Sorte dildoer: De 5 bedste i test

Er du vild med sorte dildoer? Det er måske bare lige din farve, eller du syntes måske den er nemmest at skjule. Uanset hvorfor du lige akkurat gerne vil have fat i en dildo i sort – så finder du den lige her. Jeg har i dette indlæg samlet 5 af de bedste/frækkeste sorte dildoer jeg kunne finde.

Vi kommer til at tage dem én for én og så linker jeg til den sexshop, hvor du kan købe den. En stille og rolig gennemgang. Så følg med her og find din næste dildo her.


Sort g-punkts dildo

sort g-punkt dildo

Denne sorte dildo er lavet til at ramme g-punktet helt perfekt. Med dens krumme form for enden vil du kunne stimulere dit g-punkt helt perfekt.

Dildoen er lavet af medicinsk silikone og er 100% ftalatfri. Dildoen er sort og måler 19x5x3 cm. Den vejer omkring 100 g og føles hverken for let eller for tung i hånden. Sammenlagt med dens behagelige design er den utrolig lækkert at bruge.

Dildoen kan tages med i badet uden at tage skade

Den koster 369 kr. hos Sinful

 


Sort dildo af silikone

sort dildo af silikone

Denne sorte dildo af silikone er lavet med en fod, sådan at den er nem at styre. Det er en super god dildo til begynderen, som gerne vil have en simpel med rigtig god dildo. Foden på den sorte dildo fungerer ligeledes som sugekop, sådan at du kan bruge den håndfrit. Prøv eventuelt at tage den med ud i badet og sæt den op ad væggen. Det er så frækt! Dildoen er produceret af Loving Joy. Den måler 4,2 cm i diameter og kan også sættes fast i en strap on. Den går som allerede beskrevet også fint i badet, da den er vandtæt. Dildoen er fleksibel og virkelig behagelig at bruge. Det betyder selvfølgelig ikke, at den er så fleksibel at den bliver svær eller umedgørlig at bruge. Krumningen på den sorte dildo gør ligeledes at den perfekt kan anvendes til stimulering af g-punkt eller prostata.

Den koster 159 kr. hos Sinful

 


Sort realistisk dildo

Realistisk sort dildo

Denne sorte og realistiske dildo er egentligt fremstille til strap on. Eller, der er hvertfald mulighed for det. Den hedder Vac-U-Lock, på grund af dens låsesystem til strap on selerne.

Det er dog en utrolig god dildo på 18 cm i længde med en fin normal bredde (billedet snyder en smule). Den er som alle andre dildoer i anmelder og anbefaler 100% fri for ftalat og er lavet i blødt PVC. Som nævnt før snyder diameteren en smule, hvis man bare kigger på billedet. Den rigtige diameter er ca. 4 cm. Det er også vigtigt at pointere, at det strap on system som den er beregnet med ikke er inkluderet i prisen. Den er måske en lidt stor dildo til begynderen. Men hvis du godt kan lige fornemmelsen af at blive fyldt ud, så er der ingenting i vejen med at købe den, selvom det måske er din første dildo eller din første der er sort

Dildoen koster KUN 149 kr. hos Sinful

 


Sort dildo vibrator

sort dildo vibrator

Dette er en helt klassisk dildo vibrator. Som både kan bruges som normal dildo, eller med den vibrerende funktion. Den har et stift design med den indvendige del i hård plast. Den kommer dog med en blød og rar yderside lavet af 100% ftalatfrit silikone. Vibrator funktionen kan bruges på alle de erotiske zoner på kroppen og dette produkt er dne perfekte anonyme dildo til begynderen. Samtidig er den heller ikke særlig bred, kun små 2,7 centimeter i diameter. Den har dog flere forskellige vibrationshastigheder, som tilbyder en god variation under brug. Der medfølger ikke batterier. Den sorte dildo vibrator er vandtæt og måler 17,6 cm i længde. Du isætter selv batterier (AA) i bunden og skruer bunden på igen, hvorefter produktet er klar til brug.

Produktet koster 129 kr. hos Sinful

 


Lille sort dildo

Lille sort dildo

Denne lille sorte dildo er ligesom den med vibrator rigtig god til begynderen. Den har ligeledes en sugekop og er tyndere end normale dildoer i gennemsnit er.

Den måler ca. 12,5 cm og er ca. 2 cm bred i diameter. Den har en glat men blød overflade, som gør indførsel behagelig. Samtidig kan den virke fuldstændig håndfrit med dens gode sugekop.

Dildoen er lavet af ekstra god og holdbar silikone, som er 100% ftalatfrit.

Denne dildo er den perfekte introduktion til sorte dildoer.

Den koster 169 kr. hos Sinful

 

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk