Sinful Julekalender: Anmeldelse & Test

I år kan du nøjes med at købe en Sinful Julekalender / Sinful Pakkekalender til ham, hende eller kæresten. Så skal du nemlig ikke tænke mere på de små gaver i løbet af måneden – dem er der sørget for.

En julekalender fra Sinful passer til både par og singler, og også til det par, som du er en del af – det skruer faktisk kun op for intimiteten i forholdet, og så minder det jer om, at huske hinanden. Selv i de travle tider – så bliver julen heller ikke helt så kold, som den plejer at være.

sinful julekalender classic andet billede

Find Kalenderen Billigt Her

 

Hvad indeholder Sinful julekalender? [SPOILER]

En Sinful kalender er pakket med sexlegetøj og små ting, der holder jer varme i den kolde december tid, samt minder jer om, at hyggen altså også skal være en del af hverdagen. ¨

Hvis I er erfarne med voksenlegetøj, og måske endda med Sinful, så har I måske allerede nogle af tingene gemt væk i skuffen, men der er altså stadig rig mulighed for, at I som par kan afprøve nogle nye ting, og måske endda få testet nogle spændende grænser.

”Sinful Curve Mini G-Punkts Vibrator” – Den første afsløring

Sinful curve mini g punkts vibrator

Den første overraskelse i Sinful Julekalender 2019, var Sinfuls egen Curve Mini G-Punkts Vibrator.
Vibratoren har et krumt design, der gør den perfekt til G-punkts stimulation.
Sinful Curve Mini G-Punkts Vibrator er den fantastiske begynder G-punkts vibrator til både ham og hende.

Min personlige oplevelse

Tag ikke fejl af størrelsen på dette spændende lille produkt, for selvom størrelsen er lille har den massere af kræft i sig og er velegnet til både manden og kvinden. Produktet er rigtig god til begyndere, men er man mere erfaren vil vi anbefale et produkt der er større.

Fordele

 • God til nybegyndere
 • Kraftfuld
 • Lille størrelse perfekt til at tage med på farten
 • Den ideelle rejsefælle

Ulemper

 • Støjende

Anbefalet til

Denne lille G-punkt vibrator er ideel til nybegynderen, der gerne vil starte stille og roligt ud uden at skulle være bekymret for om produktet er for avanceret eller ej. Det perfekte stykke legetøj, der både er budget venligt og fantastisk til at have med på farten. Som par, der ønsker at krydre aktiviteten, er den også ideel, da den med fordel kan bruges af begge parter.

Opsummering

Sinful Curve Mini G-Punkts Vibrator er det ideelle begynder legetøj, til alle der ønsker at eksperimentere med sexlegetøj, dens anvendelighed og størrelse af idel både for single manden eller kvinden mens også som par.

Specifikationer

MATERIALE: ABS.
FTALATFRI: Ja.
LÆNGDE: 12 cm.
DIAMETER: 2,6 cm (bredeste del).
VIBRATIONER: 1 vibrationsniveau.
BATTERITYPE: 1 x AA-batteri (medfølger ikke).


 

” Sinful Deluxe Feather Tickler” – Den anden afsløring

Sinful Deluxe Feather Tickler

Vores anden afsløring af fra julekalenderen er en pirrende oplevelse, nemlig Sinful Deluxe Feather Tickler. En yderst lækker fjer fra Sinful, som kan blive jeres nye bedste ven til et sensuelt forspil og eksperimentation med blid bondage. Fjeren er fantastik til at forkæle og forføre din partner.

Med de bløde strøg vækker fjeren sanserne til live og alt bliver forvandlet til ren nydelse. I kan med fordel bruge fjeren sammen med et blindfold og evt. håndleds manchetter, som en ekstra fræk dimension til legen.

Fordele

 • Både til ham og hende
 • Simpel måde af lære nye sansninger
 • Lækkert materiale
 • Godt greb
 • Billig

Anbefalet til

Sinful Deluxe Feather Tickler er det universelle legetøj og et must have for alle par. Fjeren kan ikke kun bruges til stimulering som et led i forspillet, men også som et led i massage, eller bare når du trænger til at blive nusset. Det er helt klart et must have, for alle der trænger til at lære sine sanser bedre at kende.

Opsummering

Måske er en fjer ikke det første i tænker på, når i besøger en sexlegetøjs butik eller webshop. Men det er absurd hvor meget nydelse, en uskyldig fjer kan give og kun fantasien kan sætte grænser for hvordan og i hvilken sammenhæng den skal bruges. Sinful Deluxe Feather Tickler er et must have for alle par.

Specifikationer

MATERIALE: Fjer, akryl og metal.
LÆNGDE: 17 cm.


 

”Sinful Ava Bækkenbundskugler Dobbelt 60 g” – Den tredje afsløring

Sinful Ava Bækkenbundskugler Dobbelt 60 g

Den tredje afsløring i julekalenderen er Sinful Ava Bækkenbundskugler Dobbelt 60 g. Bækkenbundskugler bruges til at styrke bækkenbunden hos kvinder og forhindre inkontinens. En stærkere bækkenbund er lig med stærkere orgasmer og et bedre sexliv.

Min personlige oplevelse

Hvis man aldrig tidligere har trænet med bækkenbundskugler, er en 60 g en fin start. Selvom der findes mindre kugler, er denne klasse af bækkenbundskugler ideel til kvinder i alle aldre, der ønsker at træne med lidt ekstra tyngde.

Kuglerne er lavet at metal, og påført mat-sort silikone, den lange snor af silikone for enden sikrer, at du nemt og sikkert kan få bækkenbundskuglerne ud, når du er færdig.

Da jeg i forvejen træner med bækkenbundskugler og har gjort dette længe, var dette produkt for mig nemt at have med at gøre, faktisk var det min første bækkenbundskugle, jeg startede ud med.

Min egen oplevelse af produktet er, at det er rigtig fin kvalitet og at jeg igennem min træning har fået langt bedre orgasmer. Min kæreste kan også mærke klar forskel, både når jeg kniber bevidst men også ved orgasme, så det er en klar win-win for begge parter. Ved træningen er det vigtigt at huske at øvelse gør mester, og det samme gælder naturligvis ved bækkenbundstræning.

Fordele

 • Velegnet til både begynder og øvede
 • Styrker orgasmer
 • Bedre underliv
 • Forebygger inkontinens

Anbefalet til

Vi vil anbefale disse bækkenbundskugler til kvinder i alle aldre. Specielt til kvinder der har problemer med at få orgasme, og generelt at nyde sex. Kvinder der har født som ønsker at stramme op i deres underliv. Produktet er også velegnet til single kvinder, der ønsker at forbedre sit velvære og underlivs sundhed.

Opsummering

Sinful Ava Bækkenbundskugler Dobbelt 60 g, er kort sagt alle kvinder must have. Ligesom du træner resten af din krop i fitnesscentret, er det sågar vigtigt at sætte fokus på underlivet. Og husk, at med denne træning venter en fantastisk nydelse både for dig og din partner.

Specifikationer

MATERIALE: Silikone og metal.
FTALATFRI: Ja.
DIAMETER: 3,2 cm.
LÆNGDE, TOTAL: 17 cm.
LÆNGDE, SNOR: 8,5 cm.
VÆGT: 60 g.


 

”Obaie Bløde Håndleds Manchetter” – den fjerde afsløring

Obaie Bløde Håndleds ManchetterDen fjerde og sidste afsløring af hvad der gemmer sig i Sinfuls julekalender, er Obaie Bløde Håndleds Manchetter. Når du læser ordet håndleds manchetter, tænker du sikkert på scenerne fra Fifty Shades filmene, men sådan behøver det slet ikke at være. Håndleds manchetterne fra Obaie sexlegetøj er blot et enkelt redskab, som kan hjælpe jer med at dykke ned i bondageverdenen på en sikker og enkel måde.

Min personlige oplevelse

At dykke ned i bondageverdenen, åbner en masse døre. Døre der for nogle aldrig er blevet åbnet, eller har haft en tanke om at dykke derned. Hvis i går med tankerne om at starte et sted, kan håndleds manchetterne være et led i jeres udforskning. De passer rigtigt, fint sammen med vores tidligere afsløring nemlig fjeren og et evt. blindfold.

Vi syntes, at håndleds manchetterne, er rigtig behagelige at have på, med dets lækre bløde materiale og sikre design, kan man roligt prøve sig frem. Man behøver ikke binde begge hænder, man kan også bare nøjes med at binde en hånd til eksempelvis sengen, og mærke efter, hvor meget man kan tåle at føle sig bundet.

Selvom de fleste forestiller sig kvinden bære håndleds manchetterne, kan rollerne sagtens byttes og manden kan med fordel tage del i legen.

Vi har begge haft fornøjelsen af håndleds manchetterne, og vil klart begynde at anvende dem mere, som en fast del af vores leg.

Fordele

 • Justerbare manchetter
 • Blød polstring for øget komfort
 • Manchetterne kan tages fra hinanden og spændes på andre ting

Anbefalet til

Obaie Bløde Håndleds Manchetter, er anbefalet til alle par, der gerne vil prøve bondage. De er perfekte til at gøre legene lidt vildere, på en sikker og behagelig måde. Så hvis du går med tanken om at være bundet fast i en andens magt, men samtidig være i fuld kontrol og vide, at du kan slippe fri, så er dette produkt noget for jer.

Opsummering

Obaie Bløde Håndleds Manchetter er alle bondage interesserede pars, enkle redskab, til at få et lidt vildere aften. Et yderst lækkert produkt, der er værd at få fingre i.

Specifikationer

MATERIALE: Polypropylen, polyester og metal.
JUSTERBAR: Ja.
INDVENDIG OMKREDS: Op til 32 cm.
LÆNGDE: 18 cm.


Sidste år indeholdte sinful pakkekalender:

Spil som forspil

Sinful julekalender 2019 indeholder bl.a. et sæt terninger, der fortæller jer, noget I skal gøre, eller hvad I skal gøre det med. Her er chancen for, at I kommer til at prøve noget, I ikke har prøvet før i hvert fald stor, så det handler jo blot om at kaste jer ud i det enten som et frækt forspil eller måske i pausen mellem omgangene.

Kalenderen indeholder desuden et spil kort, der har samme formål, nemlig at afprøve nogle forskellige stillinger indenfor den horisontale dans mellem lagnerne. Hvert kort har nemlig en sexstilling på sig, der alle er forskellige. Det er derfor en god måde, hvorpå I kan bidrage lidt til variationen i soveværelset.

Frække ting og sager

Den indeholder også en fingervibrator, hvilket ikke er det, de fleste køber som det første. Det er, som navnet antyder, en lille vibrator, der kan sættes på fingeren, og er super god til stimulering af klitoris – enten som forspil eller under legen.

Den indeholder et par frække klemmer, der kan bruges lidt, hvor du har lyst til – både brystvorter og skamlæber. Dette er igen noget, mange holder sig lidt fra, og derfor er det endnu mere oplagt at anskaffe det via en julekalender, da I på den måde får afprøvet nogle nye ting.

Den indeholder også produkter som glidecreme, der gør helt normal sex uden legetøj endnu bedre, men også kan bidrage til både onanioplevelsen og samlejet med legetøj – som en ekstra ting, kan den jo også bruges, hvis forspillet består af en lækker sensuel massage. Glidecremerne fås både som helt neutrale og med smag, så det er også her spændende, hvad kalenderen byder på.

Den indeholder en analkugle, der kan bruges, hvis du er interesseret i at eksperimentere lidt med analt legetøj som en forgænger til anal sex eller som en udvidet version. Kuglen er af en kvalitet, der ikke knækker, så du ikke skal være bange for, at du pludselig ikke kan få den ud igen – når det kommer til sex, skal du aldrig gøre noget, du føler dig den mindste smule utryg ved, og derfor er det vigtigt at anskaffe legetøj af kvalitet også.

Sinful julekalender / Sinful pakkekalender indeholder også noget til mænd

Den indeholder også legetøj til mændene, som f.eks. en oppustelig rejse-flashligt eller pocket pussy, der enten kan fyldes med luft, vand eller isterninger, og på den måde stimulere den mandlige halvdel af forholdet, nu da de tidligere produkter primært har været tiltænkt det kvindelige køn.

Til mændene findes også nogle penisringe i forskellige størrelse, så han kan vænne sig til dem – hvis han er helt vild med det, kan I selvfølgelig bare springe ud i den mindste med det samme. Penisringene kan desuden bruges om kuglerne, hvis det er noget, han synes er behageligt, men ellers er der også rig nydelse i blot at bruge dem til det tiltænkte formål. Der findes desuden en penisring, der er super god til begynderen, og generelt får manden til at vare lidt længere.

I kalenderen finder du også et sæt kondomer, der tilbyder masser af følelse til manden, og som ikke er fyldt med en masse kemikalier, og kvinden behøver dermed ikke udsætte sit underliv for dette.

Du finder også et sensuelt duftende lys, som du kan bruge til at sætte stemningen under forspil – enten til en lækker massage, når kæresten skal forkæles og nyde godt af en ”happy ending”, eller blot til det daglige brug, så der altid er sikret en smule romantik.

Det mere avancerede indhold

Noget lidt mere udfordrende, som kalenderen også byder på, er lækkert tilbehør til dominansen i sengen – nemlig et par lækre håndjern, der kan åbnes af den fastspændte person, så situationen aldrig bliver utryg, men stadig holder dem fastspændt, så I kan lege lidt vildere end ”normalt”. Et alternativ til håndjernene er nogle silkebånd, som julekalenderen også byder på. Dette gør det muligt at binde din partner enten om fødder eller hænder uden at det gør den mindste smule skade på dem – i stedet kan de nyde at blive domineret på højeste plan, da der nu ingen smerter fra hænder og fødder er.

I forlængelse af dette kommer kalenderen også med en fjer, der også er kendt som en ”feather tickler”. Denne er oplagt til teasing af din partner og kan specielt bruges, når nu de sidder fastspændt til sengen for ekstra pirrende detaljer.

Og hvis ikke det er nok at blive bundet og teaset med en fjer, så indeholder kalenderen også en pisk, hvis I føler jer klar til at bevæge jer ud i det lidt vildere område – under både seriøse og useriøse omstændigheder. Pisken slår ikke for hårdt, så den er igen tiltænkt nybegynderne indenfor dominans-spillet – og så kan den jo også pakkes væk til et senere tidspunkt, hvis tiden endnu ikke er kommet.

Som du kan se, er sexlegetøjet i julekalenderen enormt varieret, og der er både legetøj til nybegynderen og de lidt mere erfarne. Det er simpelthen den oplagte mulighed til forsigtigt at bevæge sig ud i noget nyt – og hvis du er nybegynder, kan du jo sagtens lægge det mere udfordrende væk i skuffen til du føler dig klar – så er det altid ved hånden, når tiden kommer.

Sinful Julekalender: Anmeldelse & Test 1

Deluxe eller standard?

Sinful Julekalender (Standard)

Sinful Julekalender: Anmeldelse & Test 2

Sinful Julekalender: Anmeldelse & Test 3

 

En Sinful julekalender fås både i standard og deluxe udgave, og der er en lille smule forskel imellem de to – bl.a. prisen. Dog er begge Sinful julekalendere et røverkøb, da du får meget mere for pengene, end hvad du betaler.

En standard Sinful julekalender indeholder sexlegetøj, erotisk tilbehør og blide bondageprodukter til både singler af begge køn og par. Desuden medfølger et inspirationshæfte med tip og guides til, hvordan dagens frække overraskelse skal bruges, så du aldrig er helt tør for ideer, hvad angår det specifikke legetøj.


Sinful Deluxe Julekalender (Luksus)

Sinful Julekalender: Anmeldelse & Test 4 Sinful Julekalender: Anmeldelse & Test 5

 

En deluxe Sinful julekalender koster lidt mere end standardudgaven, men det skyldtes simpelthen, at værdien af de samlede produkter er større. Derudover er julekalenderen også en smule større. Den består ligeledes af sexlegetøj, erotisk tilbehør og blide bondage produkter, og den kan bruges til singler af begge køn og til kæresteparret, der vil undersøge hinandens kroppe på helt nye måder.

Her medfølger ligeledes et flot inspirationshæfte, så I har ideerne til, hvordan legetøjet skal bruges. Denne er især velegnet til jer, der har en smule erfaring med sexlegetøj, men den kan også sagtens købes af nybegynderparret, der blot har et åbent sind og er klar på noget nyt og udfordrende.

Specifikationer

Standardjulekalenderen består af 24 erotiske produkter og et inspirationshæfte på engelsk, og med hvert produkt kommer også indlægssedler på dansk, svensk, norsk, engelsk og finsk. Lingeri i kalenderen er one size, men det kan justeres, så det passer alle størrelser. Det er både ftalatfri og latexfrit, og der medfølger en Sinful aqua vandbaseret glidecreme på 50 ml. Størrelsen på kalenderen er 50 cm gange 37 cm gange 5 cm, og indpakningen er diskret.

Deluxe julekalenderen består af 24 erotiske produkter og et inspirationshæfte på engelsk, og med hvert produkt kommer også indlægssedler på dansk, svensk, norsk, engelsk og finsk. Lingeri i kalenderen er one size, men det kan justeres, så det passer alle størrelser. Det er både ftalatfri og latexfrit, og der medfølger en Sinful aqua vandbaseret glidecreme på 50 ml. Størrelsen på kalenderen er 55,5 cm gange 42 cm gange 7,5 cm, og indpakningen er diskret.

Erotisk adventskalender fra Sinful

Hvis ikke julekalenderen er noget for dig, men du alligevel ønsker at udforske nogle få stykker voksenlegetøj, kan du altid lave din egen erotiske adventskalender med 4 forskellige stykker legetøj, som du helt særligt har udvalgt til dig og din partner. Her er overraskelsen selvfølgelig ikke ligeså stor for dig, men til gengæld har du en ide om, at alt legetøjet vil blive brugt, hvis du vælger en Sinful adventskalender.

På den måde får I også en hel uge, hvor I kan udforske alle legetøjets muligheder, og lære det – samt hinanden – endnu bedre at kende – og så er det ganske simpelt. Du kan blot sætte dig ned en aften og kigge Sinfuls hjemmeside igennem og overveje, hvordan du vil bruge hvert enkelt produkt.

Det, der tænder dig mest, og som du ser flest muligheder med, er produktet, som du skal købe. En anden god ting, er selvfølgelig at overveje, hvilket produkter din partner vil have glæde af, så du er sikret, at det er noget I begge får glæde af. Det er nemlig glæden mellem jer i løbet af djævlens tango, der binder jer tættere sammen og giver jer en lidt hedere jul end normalt.

sinful julekalender deluxe andet billede

Sexlegetøj fra Sinful – wuhu

En julegave mulighed – der måske ikke skal lægges under træet, hvis I holder jul med familie, børn og venner, kan også være et sexlegetøj fra Sinful. Hvis ikke du synes, at der skal være et dagligt sexlegetøj december måned igennem, så er middelvejen blot at give et enkelt legetøj eller to selve juleaften, så I stadig får en sexet jul, men ikke investerer i en masse legetøj, som I ikke er klar til at bruge.

Hvis I ikke er typerne, der skifter mellem forskelligt legetøj, er julekalenderen heller ikke noget for jer, da I blot får en masse legetøj til at ligge, som I ikke får brugt. Her er det igen bedre at købe ét enkelt stykke legetøj, som I får en masse glæde af, og så kan I købe et ny, hvis nu lysten melder sig til det.

Sinful har lavet en sexet julekalender!

Sinful har netop lavet denne sexede julekalender, for at holde intimiteten kørende i den stressede juletid, hvor gaver, planlægning og mad tit fylder meget. Men Sinful julekalender er ikke den eneste måde, hvorpå du kan holde intimiteten kørende. En anden mulighed er, at du laver din helt egen julekalender til kæresten. Dette kan være en blanding af romantik og erotik, så I får det bedste ud af julen og kommer hinanden endnu tættere – og nogle af dagene kan gaven jo stadig være et sexlegetøj fra Sinful.

De andre dage kan være små kuverter, hvor du tilbyder oralsex den første dag, en times forspil med fokus på din partner den næste, en tur i biografen, en middag for to, en gåtur i måneskin, en massageolie, du bruger om aftenen, der ender ud i en ”happy ending” og meget, meget mere.

Det handler blot om at få ideerne, og sørge for at fokus er på din partner. Det vil være personligt og det vil føre jer tættere sammen, og det vil vise præcis hvor meget, du sætter pris på din partner.

Sexlegetøj i form af en adventskalender, julekalender eller julegave er simpelthen vejen til en fræk og hed jul.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk