Slavekontrakt: Til slavinden og herren

Ovenstående billede er indholdsfortegnelsen på vores slavekontrakt / BDSM slavekontrakt / SM kontrakt. Dette eksempel på en slave kontrakt, kan du modtage helt gratis i dag.

En slavekontrakt gør det muligt, at opstille nogle frække og tiltalende regler for jeres samleje. Det tilfører bare et helt andet aspekt, selvom man måske hare aftalt indbyrdes hvad reglerne er.

Derfor vil vi her på redaktionen på det kraftigste anbefale jer, at prøve en slavekontrakt af.

Det er vi sikre på, at I bliver ualmindeligt glade for.

Få din slavekontrakt / BDSM kontrakt tilsendt over mail nu

Når du har skrevet din mail i nedenstående formular og trykker på ”tilmeld” får du både tilsendt det omtalte slavekontrakt, men du bliver også videresendt til en unik rabatkode på 25% til sexlegetøj.

Gør jer selv den tjeneste at få slavekontrakten. I kan rette i den og tilpasse den, som I ønsker. Derfor er der ingenting som er forudbestemt.

I kan gøre den hårdere eller mere løs i reglementet alt afhængigt af, om I ønsker en hård eller blid omgang sex.

Slavekontrakt / BDSM kontrakt / SM kontrakt

Hvorfor underskrive en slave kontrakt / BDSM kontrakt?

Det er der en klar årsag til. Det er nemlig vigtigt, at man som slave og hersker/herskerinde har nogle helt klare retningslinjer opstillet for hinanden. Derfor vil vi hos en af danmarks førende erotiske magasiner også advokere for, at I får lavet en SM kontrakt.

Det vil nemlig for det første være utroligt frækt at sidde og skrive den under sammen. Yderligere giver det jer nogle roller, som man nemmere vil kunne sætte sig ind i. Derfor vil det altså når alt kommer til alt medfører, at I bare får en markant bedre oplevelse med det.

Vores slavekontrakt / BDSM kontrakt / SM kontrakt som i øvrigt alle er synonymer for det samme. Er en fundamental kontrakt, som sikre de væsentligste rammer. Dem kan I yderligere rette i eller tilføje flere, såfremt i har nogle på agendaen som bare skal med.

Hvorom alting er så håber vi, at I får en ualmindelig god oplevelser med disse BDSM kontrakter / SM kontrakter og slave kontrakter. Det er hvertfald vores erfaring, at de skaber rammerne får en utrolig fræk seance.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk