Spredestænger: De bedste i test

En spredestang bruges til at holde kvindens ben adskilte under sex. Det er et utrolig populært fikserings-legetøj til voksne.

I dette indlæg har vi fundet de bedste benspredere og spredestænger i test.

 

Obaie spredestang til hænder og fødder

obaie håndleds og ankel spredestang

Tjek Prisen Her

 

Fantaserer du også om at tage den ultimative kontrol? Med denne dobbelte spredestang fra det feterede BDSM-mærke Obaie. Obaie er et dansk mærke, der med sin kække ordlyd ligner det engelske ord ”obey”, adlyd.

Med denne benspreder er der derfor lagt op til fuld underdanighed, da du kan fiksere din partners arme og ben i ét stykke legetøj. Modsat mange andre benspredere, så er denne håndleds- og ankelstang fremstillet i fleksibelt nylon. Derudover er selve manchetterne, som du spænder rundt om hænder og fødder, fremstillet i et blødt materiale. Dermed kan legen stå på i mange timer uden ubehag.

Manchetterne har en omkreds på 34 centimeter og selve nylondelen er 41 cm lang.

Fordele:

 • Udfordrende stykke legetøj med flere funktioner til det eventyrlystne par.
 • Nemt og praktisk at pakke sammen og gennem af vejen.
 • Fremstillet i blødt materiale og med bløde manchetter.
 • Uovertruffen komfort for en spredestang.
 • God til både begyndere og øvede par.

En af de få ulemper ved denne benspreder er, at nylonsnoren er bevægelig og derfor ikke er helt så fikserende, som benspredere af metal er.

Dette stykke BDSM-legetøj er et godt valg til paret, der gerne vil have adrenalin-rushet af at være fastspændt og opnå nye, spændende positioner, men uden at gå hele vejen med en benspreder af metal.

 

Det fleksible valg: Benspreder med justerbar stang

rimba spredestang metal justerbar

Tjek Prisen Her

Her er tale om en simpel og minimalistisk spredestang, der ikke just vækker opsigt. Det tidløse design er fremstillet i metal. Selve stangen kommer i tre dele, som gør den justerbar for dig. Du kan vælge mellem længder fra 55 centimeter og op til 85 centimeter. Det gør denne model af benspreder en af de bredeste på markedet, og den er derfor perfekt til dig, der gerne vil teste dine egne eller din partners grænser.

 • Nem at samle og tage i brug med det samme.
 • Bensprederen er nem at have med på farten, da den hurtigt kan skilles ad i mindre dele.
 • Modellen er justerbar og derfor perfekt til det modige par, der elsker at teste hinandens grænser af.
 • Der medfølger tilbehør som karabinhager og låsepinde.

Af ulemper kan nævnes, at du selv skal sørge for at købe manchetter til hænder eller fødder ved siden af. Hos en del af de andre benspredere i denne guide medfølger manchetterne, hvorfor du ved denne model skal påregne lidt ekstra omkostninger.

Denne benspreder er til det let erfarne par, der gerne vil forstærke sine sanser og tvinge hinanden til nydelse med kontinuerlig og sanselig stimulation. Med de justerbare stænger har I selv mulighed for at styre, hvor hurtigt I vil rykke hinandens grænser. De giver samtidigt mulighed for at afprøve forskellige stillinger på anderledes vis, end en statisk benspreder ville kunne.

 

Spredestang med aftagelige håndjern til hænder og fødder

sex mischief sprede stang med håndjern

Tjek Prisen Her

Med denne fantastiske spredestang kan I hurtigt få skruet op for nogle nye stillinger. Lad ikke den billige pris narre dig, for her er der tale om et topprodukt. Selve stangen er fremstillet af nikkelfrit metal og kommer med to aftagelige håndjern, dertilhørende nøgle og ligeledes muligheden for quick release, hvis den hede leg bliver for meget.

Selve stangen er 66 cm lang og ikke justerbar.

Fordele:

 • Kommer med aftagelige håndjern og nøgle. Det er kun fantasien, der sætter grænser.
 • Håndjernene kan bruges på både hænder og fødder, hvilket giver bedre muligheder for forskellige lege.
 • Fremstillet i robust metal, så I kan give den fuld skrue uden at frygte for bæredygtigheden.
 • Den klingende lyd af metal mod metal er med til at give den rå BDSM-stemning under sex.

Hvis du er til den sarte side eller ikke bryder dig om hård fiksering, kan disse håndjern virke en anelse intimiderende. Derfor anbefales denne spredestang med håndjern til let øvede par. Ønsker I som par at forstærke oplevelsen af fiksering og dominans, kan I forsøge jer med at give den underdanige part bind for øjnene. Når vi fjerner en af vores menneskelige sanser, forstærkes de andre. Dermed er der mulighed for at gøre hvert enkelt kys eller berøring ekstra pirrende.

Den bedste spredestang til de nysgerrige begyndere

fetish fantasy begynder spreader bar spredestang

Tjek Prisen Her

Trænger jeres sexliv også til et friskt pust? Dette er et oplagt begyndersæt, der lader jer udforske hinanden og de nye, spændende stillinger, som denne spredestang tilbyder.

Hvis du er helt ny i det store fetich-univers, er denne begynder-stang perfekt til dig. Den er en del kortere end mange andre spredestænger, hvorfor selv de grønneste BDSM-fetichister kan være med. Selve stangen er kun 26 cm bred. Der medfølger to bløde manchetter med velcrolukning. Derfor kan du med denne spredestang roligt kaste dig ud i dine første hede oplevelser med fiksering.

Fordele:

 • Et overskueligt alternativ til begyndere.
 • Let at bruge og påsætte din partner.
 • Lille og diskret indpakning, som let kan komme med i rejsetasken.
 • Bløde og komfortable manchetter til hænder og fødder.
 • Rigtig god pris for et standhaftigt stykke legetøj.

Der er ingen betydelige ulemper ved denne spredestang, andet end du hurtigt vil blive suget ind i verdenen af BDSM og derfor få brug for en opgradering.

Mange par får med tiden øjnene op for de muligheder BDSM-verdenen tilbyder. Det kan være sundt at udfordre hinanden i et forhold, og jeres sexliv er ingen undtagelse hertil. Denne benspreder er det perfekte startskud til at tage hul på et nyt, frækt og dominerende kapitel i jeres intime liv sammen.

 

Til den dedikerede fetichist: Et BDSM-kors

zado småkors til våggen spredestang

Tjek Prisen Her

Hvis du også længe har haft hede drømme om scenerne fra Fifty Shades of Grey, kan du nu roligt lægge dem på hylden. Ikke fordi de er passé, men fordi du nu kan vække din indre Mr. Grey eller Anastasia til live derhjemme. Dette sensuelle BDSM-kors er et uundværligt stykke legetøj til parret, der bare ikke kan få nok af fiksering og BDSM. Korset er også velegnet til swingerklubber og intime arrangementer, hvor I er flere om den dominerende leg.

Korset måler 192 cm når det er monteret og kommer i sortmalet bøgetræ. Manchetterne er påspændt korset, og disse er fremstillet i læder. Det sikrer et fast, men komfortabelt greb om både hænder og fødder.

Fordele:

 • Fremstillet i et robust og meget elegant design.
 • Der medfølger manchetter i ægte læder, som giver en suveræn holdbarhed.
 • Perfekt til at udleve dine vildeste dominans-fantasier.
 • Brugbar for kvinder og mænd i alle størrelser.
 • En spredestang til den passionerede BDSM-fetichist.

En af ulemperne ved korset er, at det er meget pladskrævende. Det er altså ikke en benspreder, man bare hurtigt pakker ned og væk igen efter brug. Vær desuden opmærksom på, at denne form for spredestang kræver, at din væg også har en god bæreevne.

Derudover kan der være udfordringer ved selve samlingen af legetøjet, men der medfølger instruktioner.

Slutteligt medfølger der naturligvis de nødvendige skruer og plugs, så du kan spænde BDSM-korset fast på væggen.

 

Dobbelt op på sjov: To spredestænger i et sæt

fetish fantasy spread em bar og manchetter spredestang

Tjek Prisen Her

Vil du ikke gå ned på udstyr? Så er dette fulde fetich-sæt den perfekte investering for dig. Nu kan du nemlig give din bedre halvdel en varm velkomst med spredte arme – og ben. Som noget helt unikt får du nemlig to spredestænger i dette sæt, så både dine ankler og håndled kan fastspændes.

Denne spredestang kommer med fire imponerende manchetter i slidstærkt neopren-materiale. Derudover medfølger der også en silkeblød øjenmaske til dig, der vil overlade lidt ekstra til fantasien og lade dig pirre af din partner.

Fordele:

 • Kommer med to forskellige barer for en alsidig og fræk leg.
 • Slidstærke neopren-manchetter, der fikserer dig eller din partner under hele akten.
 • Kommer i diskret pose, som også gør sættet let at tage med på rejsen eller weekendturen, så jeres BDSM-leg kan fortsætte, uanset hvor I er.
 • Elegant og tidløst design, der giver dig mulighed for at opnå eller opgive den totale kontrol.
 • Bidrager med uendelige muligheder for fiksering og dominerende leg.

Dette sæt er lidt dyrere end mange af sine konkurrenter, men det er vigtigt at huske på, at du her får to spredestænger i et matchende sæt. Der er desuden tale om et sæt af udsøgt kvalitet, der for alvor giver dig mulighed for at sætte dine hedeste fantasier på en prøve.

 

Fleksibel bondage-stang med bløde manchetter

Sportsheets bondage bar spredestang

Tjek Prisen Her

Med denne fikserings-rem med tilhørende manchetter vil de frække dominans-lege ingen ende tage. Selve spredestangen er 61 cm lang og dermed i den højere ende af skalaen, men det bløde nylon-materiale gør, at bensprederen er nem at bruge uanset erfaringsniveau. Dette fleksible spredesæt lader dig og din partner udforske helt nye positioner, hvor det frække adrenalin-sus virkelig kommer til sin ret.

Fikseringen er med til at øge spændingen og forventningens glæde er ikke til at tage fejl af, så snart de bløde manchetter lukkes omkring dit håndled eller dine ankler.

Derudover medfølger der fire komfortable manchetter i neopren. Det sikrer dig et komfortabelt, men stærkt fikserende greb. Dermed kan du både fastspænde hænder og fødder i frække stillinger med frit udsyn til din partners krop.

Fordele:

 • Denne spredestang er nem at bruge for både begyndere og øvede.
 • Mere skånsom for huden på grund af det bløde materiale.
 • Manchetter med velcrolukning for hurtig påsætning og aftagning.
 • Spredestangen kan bruges både siddende, liggende og stående for fuld fleksibilitet og frihed til leg.
 • Nem at pakke sammen efter brug eller at tage med sig på ferien.

Denne benspreder er lidt dyrere end pendanten fra Obeie, men den er også fremstillet i slidstærkt materiale, der giver jer fuld fleksibilitet og frihed ved brug. Denne model er perfekt til dig, der gerne vil tvinge dig selv eller din partner ud i nye stillinger, men uden at være fastlåst ved et par enkelte muligheder.

 

Spredestang til forskellige former for dildoer

rimba spredestang sæt til dildo

Tjek Prisen Her

Med denne spredestang til en dildo kan du og din partner introducere et nyt element til jeres BDSM-fantasier. Når du eller din partner fastspændes med denne spredestang, vil den fastspændte samtidigt blive penetreret af den påsatte dildo. Nyd den ekstra ekstase det giver, mens det samtidigt er muligt at fastspænde anklerne i et par fikserende manchetter. Den dominerende part er dermed i fuld kontrol over sin partners nydelse.

Der er gode muligheder for at eksperimentere med forskellige størrelser og typer af dildoer. Denne spredestang kan bruges til både vaginale dildoer og dildoer til anal-leg. Det eneste krav er, at dildoen minimum skal have en omkreds på 5,3 centimeter på dildoens fod.

Spredestangen har en længde på 61 cm, så den passer til niveauer fra det letøvede par og til eksperterne.

Fordele:

 • Passer med de fleste typer af dildoer, hvilket giver mulighed for mange alsidige frække lege med din partner.
 • Kan anvendes på både mænd og kvinder.
 • Mulighed for at kontrollere din egen eller din partners nydelse på et helt nyt niveau.
 • Kommer i tre dele og er derfor kompakt at pakke sammen. Derudover er modellen let at samle.
 • Mulighed for at skræddersy din egen dominans-oplevelse.

En ulempe ved denne benspænder er desuden, at den er en anelse dyr. Foruden selve spredestangen skal du også sørge for, at du har en dildo i sortimentet, som passer herpå. Til denne model skal du desuden erhverve dig manchetterne separat, men det giver dig derimod mulighed for at vælge lige de manchetter, du går og drømmer om. Derfor kan denne model hurtigt blive en kostelig affære, men du får til gengæld også et frækt stykke BDSM-legetøj, der kan sende dig i helt nye ekstaser.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk