Anmeldelse: Orion Erotisk Julekalender

Med en erotisk sex julekalender fra Orion er decemberhyggen sørget for. Den frække kalender indeholder en gave til hver dag op til juleaften. Der er derfor sørget for en masse pirrende udstyr og stimulerende legetøj til at gøre ventetiden ekstra sød. Kalenderen er perfekt som en sjov gave til en ven eller veninde, eller som en fræk gave til kæresten.

En Orion erotisk julekalender kan sørge for at I husker hinanden. Med en fræk julekalender kan I skrue op for intimiteten og minde jer om at tage tid til hinanden. Også i en hver dag der kan være travl og hektisk – særligt op til jul. Så giv en gave til dig selv eller en du holder af, som virkelig vil forsøde og ikke mindst stimulerer deres december måned.

Opsummering af Orion erotisk julekalender anmeldelse

Med en erotisk julekalender fra Orion er du sikret en ekstra glædelig jul. Varm op hele december med 24 erotiske produkter og giv dig selv eller din partner en tidlig julegave. Orion erotisk julekalender indeholder både frækt sexlegetøj, stimulerende massageprodukter og pirrende accessoires, der helt sikkert vil gøre december til din nye yndlingsmåned.

Kalenderen har et varieret indhold, og har produkter til både kvinder og mænd samt singler og par. Der er derfor god mulighed for at finde spændende og nye produkter, der kan sætte gang i din julestemning. Hvis du eller din partner er nybegyndere, når det kommer til at bruge sexlegetøj og andet frækt udstyr, så kan en erotisk julekalender også være et godt køb.

Kalenderen giver jer mulighed for at teste og afprøve en masse forskellige produkter. På den måde kan I hurtigt finde ud af hvad, der fungerer for jer ,og hvad der ikke gør. Herefter kan I altid udforske lignende produkter. Du kan med garanti gøre december til årets hotteste måned med en Orion erotisk julekalender.

Fordele

  • Indeholder 24 forskellige erotiske produkter
  • Du får sexlegetøj fra kendte mærker
  • Kalenderen kan bruges af både mænd og kvinder uanset orientering
  • Du får batterier med
  • Du får glidecreme med
  • Indeholder produkter til en værdi på ca. 3.200 kr.

Ulemper

  • Medfølgende brugermanual er kun på tysk og engelsk

Hvad får jeg i en erotisk julekalender fra Orion?

Det plejer jo at være en hemmelighed, hvad der gemmer sig på de små låger i en julekalender. Men Orion har faktisk løftet sløret for flere produkter, som du kan finde i den frække kalender.

Kalenderen er fyldt med stimulerende sexlegetøj, frække accessoires og pirrende udstyr, der nok skal holde jer varme igennem hele den kolde december måned. De små gaver der kommer hver dag i løbet af måneden, gør også, at I får en lille reminder om at tage tid ud af hverdagen og bruge den på hinanden.

Du kan være sikker på, at indholdet er både varieret og udvalgt med omhu. Det vil sige, at du får mange forskellige slags produkter og, at der er tænkt over, hvad den endelige samling indeholder. Når de 24 dage er gået, vil du derfor have en pæn samling af diverse frække produkter, der jo kan give mange glædelige stunder også ind i det nye år.

Indholdet kan både være sexlegetøj som for eksempel en penisring eller en klitorisvibrator. Men det kan også være andet udstyr som blindfolds og manchetter.

Du kan også være heldig at finde en pirrende fjer eller en stimulerende pisk på én af lågerne. Indholdet er udvalgt, så det også passer til forskellige niveauer, alt efter om du er nybegynder, når det kommer til sexlegetøj, eller om du er mere erfaren.

Hvorfor købe en erotisk julekalender?

Der er mange gode grunde til, hvorfor en Orion erotisk julekalender er en god idé. Det skal siges at både kvinder og mænd, samt singler og par kan få mange stimulerende glæder ud af kalenderen. Så uanset hvad kan du med god grund åbne de mange spændende låger. Og derudover vil kalenderen helt sikkert give dig en mere fræk og stimulerende hver dag hele vejen igennem december. Så er flere orgasmer og et forbedret sexliv på ønskelisten i år, så er en Orion julekalender et godt sted at starte.

Trænger dig og din partner til lidt ekstra kvalitetstid med hinanden, er en fræk julekalender også et virkelig godt køb. De mange små gaver giver jer en god anledning til at tage jer tid til hinanden og genfinde den intime glæde ved hinanden. De mange nye produkter kan også være med til at give jer nye ideer til videre udforskning af hinanden og jeres kroppe, lyster og ikke mindst frække fantasier.

Er du single, kan en Orion julekalender være en god gave til dig selv. Med kalenderen får du mange nye produkter, du kan bruge, når du er alene, eller når en fræk date skulle byde sig. December vil være fyldt med masser af selvforkælelse og ikke mindst mange stimulerende hyggestunder. Du vil helt sikkert ikke fortryde dit køb.

Pirrende spænding og stimulerende aftener

En erotisk julekalender som denne fra Orion kan mere en bare at give jer en masse sexlegetøj og frækt udstyr. Kalenderen giver jer også pirrende spænding og ikke mindst mange stimulerende aftener som I kan se frem til. En fræk julekalender kan derfor være en fantastisk anledning for jer, der trænger til lidt mere tid sammen. Glemmer I hinanden i hverdagen? Eller bliver der bare længere og længere imellem jeres gode hyggestunder sammen? Så kan en julekalender som denne være det helt rigtige for jer.

Hver dag byder på en ny fræk overraskelse. Åbner I lågen om morgen kan dagen byde på en pirrende spænding, idet I begge kan have i tankerne, alt det I skal lave om aften, når I kommer hjem. I kan også vælge at gemme overraskelsen til om aften og tage den spændende gave i brug med det samme. Det er helt op til jer. Men uanset hvad vil de mange små gaver helt sikkert give jer mange glade og ikke mindst stimulerende stunder sammen.

Efterhånden som december går får i flere frække accessoires og stimulerende sexlegetøj. Når I er kommet igennem flere produkter, har I helt sikkert udvalgt jer nogle stykker, der er jeres favoritter. Brug de forskellige remedier sammen og skab jeres helt egne stimulerende aftener, der med garanti vil gøre den kommende december til den varmeste I længe, har haft.

Hvem er kalenderen lavet til?

Orion erotisk julekalender er skabt, så den rammer så bredt som muligt. Det vil sige, at den har produkter, der er lavet til mænd og kvinder, og som du kan bruge under samleje og alene. Denne bredte gør, at der er god chance for, at du finder noget, du helt sikkert kan bruge. Men det kan samtidig også betyde, at der kan være produkter, du ikke lige umiddelbart har særlig meget brug for.

Er du for eksempel en single kvinde, er en vibrerende penisring måske ikke det mest anvendelige stykke sexlegetøj. Men du kan jo også vælge at tænke kreativt og finde ud af, hvor den vibrerende egenskab ellers kan bruges til. Eller du kan gemme den til, når du får en fræk date på besøg. Uanset hvad er det aldrig spild, da der er tale om gode kvalitetsprodukter, som du sikkert kan få brugt på et eller andet tidspunkt.

Det kan også være, at du skal tænke ekstra kreativt, hvis du er homoseksuel og køber den erotiske sinful julekalender. Der kan være flere produkter, der ikke er aktuelle, eller som er skabt til heteroseksuelle par. Men her vil vi også opfordre til, at du tænker ud af boksen, og ser hvordan de frække produkter, ellers kan bruges. Det kan være I opdager nye former for stimulering. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Samlet vurdering af Orion erotisk julekalender

Alt i alt får du rigtig meget for penge med en Orion erotisk julekalender. Indholdets værdi er langt over den pris, kalenderen koster. Du får derfor meget sexlegetøj og frækt tilbehør, som du ellers skulle betale meget mere for. Og hvem kan ikke lide at spare lidt penge.

Og apropos indholdet. Så får du et varieret indhold, hvor der både er produkter, du kan bruge alene eller sammen med din partner. Samt produkter til både mænd og kvinder. Der skulle derfor gerne være mulighed for at finde spændende produkter bag de mange låger, uanset om du er kvinde eller mand, single eller i et forhold, og uanset din seksuelle orientering. Derudover er der tale om produkter i en god kvalitet, så de både er behagelige at bruge og holdbare. Du vil altså kunne få glæde af de mange gaver langt ind i det nye år.

En erotisk julekalender er et godt køb, hvis du eller din partner trænger til lidt ekstra pirrende forkælelse og stimulerende kvalitetstid. Kalenderen er derfor også ideel til par, der har brug for at huske på hinanden og afsætte lidt mere tid til at udforske hinanden. Kalenderen er også perfekt, hvis I er nye, når det kommer til at bruge sexlegetøj. Med kalenderen får I en god og bred introduktion til, hvad der findes på markedet, og giver jer mulighed for at afprøve en masse forskelligt.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk