Begynder sexlegetøj til par: Bedste i test

Sexlegetøj er en fantastisk måde at eksperimentere med nye ting i sengen. I stedet for at bruge sexlegetøj alene, så kan de sammen med jer være en ny måde at udforske jeres egen og hinandens kroppe på. Med det rette sexlegetøj bliver nydelsen af sex øget hos jer begge, hvilket ingen af jer nok vil have noget imod. At købe sexlegetøj sammen er også en god måde at begynde at snakke om jeres fantasier i sengen på.

Hvis I gerne vil begynde at eksperimentere med, hvad sexlegetøj kan gøre for jer, så skal I blot læse videre. I kan læse meget mere om det bedste begynder sexlegetøj til par her.

 

Fjernbetjent sexlegetøj til par

Med fjernbetjent sexlegetøj kan I tage det frække med ud af soveværelset. Hvis I har en date sammen, kan I sagtens bruge fjernbetjent sexlegetøj til at gøre hele jeres date til forspil. Når I så kommer hjem efter en hyggelig og romantisk aften sammen, vil I næsten ikke kunne vente med at rive tøjet af hinanden. Når I har bruge hele jeres aften på at være ophidset, vil jeres sex kun føles endnu bedre, men hvorfor stoppe der? I vil også sagtens kunne bruge det meste fjernbetjent sexlegetøj, når I har sex, som vibrator.

 

Bedste i test: We-Vibe Sync Par Vibrator med Fjernbetjening og App

we vibe sync par vibrator med fjernbetjening og app

Tjek prisen her

Dette prisvindende svar på et stykke fjernbetjent sexlegetøj er lavet til at være så behagelig for kvinden at bruge som muligt.

Fordele:

 • Prisvindende
 • Stimulerer begge under sex
 • Vandtæt
 • Opladelig

Ulemper:

Dette stykke sexlegetøj er lavet til at være så fleksibel som muligt, så den passer kvindens krop så godt som muligt. Vibratoren har 11 forudindstillede vibrationer, som kan styres igennem enten fjernbetjeningen eller app’en. Når vibratoren bruges under sex, vil dens vibrator både stimulere kvindes G-punkt og klitoris, og mandens penis.

Selve vibratoren er vandtæt, hvilket ikke kun gør den nem at gøre ren, men hvilket også gør det muligt for jer at bruge den i badet.

Hvis I skal være væk fra hinanden i længere tid, kan den bruges igennem app’en, uanset hvor den anden partner befinder sig. På den måde kan I gøre jeres telefonsex lidt mere frækt og spændende.

Denne vibrator er lavet af medicinsk silikone og er både ftalatfri og latexfri. Den er vandtæt og lydsvag. Der medfølger en trådløs fjernbetjening, oplader og en prøve på glidecreme.

 

 

Bedste til prisen: Sinful Opladelig Fjernbetjent Trusse Vibrator

sinful rechargeable remote control knicker vibrator

Tjek prisen her

Denne lille diskrete vibrator er perfekt til jer, som gerne vil tage jeres forspil ud af soveværelset. For at gøre det lidt mere diskret kommer vibratoren med en lille fjernbetjening.

Fordele:

 • Kraftig vibrator
 • Diskret
 • 10 forskellige vibrationsindstillinger
 • Vandtæt
 • Opladelig

Ulemper:

Denne lille vibrator kan både bruges som en bullet-vibrator eller en trusse vibrator. Hvis I genre vil eksperimentere med den i offentligheden, kan I med fordel bruge den medfølgende trusse, så vibratoren bliver på plads. Du kan gøre det hele lidt mere frækt ved at lade din partner styre fjernbetjeningen, på den måde har han fuld kontrol over, hvad der sker i dine trusser.

Vibratoren er lavet af silikone og ABS-plast og er ftalatfri. Selve vibratoren er vandtæt og kan holde i 60 minutter på en enkelt opladning. Der medfølger et par One Size trusser, fjernbetjening og oplader.

Fandt I ikke, hvad I ledte efter?

Der findes mange forskellige bud på fjernbetjent sexlegetøj på markedet, så hvis I ikke fandt, hvad I ledte efter i disse to produkter, så er der stadig mulighed for at finde mange andre alternativer. Hvis I vil læse mere om det bedste fjernbetjent sexlegetøj, kan I finde andre bud på netop denne type legetøj i vores guide her.

 

 

 

Vibrerende penisringe

Penisringe er en simpel måde at opnå bedre sex hurtigt. Selve penisringen gør, at manden kan få en hårdere og længerevarende erektion, hvilket ingen af jer vil have noget imod. Udover at gøre erektionen mere potent, så kan man gøre hele seancen bedre ved at vælge en vibrerende penisring. Her bliver erektionen ikke kun bedre, men I får begge den ekstra stimulering fra vibrationerne. I kan finde 2 gode bud på en vibrerende penisring nedenfor:

 

Bedste i test: Sinful Buddy Opladelig Vibrerende Penisring

sinful buddy rechargeable vibrating ring

Tjek prisen her

Denne lækre penisring fra Sinful vil hjælpe jer med at få flere fællesorgasmer end nogensinde før. Ved denne penisring er der både tænkt på at øge nydelsen for manden og kvinden.

Fordele:

 • Ekstra nydelse for begge
 • Bedre erektion
 • 7 forskellige vibrationsindstillinger
 • Opladelig
 • Vandtæt

Ulemper:

Med denne vibrerende penisring vil I begge nyde den ekstra stimulering, som følger med. De to dutter ved enden af ringen skaber mere stimulering ved roden af penis, imens den lidt større bullet stimulerer klitoris. Denne penisrings vibrator er lidt større end normalt, så den også stimulerer kvinden, selvom han ikke er helt inde.

Med hele 7 forskellige vibrationsindstillinger har I mulighed for at eksperimentere med både hastighed og styrke.

Denne penisring er lavet i silikone og er vandtæt. Den er opladelig, og oplader medfølger.

 

 

Bedste til prisen: Sinful Come Together Opladelig Vibrerende Penisring

sinful come togheter rechargeable vibrating cock ring

Tjek prisen her

Denne lækre penisring fra Sinful er designet efter at gøre det så nemt som muligt for jer at få fælles orgasmer.

Fordele:

 • Ekstra nydelse for begge
 • Bedre erektion
 • 10 forskellige vibrationsindstillinger
 • Opladelig
 • Vandtæt

Ulemper:

Denne penisring fra Sinful vil hurtigt blive jeres fælles favorit. Udover at give en bedre erektion, så vil de kraftige vibrationer give fælles nydelse for jer begge. I har mulighed for selv at styre vibrationsstyrken gennem de 10 pirrende vibrationsindstillinger. Den er endda vandtæt, så I kan den med i badet.

Denne penisring er lavet af silikone og ABS-plast. Den er ftalatfri og vandtæt. Der medfølger oplader.

Fandt I ikke, hvad I ledte efter?

Hvis I ikke fandt, hvad I ledte efter, så er der heldigvis mange andre penisringe på markedet. Når man køber en penisring, er det vigtigt, at den passer i størrelsen, så den både er effektiv og behagelig at bruge. I kan læse mere om et større udvalg af de bedste vibrerende penisringe her.

 

 

 

Bondage udstyr til begynder par

Bondage er en spændende og sjov måde at eksperimentere på i soveværelset. Hvis det bliver gjort ordentligt, så vil man både opnå mere nydelse og mere tillid til hinanden. Bondage er også en blid måde at starte med at eksperimentere med BDSM på. Hvis I gerne vil have det rette udstyr til at kunne begynde at eksperimentere med bondage, så kan I læse mere om de bedste produkter her:

 

Bedste i test: Fifty Shades of Grey Senge Binde Sæt

fifty shades of grey senge binde sæt

Tjek prisen her

Dette officielle Fifty Shades of Grey – bondage sæt er perfekt til jer som gerne vil starte behageligt ud med bondage. Dette sæt gør det nemt for jer at transformere jeres seng til noget fra jeres vildeste fantasier.

Fordele:

 • Nem at bruge
 • Behageligt
 • Designet i samarbejde med forfatteren bag Fifty Shades of Grey

Ulemper:

 • Ikke særlig alsidig.

Dette bondagesæt kræver ikke at nogle af jer kender til spejderknob inden. De 4 manchetter gør det nemt og hurtigt at lave den en fræk position på sengen. Manchetterne er bløde og behagelige at have på og laver ikke mærker på huden.

Manchetterne på dette bondage sæt er lavet af satin og metal, og blindfold er lavet af satin, neopren, kunstlæder og elastik.

 

 

Bedste til prisen: Sinful Tie Me Up Sexlegetøj Boks med A-Z Guide

sinful tie me up sexleget j boks med a z guide

Tjek prisen her

Denne boks indeholder alt, hvad I skal bruge for at begynde på bondage. Udover tape og bånd til at binde hinanden, får I også en pisk og brystklemmer til at lave ekstra nydelse.

Fordele:

 • Alsidig
 • Har alt, hvad I skal bruge
 • Inspirationsguide

Ulemper:

 • Kræver at man kan lave knob.

Dette lækre sæt fra Sinful indeholder alt, hvad I skal bruge til bondage. For at gøre det nemmere for jer indeholder boksen en startguide, hvor I kan finde inspiration til, hvordan I bruger boksen. Guiden hjælper også med at sørge for, at I får en behagelig og tryk oplevelse med bondage.

Boksen indeholder: Blindfold, bindebånd, bondage tape, brystklemmer og en mini flogger.

Fandt I ikke, hvad I ledte efter?

Hvis ikke disse to sæt har, hvad I gerne vil have, så er der heldigvis mange alternativer på markedet. I kan læse om flere af de bedste bondage sæt her.

 

 

 

Par vibratorer

Med den rette par vibrator vil I begge nyde de dejlige vibrationer. De fleste par vibratorer går efter at stimulere hendes G-punkt og hans penis under sex. Hvis I gerne vil begynde at eksperimentere med en par vibrator, kan I læse mere om de bedste nedenfor:

 

Bedste i test: We-Vibe Sync Par Vibrator med Fjernbetjening og App

we vibe sync par vibrator med fjernbetjening og app

Tjek prisen her

Denne prisvindende par vibrator er lavet til at give jer begge mere nydelse igennem kraftige vibrationer.

Fordele:

 • Prisvindende
 • Stimulerer begge under sex
 • Vandtæt
 • Opladelig

Ulemper:

Denne vibrator er lavet efter at være så fleksibel som muligt, så den er behagelig for jer at bruge. Fordi den er fleksibel, kan den lave den bedste pasform til jeres kroppe, så den er behagelig at bruge.

Når den bliver brugt, vil I begge nyde dens vibrationer under sex. I kan indstille dens 11 vibrationsindstillinger igennem fjernbetjeningen eller over app’en.

Denne vibrator er lavet af medicinsk silikone og er både ftalatfri og latexfri. Den er vandtæt og lydsvag. Der medfølger en fjernbetjening, oplader og en prøve på glidecreme.

 

 

Bedste til prisen: Partner Plus Par Vibrator

partner plus par vibrator prisvinder

Tjek prisen her

Denne prisvindende vibrator er lavet til at give jer en endnu bedre oplevelse gennem pirrende vibrationer.

Fordele:

 • Stimulerer begge
 • 10 forskellige vibrationer
 • Vandtæt
 • Genopladelig

Ulemper:

 • Ingen fjernbetjening.

Denne parvibrator er en nem og effektiv måde at gøre jeres sexliv lidt mere spændende. Når I bruger den under sex, vil I begge nyde dens vibrationer. Igennem en enkelt knap kan I skifte mellem vibrationsindstillingerne. Denne vibrator er vandtæt, så I også kan nyde den sammen i badet.

Vibratoren er lavet af medicinsk silikone og er ftalatfri. Der medfølger en oplader.

Fandt I ikke, hvad I ledte efter?

Når man leder efter en par vibrator, er det vigtigt, at den sidder rigtigt. Hvis den ikke har den rigtige pasform til jer, vil den være ubehagelig for jer at bruge under sex. For at gøre det nemmest for jer selv kan I med fordel gå efter en vibrator, som er ekstra fleksibel. Hvis ikke, at disse to vibratorer passer til jer, kan I læse om flere gode par vibratorer her.

 

 

 

Glidecreme til par

Der er mange som ikke giver glidecreme en chance, hvilket er ærgerligt. For mange kan glidecreme gøre sex endnu bedre, end det allerede er, på en simpel og nem måde. Glidecreme gør, at der er mindre friktion under sex, hvilket gør, at hele oplevelsen føles mere behagelig og fræk.

 

Bedste i test: Kaerlig Økologisk Vandbaseret Glidecreme

kaerlig økologisk vandbaseret glidecreme 75 ml

Tjek prisen her

Forkæl hinanden med denne økologiske vandbaseret glidecreme fra Kaerlig. Den er svanemærket og AllergyCertified.

Fordele:

 • pH-reguleret
 • Neutral duft og smag
 • Allergivenlig

Ulemper:

Denne glidecreme er perfekt til jer, som gerne vil undgå at forstyrre pH-balancen dernede. Fordi den både er økologisk og allergivenlig, er den effektiv som glidecreme, men stadig sart nok til folk som gerne vil undgå parfume eller eventuelle allergiske reaktioner. Den er uden forstyrrende smag og duft, så I næsten glemmer, at I bruger glidecreme.

 

 

Bedste til prisen: Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme

sinful aqua 200ml

Tjek prisen her

Denne glidecreme fra Sinful vil hjælpe jer med at opnå endnu mere nydelse under sex. Den er fri fra parabener, alkohol og parfume.

Fordele:

 • Uden parabener, alkohol og parfume
 • Kan bruges med kondomer

Ulemper:

 • Er ikke allergivenlig.

Denne glidecreme fra Sinful kan også trygt anvendes sammen med kondomer og sexlegetøj. Fordi den er uden parabener, alkohol og parfume, undgår I at forstyrre jeres kønsdele, når I bruger den. Denne glidecreme indeholder hverken smag eller duft, som kan virke forstyrrende under sex.

Fandt I ikke, hvad I ledte efter?

Glidecreme er på mange måder en smagssag, så det er ikke sikkert, at disse to bud på glidecremer passer til, hvad I leder efter. Der er mange, som bruger glidecreme til at få spændende dufte og smage inkorporeret i sex, hvilket disse to ikke gør. I kan læse om flere gode glidecremer her.

 

 

 

Strap ons til begynder par

Analsex behøver ikke kun at være for kvinden, faktisk kan manden også få utrolig meget nydelse igennem anal. Faktisk er det mandlige G-punkt placeret ved endetarmen, hvilket gør analsex, eller pegging, til en ekstra intens oplevelse for ham. Ved pegging har kvinden en strap-on på, som hun bruger til at stimulerer manden G-punkt. Pegging er en sjov og fræk måde at bytte roller på i sengen, hvilket mange finder spændende og frækt. Hvis I gerne vil eksperimentere med pegging, kan I læse mere om de bedste strap-ons her.

 

Bedste i test: Zado Tripple Harness Strap-On Sæt

zado tripple harness strap on sæt

Tjek prisen her

Dette strap-on sæt fra Zado indeholder hele 3 dildoer som giver jer begge ekstra nydelse.

Fordele:

 • Stimulerer begge partnere
 • Justerbar
 • Lavet i god kvalitet

Ulemper:

Dette lækre strap-on sæt er lavet i de bedste materialer for at øge komforten så meget som muligt. Sættet indeholder i alt 3 dildoer og et læder-harness, som I kan bruge både vaginalt og analt. Udover at stimulere din partner, har den også 2 indvendige dildoer, som gør, at du også bliver stimuleret, når I eksperimentere med pegging. For at gøre oplevelsen endnu bedre anbefales det at bruge denne strap-on sammen med en glidecreme. Glidecreme vil også gøre det nemmere at få selve harnesset på.

Harnesset er lavet i blødt læder og er justerbart, så du kan få den bedste pasform, hvilket øger komforten meget. Alle dildoerne er lavet af blødt latex og måler hhv. 15,5 cm, 15,5 cm og 11,5 cm længden.

 

 

Bedste til prisen: Obaie Unisex Strap-On Harness med Dildo

obaie unisex strap on harness med dildo

Tjek prisen her

Denne strap-on er perfekt, hvis I ikke har særlig meget erfaring med pegging. Denne strap-on kan bruges af begge køn.

Fordele:

 • Unisex
 • Justerbar

Ulemper:

 • Stimulerer ikke den, som har harnesset på.

Denne strap-on tilbyder en blød og behagelig start til at eksperimentere med pegging. Harnesset er justerbart, hvilket gør det muligt for både ham og hende at bruge den. De justerbare stropper gør det også muligt at få den rigtige pasform hver gang.

Med harnesset medfølger en slank dildo, som både kan bruges vaginalt og analt. Derudover er det muligt at påføre en bullet-vibrator eller en anden dildo.

Denne strap-on er lavet af PU og silikone og er ftalatfri.

Fandt I ikke, hvad I ledte efter?

Det kan virke intimiderende at begynde at eksperimentere med anal sex, så det er vigtigt, at I finder en strap-on som har en størrelse, som I begge er tilpas med. Der er også mange strap-ons, som gør det muligt at udskifte dildoen med en anden, hvilket gør det nemt for jer at eksperimentere med forskellige størrelser. I kan læse meget mere om flere andre gode bud på en strap-on her.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk