Lufttryksvibrator Test – Her er de 7 bedste

Leder du efter en vibrator, der giver orgasmegaranti uden at overstimulere klitoris? Med en lufttryksvibrator får du en intens stimulering uden nogen som helst form for berøring. Det betyder, at klitoris ikke bliver overstimuleret, og du lettere vil kunne få orgasme på orgasme. En lufttryksvibrator danner et vakuum og bruger luftbølger til at stimulere dit lystpunkt.

Der er de seneste år kommet flere forskellige produkter på markedet, der anvender den smarte teknologi fra en lufttryksvibrator. Mange kvinder har allerede kastet sig over de nye produkter, men er du i tvivl om, hvilken udgave du skal vælge? Læs om de 7 bedste på markedet i denne test.

Womanizer Premium Klitoris Stimulator – Testvinder

womanizer premium klitoris stimulator sort

Tjek prisen her

Det er fuldstændigt umuligt ikke at anerkende mærket Womanizer, når det kommer til trykluftsvibratorer. Som opfindere af teknologien er Premium udgaven deres mest forbedrede produkt til dato.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Premium udgaven af Womanizeren
 • 12 intensiteter at vælge mellem
 • 240 minutters brugstid på én fuld opladning

Ulemper:

 • Knapperne kan være svære at komme til under brug.

Om Womanizer Premium Klitoris Stimulator

På unik vis stimulerer Womanizer Premium klitoris med en særlig lufttryksteknologi, de hos Womanizer kalder Pleasure Air Technologie®. Det er denne særlig teknologi, der har taget verden med storm og skabt et marked for lufttryks vibratorer.

Lufttrykket giver pirrende, pulserende stimuleringer, der får dig til orgasme uden at overhovedet røre ved din sensitive klitoris.

Womanizer Premium er en lækker udgave af Womanizers produkter. Den er fremstillet i medicinsk silikone og plast. Selve vibratoren har en kompakt størrelse og er ergonomisk udformet, så den ligger godt i hånden.

Selve vibratoren er forholdsvis lydsvag, og du har 12 intensiteter at vælge imellem. Du styrer sig igennem mulighederne via de 2 knapper på overfladen af vibratoren.

Opladning

Vibratoren kan let oplades med det medfølgende kabel. En fuld opladning tager 120 minutter, og så er der hele 240 minutters brugstid.

Womanizer Starlet Klitoris Stimulator – Den Billige

womanizer starlet klitoris stimulator ny

Tjek prisen her

Vil du have en praktisk og effektiv rejsekammerat, så er Womanizer Starlet den mest kompakte udgave af Womanizers produkter. Du får samme intense stimulering i mindre og mere praktisk indpakning.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Smart og praktisk rejsestørrelse
 • Vejer kun 70 g
 • 4 forskelige intensiteter

Ulemper:

 • Kun 4 valgmuligheder at vælge mellem.

Om Womanizer Starlet Klitoris Stimulator

Vil du gerne kunne tage en lufttryksvibrator med på farten, så er Womanizer Starlet et godt bud. Den kompakte og rejsevenlige model gør det let at have den med ud af døren.

Denne lille udgave måler 8,5 x 5 x 6 cm og vejer kun 70 g. Den er derfor også god til dig, der har svage hænder og ikke bryder dig om tungt sexlegetøj. Derudover er vibratoren yderst lydsvag, så du kan lege uden bekymring.

Uden berøring får denne vibrator dig i den syvende himmel. Den stimulerer ved hjælp af lufttryk og sugende bevægelser, der pirrer klitoris intenst uden at overstimulere.

Starlet er lavet i medicinsk silikone og plast. Selve sugehovedet er udskifteligt. Du har 4 forskellige intensiteter at vælge imellem.

Opladning

Du oplader let din Womanizer Starlet med det medfølgende USB-kabel. En opladning giver cirka en halv times fri leg.

Womanizer Liberty Klitoris Stimulator – Til begynderen

womanizer liberty klitoris stimulator

Tjek prisen her

Liberty sikrer dig ren nydelse i den unikke udgave fra Womanizer. Selvfølgelig er Liberty også en effektiv lufttryksvibrator, der bruger den særlige Womanizer-teknologi, så du kan komme i mål.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Vandtæt lufttryksvibrator fra Womanizer
 • 6 intensiteter
 • Rejsevenlig og meget lydsvag

Ulemper:

 • Mindre ergonomisk udformet end andre af Womanizers produkter.

Om Womanizer Liberty Klitoris Stimulator

Liberty er som Womanizers andre produkter et effektivt stykke teknologi, der stimulerer klitoris ved hjælp af pulserende luftbølger. Du kan derfor undgå overstimulering, fordi klitoris ikke berøres under stimuleringen.

Som lufttryksvibrator byder denne udgave på 6 intensiteter. Liberty kontrolleres via knapperne på undersiden, hvor du kan skrue op og ned. Du kan let bruge din Liberty sammen med en partner, der kan styre, hvor intenst du skal stimuleres.

Der er heller ikke noget problem med at lege i badet, for Liberty er helt vandtæt. Det gør også rengøring enkelt, fordi du bare kan vaske den under rindende vand.

Du kan få Liberty i flere farver; henholdsvis blå, rød, pink og lilla.

Opladning

Opladning foregår via det medfølgende stik. En fuld opladning tager cirka 60 minutter, og så har du 120 minutters brugstid at forlyste dig med.

Denne udgave er meget rejsevenlig, da den har et beskyttende magnetisk låg. Det klikker let over din Liberty, så du kan have den med i håndtasken eller på ferien.

Womanizer Duo Dobbelt Stimulator – Til den erfarne

Womanizer duo dobbelt stimulator bordeaux

Tjek prisen her

Duo Dobbelt Stimulator er det første produkt fra Womanizer, der kombinerer den udvendige pulserende stimulering med en indvendig. Du får derfor dobbelt op på forkælelse med Womanizer Duo Dobbelt Stimulator.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Både ind- og udvendig stimulering
 • 10 vibrationsmønstre og 12 niveauer
 • Fuld opladning giver 120 minutter brugstid

Ulemper:

 • Ikke for dig, der udelukkende foretrækker klitorisstimulering.

Om Womanizer Duo Dobbelt Stimulator

Holder du af både ud- og indvendig stimulering, så er Womanizer Duo Dobbelt Stimulator et godt bud på en lufttryksvibrator, der kan lidt ekstra.

Som Womanizers andre lækre onaniprodukter bruger Duo Dobbelt Stimulator den patenterende lufttryksteknologi, der har taget verden med storm. Din klitoris vil derfor blive stimuleret med vakuum og pulserende luftbølger, uden at klitoris berøres direkte.

Indvendigt tager den anatomiskudformede dildodel sig kærligt af dit sensitive g-punkt med vibrationer. Du kan vælge mellem 10 forskellige vibrationsmønstre og 12 forskellige niveauer.

Womanizer Duo Dobbelt Stimulator er lavet i medicinsk silikone og ABS-plast. Selve dildoen kan indføres cirka 10,5 cm og har en maksimal diameter på 3,5 cm.

Du kan tage din Duo Dobbelt Stimulator med i bad, da den er 100% vandtæt.

Opladning

Du oplader let din Womanizer Duo Dobbelt Stimulator med det medfølgende magnetiske USB-stik. En fuld opladning tager 120 minutter, og så har du tilsvarende brugstid.

Satisfyer Luxury High Fashion Klitoris-stimulator – Den smarte

satisfyer luxury high fashion highfashion perspective

Tjek prisen her

Skal det være ekstra lækkert, så byder Satisfyer Luxury High Fashion Klitoris-stimulator på en lidt ekstra luksuriøs oplevelse. Designet er gennemtænkt og stimuleringen i top.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Flot udgave i børstet aluminium
 • 11 stimulerende intensiteter
 • Vandtæt og genopladelig

Ulemper:

 • 4 timers opladningstid.

Om Satisfyer Luxury High Fashion Klitoris-stimulator

Satisfyer har igennem de seneste år for alvor slået fast, at de vil gøre sig bemærkede indenfor lufttryksvibratorer. Denne udgave af det smarte legetøj er ekstravagant lækker model, hvor der er tænkt over detaljerne.

I børstet aluminium er denne Satisfyer også flot at kigge på. Den ligner mest af alt et øretermometer, men indeni gemmer den på stimulerende hemmeligheder. Selve udformningen er ergonomisk udført, så den ligger godt i hånden under brug.

Hovedet til klitoris er lavet i medicinsk silikone, der skaber det pirrende vakuum, når du tænder for din Satisfyer. Derudover kan du selvfølgelig tage denne udgave med i bad, da den er helt vandtæt. Faktisk kan den tåle at være i vand i over 30 minutter.

Opladning

Du oplader din Satisfyer via det medfølgende og magnetiske USB-kabel. En fuld opladning tager 4 timer, og så er der 70 minutters brugstid.

Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitoris-Vibrator – Populær i Danmark

satpro2

Tjek prisen her

Hvis Womanizers produkter tiltaler dig, men ikke din pengepung, kan du kigge efter gode alternativer. Satisfyer Pro 2 Next Generation er et godt bud på en lufttryksvibrator, der nok skal levere varen.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Lufttryksvibrator med 11 intensiteter
 • Vandtæt og genopladelig
 • Let at rengøre efter brug

Ulemper:

 • Ikke så ergonomisk et design.

Om Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitoris-Vibrator

Selve designet af Satisfyer Pro 2 ligner ikke et stykke sexlegetøj, men lad dig ikke snyde af det ydre. Satisfyer Pro 2 udnytter den særlige pulserende lufttryksteknologi, der helt berøringsfrit stimulerer klitoris. Du har med denne lufttryksvibrator en god garanti for lækker stimulering, der aldrig bliver for meget.

Selve sugehovedet sættes let ned over klitoris, og så kan du tænde for din Satisfyer Pro 2 via knapperne på oversiden. Dette skaber et vakuum, der suger og pulserer helt uden at berøre klitoris direkte. Din vibrator starter på den laveste indstilling af de 11 intensiteter, som du let kan vælge imellem.

Du kan trygt tage denne udgave med i badet, da den er helt vandtæt. Ved rengøring fjernes det lille silikonehoved, så du kan gøre det rent med varmt vand og sexlegetøjssæbe.

Opladning

Denne Satisfyer Pro 2 er genopladelig med den medfølgende magnetiske oplader. Den kan sættes til en computer eller andre former for USB-stik for opladning. På en fuld opladning får du 30 minutters brugstid.

Satisfyer 2 Next Generation Klitoris Stimulator – Nyhed

satisfyer 2 next generation klitoris stimulator

Tjek prisen her

Der er blevet efterspørgsel på lufttryksvibratorer, der kan levere varen. Satisfyer 2 Next Generation er en af de nyeste på markedet, der udnytter den blide lufttryksteknologi til at stimulere dig effektiv.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • 11 forskellige intensiteter
 • Kraftigere og mere lydsvag motor
 • Fri for ftalater og latex

Ulemper:

 • Larmer en del
 • Kræver 2 styk AAA-batterier (medfølger ikke).

Om Satisfyer 2 Next Generation Klitoris Stimulator

Kom i den syvende himmel med en lufttryksvibratr. Denne udgave kaldet Satisfyer 2 Next Generation giver lige præcis den intense, men blide stimulering som en lufttryksvibrator kan levere. Du bliver derfor ikke overstimuleret, når du masturberer.

Denne udgave af Satisfyer’en er mere lydsvag og kraftigere end de tidligere Satisfyer-udgaver. Du har 11 forskellige niveauer af intensitet at vælge mellem. Du styrer intensiteten via de 2 knapper på oversiden. De pulserende luftbølger kan også nydes under rindende vand, da denne udgave er vandtæt.

Selve sugehovedet er fremstillet i ftalatfri og latexfri silikone, mens kroppen af vibratoren er i hård plast. Kroppen er lavet, så du har et praktisk håndtag at holde i, mens du stimulerer dig selv.

Opladning

Denne lufttryksvibrator kan ikke oplades via stik, men kræver derimod batterier. Satisfyer 2 Next Generation bruger 2 styk AAA-batterier, der ikke følger med produktet. Det er derfor en god ide at have ekstra batterier ved hånden, så du aldrig løber tør for legetid.

Hvem kan bruge en lufttryksvibrator?

Mange kvinder kæmper med at opnå den eftertragtede orgasme. Ofte skal der sexlegetøj på banen, før det virkelig rykker. En almindelig vibrator såsom en mini vibrator eller en klitoris vibrator kan være oplagt, hvis du jagter orgasmen. Mange kvinder skal nemlig stimuleres ret direkte på det lille lystpunkt, klitoris, før de opnår orgasme. Dog kan man opleve, at området efter orgasmen har mistet noget sensitivitet, og at det ikke er muligt at få endnu en orgasme.

En lufttryksvibrator er oplagt til dig, der ønsker en intens stimulering, men har tendens til overstimulering.

Fordi klitoris er så fyldt med nerveender, kan en kraftig og direkte berøring faktisk fjerne noget af sensitiviteten. Med en lufttryksvibrator er der slet ingen direkte berøring af klitoris, men derimod luft og vakuum, der pulserende stimulerer det sensitive organ.

Teknologien er derfor meget skånsom overfor sensitivitet, og ofte vil kvinder kunne opleve at få flere orgasmer i streg med en lufttryksvibrator, fordi de ikke behøver en pause imellem orgasmerne.

Brug din lufttryksvibrator med andet legetøj

En lufttryksvibrator kan erstatte eller være et godt supplement til andre former for sexlegetøj målrettet kvinder. Særligt hvis du holder af både ind- og udvendig stimulering på én gang, kan du kombinere en lufttryksvibrator med andre former. Heriblandt kan den være oplagt sammen med en g-punkts vibrator eller et vibrator æg, der stimulerer indvendigt.

Womanizer har også lavet udgaven Duo Dobbelt Stimulator, der både kombinerer lufttryksteknologien såvel som en god indre g-punkts vibrator.

Tag din lufttryksvibrator med i sengen

Du kan anvende din lufttryksvibrator med en partner som forspil eller under sex, hvis du gerne vil have en mere tilfredsstillende oplevelse. Det kan højne din seksuelle oplevelse, hvis du implementerer legetøj. Sammen med en partner kan du demonstrere og forklare, hvordan du selv bruger din lufttryksvibrator. Herefter kan du lade din partner overtage kontrollen og nyde de stimulerende luftbølger helt håndfrit.

Under sex kan det være nødvendigt, at I eksperimenterer med stillinger, så du kan stimulere med vibratoren samtidigt. Den kan nemlig kræve lidt plads, så stillinger såsom bagfra eller i ske, kan være gode bud, hvor du selv eller din partner kan komme til undervejs.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk