Anal onani: Guide til god og sikker anal stimulering

Anal sex er ikke for alle, men der er mange, som vælger det fra, fordi de finder det intimiderende. Der er et kæmpe tabu omkring anal sex, hvilket gør lidt ekstra mystisk. Det er også derfor, at mange har lyst til at prøve det, men ikke nødvendigvis tør. Ligesom alt andet i sengen, så handler det om præferencer. Det kan godt være, at du kan lide det, men det betyder ikke, at din partner kan. Men du kan ikke vide, om anal sex er noget for dig, medmindre du prøver det.

Anal sex behøver ikke være noget, som du eksperimenterer med eller udforsker sammen med en partner. Faktisk er det nemmest at udforske på egen hånd. På den måde er du selv helt i kontrol over, hvad der sker, og du kan stoppe det, så snart det bliver ubehageligt.

Du kan læse meget mere om analsex på denne guide. På denne side, kan du læse mere om, hvordan du får en god oplevelse med anal onani.

Lav dine lektier

Som sagt før handler det om at finde ud af, hvad der føles godt, og hvad der ikke gør. Den information kan du bruge, når du er sammen med en partner. Selvom det handler om at udforske dig selv og dine grænser, så er det vigtigt, at du ved, hvad du laver, så du undgår at lave skade på dig selv. Der findes mange gode bøger der handler om anal sex, som du med fordel kan læse. Du kan også tit finde et kapitel om anal sex i brugermanualen til sexlegetøj. Der er også mange som vælger at se forskellige videoer om anal sex. Her er det vigtigt, at du lærer om din krops anatomi, så du ved, hvor du skal ramme for at det føles godt, og hvad du skal undgå. Her kan det være klogt at lære en smule om de nærtliggende muskler, endetarmen og prostataen, hvis du er en mand. Du kan finde en masse information om prostata massage her.  Du kan altså ikke nøjes med at se en masse anal porno, hvis du gerne vil være sikker på at gøre det rigtigt. Det er ikke nødvendigvis et must at lære om anal, inden du prøver på det, men det vil hjælpe dig med at få en bedre oplevelse med det første gang.

Træk ærmerne op

Som nævnt før er den bedste måde at eksperimentere med anal at gøre det alene. Det kan godt være, at du helt vildt gerne vil prøve anal sammen med din partner, men det kan være grænseoverskridende, især hvis I ikke har meget erfaring. Hvis du gør det alene første gang, så har du mulighed for at vide, hvordan din krop reagerer på anal, inden du springer ud i det med en partner.

Der er mange, som har det svært med anal, fordi det godt kan involvere afføring. Du skal ikke være bange for, at det bliver beskidt under anal, da der er mange måder at undgå det på. En af de bedste og nemmeste måder at holde det rent og hygiejnisk på er ved at bruge gummi- eller latexhandsker. Handsker forhindrer også, at I deler kropsvæsker. Det kan også hjælpe med at glatte tørre hænder og lange negler ud, så det bliver mere behageligt for modtageren.

Du kan finde det par lækre pleasure handsker her, som giver endnu mere stimulering.

Anal onani: Guide til god og sikker anal stimulering 1

Tjek prisen her

Brug glidecreme

Glidecreme er et must, når det gælder anal onani. Hverken din anus eller endetarm producerer en naturlig smørelse, hvilket kan gøre det meget ubehageligt, hvis du ikke bruger glidecreme. Derudover har vævet i endetarmen let ved at revne, hvilket du gerne vil undgå. Hvis du bruger glidecreme, så mindsker du friktionen, hvilket vil mindske risikoen for revner. Hvis du bruger en god glidecreme, bliver risikoen mindsket endnu mere sammen med, at det føles mere behageligt for dig.

Det er vigtigt, at du er god til at tilføje mere glidecreme, når det begynder at føles tørt dernede. Du kan hjælpe dig selv meget ved at købe en glidecreme, som er lidt tykkere end normalt, og som helst også er lavet specifikt til analsex. Du kan læse om de bedste anal glidecremer her.

Tag dig god tid

Du skal helst ikke have travlt under anal onani. Det er vigtigt, at alle musklerne omkring anus er afslappet, så du undgår, at det føles ubehageligt. Derfor er det vigtigt, at du bruger lidt ekstra tid på at afslappe dine muskler de første par gange under anal onani. Det er også vigtigt, at du onanerer et privat sted, hvor du ikke bliver forstyrret hele tiden.

Start på ydersiden

Når du har en handske på og smurt dine fingre ind i glidecreme, så er det bedst at starte med at masserer rundt om anus. Her bruger du bare dine fingre til at massere blidt, så du kan vænne dig til følelsen. Det er vigtigt, at du har fokus på, hvordan det føles, hvordan du har det og trække vejret ordentligt, første gang du prøver anal onani.

Hvis du kan, så er det langt bedre at bruge dine egne fingre første gang, så du selv kan mærke, hvordan du reagerer på forskelligt tryk og bevægelser. Det kan være svært at have styr på trykket, når det er en andens finger, du kan mærke. Hvis du ikke føler, at du bliver tændt af at massere kun, så kan du bruge din anden hånd at stimulere andre kropsdele imens. Du bør helst prøve på ikke at fokusere på penetration allerførst.

Kom ind for første gang

Når du er klar til at få en finger ind, så skal du ikke prøve på at presse din finger direkte ind. I stedet skal du bruge fingerspidsen til at lave et let tryk på anus’ åbning. Du kan sammenligne det med at ringe på en dørklokke eller skrive på et tastatur. Prøv at lave dybe vejrtrækninger, imens du kører dine fingre rundt med åbningen.

Når du så trykker ned, så burde du føle din finger glide ind uden smerte. Hvis det gør ondt, så bare skru lidt ned for hastigheden og prøv igen. Du kan også smøre lidt mere glidecreme på din finger for at hjælpe den på vej.

Steder du kan udforske

Når du bliver mere vant til følelsen af at få en finger ind, så kan du begynde at eksperimentere med forskellige følsomme zoner. Ved åbningen er der flest nerveender, hvilket betyder, at der er mere følsomt. Her vil du typisk føle mere. Så hvis du holder din finger ved åbningen, så kan du stimulere ved at bevæge den forsigtigt.

anal onani

Jo længere ind du kommer, jo færre nerveender er der typisk. Det betyder dog ikke, at du slet ikke vil føle noget. Her vil du typisk føle trykket mere eller få en følelse af at være fyldt ud. Hvis du har en prostata, kan du lave en indvendig prostata massage med din finger. Her vil du kunne mærke din prostata på den forreste væg af endetarmen. Der kan du så bruge din finger til at massere den.

Du kan også bruge nogenlunde den samme teknik til at stimulere livmoderen, hvis du er en kvinde.

Eksperimenter med forskellige bevægelser

Når du er vant til anal penetrering, kan du begynde at eksperimentere med forskellige fingerbevægelser. Du kan prøve at finde ud af, hvordan det føles at rotere fingrene indeni dig, eller måske at tage den helt ud og helt ind.

Når du prøver forskellige teknikker af, så er det vigtigt, at du tænker på, om du kan lide det eller ej. Når du finder en teknik, som føles godt, kan dele af den godt bruges i andre teknikker. På den måde får du hurtigt opbygget et kendskab til, hvad du godt kan lide. Du kan også prøve at eksperimentere med forskelligt tryk for at finde ud af, hvad du bedst kan lide. Alt den viden, som du får igennem at afprøve forskellige teknikker, er god at dele med en partner, når du er klar til at prøve anal sammen med en anden.

Væn dig til forskellige størrelser

Ringmusklen kan faktisk strækkes utrolig meget, hvilket gør det oplagt at eksperimentere med forskellige størrelser. Du behøver altså ikke kun at bruge én finger til at lave penetrering under anal onani. Du kan starte med at bruge flere og flere fingre til at vænne dig til forskellige størrelser. Når du så er blevet mere vant til fingrene, så kan du begynde at eksperimentere med andre kropsdele eller endda også sexlegetøj.

Der findes et kæmpe marked for anal sexlegetøj, hvilket også giver dig mulighed for at finde noget, som passer til dig. Du kan læse om det bedste anal sexlegetøj i test her. En meget populær type af anal sexlegetøj er en butt plug. Du kan finde de bedste butt plugs i test her.

Hold det rent

Selvom det ikke nødvendigvis er synligt, så vil der være bakterier og afføring i endetarmen. Hvis du ikke er forsigtigt, kan du ende med at sprede en masse bakterier, når du rører ved andre ting og steder, efter du har penetreret med din finger.

Derfor bør du også helst lade vær med at begynde at penetrere vaginalt, efter du har penetreret analt, da det kan få en masse bakterier ind i skeden, hvilket ikke er sundt. Selvom bakterierne ikke er til skade i endetarmen, så kan det påvirke balancen i skeden meget. Det kan i værste fald ende ud i en infektion i skeden, hvilket aldrig er behageligt.

Nedenfor kan du læse om et par gode råd til at holde anal onani og sex rent.

1. Tag handskerne af

Hvis du har brugt handsker under anal, så er det super nemt at tage dem af igen, når du er færdig. Når du skal tage handskerne af, så bruger du en ren finger til at glide handsken af indefra. Du skal altså ikke røre på ydersiden af handsken.

Når du tager handskerne af så prøv at gøre det sådan, at de ender på vrangen ud. På den måde er alle bakterie fanget indeni handsken.

2. Gør endetarmen og glidecremen ren efter

Du har højst sandsynligt brugt en glidecreme under anal onani, og du har sikkert også kommet mere glidecreme på undervejs. Det betyder altså, at du har rørt flasken med beskidte hænder eller handsker. Derfor er det vigtigt, at du også gør flasken ren efter brug.

Du kan også bruge en anal skyller, inden du begynder på anal onani eller sex. Skylleren hjælper dig med at fjerne afføring, som kunne være i endetarmen. Den fjerner ikke alle bakterierne, men den tager det værste. Du kan finde de bedste anale skyller i test her.

3. Anal sex skal ikke gøre ondt

Hvis du oplever ubehag i forbindelse med anal onani eller sex, er det vigtigt, at du stopper eller sænker farten. Hvis du gerne vil mindske ubehag så meget som muligt, så brug rigeligt med glidecreme. At være langsom og bruge masser af glidecreme hjælper også med at mindske risikoen for revner i endetarmen.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk