Bedste RFSU glidecreme

Hvis du før har stiftet bekendtskab med RFSU, har det med stor sandsynlighed været som en af de mest anerkendte kondomproducenter og producenten bag de mest solgte kondomer i de skandinaviske lande. Men RFSU producerer andet og mere end blot kondomer.

RFSU står nemlig blandt andet også bag en helt stribe af forskellige typer af glidecreme. Også når det kommer til glidecreme, har RFSU glidecreme fokus på kvaliteten, og ønsker du dig en glidecreme af god kvalitet, er RFSU glidecreme således værd at prøve.

Men hvilke er så de bedste glidecremer fra RFSU?


Vil du gerne finde den bedste? Så tjek indlægget her:

Glidecreme


Der kan være mange gode grunde til at have lyst til at prøve glidecreme. Mange er rigtig glade for de egenskaber, glidecreme har og stopper ikke med at bruge det, når først de har prøvet det. Er du nysgerrig efter at finde ud af, hvad glidecreme kan gøre for dit sexliv, kan du læse mere om, hvad du kan forvente, og hvordan du vælger den rigtige variant her.

Hvorfor bruge glidecreme?

Som nævnt kan der være rigtig mange gode grunde til at have lyst til at prøve glidecreme. Nogle bruger glidecreme af praktiske årsager, mens andre bruger det, fordi de mener, at det tilføjer en ny dimension til deres sexliv. Uanset hvad din personlige grund er, har rigtig mange glæde af glidecreme, og der er således også god chance for, at du kan få det.

Mange er af den forståelse, at glidecreme mest er relevant i forbindelse med analt samleje. Det er rigtigt, at glidecreme er en god idé ved analt samleje, fordi cremen kan give den nødvendige glathed i en sådan forbindelse. Men er man af den forståelse, er dette er den eneste sammenhæng, hvori glidcreme kan give mening, fungere godt eller være nødvendigt, tager man fejl. Eksempelvis også ved brug af sexlegetøj er glidecreme næsten en nødvendighed. Selvom sexlegetøj som regel fremstilles i materialer, der egner sig særlig godt til det formål, legetøjet er tiltænkt, kan det syntetiske materiale give anledning til irritation, hvis legetøjet anvendes uden glidecreme.

 

Afhjælp tørhed og sensitivitet med RFSU glidecreme

Nogle kvinder vælger at prøve glidecreme, fordi de døjer med tørhed i underlivet. Tørhed i underlivet er ikke sjældent og kan forekomme af mange forskellige årsager. Som kvinde kan det være enormt frustrerende, fordi forekomsten af tørhed i underlivet ikke nødvendigvis er lig med, at lysten til sex forsvinder. Til gengæld kan tørhed i underlivet gøre, at et samleje kan svært at gennemføre eller smertefuldt at gennemføre. Det skyldes, at kroppen ikke naturligt producerer tilstrækkeligt med væske, der kan fungere som ”smørelse”. Derfor kan sex i sådanne tilfælde medføre ømhed og irritation.

Tørhed i underlivet forekommer hyppigt hos kvinder i eller efter overgangsalderen, men kan blandt andet også skyldes biologi, stress, operationer i underlivet og en række andre faktorer. Døjer du af den ene eller den anden årsag med tørhed i underlivet, kan glidecreme være til stor hjælp.

Sidst, men ikke mindst, øger glidecreme sensitiviteten, hvilket kan medvirke til at øge nydelsen. Videnskabelige undersøgelser foretaget på store grupper af kvinder viser, at størstedelen af kvinder opnår større nydelse og tilfredsstillelse ved sex, når de anvender glidecreme. I det hele taget kan det faktum, at glidecreme øger sensitiviteten gøre, at det bliver nemmere at opnå orgasme.

Med andre ord kan dersom nævnt være rigtig mange forskellige grunde til at prøve glidecreme. Din personlige grund behøver ikke at være en af de ovenstående, men er du af den ene eller den anden årsag nysgerrig efter at prøve glidecreme, er det vigtigt, at du vælger den rigtige type, så du får den bedste mulige oplevelse.

Vandbaseret eller silikonebaseret?

Når man snakker om glidecreme, kan de forskellige varianter overordnet set inddeles i to grupper; henholdsvis vandbaseret og silikonebaseret glidecreme. Dette siger noget om, hvad glidecremen består af, hvilket ikke er helt uden betydning.

Som nævnt i det ovenstående kan glidecreme have en hel række af forskellige formål, og der kan være rigtig mange gode grunde til at vælge at bruge glidecreme, når man enten har sex eller hygger sig på egen hånd. Men hvad du præcis har i sinde at bruge glidecremen til, har betydning for, hvilken variant du bør vælge. Især kan det være afgørende, om du vælger en vandbaseret eller en silikonebaseret type. Selvom de to typer har det til fælles, at deres primære formål er at skabe en glat og blød fornemmelse og overflade, adskiller dig sig nemlig fra hinanden på en række andre punkter.

 

De to typer

Mens den vandbaserede variant er mere tyndflydende og i sin opbygning minder mest om de væsker, en kvindekrop naturligt producerer, en den silikonebaserede type mere tyktflydende og blød i sin konsistens. Derudover kan den vandbaserede type virke mere klistret, men er til gengæld vandopløselig, hvilket gør den nem at rense af eksempelvis lagner og sengetøj, uden der bliver efterladt afslørende pletter. Dette gælder ikke for den silikonebaserede type, der kan være sværere at rense af, men til gengæld har andre fordele.

Hvilken en af de to varianter, der er den rigtige for dig, vil dels afhænge af smag og behag, men vil også i vid udstrækning være afhængigt af, hvad du ønsker at bruge glidecremen til. Bruger du sexlegetøj, bør du eksempelvis vælge en vandbaseret glidecreme, da denne type skåner materialet, sexlegetøjet består af mest muligt. På den måde passer du bedst på dit sexlegetøj og sørger for, at det holder længst muligt.

Ønsker du at bruge glidecreme i forbindelse med sex, bør du i stedet overveje at vælge en silikonebaseret variant. Mens denne type som nævnt kan være sværere at få af lagner og sengetøj, er det nydelsesmæssigt denne type, du får absolut mest ud af i en sådan sammenhæng. Det skyldes, at silikonebaseret glidecreme har en tykkere og blødere konsistens, som egner sig rigtig godt til sex. Denne type er også mere drøj i brug og holder længere uden behov for ”genopfriskninger.” Mens silikonen kan være sværere at få af sengetøjet end den vandbaserede formular, vandbaseret glidecreme består af, kan det være en fordel, at silikonebaseret glidecreme ikke har så klistret en tekstur. Det gør, at der ikke efterlades klistrede pletter på sengetøjet.

Til sidst findes en række forskellige typer af glidecreme med særlige egenskaber, der egner sig særligt godt til bestemte formål. Disse forskellige typer kan du læse mere om senere i artiklen.

Forskellige varianter af RFSU glidecreme til forskellige formål

Som det forhåbentligt er fremgået af det ovenstående, er det en god idé at gøre sig det klart, hvad man ønsker at bruge glidecreme til, inden man beslutter sig for, hvilken variant man vil købe. Men hvorvidt den glidecreme, du vælger, er vand- eller silikonebaseret, er ikke den eneste faktor, du bør være opmærksom på.

Har du besluttet dig for at prøve glidecreme, har du måske allerede lagt mærke til, at der ikke alene findes rigtig mange forskellige producenter af glidecreme, men at de enkelte producenter også har flere forskellige varianter at byde på. Mens man kan give nogle retningslinjer for, hvornår man bør og ikke bør vælge henholdsvis en vand- og silikonebaseret variant, er det ikke muligt at sige så meget universelt om, hvilket mærke eller hvilken specifik variant af glidecreme der er bedst. Dette vil nemlig i vid udstrækning være et spørgsmål om smag og behag og personlige præferencer.

Anerkendt og pålideligt

Et mærke som RFSU kan være godt at vælge, fordi det er anerkendt og pålideligt. Ligesom RFSU er kendt for at producere kondomer af høj kvalitet, kan du også godt regne med at få et kvalitetsprodukt, når du vælger RFSU glidecreme. Er du i tvivl om, hvilken glidecreme du skal vælge, kan du læse en guide, der kan hjælpe dig til at finde frem til den bedste glidecreme. Men lige nøjagtig, når det kommer til glidecreme, er det vigtigt at være bevidst om, at det der virker for andre, ikke nødvendigvis er det samme, der virker for dig. Derfor bør du også som udgangspunkt prøve dig frem, indtil du finder en variant, der lever op til dine ønsker og forventninger. Heldigvis er glidecreme typisk ikke så dyrt et produkt, hvilket gør det muligt at prøve lidt forskelligt uden at sætte økonomien over styr.

RFSU Glidecreme med særlige egenskaber

Et mærke som RFSU tilbyder en hel række af forskellige typer af glidecremer med forskellige egenskaber. Blandt RFSU glidecreme, der indeholder stoffer, der i særligt høj grad fremmer sensitiviteten og dermed nydelsen. Herudover findes desuden RFSU glidecreme, som samtidig fungerer som massageolie og har en lækker sensuel duft eller endda en varmende effekt. Disse er blot et par enkelte eksempler på de forskellige typer af glidecreme med særlige egenskaber, der findes på markedet. Ydermere findes der blandt andet glidecreme, der egner sig særligt til sex med kondom; glidecreme, der er fremstillet med henblik på oralsex og derfor kommer med en lækker smag eller glidecreme, som er fremstillet særligt til analsex.

Som nævnt i det ovenstående, er det svært at give nogle universelle retningslinjer for, hvilken variant af glidecreme der er bedst. I sidste ende vil det være individuelt, hvad du (og eventuelt din partner) bedst kan lide, og hvad du eller I ønsker at bruge glidecremen til. Derfor er det også en individuel sag, hvilken type der er bedst at investere i.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk