Alternativer til glidecreme

Hvad kan man bruge i stedet for glidecreme billede 2Hvad kan man bruge som glidecreme? Hvad er glidecreme? Kan man bruge babyolie som glidecreme?

Og andre spørgsmål i denne kategori vil blive besvaret i dette indlæg.

Vi har forsøgt på baggrund af de henvendelser vi har fået, at samle det vi mener er mest relevant hvad angår alternativer til glidecreme.

Det kan være svært, at finde alternativer til glidecreme, eller at besvare ovenstående spørgsmål, hvis ikke man har nogle forudsætninger for det.

Derfor har vi med dette indlæg, valgt at sætte fokus på dette således alle myter og rygter kan blive enten be- eller afkræftet.

Vi ved fra erfaring hvilket andre husholdninger produkter, som måske kan erstatte glidecreme, og derfor vil du nok blive overrasket over hvad vi er kommet frem til i indlægget.

Se udvaget af billigt glidecreme

 


 

1. Hvad kan man bruge som glidecreme?

Kan man bruge kokosolie som glidecremeSom udgangspunkt er det altid glidecreme, som er det absolut bedste smøringsmiddel, og derfor vil vi også i 9 ud af 10 tilfælde anbefale at du køber dette.

Det koster alligevel ikke mere end blot 50 – 100 kroner. Derfor er det næsten ikke værd, at bruge tiden på at købe, blande eller undersøge alternativer. Nu har vi grundet en relativt stor efterspørgsel på dette indlæg alligevel gjort det.

Man kan nemlig bruge meget som glidecreme, en af tingene man dog skal være opmærksom på. Når man afsøger hvad man kan bruge som glidecreme, er at undersøgelser viser, at hvis du bare tager det første og bedste. Der du måske ville tro kunne fungerer – så kan du være uheldig, at finde et produkt, som har en for høj eller lav PH-værdi. Som dermed vil give dig nogle grimme infektioner.

Det kan faktisk være lidt af en kundskab, at finde det bedste alternativ til alternativer på dette område. Det kræver nemlig at man sætter sig ind i, hvad forskellige andre muligheder indeholder. Derfor har vi valgt at gøre dette således, at du ved hvad der kan anvendes såfremt ud en dag mangler nået.

Det er selvfølgelig vigtigt at påpege, at før anvendelse af nedenstående skal man finde ud af. Såfremt man bruger det med sin partner, om vedkommende er allergisk over for en af følgende. Fordi så går det selvfølgelig ikke.

Se udvaget af billigt glidecreme

 


 

2. Hvad kan man bruge i stedet for glidecreme?

Hvad er glidecremeHvad man kan bruge i stedet for glidecreme er derfor ægge hvide, som det fremgår på billedet. Umiddelbart kom det meget bag på os allesammen på redaktionen, at man kan bruge dette som et alternativ til glidecreme.

Man kan ikke få salmonella ved anvendelse af dette middel, og det er desuden 100% sikkert med ingen form for bivirkninger. Og derfor et rigtig fint middel til at løse spørgsmålet ”Hvad kan man bruge i stedet for glidecreme”.

Det kan dog være nået svineri i den forstand at det ikke lige sådan tørre på lagnerne efter brug, og derfor vil vi endnu engang anbefale at man spendere de ekstra 20 kr. på det rigtige middel. Som du i øvrigt finder en oversigt over via nedenstående link.

Af andre nævneværdige alternativer bør nævnes kokosolie, men det vil vi komme mere ind på længere nede i indlægget.

Der kan faktisk også anvendes normalt aloe vera creme. Det er eftersigende utroligt hudvenligt, og ligesom med æggene så er der ingen bivirkninger. Det har dog den ulempe, at der skal relativt meget til før du får den samme glidende fornemmelse. Men det er vel bare et spørgsmål om kvantitet.

Så hvis du ønsker svar på spørgsmål hvad kan man bruge i stedet for glidecreme eller hvad kan man bruge som glidecreme, som klik eventuelt på nedenstående link. For det vil du efter vores mening finde det bedste svar.


 

3. Kan man bruge babyolie i stedet for glidecreme?

Kan man bruge babyolie som glidecremeMan kan godt bruge babyolie i stedet for glidecreme. Det er dog en smule fedtet (mere end nødvendigt), og derfor vil du nok opleve at det hænger fast på dine hænder og krop under hele seancen.

Det er ikke nået vi har særligt gode erfaringer med. Så derfor vil vi helst ikke anbefale det.

Men er du utroligt presset, og mangler et alternativ. Så vil det sagtens kunne fungerer. Et godt trick til at finde ud af, om det er nået du kan tåle ville være, at smøre lidt på albuen inden brug.

På den måde finder du ud af, om du slår du eller på anden måde får et udslæt.

Det ville nemlig være godt og grundigt træls. Hvis din penis eller partnes vagina var smurt ind i nået, som din krop var allergisk overfor.

Se udvaget af billigt glidecreme

 


 

4. Kan man bruge vaseline som glidecreme? Kan vaseline bruges som glidecreme?

vaseline glidecremeVaseline er faktisk ligeledet et fint alternativ til dette. Dog er det sådan at ved brug af vaseline som glidecreme, vil det være en kortsigtet fornøjelse.

Da vaseline udtørrer din hud utroligt hurtigt, og det ligger sig på sådan en underlig måde i overkanten af huden.

Derfor vil du skulle vaske det godt og grundigt af efter brug, eller bruge utroligt meget creme, for at komme til status quo.

Vi vil derfor mene, at du er langt bedre stillet med det rigtige og originale produkt. Der er fremstillet til netop det du skal nemlig, onani, anal eller alle andre former for seksuelle lege.


 

5. Hvad er glidecreme?

Glidecreme anvendes som før til alle former for seksuelle aktiviteter. Det får hele oplevelsen til at blive meget bedre i det det glider bedre, og du vil derfor ikke opleve problemer med tørhed eller smerte. På den måde vil du få en gnidningsfri oplevelse, som du 100% vil og bør gøre hver gang.

Det er nemlig blevet mere og mere anvendt, at ligeså snart man skal hygge sig i sengen, så findes dette remedie frem og I kan herefter give den gas.

Så til at svare på spørgsmål: Hvad er glidecreme? så er det et produkt, som er fremstillet til netop dette formål og det er et produkt, som kan købes i vandbaseret, oliebasere, med duft, uden duft og flere muligheder. Du finder faktisk en rigtig god oversigt over alle de muligheder sinful har ved at trykke på dette link:

Se udvaget af billigt glidecreme

 


 

6. Kan man bruge kokosolie som glidecreme?

Hvad kan man bruge i stedet for glidecreme

Det burde egentligt ikke komme bag på nogle, at kokosolie er det nærmeste vi kommer på det bedste alternativ til glidecreme. Derfor vil vi til dette spørgsmål kan man bruge kokosolie som glidecreme altid svarer ja.

Det er nemlig sundt for huden, og det giver en utrolig intim og sensitiv oplevelse, som er svær at beskrive. Det er sikkert og føles godt i hænderne, og desuden er der ikke nogle bivirkninger og ulemper ved dets anvendelse.

Af andre nævneværdige kommentarer, så holder det faktisk længere en glidecreme, og er forebyggende imod infektioner. Så der er alle mulige gode grunde til at bruge dette såfremt du er presset og ikke har andre muligheder.

En ting man dog ikke skal med dette produkt er, at anvende det sammen med en kondom, fordi de nedbryder simpelthen latex’en. Så det ville lidt være en tragisk-komisk situation at havne i.

Det er klart, at som med alle de andre alternativer i dette indlæg. Så er det ultimative og klart det bedste at anvende de produkter, som rent faktisk er lavet til formålet, men jeg har faktisk selv været ude for, at man på stående fod bare skulle finde et alternativ. I disse tilfælder er det mere end fint at bruge for eksempel kokosolie som glidecreme.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk