Den store guide til analsex

Indholdsfortegnelse

Sådan gør du det godt og rigtigt

ÅH, HVOR PRAGTFULD FORBUDT og syndigt! Analsex.

Tidligere nok kun for de mest uartige, men efterhånden en nydelse og udfordring, som mange har glæde af.

Eller også er det bare, fordi man før i tiden absolut ikke talte om netop analsex, men gjorde det alligevel, at det først nu virker mere almindeligt. Lidt, i hvert fald. For mange er der noget særligt intimt og samtidigt vulgært over analsex.

Det er intimt, fordi det kræver ekstra tillid mellem parterne at udføre, og måske kræver det også ekstra tillid at fortælle, at man tænder på det.

Vulgært er det selvfølgelig, fordi det foregår i en kropsdel, som regnes for uren og meget privat. Og så fordi al sex, der kun er for fornøjelsens skyld, og som altså ikke kan føre til børn, altid har været slemmere og uartigere. En arv fra dengang religion forbød en mand at spilde sin sæd.

Analsex er helt grundlæggende en simpel sport, som ikke er meget sværere end et godt, gammeldags knald.

Og for dem, som allerede er gået i baglås, fordi de er bange for, at der er en masse afføring rodet ind i det, så er her en god nyhed: Det er sjældent, at man kan se på en pik eller en dildo, at den har været indført analt, og selvom man ind imellem kan, så er det meget lidt, der kommer med ud.

Du skal altså ikke være nervøs for flove optrin, hvor din eller partnerens afføring pludselig er i centrum. Skulle det virkelig ske, så hjælp hinanden med at gøre rent, og husk, at det alt sammen kun er for sjov.

 

Ringmusklerne

Først og fremmest er der porten, som bevogter herlighederne, det, som vi fejlagtigt kalder ringmusklen. Vi burde nemlig sige ringmusklerne, for der er faktisk to.

Den første set udefra er den nemmeste at kontrollere, mens den næste er kraftigere og sværere at passere. Den er nemlig det, man kan kalde halv-refleksiv. Det vil sige, at den normalt lever sit eget liv, uden at vi behøver tænke på den, ligesom synkebevægelsere eller blinken med øjet, men at vi også kan styre den en smule, hvis vi vil.

Tilsammen har ringmusklernes å meget selvbestemmelse, at det kun er meget øvede, der ligefrem kan åbne dem på kommando. For alle os andre gælder det, at hvis vi vil forbi, bliver vi nødt til at gøre os til gode venner med de to vogtere.

Også selvom det er os selv, der ejer dem. Det simpleste er at bruge en finger, som langsomt baner sig vej. Smurt ind i masser af glidecreme uden skarpe negle. Og når det er og lykkedes, så måske to, for derved tilvænner du på en blid måde de stædige ringmuskler til at slappe af.

I stedet for fingre kan du selvfølgelig også bruge et redskab, men det skal være blødt, glat og venligt, hvis det skal have held med at komme forbi. En perfekt løsning er en buttplug, som netop er en særlig dildo lavet til anal brug.

Vælge n lille og glat en af slagsen i starten, og opgrader senere til medium størrelse. Skulle ringmusklerne være genstridige, så kan modtageren presse, akkurat som når man skal på toilettet. På den måde åbner ringsmusklerne sig faktisk, og det kan være en del nemmere at komme indenfor.

Når først du er indenfor, så er det ikke sagen at føre fingrene frem og tilbage, i hvert fald ikke i begyndelsen. Hold dem stille, eller lad dem blot vibrere en smule, så modtageren kan vænne sig til følelsen. Hvis man synes, at det er tid til at prøve med pikken

 

Prostata

Analsex praktiseres af såvel hetero- som homoseksuelle.

Eftersom både mænd og kvinder har erogene zoner og omkring anus, oplever nogle kvinder, at deres orgasme forstærkes ved anal stimulering, mens mænd kan opleve at prostata stimuleres, og orgasmen på den måde forstærkes.

Atter andre forbinder slet ikke anal stimulering med lystfølelse. Selvom det for begge køn kan være en nydelse at blive stimuleret analt, er det for skelligt, om nydelsen opstår, når man bliver kysset og kærtegnet omkring anus, rede eller når en finger, penis eller anal sexlegetøj bliver indført.

En del mænd er fascinerede af at give analsex, og en del kvinder føler sig pressede til at imødekomme deres ønsker.

Det er vigtigt at føle sig tryg ved det, der skal ske, og have tillid til, at den, der stimulerer én analt, også respekterer ens grænser.

Det vil sige, at vedkommende skal sætte farten ned eller stoppe helt ved udtryk for smerte eller ubehag Hvis man vil eksperimentere med anal skal der tages højde for, at penis ikke uden videre kan indføres analt, men at det kan være nødvendigt en at supplere med vandbaseret glidecreme. For de fleste vil der desuden være behov for længere tids stimulering og udvidelse af ringmusklen.

Ringmusklen er den muskel, der trækker si sammen, hvis man spænder musklerne omkring an Selvom det for nogle forekommer frastødende, virker det for de fleste, der hengiver sig til anal stimulering, rart og afslappende at blive kysset eller slikket omkring ende tarmsåbningen.

Det skal i den forbindelse nævnes, at de colibakterier, der findes i tarmen, kan medføre blærebetændelse, underlivsbetændelse og andre infektioner i blandt andet øjne, mund og mave. Derfor er det vigtigt at vaske sig grundigt både for og efter analsex og desuden bruge kondom under akten.

Er det en mand, der skal stimuleres analt, er det godt at vide, at mandens prostata er en kirtel der sidder 3-7 centimeter oppe i anus.

Prostata fornemmes som en lille l regel med en kastanje, og betegnes som mandens G-punkt. Når dette punkt stimuleres kan han opleve at få det, der kaldes en totalorgasme. En orgasme, der er større og anderledes end en normal udløsning, ikke mindst fordi han kan opnå denne orgasme uden nødvendigvis at ejakulere.

Man stimulerer bedst ved først at indføre en enkelt finger og ganske forsigtigt gøre denne handling tryg og rar for den, der stimuleres.

 

 

Slap af

Jo mere musklen slappes, jo nemmere vil det være at indføre endnu en finger.

Fingrene kan du bevæge rundt i en cirkel, og når man fornemmer, at ringmusklen giver efter for bevægelsen, kan man forsigtigt begynde at stimulere endetarmsåbningen med penis.

At mærke første indtrængning kan give en fornemmelse af, at man skal på toilettet – det blot en barriere, der skal overskrides.

Når penishovedet er inde, kan det for nogen føle så kommer til at spænde, sådan at det alligevel føles smerte og ubehageligt. Det er da indvendigt at gå et skridt tilbage og vente, indtil man igen er afslappet.

Med øvelse og tålmodighed vil det for det meste lykkes, men det er ikke ualmindeligt de det mange gange er nødvendigt at stoppe. Frem for at betragte det som et nederlag kan med nysgerrighed og glæde opleves som et nødvendigt skridt på Som forspil til analsex er det nogle vigtigt at foretage et lavement, en udskylning. I for endetarmen praksis indebærer det, at man sprøjter sterilt, dvs. afkølet kogt vand op i til fem min eventuelt med et udstyr, der kan købes på apoteket.

Siden venter man i op nutter, hvorefter man automatisk vil opleve at skulle p toilettet. Den manglende kontrol kan føles ubehagelig, og det er under alle omstændigheder vigtigt, at man gør det korrekt og ikke eksperimenterer for meget. I øvrigt kan et lavement også bruges mod forstoppelse eller som del af for eksempel en udrensningskur.

De fleste fødende vil desuden ofte have prøvet at få foretaget et lavement, da dette ofte udfores inden veerne går i gang. I modsætning til i skeden udskilles der ikke i anus et lyststyret glidemiddel en som huden i endetarmen er tynd og skrøbelig, kan der let opstår rifter.

Den direkte takt til blodbanerne gør faren for smitte med eksempelvis hiv større, men et kondom beskytter mod både bakterier og seksuelt overførte sygdomme.

Det er vigtigt ikke at indvilge analsex, medmindre man selv har lyst til det og føler sig parat. Gør man modstræbende, vil det ofte medføre, at ringmusklen trækker sig sammen og gør det anale samleje yderst smertefuldt eller umuligt at gennemføre.

Faktisk skal anus stimuleres i længere tid, før ikke-voldelig analsex er mulig, og for nogen bliver det aldrig en behagelig oplevelse. Er det tilfældet, bør man respektere sine egne grænser og afvise det, så man ikke ender med at føle ulyst til sex generelt.

 

1 Kommentar
  1. Hej Lovebuddy

    Fedt med noget relevant omkring Analsex, vi som kvinder kan relatere og anvende i praksis. Jeg har selv forsøgt mig med anal et par gange nu.

    I starten var jeg meget usikker på, om det var nået jeg turde begå mig ud i. Man hører nemlig så mange skræmme historier, men her er der jo nok bare tale om ”fake news”.

    Tilbage til hvorfor jeg henvendte mig. Jeg har nu med forskellige mænd forsøgt mig af med analsex, men ingen har kunnet give mig en stimulation som har været dejlig – hvordan kan det egentligt være?

    Jeg har læst flere steder, at der findes nogle fantastiske punkter deromme?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk