Bedste anal glidecreme

Overvejer du og din partner at begynde at eksperimentere med analsex?

Er i godt i gang men ønsker en bedre og mere glidende oplevelse? Når det kommer til analsex er glidecreme et must.

Den gode start på et godt samleje er i den region altså glidecreme, da vi naturligt ikke selv producerer noget smørelse.

Analsex kan blive noget i nyder begge to og som ikke er forbundet med smerte og ubehag, dette kræver blot lidt forberedelse.

Her følger en lille guide der hjælper jer til at have en god akt, hvor det vigtigste er at finde den bedste anal glidecreme.

 


Vil du gerne finde den bedste? Så tjek indlægget her:

Glidecreme


 

Hvad er glidecreme?

Glidecreme er en creme som er utroligt glidende på huden. Det findes i mange forskellige afskygninger alt efter hvad det skal bruges til. Overordnet er det dog enten vand- eller silikonebaseret. Den vandbaserede er sundere for dig, den kan bruges med kondom og sexlegetøj, men den fordamper på huden og holder derfor ikke længe. Den silikonebasserede kan du ikke bruge med hverken kondom eller sexlegetøj da den kan ødelægge begge dele. Denne er derimod rigtig god til sex med din partner, da den holder længe, så du er sikret et glidende følelse igennem hele akten. Udover disse to typer er der en masse underkategorier inden for produktet. Disse er special glidecremer som er med smag til oralsex, med varmende, kildende eller kølende fornemmelse eller oliebaseret glidecreme som også er massageolie.

Vand- eller silikonebaseret

Når det gælder analsex skal du have fat i en enten en vand- eller silikonebaseret glidecreme for at få den bedste oplevelse. Hvis du eller din partner benytter kondom skal i vælge en vandbaseret. Det kan dog være nødvendigt at have fat i tuben og påføre mere under selve akten, fordi den ikke holder så længe. Hvis du skal bruge analt sexlegetøj er det også den vandbaserede du skal have fat i. Oftest får du anbefalet en lille tube, når du køber sexlegetøj. Denne kan bruges til at dit erotiske legetøj og til sex med kondom. Har du og din partner sex uden kondom er den bedste anal glidecreme en baseret på silikone. Dette er fordi den har en højere glideevne og den holder længere. Det sikrer, at i får den bedste oplevelse uden smerter. Med en glidecreme guide kan du nemt og hurtigt finde det der passer til jer.

Anal glidecreme

Flere mærker sælger en sådan creme beregnet til analt brug, enten vand- eller silikonebaseret. Du kan dog sagtens bruge en helt almindelig udgave, uden problemer. Forskellen på disse er ofte ikke stor medmindre de reklameres med en speciel egenskab. Det vigtigste er at du finder en med god glideevne. Du behøver ikke at have et skab fyldt med forskellige glidecremer til forskellige regioner på kroppen, du kan nøjes med to. Hvis du har en vandbaseret til sexlegetøj og en silikonebaseret til sex uden kondom er du beredt. Skal du dog benytte kondom og ekstra smørelse kan det være en fordel at købe en vanbaseret glidecreme beregnet til analsex skabe den bedste oplevelse. Dette skyldes at disse er lavet mere tykke end almindelige og derfor har bedre glideevne og holdbarhed. Det er ikke sikkert i har brug for det, prøv jer frem og se. Hvis i derimod har problemer med analsex selvom glidecreme benyttes, kan det være i skal prøve en creme til analt brug som kan hjælpe med problemet.

Special anal spray

Hvis du eller din partner har svært ved at slappe af, også selvom i både har varmet op og taget det stille og roligt, kan en anal spray hjælpe jer i gang med samlejet. En sådan spray findes i forskellige afskygninger, de har dog tilfælles at få musklerne til at slappe af. Denne skal bruges med glidecreme da den ikke har nok glidning i sig selv. For at få god sex handler det dog om at tage det stille og roligt for ikke at opleve smerter. Forsøg jer først med dette inden i går over i en afslappende spray. Nogle har dog brug for lidt hjælp for at få den bedste oplevelse.

Hygiejne før og efter akten

Mange ser analsex som noget uhygiejnisk og ulækkert, derfor kan det være forbundet med noget forbudt, tabuiseret. Dette gør det for mange også ekstra frækt. En del af anspændtheden kan komme af nervøsitet omkring hygiejne. God hygiejne hjælper derfor til den bedste oplevelse.  Du skal vaske og rengøre dig godt bagtil inden i går i gang, dette er nok. Hvis du dog stadig er meget nervøs omkring hygiejne kan du skylle dig helt oppe med en anal douche. Dette er en pipette du indfører og sprøjter vand op i endetarmen, for at vaske den grundigt. Du kan også få en til brusehovedet som kan gøre det samme. Husk blot at dette ikke må gøres for ofte fordi du kan ødelægge slimhinden og det sunde og naturlige bakterieflora der er her. Hygiejne er også vigtigt efter akten. Husk altid at det er no go at gå fra anal til vaginalt samleje før i er vasket og rengjorte. Uanset hvad skal hygiejnen huskes både før og efter. Det er bedst at gå på toilettet og tømme rester af glidecreme og eventuelt sæd, da der ellers kan komme infektioner. Dernæst tager i et bad og får rengjort kønsdele. Denne gode hygiejne er essentiel for at i kan have god analsex.

Analsex uden smerter

Når du både har glidecreme og hygiejnen på plads har i den bedste start på god analsex. Det kan dog stadig være forbundet med smerter og derfor er det vigtigt at starte stille og roligt ud. Det handler om først at varme hinanden op. Start med at bruge noget mindre i ham eller hende og gør hinanden meget opstemte. Musklen skal leges og arbejdes med, det handler om tålmodighed. Det kan tage noget tid, men det er det hele værd. Dernæst handler det om at bevæge jer forsigtigt i starten, så i lige vænner jer til følelsen. I kan med fordel benytte afslappende stillinger i starten, til at vænner jer til den nye fornemmelse. Det behøver ikke være forbundet med andet end nydelse. Hvis i blot tager det stille og roligt, er trygge og gode ved hinanden. Det er ikke meningen i skal have store smerter i skal blot nyde hinanden.

Kan man bruge noget andet som smørelse?

Du sidder sikkert og tænker om det er muligt at bruge noget andet du har hjemme som smørelse. Dette kan absolut ikke anbefales, mange har sikkert eksperimenteret med olier i forskellige afskygninger. Selvom det glider mod huden er det ikke godt. Olien er svær at få væk bag efter og det blive noget værre gris i sengen. Køb en glidecreme i stedet, så slipper i for ubehagelig overraskelser, smerter og hele soveværelset kommer ikke til at lugte af hverken kokos eller oliven. Det kan have konsekvenser at benytter andet end glidecreme i sådanne områder. Det kan være kløe, ubehag, svamp, irritation og rødme. En glidecreme er ikke dyr og du får en sikker, naturlig og den bedste oplevelse ved at benytte det.

Sådan finder du den bedste anal glidecreme for jer

Hvilken der er den bedste for jer, afhænger af de tidligere nævnte faktorer. Den bedste er en der holder længe og er tyk i konsistens. Umiddelbart er den bedste for jer der bruger kondom en vandbaseret glidecreme som er beregnet til analt brug. Den bedste for jer der ikke bruger kondom er en silikonebaseret. Hvis i ønsker ekstra hjælp er den bedste en speciel creme som hjælper til at afslappe musklerne. Har i en glidecreme, måske fungerer det for jer. Det eneste som i absolut ikke kan er at bruge silikonebaseret sammen med kondom eller sexlegetøj og slet ikke benytte det. Glidecreme er essentiel for at få en god oplevelse. Da det gør at indføring bliver behagelig og nemmere og oplevelsen bliver dejlig og glidende. Derudover beskytter det slimhinden som er tynd og dermed let får rifter.

Sådan finder du den bedste pris

Glidecreme er ikke en dyr fornøjelse, men det kan være lidt uoverskueligt at finde frem til. Der er ikke det store udvalg i de fleste fysiske forretninger og sjældent til den bedste pris. Derfor er det smarteste at købe den online. Ved at sammenligne priser på nettet er du sikret den bedste pris. Derudover an du være heldig at finde det på udsalg, på tilbud eller med en rabatkode. De har det største udvalg online specielt ved sexshops. Du finder det alts nemmest online hos steder som også sælger erotisk legetøj og fetish produkter. Her er du samtidig sikret rådgivning, god ekspertise og vejledning. Du kan med sikkerhed finde det du søger online og formentlig med hurtig levering, så du ikke skal vente længe før i kan komme i gang med legen. Imens du er inde på en sådan online shop, kan du kigge efter butt plugs. Disse kan fås i forskellige størrelser afhængigt af, hvor øvede i er. De er gode til at vænne jer til anal og også en sjov mulighed at benytte samtidig med vaginal eller oral sex.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk