Komplet guide til glidecreme i 2019 – hvilken glidecreme skal du vælge – find svaret HER

Er du i tvivl omkring hvordan du finder en god glidecreme (måske den bedste) til samleje og sex? Du ønsker tilfældigvis en god naturlig og økologisk glidecreme til dit sexlegetøj, eller som ikke har mange tilsætningsstoffer, fordi du er gravid?

I denne guide viser vi dig de bedste steder du kan købe glidecreme, som både kommer med og uden bedøvende effekter eller smag. Du behøver ikke lede længe for at finde den glidecreme du skal købe.

Denne guide er skrevet af mig, Lise Petersen, til dagligt sexolog, i dag, din personlige rådgiver indenfor glidecremer med klare anbefalinger fra diverse tests ift. alle de forskellige typer og formål du måtte ønske en glidecreme med og til.

Glidecreme til samleje og sex

Der kan være mange grunde til, at man i sit sexliv får lyst eller behov for at bruge glidecreme i forbindelse med enten forspil, sex eller efterspil.

billig glidecreme på tilbud

Nogle kvinder kan i løbet af deres liv opdage, at skeden tørrer ud i forbindelse med stressede situationer, eller hvis man oplever hormonelle forandringer. Dog betyder dette ikke at lysten minimeres, og i tilfælde uden brug af glidecreme kan sex være yderst smertefuldt. Mange bruger lubrikationscreme i forbindelse med analsex, under graviditet eller i forbindelse med menstruation, da især sidstnævnte kan ødelægge kondomet.

 

Den rigtige glidecreme gør hele forskellen i et godt sexliv

glidecreme af vandDet kan dog være svært at finde ud af, hvilken form for creme man skal gå efter, da markedet er fuld af forskellige muligheder. I de efterfølgende afsnit, vil der komme flere informationer om de forskellige produkter og muligheder man har, hvis man leder efter den perfekte glidecreme, der passer til ens behov og lyster.

Det er vigtigt at sige, at man i nogle tilfælde bør forsøge sig frem med forskellige produkter, da ikke alle vil passe til ens kriterier angående holdbarhed, følelse og tid i forbindelse med rengøring af lagner og krop efter den seksuelle akt er afsluttet.

 

Hvilken glidecreme er god?

glider nemmere med god glidecremeMange vælger at bruge vandbaseret glidecreme da der er færre forholdsregler i forbindelse med efterfølgende rengøring. Kommer lubrikationscremen på sengetøjet vil dette gå af i vask, uden af efterlade afslørende mærker eller pletter.

Denne form for glidecreme er genial i forbindelse med både for- og efterspil og under selve samlejet, da man kan bruge det til andre formål end blot at smøre i forbindelse med penetrationen. Mange par vælger at bruge vandbaseret glidecreme i forbindelse med forspil, da dette kan bruges i forbindelse med intimmassage eller blot at smøre hinanden ind i, da dette kan være et lidt kinky element for nogle.

Gode grunde til at vælge vandbaseret glidecreme

Der findes forskellige varianter af lubrikationscreme, derfor bør man grundigt overveje sine muligheder inden man køber det første og bedste tilbud på markedet. Bruger man kondom under sex er det vigtigt, at man finder en vandbaseret glidecreme, da dette er en af de muligheder man har for at have lækker sex uden at kondomet risikerer at gå i stykker.

Vandbaseret glidecreme er den mest naturlige form, da dette kan absorberes gennem huden, dette gør at man skal bruge lidt ekstra i forbindelse med især analt samleje, da det ellers kan blive en uønsket smertefuld oplevelse for begge parter.

 

Den bedste glidecreme

At finde den bedste glidecreme er ikke altid ensbetydende med at man skal købe den dyreste på markedet eller gå efter det mest kendte mærke.

god glidecreme bedste

Det handler om, hvad man har det bedst med at bruge, og hvad man selv og ens partner ønsker. Har man brug for en god lubrikationscreme i forbindelse med analsex kan det være fordelagtigt at man finder den bedste på markedet til netop dette formål, dette er et råd man kan følge uanset, hvad grunden er til at man ønsker at bruge glidecreme sammen med sin partner i forbindelse med intimitet og uartigheder i soveværelset.

 

Bedste glidecreme til formålet

Det er naturligvis individuelt, hvilken lubrikation, der vil fungere som den bedste glidecreme for dig og din partner.

Derfor anbefales det, at man sætter sig ind i, hvilke lubrikationsmidler, der kan bruges i hvilke sammenhænge og derefter forsøger sig frem indtil man rammer det ønskede resultat.

Man kan naturligvis altid læne sig op af de forskellige markedsanbefalinger når man leder efter den bedste glidecreme på markedet. I dette tilfælde bør man nok ikke spørge sine kolleger, venner eller familie til råds, medmindre man har et meget frisindet netværk, derfor kan man ty til online forums eller forhøre sig i butikkerne.

Glidecreme med bedøvelse

glidecreme med bedøvelseDet er oftest i forbindelse med analt samleje at de fleste par vender øjnene mod den store verden af bedøvende glidecremer.

Hovedårsagen til, at både kvinder og mænd ikke tør eller ønsker at afprøve anal leg, er frygten for at det bliver en mere smertefuld end lystfyldt oplevelse.

Glidecreme med bedøvelse findes i mange varianter, og man bør derfor vælge med omhu, inden man køber den første og bedste.

 

Det første man skal tage stilling til er om man i forbindelse med analsex ønsker at bruge kondom, da dette er afgørende for hvilken bedøvende glidecreme man skal købe.

Anal glidecreme er yderst vigtig

bedøvende glidecremeDen vigtigste årsag til, at man bør bruge anal glidecreme er, at man ikke producerer kroppens naturlige smøremiddel i numsen, som man f.eks. gør i skeden eller penis.

Derfor kan man have nok så meget lyst til at have timevis af analsex, men uden glidecreme vil dette være yderst smertefuldt for begge parter og garantere, at man ikke kan sidde ned de efterfølgende dage.

Det skal dog ikke lyde som om analsex ikke er dejligt, da det kan give de vildeste orgasmer for begge parter, derudover er der noget lidt forbudt omkring det som gør oplevelsen endnu vildere, blot man husker en bedøvende glidecreme.

Det er selvfølgelig ikke et must, men vi får megen feedback på at det både hjælper og giver en bedre oplevelse.

 

Naturlig og økologisk glidecreme

I de sidste par år er der kommet et stigende ønske om bæredygtighed og økologi på det danske marked.

naturlig organisk økologisk glidecremeDette gælder og ikke kun i fødevareindustrien, men også i forbindelse med sexlegetøj og produkter, der kan bruges i soveværelset for at pifte sexlivet lidt op.

Det er ikke længere besværligt, eller synderligt dyrt, at finde en god økologisk glidecreme, der kan tilfredsstille ens behov – både i soveværelset, men også i forbindelse med ens miljømæssige holdninger og meninger.

Markedet for økologiske glidecremer er endnu ikke særlig stort, men det vokser og ekspanderes på daglig basis.

Økologisk glidecreme til de bæredygtige forbrugere

Det vigtigste ved økologisk glidecreme er naturligvis hvilke råvarer denne er lavet af, samt hvilke foranstaltninger, der er foretaget for at produktet fremstilles under de mest optimale forhold. Når man køber en økologisk glidecreme vil denne aldrig være testet på dyr, hvilket er blot én af de mange faktorer som der tages højde for i produktudviklingen af dette produkt.

Økologisk glidecreme kan bruges over hele kroppen i forbindelse med mange seksuelle og non-seksuelle aktiviteter, da disse er parabenfri og oftest godkendt til medicinal brug. Har man problemer med allergi kan det være den optimale løsning at finde en økologisk glidecreme.

 

Glidecreme med smag

For mange par kan det være grænseoverskridende at inddrage elementer som lubrikationsmidler i deres normale sexliv, i tilfælde hvor dette ender med at blive en nødvendighed af den ene eller anden grund, kan man dog ligeså godt få noget sjovt ud af det.

glidecreme med smag af chokolade

Glidecreme med smag er ved at indtage markedet med storm, da mange par finder dette sjovt og udfordrende på mange måder, især i forbindelse med oralsex. glidecreme med smag af jordbær

Selvom man har dannet par i mange år kan det være grænseoverskridende at give et godt fellatio eller et lickjob og vise at man nyder dette.

Der findes mange forskellige slags glidecreme med smag, derfor bør man naturligvis vælge efter ens egne smagsløg, dog skal man være opmærksom på, at det er de syntetiske smage man får. Langt de fleste af disse cremer laves med aromastoffer, hvilket kan give smagsnuancer som syntetisk jordbær & champagne eller chokolade.

 

Har man i længere tid haft lyst til en mere kinky date-night med sin partner, hvor man ønsker at forsøge sig med anale lickjobs kan man med fordel bruge glidecreme med smag for at gøre oplevelsen bedre for begge parter, da det kan være noget grænseoverskridende at afprøve.

Glidecreme til sexlegetøj

Hvis man føler sig genert over at bestille glidecreme til sexlegetøj hjem fra nettet, eller købe det fysisk i en butik – men alligevel ønsker at mærke på egen krop, hvordan lubrikationsmidler til sexlegetøj optimerer ens sexliv, kan man bruge forskellige remedier fra sit hjem. Langt de fleste former for glidecreme er baseret på ting man som oftest har liggende i hjemmet, dog er det langt de færreste, der har silikone liggende i hjemmet i en form som kan bruges på kroppen.

Som alternativ glidecreme kan man forsøge sig med en neutral vaseline, eller endda olier fra ens køkken. Det skal man bare ikke gøre med sit selegetøj, her fungerer vandbaseret glidecreme bedst!

glidecreme til sexlegetøj

Det er dog ikke den dyreste olivenolie man skal forsøge sig med, hvis man søger alternativ glidecreme til soveværelset, man skal blot være opmærksom på indholdet af olien, da denne bør være så naturlig som muligt. Det samme gør sig gældende, hvis man ønsker at forsøge sig med vaseline som glidecreme, her bør der ikke være tilsat parfume, parabener eller andre skadelige stoffer, der intet har at gøre med kroppens følsomme slimhinder, da dette kan starte allergiske reaktioner.

 

OG! Det er altså ikke skabt til brug sammen med sexlegetøj, her skal du have en passende glidecreme – den kan du finde i linket herunder. Ønsker man at bruge alternative metoder for at ”lave” sin egen glidecreme bør man altid teste det inden man udfører fuld penetration!

Glidecreme og graviditet

sex og glidecreme mens man er gravid I forbindelse med graviditet kan man ofte få brug for at benytte glidecreme, hvis man ønsker at bibeholde blot en del af forholdets sexliv. I forbindelse med graviditet og det efterfølgende år efter fødslen vil kvinder opleve en stor omskiftning i deres hormonelle balance.

Dette kan i mange tilfælde medføre at skedens slimhinder ikke vil producere samme mængder skede sekret, som er kroppens naturlige glidecreme.

glidecreme og graviditetDenne mangel på naturligt smøremiddel vil gøre, at mange gravide par gennemgår smertefulde samlejer i begyndelsen, hvilket kan undgås såfremt man bruger glidecreme under graviditeten.

Det kan være en fordel af benytte sig af en økologisk glidecreme i forbindelse med graviditet, da langt de fleste nybagte mødre ikke ønsker at tilføje skadelige stoffer, eller unaturlige produkter til deres krop og derved deres ufødte barn.

Efter fødslen vil skedens slimhinder skulle gennemgå en proces, der får dem tilbage til udgangspunktet før fødslen.

Dette kan tage tid og gør at området vil være meget let modtageligt overfor irritation, derfor bør man altid bruge glidecreme efter graviditeten, uanset om der er tale om onani eller penetration for at mindske irritationen.

 

Her køber du glidecreme

glidecreme købHvor køber man så glidecreme spørger du måske? Det er også et godt spørgsmål. Vi har linket itl et par super skarpe forhandlere i løbet af dette indlæg. Vi hber du vil benytte en af dem, da det er dem vi er trygge ved at anbefale. Der findes mange sælgere af glidecreme, som ikke har papirene i orden.

Det kan derfor være en god idé at følge anbefalinger og anmeldelser som disse. Derved undgår du også at lave en uheldig fejl som mange af os andre i tidernes løb er kommet til. Kinesisk creme er bare aldrig særlig fedt i underlivet. Kvaliteten skal være i orden når du køber glidecreme – her er forhandleren bare super vigtig. Vores foretrukne og mest anbefalede forhandler er desuden Sinful, som er Danmarks førende.

 

Billig glidecreme

…kan sagtens bruges

Som nævnt mange gange i denne artikel findes der et utal af forskellige slags glidecreme på markedet, ikke alle er lige billige, hvilket ofte kan skræmme mange væk, da det virker voldsomt at bruge flere hundrede kroner på noget, der virker så simpelt og trivielt. En billig glidecreme kan være ligeså god og velsmørende som den dyreste på markedet, dog er der nogle parametre man skal holde øje med, hvis man vælger et produkt til en lavere pris. De første parametre man ofte lægger mærke til ved en billig glidecreme er duften og følelsen.

Billige glidecremer kan ofte afgive en lettere ubehagelig duft af brændt gummi, hvis disse bruges i forbindelse med kondomer. Dette betyder oftest at man har valgt den forkerte slags glidecreme, da duften af brændt gummi oftest betyder at kondomet nedbrydes, man bør derfor stoppe straks for at være sikker på, at kondomet ikke brister.

En billig glidecreme kan for nogle føles ubehagelig at få på fingrene eller andre steder på kroppen, der ikke involverer penetration, da disse kan føles meget klæbrige og klistrede, hvis de bruges til f.eks. massage. Det kan derfor oftest bedst betale sig at købe en billig vandbaseret glidecreme.

 

Eros glidecreme

bodyglide glidecreme fra erosDer findes mange forskellige mærker af lubrikationscreme på markedet, derfor kan det som forbruger være svært at finde ud af, hvilken glidecreme, der perfekt matcher ens behov. Eros har i mange år været et af de førende brands på markedet for glidecreme, hvilket kun kommer til sin ret i deres produkter.

Eros glidecreme har kan fås i mange varianter, der gør det muligt at finde den bedste, der egner sig til det ønskede formål – også selvom man aldrig før har købt lubrikationscreme. Denne creme egner sig også til solosex med eller uden sexlegetøj.

Der findes dog også mange andre muligheder med produkter fra Eros, man kan f.eks. købe en afslapningsspray, der vil gøre penetration ved analsex lettere. Dog bør denne altid bruges i forbindelse med eros glidecreme, da den anale kanal ikke selv producerer naturligt smøremiddel som skede sekret eller præsperm.

Hvis man aldrig før har tænkt over mulighederne med lubrikationsmidler, men godt kunne tænke sig at bevæge sig ud i en verden af smørelse, vil man ofte få anbefalet Eros glidecreme både i de online forums og i butikkerne. Dette skyldes at den lever op til de kvaliteter man ønsker og er nem at bruge.

2 Kommentarer
 1. Hej Lovebuddy

  Super interessant indlæg. Jeg følger jeres blog i tykt og tyndt og synes i laver nogle kanon indlæg. Det er uden tvivl nået min kone og jeg bruger os af, og vi får simpelthen så meget inspiration fra jer. Vi ligger dog inde med et spørgsmål, som vi ikke har fået svar på:

  Hvordan smører i glidecremen ind, altså er der bestemt metode hvorpå man skal massere det ind og vente i 5 minutters tid eller hvordan og hvorledes gør i?

  Vi ser meget frem til at høre fra jer.

  God aften!

 2. Utroligt spændende indlæg! Jeg har allerede fået købt en glidecreme, som konen og jeg nu glæder os utroligt meget til at forsøge.

  God weekend til jer derude 🙂

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik