App-styret sexlegetøj til par: Bedst i test

Der er sket rigtig meget med sexlegetøj de seneste år. Det er både blevet moderne at se på og ikke mindst at bruge. Derfor kommer det måske heller ikke som den store overraskelse, at man nu kan få app-styret sexlegetøj til par. Det er kun naturligt at man også kan bruge sit sexlegetøj sammen med sin telefon.

Mange forskellige brands har udviklet sexlegetøj, hvor man kan bruge en app som en ekstra feature og hvis du er lidt af en elektronik fan, så læs med her, hvor vi har testet en række af forskellige stykker app-styret sexlegetøj til par.

Kiiroo Couple 2 Interaktiv Vibrator og Masturbator – sexlegetøj til langdistance par

Kiiroo Couple 2 Interaktiv Vibrator og Masturbator - sexlegetøj til langdistance par

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris

Kiiroo har udviklet det perfekte stykke sexlegetøj til parret der har et langdistance forhold. Det er ofte både nærheden som man savner, når man ikke kan se hinanden så tit som man gerne ville. Men det er også sexlivet, der ikke helt er det samme.

Med dette app-styret sexlegetøj til par kan I bringe nyt liv til jeres sexliv – også selvom I ikke engang befinder jer i samme rum. Sættet består af en masturbator og en vibrator, som kan kobles sammen. Via en app så styrer partneren hvilke vibrationer som du mærker og hvornår du skal komme.

Brug den også alene

Vibratoren til kvinden er særlig skabt til at give en fantastisk G-punkt stimulering, men kan også bruges til klitoris. Masturbatoren er den yderst realistiske fleshlight med innovative bevægelsessensorer. Det kan naturligvis også bruges alene, hvis man en dag keder sig uden ens partner er ved computeren.

Delene er lavet i de lækreste materialer og der er tænkt over alle detaljer. Derfor er det en rigtig god investering, hvis man leder efter et stykke sexlegetøj, der kan mere end det meste andet. Både vibratoren og fleshlighten kan naturligvis også sagtens bruges alene.

Udforsk den tilhørende app

Der findes et stort udvalg af pirrende spil og interaktive film i appen, som du kan bruge som du har lyst til. Når I vil bruge delene sammen, så skal de forbindes via bluetooth og en computer. Herefter kan jeres bevægelser og lignende registreres og overføres, hvilket giver en helt unik oplevelse.

Fordele:

 • Kan pifte langdistanceforholdet lidt op
 • Næsten som at have sex med sin partner
 • Velfungerende app
 • Lækre produkter til både ham og hende

Ulemper:

 • Kobles op via bluetooth
 • Appen indsamler data – begræns selv under indstillinger
 • Ret dyr

 

Lovense Lush 2

Lovense Lush 2

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
mshop.dk logo Tjek dagens pris

Med dette app-styret sexlegetøj til par kan du overlade kontrollen til din partner. Vibratoren kan bruges som man ville bruge et vibrator æg og er derfor oplagt at bruge som pirrende og fræk leg ude i offentligheden. I stedet for en fjernbetjening, så styrer du vibratoren med en app.

Vibratoren er fremstillet i silikone, hvilket giver en lækker og blød overflade. Brug den sammen med noget glidecreme og oplevelsen bliver endnu bedre. Den er skabt helt ergonomisk og rammer meget præcist G-punktet. Derfor kan det være svært at være stille, hvis din partner pludselig skruer op for intensiteten.

Styres via en app

Det er både frækt og meget praktisk, når man kan bruge en app i stedet for en fjernbetjening. Vi bruger vores telefoner til alt og det giver derfor god mening, at man også kan styres sit sexlegetøj via en app. Den kan desuden lades op via et USB kabel, hvilket er rart, så du slipper for batterier.

Appen er let at bruge og meget enkel at gå til, hvilket naturligvis er en fordel. For de elektronik glade mennesker, så er det også lidt sjovt at kunne se tidligere vibrationsmønstre, som man har brugt. Dermed kan man også hurtigt finde favoritten.

Brug den alle steder på kloden

Vibratoren kan kobles op via wi-fi og derfor er det muligt for din partner at styre den uanset, hvor han eller hun befinder sig i forhold til dig. Det giver jeres forhold en ekstra dimension, uanset om det er fordi at I bor langt fra hinanden eller blot er adskilt på grund af en ferie.

Fordele:

 • Genopladelig
 • Let at bruge
 • Rammer meget præcist G-punktet

Ulemper:

 • Ikke så lydsvag ved de kraftigste vibrationer
 • I den dyre ende

 

Magic Motion candy app styret par vibrator

Magic Motion candy app styret par vibrator

Candy vibratoren her er et effektivt stykke app-styret sexlegetøj til par. Det er en klitoris vibrator, der kan styres via en app. Den er smart og diskret i størrelsen og kan blandt andet lægges i trussen. Derfor kan I også tage de frække lege med ud i offentligheden uden at nogen vil opdage det.

Den er meget lydsvag, hvilket både er godt, hvis man er ude, men også hvis man bare er hjemme i dobbeltsengen. Man kan både bruge den sammen med en partner, men man kan også sagtens få stor glæde af at lege med den solo.

Brug Magic Motion appen

Det er nemlig også dejligt at kunne bruge appen, der er lavet til legetøjet, når man leger alene. Dermed skal man ikke trykke på knapper eller lignende på selve legetøjet under brug. De utallige vibrations muligheder styres på appen.

Man har alligevel altid telefonen ved sin side og derfor er det ikke kun dejligt for måden man bliver stimuleret på, det er også enormt praktisk. Du kan naturligvis også få din partner til at hente appen og dermed overlade styringen til ham eller hende for ekstra frække par lege.

Meget lydsvag

Vibratoren her er meget lydsvag, hvilket er et stort plys, både når man leger i offentligheden, men også når man leger derhjemme. Det kan nemlig godt være forstyrrende, når man konstant kan høre en brummen under dynen. Dermed kan du også lege i fred, hvis du bor tæt med andre mennesker.

Fordele:

 • Genopladelige
 • Materiale i silikone
 • Latexfri

Ulemper:

 • Måske mest til nybegyndere

 

Reallove Lydia app-styret butterfly vibrator

Reallove Lydia app-styret butterfly vibrator

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
Sexshop.dk logo Tjek dagens pris

En håndfri G-punkts og klitoris vibrator – lyder det som noget for dig? I så fald så bør du se med her. For med denne app-styret sommerfugl kan du få netop det. Den er skabt så den meget præcist rammer og stimulerer G-punktet. Imens stimulerer de små følehorn på sommerfuglen klitoris.

Den bruges ved at den enten tages på ved hjælp fra den medfølgende strap-on G-streng. Men den kan også bruges ved at sætte den i dine egne trusser. Det er både en fræk og pirrende fornøjelse at bruge den ude i offentligheden uden at blive opdaget.

Overlad kontrollen til din partner

Få din partner til at hente appen Realov og lad ham eller hende overtage styringen. Det er både frækt at bruge den, imens I er ude, men også hjemme i dobbeltsengen kan det være ekstra frækt. Hvis I leger med bondage og du er bundet, så er det ekstra pirrende at lade partneren tage kontrollen fuldstændig.

Der er nemlig mange muligheder for frække lege, når I bruger denne vibrator. Det at den både yder indvendig og udvendig stimulering er ekstra dejligt, hvor de fleste kun stimulerer klitoris. Bare tanken om at man kan blive opdaget er både pirrende og ophidsende.

Fin og feminin

En vibrator som denne er både fin og feminin, hvilket appellerer til mange unge som ældre kvinder. Der er mange detaljer, som både ser smukke ud, men som naturligvis også har en funktion. Kombinationen af de to ting, gør det bare til et rigtig godt stykke app-styret sexlegetøj til par.

Fordele:

 • Kan bruges håndfri
 • Fås i to kinky farver

Ulemper:

 • Måske mest til nybegyndere grundet størrelsen

 

OhMiBod Lightshow App-styret Klitoris Vibrator

OhMiBod Lightshow App-styret Klitoris Vibrator

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
Sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Via OhMiBod appen kan du styre denne klitoris vibrator. Den kobles op enten via wi-fi eller bluetooth, hvilket betyder at du og din partner kan bruge den, selvom I sidder på hvert af jeres kontinent. Det er derfor også et stykke app-styret sexlegetøj til par, der er særlig frækt at bruge, hvis man f.eks. har et langdistance forhold.

Men der er ikke bare tal om hvilken som helst klitoris vibrator. For denne har et lysshow, der gør det ekstra sjovt at lege frække lege i mærket. Lyset blinker i takt med vibrationerne, hvilket giver en rigtig fed effekt. Vibratoren er lavet i ABS-plast og er derfor dejlig behagelig.

Læg den i trussen

Man kan lege med denne vibrator på mange forskellige måder. I kan naturligvis bruge den derhjemme, hvor du kan sætte dig på den eller holde den op mod dig, men du kan også lægge den i trussen og gå ud. Dermed kan I lege frække lege ude i offentligheden. Den er ganske lydsvag, så I ikke bliver opdaget.

Overlad derefter styringen til din partner og lad ham eller hende styre vibrationerne via appen. Det er en fræk og pirrende leg, hvor I udfordrer hinanden. Sex i det fri, på et diskotek eller en restaurant kan være både vildt og lidt skræmmende.

1 times ubegrænsede nydelse

Vibratoren her har en rigtig god rækkevidde. Det betyder at den har en rækkevidde på op til 8 meter eller ved wi-fi, hvor den er ubegrænset. En opladning giver en hel times nydelse, hvilket burde være rigeligt til at du opnår de dejligste orgasmer.

Fordele:

 • Ganske lydsvag
 • Gratis app
 • Genopladelig
 • Lav selv vibrationsmønstre via app

Ulemper:

 • I den dyre ende af skalaen
 • Lysshowet kan være en smule generende i længden

 

Kiiroo OhMiBod Fuse Rabbit Vibrator

Kiiroo OhMiBod Fuse Rabbit Vibrator

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris

Rabbit vibratoren er bade berømt og berygtede for at give nogle helt fantastiske dobbelt stimuleringer. Derfor er det også kun naturligt, at den er blevet lavet, hvor den kan styres via en app. Det særlige ved en rabbit vibrator, som også gør sig gældende ved denne model er, at du bliver stimuleret både indvendig og udvendig på samme tid.

Vaginal og klitoris stimulering på samme tid gør bare, at du vil opleve en mere kraftig og intens orgasme, når du kommer så langt. Mange kvinder skal gerne stimuleres flere steder på en gang, og det kan denne rabbit. Den er desuden skabt til at ramme G-punktet meget effektivt også.

Brug den med en partner

Der er flere forskellige frække muligheder for at bruge dette stykke app-styret sexlegetøj til par. Den kan nemlig parres eller kobles op med et andet stykke legetøj fra Kiiroo og dermed kan I mærke og styre hinandens bevægelser, hvilket er både innovativt og virkelig dejligt.

Fuse rabbit vibratoren har også en anden feature. Den er nemlig berøringsfølsom, hvilket betyder, at den reagerer på dine bevægelser og dermed kan den yde en varieret stimulering alt efter, hvordan du bruger den. Det er både spændende og meget ophidsende, at legetøjet selv kan reagere på, det som man gerne vil have.

Frække telefonsamtaler og videochat

Appen er let at bruge og udover, at du kan bruge den til styre rabbit vibratoren, så kan I også foretage frække telefonsamtaler med den eller bruge den til videochat, hvis I gerne vil se hinanden samtidig med at I bruger legetøjet.

Fordele:

 • Innovativt stykke sexlegetøj
 • Brug den med andet app-styret legetøj
 • Berøringsfølsom

Ulemper:

 • Hvis man ikke ønsker noget så kompliceret, så er det måske ikke noget
 • En smule dyr

 

Ohmibod – Bluemotion Nex1 (2nd Gen) App Controlled

Ohmibod - Bluemotion Nex1 (2nd Gen) App Controlled

Forhandler Prismaskine
mshop.dk logo Tjek dagens pris

Der er et hav af muligheder for at blive tilfredsstillet med dette stykke app-styret sexlegetøj til par. Det kan nemlig både bruges med en app, men den kan også bruges uden. Via appen kan du styre vibrationerne med enten musik, touch kontrol eller du kan skabe dine egne vibrationsmønstre.

Dermed er der rig mulighed for at finde lige præcis den form for stimulering, som du er allermest vild med. det er nemlig ikke altid, at de forudindstillede programmer er de bedste. Hvis man er lidt af en tech-fan, så er det også ekstra sjovt at nørde lidt i.

Put den ned i trussen

Vibratoren er en klitoris vibrator, der er fremstillet i silikone. Det giver en rigtig dejlig og silkeblød overflade, der ikke generer uanset hvor længe du bruger den. Der medfølger et par trusser i pakken, hvor der er lavet en lille lomme, som den kan ligge i. Du kan naturligvis også bruge dine egne, hvis du har et favoritpar.

Det er rigtig fedt at bruge en app, så man kan styre via telefonen frem for en fjernbetjening. Især hvis man leger ude i offentligheden, så ser det meget mere naturligt ud, når man sidder med sin telefon. Få din partner til at downloade appen og lad ham eller hende styre vibrationerne.

Tag de frække lege med udenfor

Vibratoren her kan både bruges hjemme i dobbeltsengen, men den kan også tages med ud i offentligheden. Det er måske særligt her, at den virkelig kan komme til sin ret. For det er bare både frækt, ophidsende og meget pirrende, når man kan blive opdaget hvert øjeblik.

Fordele:

 • Lækkert materiale
 • Kan bruges verden over
 • Støjsvag
 • Genopladelig

Ulemper:

 • Ligger i den dyre ende af skalaen
 • Ikke så kraftig som andre klitoris vibratorer grundet design

 

We-Vibe Jive app-styret par vibrator

We-Vibe Jive app-styret par vibrator

We-Vibe er kendt for at lave noget virkelig lækkert sexlegetøj og denne G-punkts vibrator er ingen undtagelse. Den er designet til at give meget præcise G-punkts stimuleringer. Den er fremstillet i medicinsk silikone, hvilket gør den silkeblød og lækker på overfladen.

Det betyder også, at den glider let og ubesværet over huden. Brug den altid sammen med lidt glidecreme og få en endnu bedre oplevelse. Den er formet som et vibrator æg eller en bækkenbundskugle, da det bare er en rigtig god form, når det gælder stimulering af G-punktet.

Brug We-Connect appen

Det app-styret sexlegetøj til par fra We-Vibe er fleksibelt og tilpasser sig kroppen. Det betyder også, at du let kan gå rundt med det uden at det generer. Tag det på ud, når daten skal være ekstra fræk. Få din partner til at downloade den tilhørende app og lad ham eller hende styre slagets gang.

Med appen kan du styre vibrationerne, hvor der allerede findes 10 forudindstillede programmer. Der er dog også muligheden for at lave sine egne kombinationer. Det er både sjovt og enormt frækt at sidde og finde du af, hvilke mønstre, der vil få englene til at synge endnu højere.

Tag den med i bad

Du kan også spice badet lidt op, med denne vibrator. Den er nemlig 100% vandtæt. Har du badekar, så er det en fræk måde at gøre det lidt sjovere på, men også i brusekabinen er det virkelig lækkert. Hvis du inviterer en partner med i badet, så bliver det straks endnu frækkere.

Fordele:

 • Håndfri stimulering
 • Lækkert materiale
 • God app

Ulemper:

 • En smule dyr
 • Er ikke kompatibel med Huawei

 

Magic Motion flamingo app-styret g-punkts vibrator

Magic Motion flamingo app-styret g-punkts vibrator

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris
Sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Magic Motion Flamingo vibratoren kan styres på mange forskellige måder. Det er både frækt og sjovt og giver anledning til mange frække lege. Det er et innovativt stykke app-styret sexlegetøj til par, hvor man kan få stillet sin tech-lyst samtidig med at man bliver tilfredsstillet seksuelt.

Via den tilhørende app, kan man styre vibrationerne enten via stemmen eller via musik. Man kan også bruge nogle af de forudindstillede programmer, der allerede findes. Der er hele 3 forskellige vibrationshastigheder og 4 vibrationsmønstre. De kan styres via appen eller via knapperne på selve vibratoren.

Magic Motion app

Appen som man skal bruge, hedder Magic Motion og let at gå til. Den er intuitiv, hvilket også gør at man får den brugt meget mere. Det er både nyt og pirrende at vibratoren reagerer via stemmestyring – det er en helt ny dimension, som er meget ophidsende for begge parter.

Selve vibratoren er 18 cm lang, hvor du kan indføre ca. 10 cm. Den har en omkreds på 7,6 cm på det bredeste sted. Det passer langt de fleste kvinder, da den er skabt ergonomisk, så man kan holde den oppe uden problemer. Den runde æggeform gør også, at den rammer G-punktet meget præcist.

Støjsvag

Vibratoren er støjsvag, hvilket giver anledning til mange frække lege ude i offentligheden med en partner. Overlad kontrollen til ham eller hende og lad vedkommende styre vibrationerne, imens du koncentrerer dig om ikke at stønne højlydt. Det pifter i den grad sexlivet op, når man eksperimenterer med forskellige former for sexlegetøj forskellige steder.

Fordele:

 • Mange forskellige muligheder for at styre vibrationerne
 • Stemmestyring
 • God både til solo leg og med en partner

Ulemper:

 • Måske mest til erfarne brugere

 

MYHIXEL TR App-styret Masturbator

MYHIXEL TR App-styret Masturbator

Forhandler Prismaskine
sinful-logo Tjek dagens pris

Med dette app-styret sexlegetøj til par, får du en fantastisk trænings masturbator. Du kan både træne dig selv op til en større stamina og enorm stor nydelse. Denne MYHIXEL TR ligner på mange måder en almindelig fleshlight. Men den kan meget mere end mange andre fleshlights.

Du kan nemlig koble den op med den tilhørende app og dermed få endnu mere ud af den. Du får kyndig vejledning gennem appen, så du lærer at holde længere i sengen både når du leger alene, men også når du er sammen med en partner. Derudover kan du lære at få mere kontrol over sine orgasmer, hvilket man også kan drage nytte af.

Lækker stimulering

Der er tænkt rigtig meget over, hvordan penis bedst bliver stimuleret. Og derfor er der også gjort ekstra meget for designet. Sleevet indeni er lækkert, blødt, stramt og fleksibelt. Det har en indvendig struktur, så mærkes dejlig op og ned ad penis.

Den har også en varmefunktion, der gør oplevelsen endnu bedre. Der er naturligvis også vibrationer, som gør stimuleringen endnu bedre. Har du ikke tidligere prøvet en fleshlight, så kan du roligt prøve denne, for det bliver ganske enkelt en helt uforglemmelig oplevelse.

Træning og nydelse

Du får både ekstrem nydelse og en træning ud af det, når du bruger denne fleshlight. Via appen får du grundig vejledning. , der guider dig til at øge din stamnia – altså din udholdenhed. Langt de fleste mænd vil gerne holde længere i sengen, både alene og især sammen med en partner. Det kan du lære med denne trænings masturbator.

Den er desuden genopladelig, så du slipper for trælse batterier og lignende. Selvom den er relativ dyr, så er det en rigtig god investering, da den bare giver en helt fantastisk stimulering, som du ikke har prøvet før. Sleevet er lavet i TPE, ABS-plast og silikone, hvilket gør det utrolig lækkert. Det kan desuden også køles, for at give endnu en form for stimulering. Her skal du tage sleevet ud af røret og holde under hanen.

Fordele:

 • Lækre materialer
 • God app
 • Kan bruges til at øge stamina

Ulemper:

 • En smule dyr

 

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk