Trådløst sexlegetøj – Det bedste i test

Der findes mange smarte produkter, der kan gøre onani og sex endnu bedre. Det kan være svært at vide, hvor man skal starte, og hvad man skal afprøve som det næste.

Produkterne på denne oversigt er alle sammen trådløst sexlegetøj, der virkelig kan tage din onani og forspil med din partner til et helt nyt niveau.

Disse produkter kan være med til at bringe nyt liv ind i dit sexliv og dit parforhold, men kan også gøre de frække stunder alene, meget frækkere.

Produkterne har alle forskellige funktioner og features, men fælles for dem er, at du med sikkerhed vil have svært ved at lægge dem fra dig igen, når du først har prøvet dem.

Sinful Deluxe Opladeligt Fjernbetjent Vibrator Æg – Testvinder

deluxe rechargeable remote vibrating love egg

Tjek prisen her

Umiddelbart virker dette produkt meget lille og uskyldigt, men det er det langt fra.

Dette lille vibrator æg vil nemlig gøre underværker for din onani og for frække lege med din partner, og du vil have meget svært ved at lægge dette stykke trådløse sexlegetøj fra dig igen, når du først har prøvet det.

Det vil både være frækt at bruge alene, når du ligger under dynen, men frækt forspil med din partner vil også blive meget bedre med dette produkt.

Fordele

 • Genopladelig
 • Oplader medfølger
 • Fræk til onani, men også med en partner

Ulemper

 • Kan larme lidt.

Dette produkt har i høj grad fortjent titlen som testvinder på denne oversigt. Det er utrolig effektivt og frækt, uden at fylde en masse.

Du får utrolig meget for pengene ved dette produkt, og det vil sikre dig timevis af nydelse. De mange vibrationer vil sende idg helt i ekstase, og produktet kan i høj grad også være med til at åbne nye og frække døre i jeres forspil og frække parlege.

Det er et utrolig alsidigt produkt, der er perfekt til dig, som ikke har meget erfaring med sexlegetøj, og som leder efter noget simpelt.

Dog er det også rigtig godt til dig, der har masser erfaring med sexlegetøj, og du vil blive imponeret over dette stykke trådløse sexlegetøjs kraft.

Produktet er genopladeligt, og der medfølger en oplader, når du køber produktet. Du skal derfor ikke bekymre dig om at købe batterier til produktet, hver gang det løber tør for strøm.

Baseks Fjernbetjent Love Vibrator Æg – Den Billige

baseks fjernbetjent love vibrator

Tjek prisen her

Leder du efter et produkt, der kan gøre underværker for dit sexliv, give dig fantastiske orgasmer, og som sælges til en fantastisk og overkommelig pris? Så er dette stykke trådløse sexlegetøj perfekt til dig.

Fysisk er dette produkt ikke særlig stort, men det gemmer på en stor kraft, og det vil imponere dig, hvor pirrende og frækt dette produkt i virkeligheden er.

Det er svært at beskrive med ord, hvor frækt og stimulerende dette produkt i virkeligheden er, og det kan derfor klart anbefales, at du afprøver det på egen krop.

Fordele

 • 10 forskellige vibrationsindstillinger
 • Rækkevidde på op til 15 meter
 • Kan bruges til hemmelige, frække, offentlige lege

Ulemper

 • Bruger flere forskellige slags batterier.

Dette produkt kan virkelig give dig nogle fantastiske orgasmer og er både utrolig frækt under onani, men også under et frækt forspil med en partner.

Produktet er også helt fantastisk, hvis I kan lide at lege frække offentlige lege, hvor din partner tager kontrollen over din nydelse.

Her placerer du blot produktet i dine trusser og giver fjernbetjeningen til din partner. Fjernbetjeningen har en rækkevidde på op til 15 meter, og en tur på restaurant eller i biografen kan pludseligt blive en del sjovere.

Produktet har hele 10 forskellige vibrationsindstillinger, som alle er utrolig frække og pirrende, og du kan på den måde finde den indstilling, som du synes er mest fræk.

De mange indstillinger kan også være med til at sikre, at oplevelsen er unik og overraskende hver eneste gang.

Sinful Opladeligt Fjernbetjent Vibrator Æg – Til begynderen

Trådløst sexlegetøj – Det bedste i test 4

Tjek prisen her

Hvis du leder efter dit første stykke sexlegetøj, er dette produkt et virkelig godt bud.

Det er utrolig let at bruge og virkelig lækkert og frækt. Det bliver også solgt til en helt fornuftlig pris, og det er altså ikke en større investering at skaffe dette stykke trådløse sexlegetøj.

Det er det ultimative stykke sexlegetøj til begynderen, der leder efter noget, der kan tage din onani til at helt nyt niveau, eller som ønsker at bringe et frisk pust ind i dit og din partners sexliv.

Fordele

 • 11 forskellige vibrationsindstillinger
 • Genopladelig
 • Oplader medfølger

Ulemper

 • Kan larme lidt.

Dette lille stykke sexlegetøj er lige så frækt, som det er brugervenligt, og du kan trygt kaste dig ud i at bruge det.

Det har 11 forskellige vibrationsindstillinger, som er utroligt lette at skifte imellem, og som kan sikre dig en unik og fræk oplevelse, hver gang du finder produktet frem.

Produktet er genopladeligt, hvilket betyder, at du kan oplade det gang på gang, og derfor ikke skal bekymre dig om at finde de rigtige batterier, hver gang produktet løber tør for strøm.

Der medfølger en oplader, som også er nem at bruge, og dette produkt er mere eller mindre ”idiotsikret”.

Den kompakte størrelse og det diskrete udseende gør også, at du nemt kan pakke den væk i en skuffe, uden at skulle bekymre dig om, at et nysgerrigt familiemedlem eller bekendt pludselig finder det.

Dette stykke trådløse sexlegetøj er helt klart et forsøg værd, og du vil elske dig selv for at have købt det.

We-Vibe Sync Par Vibrator med Fjernbetjening og App – Til den erfarne

we vibe sync par vibrator med fjernbetjening og app

Tjek prisen her

Dette stykke trådløse sexlegetøj er noget helt ud over det sædvanlige og vil åbne dine øjne for en helt ny verden af nydelse og tilfredsstillelse.

Dette produkt går direkte ind og stimulerer både g-punkt og klitoris og vil give dig de vildeste og mest intense orgasmer.

En af de eneste ulemper, der er ved dette produkt, er, at det er svært vanedannende, og du vil nok have svært ved at bruge andet sexlegetøj, når du først har afprøvet dette fantastiske produkt.

Fordele

 • App-styret
 • Stimulerer både G-punkt og klitoris
 • Fjernbetjening medfølger også

Ulemper

 • Høj pris.

Dette produkt er noget af det bedste, der findes på markedet, og er perfekt til dig, der altid leder efter noget, der er bedre og vildere.

Dette produkt vil i sandhed leve op til dine forventninger, også hvis du har meget erfaring med sexlegetøj og har afprøvet meget forskelligt.

Det er et App-styret produkt, men føler du ikke for at bruge app’en, medfølger der også en trådløs fjernbetjening.

Produktet giver mulighed for, at din partner kan tage kontrollen over din nydelse, og du kan derfor bare læne dig tilbage og lade dig overraske af de frække og pirrende vibrationer.

Produktet er designet til at gå direkte ind og stimulere både klitoris og G-punktet, og din største udfordring vil være ikke at komme alt for hurtigt.

Hvis du har stor erfaring med sexlegetøj og leder efter et simpelt, men lækkert, og yderst effektivt produkt, skal du uden tvivl prøve dette stykke trådløse sexlegetøj. Du vil ikke fortryde det.

Magic Motion Candy – App styret klitoris vibrator – Den smarte

magic motion candy app styret klitoris vibrator

Tjek prisen her

Elsker du frække og pirrende lege med din partner? Er du i et langdistance forhold? Finder du offentlige, hemmelige lege yderst frække?

Hvis du kan sige ja til en eller flere af disse udsagn, er dette det helt perfekte stykke trådløse sexlegetøj til dig.

Her er der virkelig mange muligheder for at blive pirret og tilfredsstillet, og du vil opleve nogle fantastiske orgasmer.

Produktet er både fræk til solo-leg, men er også enormt frækt at bruge med en partner, når temperaturen i soveværelset begynder at stige.

Fordele

 • App-styret
 • Mange forskellige vibrationsindstillinger
 • Nem at bruge

Ulemper

 • Kan larme lidt.

Dette produkt er yderst fræk til onani og er virkelig godt til at stimulere klitoris med.

Der, hvor dette produkt brillerer, er i frække lege med en partner, også selvom din partner ikke nødvendigvis er i samme lokale som dig. Faktisk kan din partner være på den anden side af jorden, og I kan stadig lege med dette produkt.

Dette stykke trådløse sexlegetøj er App-styret, hvilket betyder, at din partner kan downloade App’en til vedkomnes smartphone og derefter tage styringen over din nydelse.

Dette kan gøres, uanset om din partner er lige ved siden af sig, på arbejde eller i Kina.

Produktet kan også bruges til hemmelige, offentlige lege, hvor du placerer produktet i dine trusser, og lader din partner bestemme, hvornår produktet kan begynde at vibrere.

Dette produkt er bedst at bruge steder, hvor der er lidt støj i lokalet, hvis man bruger det til offentlig leg, da det godt kan brumme lidt fra de kraftige og lækre vibrationer.

Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator – Populær i udlandet

lovense lush 2 app styret g punkts vibrator 01 app

Tjek prisen her

Her finder du endnu et lækkert og kompakt produkt, der vil gøre underværker.

Produktet giver nogle yderst kraftige, lækre og målrettede vibrationer, der vil gøre det svært for dig, ikke at komme.

Du vil opleve orgasmer ud over det sædvanlige, og det er ikke underligt, at dette produkt er elsket af kvinder over hele verden.

Dette produkt er især godt til dig, der ofte oplever, at du har svært ved at få orgasmer. Dette produkt er meget kraftigt og målrettet, og du vil øge din chancer for at komme markant, hvis du bruger dette stykke trådløse sexlegetøj under onani.

Fordele

 • App-styret
 • Giver kraftige vibrationer
 • Kan bruges både med androidt og IOS

Ulemper

 • Høj pris.

Dette stykke trådløse sexlegetøj er også App-styret og virker med din smartphone, hvis den enten kører med IOS eller Android software.

Produktet vil i sandhed åbne en helt ny verden for dig og er enormt brugervenligt, selv hvis du er nybegynder og leder efter dit første stykke sexlegetøj.

Dog kan det også sagtens bruges af kvinder, der er mere erfarne, og man skal ikke frygte, at man kommer til at kede sig, når man har dette produkt liggende.

Det har mange forskellige vibrationsmuligheder, og der er rig mulighed for at gøre oplevelsen fræk og unik, hver eneste gang du trækker denne vibrator op ad skuffen.

Produktet er ydermere vandtæt, hvilket betyder, at du kan nyde den i badet, mens din partner står udenfor badet og styrer vibrationerne fra vedkomnes smartphone.

Lovense Hush App-styret Butt Plug Medium – Nyhed

lovense hush app styret butt plug medium

Tjek prisen her

Dette produkt er perfekt til dig, som elsker at blive stimuleret og pirret analt, og som ønsker at finde et frækt produkt til at opfylde det behov.

Dette produkt er enormt frækt og vil virkelig gøre underværker for dit sexliv.

Både du og din partner kan få timevis af nydelse ud af dette produkt, og I kan skiftes til at tage styringen over hinandens nydelse, under jeres frække og hede timer under dynen.

Fordele

 • App-styret
 • God til langdistance forhold
 • Meget lydsvag

Ulemper

 • Ikke optimal til nybegyndere.

Dette produkt er ligesom mange af de andre produkter på denne liste App-styret.

Det betyder, at du ikke skal være bange for at miste en lille fjernbetjening og dermed ikke længere kunne bruge produktet.

Her vil du altid være i stand til at styre produktet, direkte fra din telefon.

Dette produkt er også perfekt til dig, som er i et langdistance forhold, og som savner at lege frække lege med din partner.

Her kan denne App og et telefonopkald virkelig gøre underværker for jeres sexliv, og I har muligheden for at pirre og tilfredsstille hinanden, uden at være i samme lokale.

Vil du læse mere om trådløse sexlegetøj med fjernbetjening, så klik her.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk