Vaginal fisting: Komplet guide til fist fucking

Fisting, handballing, håndbol, håndknep, fist fucking m.v. er alle ord der bruges i flæng om det samme: en hånds indtrængen i skeden eller anus.

Denne artikels fokuspunkt er vaginal fisting mens anal fisting vil blive behandlet i et senere nummer.

De bedste produkter til vaginal fisting:

Vaginal fisting: Komplet guide til fist fucking 1
Fisting handske

Handske til fisting men riller og knopper for maksimal stimulering

Vaginal fisting: Komplet guide til fist fucking 2
Bedste afslappende gel

Orgasmegaranti

Vaginal fisting: Komplet guide til fist fucking 3
Bedste G-Punkt Vibrator

Orgasmegaranti

 

Køb sexlegetøj til fisting diskret og billigt, Klik Her

 

Det er vel ikke helt forkert at antage, at de fleste mennesker i kampens hede under en fornøjelige sexleg i sengen, på spisebordet eller under håndvasken har prøvet at indføre en finger eller måske endda to i deres egen eller partnerens skede eller anus.

Det er vel heller ikke helt forkert at antage, at nogle mennesker føler et mindre eller måske endda et voldsomt ubehag ved denne indtrængen, hvad enten den foregår vaginalt eller analt, mens andre nyder det overordentligt meget.

Af dem, der nyder det overordentligt meget, er der endda en restgruppe, der nyder det i en sådan grad, at en enkelt finger eller to ikke forslår, hvorfor resten af hånden eller endog begge hænder må tages til hjælp.

Om det så er vedkommendes egne hænder eller partnerens, er i denne sammenhæng mindre relevant.

Når hele hånden anvendes til indtrængen i enten skede eller anus taler vi overordnet set om fisting, og begrebet kan efterfølgende differentieres ud i termerne: vaginal fisting og anal fisting.

 

Størrelsen betyder noget

Der findes lige så mange svar på spørgsmålet som der findes fisting-udøvere, men begrebet “size does matter” er ikke et ubekendt begreb i denne sammenhæng, uanset hvad nogle mænd ellers måtte mene om lige præcis dét ømtålelige emne.

Nogle kvinder kan simpelthen ikke opnå en vaginal orgasme uden at blive fyldt ordentligt ud i skeden, og hvis den mandlige partners vedhæng ikke hører til de største i denne verden, kan det være en noget problemfyldt eller til tider en uløselig affære at give kvinden en vaginalorgasme med vedhænget alene.

Derfor tyr nogle kvinder (og par) – i jagten på den vaginale orgasme – til større og større dildoer, og springet fra eks. en dildo formet som en underarm med tilhørende hånd, til en af kød og blod er ikke stort.

De erogene zoner

En kvindes underliv og skede vrimler med lystcentre eller erogene zoner, og nogle kvinder får deres ultimative vaginalorgasmer, når en hånd trænger op i deres skede og berører punkter, der ikke til daglig rammes af en gennemsnitlig penis eller dildo. Det kan være lette berøringer af livmodermunden, men det kan også snildt være fornemmelsen af at være udspilet i bredden på en måde, som ikke sker hver lørdag.

 

Fist fucking – En lille fetich

Andre kvinder finder hænder og arme rasende fascinerende, og tanken om at en stor eller lille hånd med eller uden behåring vil bevæge sig ud på en rejse i den pågældendes underliv kan til tider medføre lystfyldte suk og våde plamager i trusserne, selv inden håndgribelighederne finder sted.

Jagten på endnu en afart af den kvindelige orgasme

fistfucking t-shirtKvinder og deres individuelle måder at få orgasmer på er et emne, der vitterlig kan fylde adskillige hyldemeter reolplads op i Rigsarkivet såfremt man valgte at arkivere alle beretningerne.

Nogle kvinder kan ikke få klitorisorgasme med mindre at deres klitoris bliver påvirket i et omfang, der er sammenlignelig med en båndslibers fræsende vandring henover gulvplankerne, mens andre igen slet ikke kan få en klitorisorgasme. Der er også kvinder, der ikke kan få vaginalorgasme alene ved påvirkning fra eks. deres mandlige partners penis og derfor må ty til andre midler. Det kan være en vibrerende og snurrende dildo i overstørrelse eller en rodfrugt fra haven.

Men lur mig om ikke de fleste kvinder vil hævde, at klitorisorgasmen opleves anderledes end vaginalorgasmen.

Under alle omstændigheder er tidens kvinder ikke meget anderledes end mænd i jagten på den absolutte nydelse, og mange kvinder bruger således et ikke uvæsentligt antal timer i jagten på netop deres særlige og individuelle måde at få ene nye og mere lystfyldte og bedre orgasme end den anden, og udforskningen leder til tider ud i fistfuckingens fornøjelige verden.

Et ypperligt instrument

Den menneskelige hånd er som bekendt en af kroppens fineste instrumenter: den kan formes, drejes, vendes og bevæges på en helt anden måde, end en penis eller for den sags skyld en uskyldig dildo nede fra det lokale forlystelsescenter kan. Og det gør selvfølgelig hånden særdeles velegnet til lige netop artiklens emne: fisting.

Delikat terræn

Når nu hånden betegnes som et ypperligt instrument, må man i samme åndedræt betegne kvindens underliv eller skede som et delikat og følsomt område. Et område, der skal behandles med varsomhed, og det nytter derfor ikke at pudre hænderne med slibestøv fra stenhuggerværkstedet inden man går i gang med den lille uskyldige leg at få hånden til at passe i handsken.

Derfor hører der forberedelser til, inden man kan gøre sig håb om at gennemføre akten – ikke lange og endeløse men nødvendige.

 

Sådan gør du

Det er en særdeles god idé at have drøftet forehavendet igennem, inden man går i gang – hvad enten man er faste partnere eller det blot er en sporadisk engangsfornøjelse.

At forsøge at gennemføre en fisting af en kvinde, der ikke tænder på det eller som ikke ejer lysten dertil, er således at gøre sig selv en bjørnetjeneste, hvor udkommet formentlig vil være derefter.

Man behøves heller ikke at gennemføre hele maratonløbet første gang. Indledende opvarmning i form af samtaler om emnet, udveksling af fantasier og forudgående træning, hvor man forsøger sig frem med en, to eller flere fingre, således at kvinden kan vænne sig til denne form for indtrængen, er ikke at foragte.


fistingHåndpleje

Den givende part (ham eller hende med hånden) kan gøre sin partner en tjeneste ved at sørge for regelmæssig pleje og vedligeholdelse af hænder og negle. Sørg for at holde dine hænder rene med eks. antiseptiske sæber. Huden på hænderne kan holdes blød og smidig ved brug af håndcremer eller olier, ligesom hård hud kan fjernes med file fra Matas.

Neglene skal klippes og files i en sådan grad, at de ikke kan kradse eller ridse skedevæggene. Her duer lange strittende guitar- eller kokainnegle ikke, og når du alligevel er i gang, kan du ved samme lejlighed behandle dine fødder.

De basale remedier

Når dagen endelig oprunder, hvor man virkelig vil kaste sig ud på det dybe vand, er det en god ide at have sørget for de helt basale remedier, der forbindes med fisting.

Her taler vi om smøremidler. Ikke den velkendte motorolie fra tanken men derimod vand- eller silikonebaserede glidemidler fra det lokale apotek eller sexlegetøjsforretning.

Lad være med at benytte oliebaserede smøremidler (vaseline, babyolie eller lignende) da disse kan skabe grobund for en veritabel bakteriebombe eller svampeinfektion.

Man kan evt. også indkøbe latexhandsker, á la dem der anvendes på hospitaler. De sikrer at der ikke overføres snavs fra giverens hænder, og samtidig kan man opnå en fænomenal god glideeffekt i kombination med en god creme.

Nogle vil påstå at latexhandsker hæmmer følsomheden i hænderne hos giveren, mens andre netop får et gevaldigt kick ud af at benytte handsker. I sidste ende må det bero på den enkeltes skøn og lyster.

 

Forudgående opvarmning

Netop forspil er, som ved al anden sex, en vigtig parameter for en senere succes. Man kan lægge op til fornøjelsen dage i forvejen ved at komme med små stikpiller, som kun partneren forstår eller man kan indkøbe remedierne sammen.

Som tidligere beskrevet er god håndhygiejne alfa og omega, og en fælles forudgående hånd- og fodbehandling sammen med partneren kan være en meget erotisk oplevelse i sig selv, og et glimrende forspil til den senere dåd.

En tryg og tillidsfuld atmosfære er kun et gode, samtidig med at det ikke skader at ikke at dyrke hed og varm sex forinden, og en almindelig orgasme eller to bør heller ikke være uforsøgt, førend man kaster sig ud i at forvandle partneren til en handskedukke.

Tiden går og klokken slår. Lad den endelig gøre det. Tålmodighed besiddes ikke af alle, men i denne sammenhæng kan det være en nødvendighed, idet fisting sjældent er gennemførlig på akkord. At gennemføre opvarmning, forspil, en orgasme m.v., mens man undervejes nedsvælger et par cigaretter og et glas vin tager ofte mere end fire minutter for de fleste.

Selve akten

for sjov fistingForspillet skulle gerne lede til akten, og des mere varm, våd og elskovslysten kvinden er des bedre. Så husk forspillet – et par stearinlys ved sengen og lidt varme på radiatoren, hvis soveværelset tenderer til at være koldt.

Ikke alle stillinger er anvendelige ved fisting.

Vi taler således ikke om, at processen skal efterligne billederne fra “Kama Sutra”, men derimod om at kvinden finder en så behagelig og afslappende stilling som muligt.

En del foretrækker at ligge på ryggen med benene trukket op og fødderne hvilende på madrassen, mens andre har det bedre liggende på siden eller stående på alle fire. Det er et spørgsmål om smag og behag hos den enkelte.

Når kvinden har fundet en behagelig stilling kan partneren begynde at slikke og lege med hende, trække latexhandsker på hænderne, føre en finger eller flere op i skeden, fumle efter glidecremen, opvarme denne, smøre hånden eller hænderne ind – og efterhånden nærmer det sig en kompliceret proces.

Vær ikke nervøs og fortsæt dit forehavende. Hvis kvinden vil kæles eller slikkes mere så gør det endelig, og vær i det hele taget opmærksom på hendes behov og lyster, mens du sørger for, at de praktiske detaljer forløber nogenlunde gnidningsløst.

Hvis kvinden er våd og villig, handsken er påført og hånden er fedtet ind, kan det ikke gå helt galt længere.

 

Sexlegetøj til fisting eller “De fire fingres leg”

Begynd at føre en finger eller to ind i hendes skede, og tal med hende om, hvad der er behageligt eller ubehageligt undervejs. Hvis hun spænder i muskulaturen, så lad være med at presse på – og det gælder under hele processen! Vent hellere indtil hun slapper af og fortsæt så legen med flere og flere af dine fingre, indtil du har fire fingre på vej ind i hende.

Hvis du eller partneren undervejs synes, at der skal mere glidecreme til så brug endelig mere. Det er ikke her, at man skal være “fedtet” for at forblive i terminologien.

Man når ved de fire fingre et springende punkt, idet håndens knoer sidder i forlængelse af fingrene, og at få indført fire fingre med tilhørende knoer i skeden, kan for nogle kvinder opleves som at bestige Mont Blanc uden forudgående træning. Der findes flere måder at overkomme knoerne på, og de afhænger af den enkelte kvinde.

Nogle vil foretrække, at man stædigt og støt presser de fire fingre og knoerne langsomt op i skeden, mens andre vil sætte større pris på at det sker stødvist og over et længere tidsrum. Igen må man anvende en individuel afstemt tilgang til den enkelte kvinde.

 

Hvor blev tommelfingeren af?

Når man først har fået de fire fingre og knoerne indenfor, mangler den sidste del af processen: at få den femte og sidste finger (tommelfingeren) samt håndryggen med ind.

Hvordan gør man så det? Jo, man trækker langsomt sine fingre ud af kvinden indtil tommelfingeren kan foldes ind i håndfladen, og så begynder man reelt set forfra med processen, ihukommende at hånden nu vil have en noget større omkreds end ved de fire fingres indføring. Husk at bruge mere glidecreme, hvis det føles den mindste smule nødvendigt.

Forsøg nu at presse alle dine fem fingre langsomt men sikkert ind i kvinden, mens du er opmærksom på hendes signaler. Hvis hun vånder sig og forsøger at komme væk fra dine fingre, bør du holde igen, og tage det lidt mere med ro. Føl hele tiden efter om hun er afslappet, og om hendes muskler “giver efter” for dit pres.

På et tidspunkt vil dine fingre og knoerne være kommet så langt ind i hende, at du vil være nødt til at bøje fingrene for at få knoerne og håndryggen med ind – og lige pludselig har man så en fuldgyldig næve (fist).

Det er ved dette stadie, at en del kvinder kan blive ret så højrøstede. Følelsen ved at knoerne og håndryggen passerer indgangen til skeden kan være ret så overvældende og kan give smerte – både den sødmefyldte og den knap så behagelige smerte. Og mange kvinder vil på dette tidspunkt gerne have, at man holder hånden i ro en stund, for at de kan vænne sig til fornemmelsen og udspilningen af deres køn. Lad være med at fortsætte legen førend hun er parat og siger til. Det kan dog også være, at hun beder dig om at fjerne din hånd igen. Respekter hendes ønske i så fald, og gør det i hendes tempo.

 

Den individuelle fornøjelse

Nogle kvinder begynder allerede på dette tidspunkt at få en orgasme, mens andre har behov for flere påvirkninger.

Hvilke påvirkninger kan man så udsætte kvinden for? For nogle kvinder vil det være tilstrækkeligt, at man vrikker langsomt med hånden eller drejer den rundt, mens andre kvinder hellere vil have en vedvarende, dyb og rytmisk påvirkning af eks. livmoderhalsen og atter andre igen vil bare have en brutal råbolning, for at sige det mildt.

Man kan presse hånden dybt ind i hende, eller man kan frembringe en rytmisk kneppebevægelse, hvor man næsten trækker hånden ud, for umiddelbart efter at indføre den igen, eller man kan åbne og lukke hånden inde i hende. Mulighederne er mange, og ingen kvinder er ens, hvorfor du må lytte til den enkelte kvindes ønsker og lyster.

Uanset formen finder en del kvinder, at orgasmen de opnår ved fisting, er væsentlig forskellig fra en klitorisorgasme eller en almindelig vaginalorgasme.

 

Kan alle kvinder fistes?

En del mennesker tror, at alle kvinder, der har født kan fistes. Tanken om at et barnehoved har passeret gennem skeden får nogle til at tro, at så er det en snild sag at putte en noget mindre hånd den modsatte vej. En tidligere fødsel og evnen til at blive fistet hænger ikke nødvendigvis sammen.

Nogle kvinder er skabt mere snævre end andre, og vil være umulige at fiste, mens andre kan fistes både med en hånd eller to hænder.

Atter andre kan tage en hånd uden at der anvendes andet end de naturlige safter, mens andre kvinder vil kræve, at du indkøber hele det lokale apoteks lagerbeholdning af glidecremer.

 

Tager jeg skade af at blive fistet?

fistfucking

Kvinder er fra naturens hånd skabt til at føde børn, og en fødsel medfører naturligvis at kvindens skede udvides voldsomt, uden at kvinden nødvendigvis går i stykker af den grund.

Ligeledes forholder det sig med fisting. En kvinde tager som sådan ikke skade af at blive fistet med mindre, at man eks. gør det med bevidst vold og uden glidecreme. En fisting, der gennemføres under behagelige forhold og med de rette forberedelser, vil sjældent kunne påføre kvinden skade.

God håndhygiejne skal selvfølgelig overholdes, ligesom man skal passe på med ikke at rive eller kradse kvinden med neglene. I modsat fald kan man risikere at give kvinden en underlivsinfektion eller det der er værre.

Kvinden kan opleve nogen ømhed i dagene efter en fisting, ligesom nogle vil føle at deres skede er blevet en smule større eller ligefrem “slap”. Her kan knibe- og bækkenbundsøvelser hjælpe til med at samle muskulaturen sammen igen, og øvelserne vil samtidig forbedre den enkelte kvindes kontrol over sit underliv.

For de ganske nye i faget, vil det være en god idé, at holde mindst en lille uges pause mellem hver fisting, dels for at give sig tid til at nyde den nyfundne glæde og dels give kvinden tid til at “samle” sit underliv op igen. Man behøver således ikke plukke alle frugterne af træet på én gang.

 

Kast dig ud i det

Fisting er som nævnt en forholdsvis harmløs leg, der kan give begge parter en oplevelse ud over det sædvanlige.

Forbered jer grundigt, tal om emnet, anskaf de fornødne remedier og prøv det så en dag – og glæd jer over oplevelsen uanset om det lykkes første eller tiende gang.

God fornøjelse.

4 Kommentarer
 1. Hej kære lovebuddy. Sikke en vild guide. Det er sjældent nogle laver så gennemført en guide til så vildt et emne som fist fucking… Er både imponeret og en smule rystet.

  Stort kadeau for dog at have “nosserne” til at skrive et sådant indlæg. Sejt gået
  Vh
  Mikael

  • Reply
   Anne Katrine (Indehaver) 20. maj 2018 at 12:15 am

   Haha 🙂 Hej Mikael Jeg er glad for at du kunne lide guiden. Eller du virker måske lidt ambivalent overfor den. Det er også helt ok.

   Jeg kan love dig for, at jeg ikke havde nosserne (mest af alt fordi jeg er en pige), men prøvede sku alligevel.

   Alt det bedste til dig og dine

 2. Er denne guide også beregnet til lidt ældre mennesker. Jeg er små 60 år. Eller oven i hovedet er jeg jo nok nærmere 25, så ville høre om min kone og jeg måske kunne eksperimentere med det fisting der.

  Måske vi er for gamle til at administrere det men det både lyder og ser spændende ud

 3. Det er virkelig en super og dejlig guide der fortæller alt hvad der sker og den totale gennemgang på hvordan det føles og virker på kvinden hvad der er godt og hvad der giver den ultimative orgasmer
  Endelig en der kan fortælle og beskrive hvad der sker og hvordan man gør

  Fedt tak

  PS.
  Så venter vi på hvordan det påvirker manden og at manden også kan blive anal fristet samt at der er jo mandens (gpunkt) som sidder analt. At det faktisk hvis manden kan og vil slappe af giver de videste orgasmer. Nej man behøver jo ikke at være homosexuelt forde man godt kan lide at blive fyldt ud analt..

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk