Gummi sex: Det frækkeste gummi og latex tøj

Vi har samlet en liste over de bedste produkter til dig, der ønsker gummi sex.

Om du har prøvet det før, eller om du er helt ny på området, betyder intet – der findes noget derude for alle.

Så hvis du ikke kan få nok af latex, er det værd at tage et blik herunder!

 

Gummi sex produkter til unisex

Unisex produkter er typisk rigtig gode, da de passer til både mænd og kvinder.

Ergo kan du udleve alle dine fantasier, uanset dit og din partners køn.

Alle skal kunne se sexede ud og samtidig kunne udleve deres vildeste fantasier, og det får I mulighed for med produkterne her på listen.

I kan finde alt fra masker til handsker og trusser – det er kun jeres grænser, der bestemmer, hvad I ønsker at bruge i soveværelset.

 

Gummi maske til fræk sex

Tjek prisen her

Denne latex maske er fra Mister B, og er rigtig god til jer, der er interesseret i de lidt mere kinky oplevelser. Den giver et frækt twist til jeres sexliv, og kan hjælpe jer med blandt andet dominanslege.

Du får to øjenhuller, et mundhul og to huller ved næsen, hvilket gør det til en fræk, men behagelig oplevelse.

Masken har en lynlås og har derfor en pasform, der er perfekt for langt de fleste. Den er i naturmateriale, og er derfor også i meget god kvalitet.

 

Latex handsker til gummi sex

Tjek prisen her

Disse kirurgiske gummi handsker er velegnede til rollespil og kan bruges på mange forskellige måder. I kan for eksempel bruge dem til jeres fantasier om patient/læge, eller I kan vælge blot at bruge dem til ren stimulation af hinanden.

Handskerne fås i fire forskellige størrelser, og pakken indeholder 20 handsker, hvilket giver jer rig mulighed for adskillige ganges fræk gummi sex.

 

Latex trusse med indbygget gummi dildo

Tjek prisen her

Hvis du tænder på diskret stimulation i offentligheden, er denne trusse lige noget for dig. Du kan for eksempel benytte trussen til offentlig gummi sex helt uden nogen opdager det. Du kan bruge den med en partner eller alene – kun fantasien sætter grænser for dig.

Dildoen er 12 cm lang og giver god nydelse i så lang tid, som du har behov for.

 

Late X gummi maske til fetish sex

Tjek prisen her

Med denne maske vil du kunne tage sex til et helt nyt niveau. Masken har kun huller til næse og mund, og gør derfor også, at du ikke kommer til at kunne se. Det giver et spændende twist, du måske ellers ikke er vant til, til dit sexliv. Hvis du elsker at give din partner komplet kontrol over dig og din nydelse, kan denne maske altså være en rigtig god ide at bringe ind i soveværelset.

Masken er meget fleksibel og holdbar, og den passer derfor de flestes ansigt perfekt.

 

Gummi maske fra Late X til fetish sex

Tjek prisen her

Denne maske har ingen huller til øjnene og giver derfor din partner komplet kontrol over dig. På grund af O-ringen er masken yderst velegnet til kinky sex og herunder voldsomme blowjobs, hvor han får komplet kontrol over dig og din mund.

Hvis I tænder på dominanslege, er gummi masken den helt rigtige for jer. I kan bruge den alene eller sammen med dildoer og lignende til gummi sex.

 

Latex maske til gummi sex

Tjek prisen her

Hvis fetish outfits er noget for dig, kommer du helt sikker til at kunne lide denne maske. Den giver et frækt udseende, der giver lidt ekstra spænding til dit sexliv.

Gummi masken er lavet i latex og er derfor af rigtig god kvalitet, der gør den ekstra fleksibelt. I vil altså intet problem få med at bruge masken. Den findes i flere forskellig farver; herunder hvid og rød. Bestem helt selv, hvilken farve I vil have, og match den til diverse andet sex tøj, I ejer.

 

Gummi tøj til mænd:

Sexet tøj er ikke kun til kvinder, og rigtig mange mænd vil også gerne have en fornemmelse af at se rigtig godt ud under samleje.

Det kan du også opleve med produkterne herunder, der giver dig et frækt udseende og interesserer din partner, der også tænder på gummi sex.

Der findes mange forskellige slags latex og gummi tøj, og du finder et godt udvalg herunder.

 

Mister B gummi skirt

Tjek prisen her

Hvis du ønsker at vende hoveder, er dette lange gummi skirt det perfekte valg. Det sidder tæt over røv og hofter og giver derfor en rigtig god figur. Udover det, giver spænderne skirtet et råt udseende, der helt sikkert vil gøre dig populær til den næste fetish fest.

 

Skirtet fra Mister B er perfekt til din næste fetish oplevelse, der involverer gummi sex.

 

Gummi shorts til sex fra Mister B

Tjek prisen her

Hvis det er et sexet og interessant look, du går efter, er disse shorts det helt rigtige valg for dig. De sidder stramt og har en lynlås, der gør det nemt at have sex med shortsene på. Det er især praktisk, hvis i elsker følelsen af gummi under samleje, eller I simpelthen har for travlt til at tage dem af. De passer godt ind i de fleste frække fantasier, og så har de en rød farve, der helt sikkert tænder eventuelle partnere.

 

Bodysuit med lynlås til kinky gummi sex

Tjek prisen her

Denne bodysuit kan bruges til adskillige ting; eksempelvis til de frække aftener derhjemme eller de gode fest-aftener. Den sidder tæt og fremhæver derfor alle dine former. Der er også en lynlås i skridtet, hvilket gør det nemt at lege frækt med din partner.

 

T-shirt i gummi

Tjek prisen her

Ønsker du et lidt mere sexet look end den normale sorte t-shirt? Så er denne latex t-shirt et rigtig godt valg. Materialet giver et stilrent udseende, der får dig til at fremstå ekstra sexet foran din partner. Du kan sammensætte den med alle slags underdele og derved gøre dit outfit mere eller mindre frækt, alt efter hvad du ønsker.

 

Åbne boxershorts i gummi

Tjek prisen her

Disse boxershorts er godt nok lange, men har et specielt twist; der er frontåbning til penis og testiklerne. Det gør dem perfekte til diverse kinky situationer, du nu engang måtte finde dig i.

Boxershortsene er lavet i latex, og er derfor utroligt fleksible og sexede. De er det perfekte tilbehør til næste gang du ønsker gummi sex.

 

Åbne leggings i gummi

Tjek prisen her

Hvis du ønsker tøj, der virkelig kan gøre din næste seksuelle oplevelse ekstra spændende, er disse leggings en mulighed.

De er meget kropsnære og fremhæver derfor alt det vigtige, samtidig med, at de har en åbning foran, så penis og testikler hænger fremme.

Det giver rig mulighed for nye oplevelser til din næste fetish fest.

 

Gummi shorts med penis sleeve

Tjek prisen her

Denne shorts-model har et penis sleeve, der kan gøre dine seksuelle oplevelser til noget helt andet.

Sleevet er formet anatomisk til penis og testikler, og giver derfor både et imponerende udseende og en dejlig følelse.

Materialet, shortsene er lavet i, er latex, og derfor får du også et rigtigt lækkert, tætsiddende udseende fra disse shorts.

 

Gummi bukser med penis sleeve til fræk sex

Tjek prisen her

Du kan hurtigt komme i gang med de ekstra kinky ting, når du bruger disse latex bukser fra Late X.

Bukserne har et penis sleeve, der er anatomisk formet, og derudover sidder de også tæt de helt rigtige steder. Hvis du ønsker at tænde din partner på en lidt mere ukonventionel måde, vil det helt sikkert lykkes med disse busker.

Materialet er latex, og bukserne er derfor ikke blot meget elastiske men også holdbare i lang tid.

 

Catsuit i gummi til det kinky par

Tjek prisen her

Tænder din partner på gummi sex? Hvis svaret er ja, vil de helt sikkert elske denne catsuit fra Late X!

Outfittet er designet i latex og har et råt look, der kan være med til at peppe tingene en smule op i soveværelset.

Der sidder desuden en lynlås ved skridtet, så du ikke behøver at bekymre dig om at få dragten af, inden det helt sjove kan begynde.

 

Frække bukser i gummi

Tjek prisen her

Med disse lakbukser kan du bringe noget nyt og spændende ind i soveværelset.

De har et meget klassisk udseende, der gør dem ideelle for de fleste mænd, samtidig med, at de strammer de helt rigtige steder, så du kan tænde din partner uden besvær.

Du kan selv bestemme, hvordan du vil bære bukserne: om det skal være med eller uden en trøje osv. Uanset hvad kan du være sikker på at se godt ud i dem.

 

Sex tøj i gummi til kvinder

For mange kvinder kan det være en kunst at forføre deres partner, og hvis du har det på samme måde, kan det være rart at få en smule hjælp en gang imellem. Med de følgende tøjprodukter, kan du være sikker på at tænde din partner hver eneste gang.

 

Hofteholder i gummi til hed sex

Tjek prisen her

Hofteholderen har strømpeholdere, hvilket gør den ekstra sexet. Den er designet på en måde der gør, at den tilpasser sig din kropsform og samtidig giver dig et udseende, din partner ikke vil kunne modstå. Hofteholderen kan bruges til forskellige lejligheder; hvad end det er derhjemme eller til fest, grundet dens diskrete design.

 

Latex kjole til forførende gummi sex

Tjek prisen her

Denne kjole er designet på en stilren og enkel måde, der gør den perfekte til flere forskellige situationer. Den kan bruges derhjemme i soveværelset, men den kan også bruges i byen eller til fester uden at vække for meget opsigt. Den er lavet i latex og sidder tæt til kroppen, så alle dine former bliver nydeligt fremhævet.

 

Kinky jumpsuit i gummi

Tjek prisen her

Hvis du ønsker en jumpsuit, der har adskillige åbningsmuligheder, er dette den rette for dig.

Der går en lynlås fra brystet og helt om til lænden, så du og din partner får nem adgang bag jumpsuiten. Derudover har lynlåsen også en funktion, der gør, at den kan lynes op i skidtet uden at blive lynet op ved brystet.

Dragten har en skinnende overflade og er yderst tætsiddende, hvilket helt sikkert kommer til at tænde din partner.

 

Gummi handsker til forførende sex

Tjek prisen her

Disse lange latex handsker kan fungere for de fleste. Med en smule fantasi, kan du nemt gøre dem ekstra frække; hvad end det er ved hjælp af en stram kjole eller manglen derpå. Handskerne er designet i et skinnende materiale, der giver et kinky udseende.

 

Sexet frakke kjole i gummi

Tjek prisen her

Hvis du leder efter en frakke kjole, der både kan bruges derhjemme og i byen, og som samtidig giver dig et ekstra frækt udseende, er dette kjolen for dig. Kjolen har tryklås knapper og et bælte, så den er lukket sikkert, men stadig kan åbnes hurtigt, når situationen opstår. Kjolen er perfekt til parret, der tænder på gummi sex, og som mangler et ekstra frækt stykke tøj i garderoben.

 

Catsuit i gummi med lange ærmer og lynlås til nem sex

Tjek prisen her

Dette catsuit har et diskret men sexet udseende, der passer perfekt til enhver fetish fest eller lignende.

Ved første øjenkast er den meget enkel, men når du kigger nærmere, vil du opdage, at den har en lynlås, der løber i skridtet, og en lynlås, der går fra krave til navle. Du bestemmer derfor helt selv, hvordan dragten skal bruges, næste gang du dyrker gummi sex med din partner.

Catsuitet er designet til at sidde stramt over hele kroppen, hvilket kommer til at bringe dine kurver rigtig pænt frem.

 

Lang gummi kjole til fetish sex

Tjek prisen her

Ønsker du en kjole, der giver dig et råt og dominerende udseende, er denne det perfekte valg. Den sidder stramt over hele kroppen og viser din krop på en meget flatterende måde, der kommer til at drive din partner til vanvid. Selvom kjolen dækker hele kroppen, kommer du alligevel til at fremstå ekstremt sexet, grundet den stramme pasform og det dominatrix-agtige design.

 

Mini kjole i gummi til den frække aften

Tjek prisen her

Denne mini kjole er fantastisk, hvad end den skal bruges til en aften i byen eller en aften i soveværelset.

Kjolen er ikke blot meget kort, men den har også en udskæring over brystet, der vil give din partner et godt glimt af brysterne.

Latex gør denne kjole ekstra fleksibel og lækker at se på.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk