kan også bruge kæden til at straffe dig med ekstra smerte, ved at hive let i kæden.

Spartacus Halsbånd med Brystklemmer Sort

Tjek prisen her

Er i til ekstra kinky og frække sexlege, så kan vi helt klart anbefale disse klemmer til brystvorterne. Dette er nemlig ikke helt almindelige klemmer, da klemmerne er forbundet til en kæde, der videre er forbundet til et halsbånd i læder. Det synes vi er frækt, og for at gøre det mere kinky, kan i binde halsbåndet til en kæde eller line, og din partner kan straffe dig for at være en uartig vovse.

Disse brystklemmer med halsbånd af læder til kan anvendes af både den erfarne og nybegynderen, da man selv kan justere både halsbånd og klemmer. Du bestemmer altså selv, hvor hårdt de skal klemme omkring dine brystvorter, og hvor smertefuldt det skal være.

Fetish Fantasy Shock Therapy Elektro Brystklemmer

Brystklemmer: Bedste brystvorte klemmer i test 1

Tjek prisen her

Her finder du nogle klemmer til brystvorterne, som er kinky og kan få dine bryster til at vibrere på en pirrende og smertefuld måde. Med disse klemmer fra Fetish Fantasy kan du få dine bryster til at vibrere ved brugen af en fjernbetjening. Der findes ti forskellige vibrationer, som du kan vælge imellem, så der er rig mulighed for at få stimuleret dine bryster på den helt rigtige måde.

Du kan indstille klemmerne til brystvorterne, så de passer dig perfekt, og så er de lavet med silikone dupper i enden, da de på den måde sidder bedst. Du kan både bruge disse brystklemmerne alene, eller du kan overlade fjernbetjeningen til en partner. Vi er helt vilde med, at man kan vælge mellem så mange forskellige vibrationer. Selve designet er enkelt, sort og ser utroligt frækt ud på. Her er der altså garanteret kinky leg for alle pengene.

Master Series Magnetiske Silikone Kugler

Tjek prisen her

Hvis du leder efter en måde, hvorpå du kan give dig selv en smertefuld og pirrende oplevelse, så er disse silikone kugler perfekte til dig. Selve silikone kuglerne består af to meget kraftige magneter, som så er omringet af dejligt, blødt og glat silikone. Du kan både bruge dem om brystvorterne, men også om kønslæberne eller omkring penishovedet. De kan altså både bruges til manden og kvinden, hvilket vi synes er super frækt, da man så kan skiftes til at opleve den pirrende og smertefulde følelse.

Du kan både bruge dem under onani eller bruge dem sammen med din partner under samleje. Der er altså mange forskellige muligheder for kinky leg og øget følsomhed alle de rigtige steder, med disse frække silikone kugler. For at sikre høj kvalitet er de blevet lavet af ftalatfri silikone og rustfri stål.

Fetish Fantasy Trådløse Multispeed Brystklemmer

Tjek prisen her

Her finder du nogle super frække klemmer til brystvorterne, som kan justeres lige så de passer til dine behov. Derfor kan vi anbefale disse til både begynderen og den erfarne inden for klemmer til brystvorterne. Hvis du gerne vil have en endnu mere pirrende og smertefuld nydelse, kan du tænde på klemmernes vibrator. Dette giver en ekstra stimulation, som bare gør det hele mere frækt og smertefuldt.

Du kan enten bruge klemmerne alene til onani eller sammen med en partner, der kan styre om du skal straffes med vibrationer eller ikke. Hvis i er til helt kinky og frække lege, kan i også bruge nippel klemmerne i badet, da de er helt vandtætte. Det synes vi er frækt! Det eneste du skal bruge til klemmerne, er to LR1 batterier, som medfølger i købet.

Rimba Elektro Sex Klemmer

Brystklemmer: Bedste brystvorte klemmer i test 2

Tjek prisen her

Er I til BDSM lege og kinky sex, så er denne klemme fra ElectroStim helt perfekt for jer. Det specielle ved denne klemme er, at den ikke kun kan bruges til brystvorterne, men også på pungen, kønslæberne, huden eller hvor det føles dejligt for jer. Når i har fundet et sted, hvor det føles dejligt at have klemmen på, kan din partner eller dig selv give små stød igennem klemmen, hvis sluttet til et elektrosex apparat. Du vil mærke en følelse af en dejlig og vibrerende summen det sted klemmen klemmer om, da klemmen er bi-polar og strømmen kommer fra begge spidser af klemmen.

Den kan altså både bruges til manden og kvinden, og der er garanti for pirrende og smertefuld nydelse. Klemmen leder strøm godt igennem til huden, da den er af høj kvalitets rustfri stål. Dog skal du ikke være bange for at få stød i hænderne, da håndtaget er af akryl.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk