Sexlegetøj til Par

Sinful Julekalender – Anmeldelse & Test

I år kan du nøjes med at købe en Sinful Julekalender / Sinful Pakkekalender til ham, hende eller kæresten. Så skal du nemlig ikke tænke mere på de små gaver i løbet af måneden – dem er der sørget for.

En julekalender fra Sinful passer til både par og singler, og også til det par, som du er en del af – det skruer faktisk kun op for intimiteten i forholdet, og så minder det jer om, at huske hinanden. Selv i de travle tider – så bliver julen heller ikke helt så kold, som den plejer at være.

sinful julekalender classic andet billede

Find Kalenderen Billigt Her

 

Hvad indeholder Sinful julekalender? [SPOILER]

En Sinful kalender er pakket med sexlegetøj og små ting, der holder jer varme i den kolde december tid, samt minder jer om, at hyggen altså også skal være en del af hverdagen. Hvis I er erfarne med voksenlegetøj, og måske endda med Sinful, så har I måske allerede nogle af tingene gemt væk i skuffen, men der er altså stadig rig mulighed for, at I som par kan afprøve nogle nye ting, og måske endda få testet nogle spændende grænser.

Spil som forspil

Sinful julekalender 2019 indeholder bl.a. et sæt terninger, der fortæller jer, noget I skal gøre, eller hvad I skal gøre det med. Her er chancen for, at I kommer til at prøve noget, I ikke har prøvet før i hvert fald stor, så det handler jo blot om at kaste jer ud i det enten som et frækt forspil eller måske i pausen mellem omgangene.

Kalenderen indeholder desuden et spil kort, der har samme formål, nemlig at afprøve nogle forskellige stillinger indenfor den horisontale dans mellem lagnerne. Hvert kort har nemlig en sexstilling på sig, der alle er forskellige. Det er derfor en god måde, hvorpå I kan bidrage lidt til variationen i soveværelset.

Frække ting og sager

Den indeholder også en fingervibrator, hvilket ikke er det, de fleste køber som det første. Det er, som navnet antyder, en lille vibrator, der kan sættes på fingeren, og er super god til stimulering af klitoris – enten som forspil eller under legen.

Den indeholder et par frække klemmer, der kan bruges lidt, hvor du har lyst til – både brystvorter og skamlæber. Dette er igen noget, mange holder sig lidt fra, og derfor er det endnu mere oplagt at anskaffe det via en julekalender, da I på den måde får afprøvet nogle nye ting.

Den indeholder også produkter som glidecreme, der gør helt normal sex uden legetøj endnu bedre, men også kan bidrage til både onanioplevelsen og samlejet med legetøj – som en ekstra ting, kan den jo også bruges, hvis forspillet består af en lækker sensuel massage. Glidecremerne fås både som helt neutrale og med smag, så det er også her spændende, hvad kalenderen byder på.

Den indeholder en analkugle, der kan bruges, hvis du er interesseret i at eksperimentere lidt med analt legetøj som en forgænger til anal sex eller som en udvidet version. Kuglen er af en kvalitet, der ikke knækker, så du ikke skal være bange for, at du pludselig ikke kan få den ud igen – når det kommer til sex, skal du aldrig gøre noget, du føler dig den mindste smule utryg ved, og derfor er det vigtigt at anskaffe legetøj af kvalitet også.

Sinful julekalender / Sinful pakkekalender indeholder også noget til mænd

Den indeholder også legetøj til mændene, som f.eks. en oppustelig rejse-flashligt eller pocket pussy, der enten kan fyldes med luft, vand eller isterninger, og på den måde stimulere den mandlige halvdel af forholdet, nu da de tidligere produkter primært har været tiltænkt det kvindelige køn.

Til mændene findes også nogle penisringe i forskellige størrelse, så han kan vænne sig til dem – hvis han er helt vild med det, kan I selvfølgelig bare springe ud i den mindste med det samme. Penisringene kan desuden bruges om kuglerne, hvis det er noget, han synes er behageligt, men ellers er der også rig nydelse i blot at bruge dem til det tiltænkte formål. Der findes desuden en penisring, der er super god til begynderen, og generelt får manden til at vare lidt længere.

I kalenderen finder du også et sæt kondomer, der tilbyder masser af følelse til manden, og som ikke er fyldt med en masse kemikalier, og kvinden behøver dermed ikke udsætte sit underliv for dette.

Du finder også et sensuelt duftende lys, som du kan bruge til at sætte stemningen under forspil – enten til en lækker massage, når kæresten skal forkæles og nyde godt af en ”happy ending”, eller blot til det daglige brug, så der altid er sikret en smule romantik.

Det mere avancerede indhold

Noget lidt mere udfordrende, som kalenderen også byder på, er lækkert tilbehør til dominansen i sengen – nemlig et par lækre håndjern, der kan åbnes af den fastspændte person, så situationen aldrig bliver utryg, men stadig holder dem fastspændt, så I kan lege lidt vildere end ”normalt”. Et alternativ til håndjernene er nogle silkebånd, som julekalenderen også byder på. Dette gør det muligt at binde din partner enten om fødder eller hænder uden at det gør den mindste smule skade på dem – i stedet kan de nyde at blive domineret på højeste plan, da der nu ingen smerter fra hænder og fødder er.

I forlængelse af dette kommer kalenderen også med en fjer, der også er kendt som en ”feather tickler”. Denne er oplagt til teasing af din partner og kan specielt bruges, når nu de sidder fastspændt til sengen for ekstra pirrende detaljer.

Og hvis ikke det er nok at blive bundet og teaset med en fjer, så indeholder kalenderen også en pisk, hvis I føler jer klar til at bevæge jer ud i det lidt vildere område – under både seriøse og useriøse omstændigheder. Pisken slår ikke for hårdt, så den er igen tiltænkt nybegynderne indenfor dominans-spillet – og så kan den jo også pakkes væk til et senere tidspunkt, hvis tiden endnu ikke er kommet.

Som du kan se, er sexlegetøjet i julekalenderen enormt varieret, og der er både legetøj til nybegynderen og de lidt mere erfarne. Det er simpelthen den oplagte mulighed til forsigtigt at bevæge sig ud i noget nyt – og hvis du er nybegynder, kan du jo sagtens lægge det mere udfordrende væk i skuffen til du føler dig klar – så er det altid ved hånden, når tiden kommer.

Deluxe eller standard?

Sinful Julekalender (Standard)

 

En Sinful julekalender fås både i standard og deluxe udgave, og der er en lille smule forskel imellem de to – bl.a. prisen. Dog er begge Sinful julekalendere et røverkøb, da du får meget mere for pengene, end hvad du betaler.

En standard Sinful julekalender indeholder sexlegetøj, erotisk tilbehør og blide bondageprodukter til både singler af begge køn og par. Desuden medfølger et inspirationshæfte med tip og guides til, hvordan dagens frække overraskelse skal bruges, så du aldrig er helt tør for ideer, hvad angår det specifikke legetøj.


Sinful Deluxe Julekalender (Luksus)

 

En deluxe Sinful julekalender koster lidt mere end standardudgaven, men det skyldtes simpelthen, at værdien af de samlede produkter er større. Derudover er julekalenderen også en smule større. Den består ligeledes af sexlegetøj, erotisk tilbehør og blide bondage produkter, og den kan bruges til singler af begge køn og til kæresteparret, der vil undersøge hinandens kroppe på helt nye måder.

Her medfølger ligeledes et flot inspirationshæfte, så I har ideerne til, hvordan legetøjet skal bruges. Denne er især velegnet til jer, der har en smule erfaring med sexlegetøj, men den kan også sagtens købes af nybegynderparret, der blot har et åbent sind og er klar på noget nyt og udfordrende.

Specifikationer

Standardjulekalenderen består af 24 erotiske produkter og et inspirationshæfte på engelsk, og med hvert produkt kommer også indlægssedler på dansk, svensk, norsk, engelsk og finsk. Lingeri i kalenderen er one size, men det kan justeres, så det passer alle størrelser. Det er både ftalatfri og latexfrit, og der medfølger en Sinful aqua vandbaseret glidecreme på 50 ml. Størrelsen på kalenderen er 50 cm gange 37 cm gange 5 cm, og indpakningen er diskret.

Deluxe julekalenderen består af 24 erotiske produkter og et inspirationshæfte på engelsk, og med hvert produkt kommer også indlægssedler på dansk, svensk, norsk, engelsk og finsk. Lingeri i kalenderen er one size, men det kan justeres, så det passer alle størrelser. Det er både ftalatfri og latexfrit, og der medfølger en Sinful aqua vandbaseret glidecreme på 50 ml. Størrelsen på kalenderen er 55,5 cm gange 42 cm gange 7,5 cm, og indpakningen er diskret.

Erotisk adventskalender fra Sinful

Hvis ikke julekalenderen er noget for dig, men du alligevel ønsker at udforske nogle få stykker voksenlegetøj, kan du altid lave din egen erotiske adventskalender med 4 forskellige stykker legetøj, som du helt særligt har udvalgt til dig og din partner. Her er overraskelsen selvfølgelig ikke ligeså stor for dig, men til gengæld har du en ide om, at alt legetøjet vil blive brugt, hvis du vælger en Sinful adventskalender.

På den måde får I også en hel uge, hvor I kan udforske alle legetøjets muligheder, og lære det – samt hinanden – endnu bedre at kende – og så er det ganske simpelt. Du kan blot sætte dig ned en aften og kigge Sinfuls hjemmeside igennem og overveje, hvordan du vil bruge hvert enkelt produkt.

Det, der tænder dig mest, og som du ser flest muligheder med, er produktet, som du skal købe. En anden god ting, er selvfølgelig at overveje, hvilket produkter din partner vil have glæde af, så du er sikret, at det er noget I begge får glæde af. Det er nemlig glæden mellem jer i løbet af djævlens tango, der binder jer tættere sammen og giver jer en lidt hedere jul end normalt.

sinful julekalender deluxe andet billede

Sexlegetøj fra Sinful – wuhu

En julegave mulighed – der måske ikke skal lægges under træet, hvis I holder jul med familie, børn og venner, kan også være et sexlegetøj fra Sinful. Hvis ikke du synes, at der skal være et dagligt sexlegetøj december måned igennem, så er middelvejen blot at give et enkelt legetøj eller to selve juleaften, så I stadig får en sexet jul, men ikke investerer i en masse legetøj, som I ikke er klar til at bruge.

Hvis I ikke er typerne, der skifter mellem forskelligt legetøj, er julekalenderen heller ikke noget for jer, da I blot får en masse legetøj til at ligge, som I ikke får brugt. Her er det igen bedre at købe ét enkelt stykke legetøj, som I får en masse glæde af, og så kan I købe et ny, hvis nu lysten melder sig til det.

Sinful har lavet en sexet julekalender!

Sinful har netop lavet denne sexede julekalender, for at holde intimiteten kørende i den stressede juletid, hvor gaver, planlægning og mad tit fylder meget. Men Sinful julekalender er ikke den eneste måde, hvorpå du kan holde intimiteten kørende. En anden mulighed er, at du laver din helt egen julekalender til kæresten. Dette kan være en blanding af romantik og erotik, så I får det bedste ud af julen og kommer hinanden endnu tættere – og nogle af dagene kan gaven jo stadig være et sexlegetøj fra Sinful.

De andre dage kan være små kuverter, hvor du tilbyder oralsex den første dag, en times forspil med fokus på din partner den næste, en tur i biografen, en middag for to, en gåtur i måneskin, en massageolie, du bruger om aftenen, der ender ud i en ”happy ending” og meget, meget mere.

Det handler blot om at få ideerne, og sørge for at fokus er på din partner. Det vil være personligt og det vil føre jer tættere sammen, og det vil vise præcis hvor meget, du sætter pris på din partner.

Sexlegetøj i form af en adventskalender, julekalender eller julegave er simpelthen vejen til en fræk og hed jul.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk - Din vej til mere erotik