Hul Strapon – De 7 bedste i test

En hul strap on er en let måde at få en stor penis på. Både mænd og kvinder kan benytte en hul strapon, men det indre hul er lavet, så det passer til mandens penis. En hul strapon er derfor oplagt til manden, der gerne vil forkæle sin partner med både ekstra længde og vidde. Du kan dog også sagtens anvende en hul dildo som kvinde, eller du kan som mand anvende den ekstra penis til dobbeltpenetration. Kun fantasien sætter begrænsningerne.

Der findes flere forskellige udgaver af strap ons til både de helt uerfarne og dem, der ikke kan få det voldsomt nok. Derfor præsenteres du i denne test de 7 bedste på markedet, så du kan vælge den, der passer til dine behov og lyster.

Fetish Fantasy Hollow Strap-on med Kugler 19 cm – Testvinder

fetish fantasy hollow strap on med kugler 19 cm

Tjek prisen her

Testens vinder er denne Fetish Fantasy Hollow Strap-on med Kugler på 19 cm. Der er tale om en god mellemstor dildo, der kan glæde de fleste mænd og kvinder.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Mellemstor realistisk hul strapon
 • Fremstillet i ftalatfri PVC-gummi
 • Harness er elastisk og passer flere størrelser

Ulemper:

 • Dildo sidder fast på harness.

Om Fetish Fantasy Hollow Strap-on med Kugler 19 cm

Drømmer du om en længere og fastere penis? Denne strap on fra Fetish Fantasy er en god hul strapon på et harness, der byder på spændende muligheder.

Dildoen er realistisk udformet med et blottet penishoved, stimulerende blodårer langs skaftet og et par faste kugler i enden. Den realistiske dildo er fremstillet i ftalatfri PVC-gummi, der er både blødt og fast på én og samme tid.

Den har en totallængde på 19 cm og en diameter på 4,3 cm. Det er derfor en god størrelse, der kan forlænge de flestes penis med et par centimeter. Indvendigt er hullet i denne dildo 3,2 cm i diameter, så vær opmærksom på, at penis eventuelt passer dette hul.

Dildoen sidder fast på det medfølgende harness, der er lavet i superelastisk nylon. Det betyder, at de fleste let kan få en god pasform, og livvidden kan gå helt op til 132 cm. Derudover er denne strap on let både at få af og på, hvis det skal gå stærkt.

Fetish Fantasy Hollow Strap-on til Ham eller Hende Hudfarvet – Den Billige

fetish fantasy hollow strap on 16 cm hudfarvet

Tjek prisen her

Skal du afprøve, om en hul strapon er noget for dig, så er denne udgave fra Fetish Fantasy kaldet Hollow Strap-on et rigtig godt valg. Den er nemlig helt neutral og klassisk i både udformning og størrelse.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Klassisk hul strapon
 • Fremstillet i ftalatfri PVC
 • Elastisk harness passer de fleste

Ulemper:

 • Dildoen sidder fast på harness og kan ikke skiftes ud.

Om Fetish Fantasy Hollow Strap-on til Ham eller Hende Hudfarvet

Denne udgave af en hul strapon er oplagt til dig, der gerne vil eksperimentere lidt, før du køber luksusudgaven. Fetish Fantasy Hollow Strap-on er en klassisk hul strapon, der ikke er hverken overvældende i størrelse eller diameter. I stedet får du en god hul strap on, der kan benyttes af både mænd og kvinder.

Dildoen er udformet som en realistisk let kurvet penis i ftalatfri PVC. Den har en totallængde på 17 cm og en diameter på 4,3 cm. Indvendigt måler hullet 11 cm i dybden og 3,5 cm i diameteren.

Overfladen af dildoen er lavet med tekstur af knudrede blodårer, der stimulerer behageligt under penetration.

Dildoen sidder fast på harness. Harnesset er lavet i elastisk nylon, der gør, at den sidder behageligt og kan passe de fleste. Elastikken kan strække sig op til 96,5 cm i livvidden.

Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on 18 cm – Til Begynderen

fetish fantasy extreme hollow strap on 18 cm

Tjek prisen her

Hvis du gerne vil give din partner lidt ekstra at glæde sig over, så giver en hul strapon fra Fetish Fantasy både længde og fylde. Denne strap on er oplagt til begynderne med sine 18 cm.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • God begynder strap on
 • Fremstillet i ftalatfri og latexfri silikone
 • Elastisk harness der passer de fleste

Ulemper:

 • Lille indvendig størrelse.

Om Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on 18 cm

Er du nybegynder indenfor leg med hul strapon, så er denne udgave fra Fetich Fantasy et godt begynderbud. Denne strap on er lavet i latex- og ftalatfri silikone, så du trygt kan bruge den med en partner.

Dildoen er hul og har en totallængde på 18 cm, mens diameteren er max 5 cm. Indvendigt har denne strap on et hul, hvor dybden er 13,3 cm og diameteren 3,2 cm.

Dildoen er udformet realistisk med et knudret skaft med blodårer og blottet penishoved. Faconen bukker let opad for en bedre chance for at ramme både mandens og kvindens mest følsomme indre erogene zoner.

Det justerbare harness er lavet i silikone, der har en god elasticitet. Du kan justere størrelsen op til 142 cm i taljen. Harness kan derfor passe både mænd og kvinder i flere størrelser.

King Cock Hollow Strap-on Sele Sæt 28 cm – Til den erfarne

king cock hollow strap on sæt 28 cm skin colored

Tjek prisen her

Med testens længste dildo er denne sag på 28 cm ikke for nybegynderen. Dette er en XXL-udgave af en hul strapon til dig, der elsker at blive fyldt til bristepunktet, når du leger.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • 28 cm lang og 6,2 cm tyk hul strapon
 • Fremstillet i ftalatfri Fanta flesh
 • Realistisk udformet med blottet glans, blodårer og kugler

Ulemper:

 • Ikke for nybegynderen.

Om King Cock Hollow Strap-on Sele Sæt 28 cm

Stor, større, King Cock Hollow Strap-on Sele Sæt! Dette er en hul strapon, der tager prisen som testens allerstørste.

Dildoen har en totallængde på hele 28 velformede cm, og den ydre diameter er max 6,3 cm. Det er derfor en dildo til dig, der holder af at blive fyldt ud og taget dybt. Udformningen er superrealistisk med blottet glans, blodårer langs skaftet og et par stramme boller. Dildoen er fremstillet i ftalatfri Fanta Flesh, der føles meget virkelighedstro.

Det medfølgende harness er justerbar med en max livvidde på 185 cm. Harness er udformet som et seletøj, der sørger for at distribuere vægten over ryg og skuldre. Det gør det behageligt at bære denne harness over længere tid. Du kan også indsætte din egen dildo i det medfølgende harness. Det nemme system består af en O-ring, hvor du let kan skifte dildoen ud efter behov.

Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on – Den smarte

fetish fantasy extreme hollow strap on

Tjek prisen her

Med hele 25 cm i sort, glinsende ftalatfri gummi byder Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on på god fylde og længde. Realistisk udformet og flot imiteret læderharness gør denne strap on ekstra lækker.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • 25 cm hul strap on i ftalatfri gummi
 • Realistisk udformet med blodårer og kugler
 • Robust imiteret læderharness

Ulemper:

 • Stor i størrelsen så husk glidecreme!

Om Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on

Som hul strapon er dette en for de mest erfarne; denne strap on har en totallængde på 25 cm fremstillet i glinsende, sort gummi. Dildoen er realistisk udført med spændt glans, kraftige blodårer på skaftet og formede kugler. Indeni har denne gummidildo en fast kerne, hvilket giver en god kontrol for bæreren.

Dildoen har udover en totallængde på 25 cm også en diameter på 5,5 cm. Det er derfor en stor og fyldig dildo. Denne strap on kan bruges af både mænd og kvinder. Indvendigt er hullet i denne dildo 15 cm langt og 3 cm i diameteren, hvis du vil bruge den over penis.

Selve harness er fremstillet i robust imiteret læder, der har en behagelig tynd polstring indvendigt. Flotte O-ringe i metal giver ekstra detaljer. Stropperne kan indstilles, så de passer en livvidde fra 46 cm til og med 127 cm. Der er derfor mange, der vil kunne passe denne strap on.

Fetish Fantasy Hollow Strap-On Vibrator – Populær i udlandet

fetish fantasy hollow strap on vibrator

Tjek prisen her

Forkæl din partner ikke kun med større og kraftigere erektion, men med spændende vibrationer på samme tid. Denne strap on fra Fetish Fantasy har en indbygget fjernbetjent vibrator for ekstra stimulering.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Hul strapon med indbygget vibrator
 • Fremstillet i latexfri og ftalatfri gummi
 • Fjernbetjent vibrator med flere vibrationstrin

Ulemper:

 • Batterier medfølger ikke (2 styk AA-batterier).

Om Fetish Fantasy Hollow Strap-On Vibrator

Skal det være ekstra stimulerende, så har denne strap on en indbygget vibrator. Du kan let styre igennem de forskellige vibrationstrin med den medfølgende fjernbetjening. Fjernbetjeningen er ledningsført, og ledningen er cirka 70 cm lang. Fjernbetjeningen har en lille klips, så den kan sættes fast på harnesset.

Selve dildoen er fremstillet i ftalatfri og latexfri gummi, der gør dildoen både fleksibel og fast. Dildoen har en totallængde udvendigt på 15 cm og en diameter på 4 cm. Indvendigt er hullet 11 cm langt og har en diameter på 3,5 cm.

Dildoen sidder fast på det elastiske harness, der er fleksibelt og kan passe flere størrelser. Livvidden kan have en omkreds fra cirka 68 til 120 cm.

Vibratoren bruger 2 styk AA-batterier, der ikke følger med.

Fetish Fantasy Hollow Strap-on med Kugler 23 cm – Nyhed

fetish fantasy hollow strap on med kugler 23 cm

Tjek prisen her

Denne moppedreng af en hul strapon giver en svaber på 23 realistiske cm. Den anbefales til dig, der har erfaring med store strap ons og holder af at blive fyldt helt ud.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Realistisk udformet hul strapon
 • Fremstillet i ftalatfri PVC
 • Fleksibel nylonharness

Ulemper:

 • Vær opmærksom på hullets indre mål

Om Fetish Fantasy Hollow Strap-on med Kugler 23 cm

Fetich Fantasy Hollow Strap-on er en realistisk dildo lavet I fleksibelt og ftaatfri PVC. Den er hul indvendigt, hvilket gør den oplagt at anvende af såvel kvinder som mænd. For manden kan en hul strap on give en større længde og fylde af penis såvel som at minimere risikoen for at komme for tidligt.

Denne strap on anbefales til jer, der har erfaring med store dildoer, da den med 23 cm er en af de største i test.

Selve dildoen har en udvendig totallængde på 23 cm og en diameter på 4,6 cm. Indvendigt er der en længde på 10 cm med en diameter på 3,2 cm. Hvis du vil bruge denne over penis, skal du derfor kunne passe disse indvendige mål.

Dildoen sidder fast på det medfølgende harness, der er lavet i elastisk nylon. Den er udformet som en g-streng, der holder dildoen på plads foran. Harness kan passe en livvidde op til 132 cm, så den har en fleksibel størrelse, der passer mange.

Husk glidecreme med hul strapon

Når du har fundet en hul strapon, der passer til dig og din partners behov og lyster, så er det vigtigt at anvende en god glidecreme sammen med produktet. Husk at bruge en god vandbaseret glidecreme, der kan bruges med sexlegetøj og eventuelt kondomer.

Glidecreme gør det lettere for manden, når en hul strapon skal ned over penis. Det gør det både nemmere, men det forhindrer også ubehag eller smerter, når der opstår friktion, hvis du husker glidecremen.

Det er også nødvendigt at anvende glidecreme, hvis I leger anallege med en hul strapon. Da anus ikke selv kan producere et smøremiddel, er du nødt til selv at tilføre glidemiddel i form af en god glidecreme. Det er nødvendigt, hvis rifter, skader og generelt ubehag skal undgås.

Drømmer du om en større penis?

En hul strapon er en hurtig og enkel måde at få både ekstra centimeter i længden og bredden, hvis du drømmer om en større penis. Med en hul strap on har du en øjebliklig effekt, men hvis du drømmer om en større penis generelt, så kræver det andre hjælpemidler.

Det er muligt at træne sig til en større penis med den særlige træningsform jelqing. Det kræver dog både tålmodighed og disciplin, hvis du vil bruge denne teknik.

En anden mulighed er at supplere med potenspiller, så din krop får de rigtige byggesten til en øget potens. Potenspiller kan med tiden sørge for, at din erektion bliver fastere, kraftigere og mere længerevarende. Det samme gælder peniscremen. De kan dog ikke ændre din penisstørrelse, så her kan en hul strapon give dig de ekstra centimeter, du drømmer om.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk