Bedste vandbaseret glidecreme

Der er rigtig mange gode grunde til, at du bør overveje at inkludere en vandbaseret glidecreme i dit seksuelle arsenal.

Dette skyldes, at den rent faktisk kan være medvirkende til virkelig at forhøje den seksuelle nydelse, idet den helt automatisk vil bidrage til betydeligt mere friktion under samlejet.

Dette har den fordel, at man undgår rifter og skrammer på selve skedevæggen eller endetarmen, hvilket ingen jo selvfølgelig er interesserede i.

Jeg her personligt testet en STOR håndfuld forskellige.

Ud af disse test har jeg fundet frem til de bedste ud fra objektive kriterier.


Vil du gerne finde den bedste? Så tjek indlægget her:

Glidecreme


 

Desuden føles vandbaseret glidecreme ganske enkelt bare fantastisk i sig selv, og det er uanset hvad om du bruger den sammen med noget dejligt sexlegetøj eller sammen med en partner. Faktisk vil selv en billig vandbaseret glidecreme gøre en verden til forskel, og når du først har prøvet den, så er det nærmest garanteret, at du fra nu af altid vil bruge den.

Når dette så er sagt, så vil du få langt mere ud af at købe et kvalitetsprodukt fremfor den billigste glidecreme på supermarkedshylden.

En god idé vil i denne forbindelse også være, at du ikke lader dig begrænse af landets grænser, men i stedet udvider din søgning til også at inkludere internationale leverandører.

Et nybegynder lynkursus

Hvis du hører til en af de mange mennesker, der endnu er ubekendt med glidecremernes verden, så kan du med fordel læse videre her, hvor du nu kan få en lyngennemgang af de forskellige typer glidecreme, der findes på markedet i dag. Overordnet set findes der tre typer glidecreme, der hver især har deres fordele og ulemper. Den første type glidecreme er den oliebaserede, der er kendetegnet ved en tyk konsistens, der holder rigtig længe og sågar er vandafvisende.

Dette gør denne type glidecreme ideel til længere samlejer, og endda i bruseren. Den anden type glidecreme på markedet er den silikonebaserede glidecreme, der i det store og hele minder om dens oliebaserede slægtning, og hvilken man foretrækker er i stor udstrækning op til ens personlige prefærencer. Sidst men ikke mindst finder vi den vandbaserede glidecreme, hvilket vil være den type, som der vil blive gennemgået i denne artikel.

Fordele

En af de klokkeklare fordele ved at vælge en vandbaseret glidecreme er, at den i modsætning til førnævnte varianter faktisk er den, der anbefales til brug sammen med sexlegetøj. Dette skyldes først og fremmest, at både olien og silikonen faktisk kan gå hen og beskadige dit sexlegetøj, og det er der jo bestemt ingen grund til, hvis det da kan undgås. Desuden er en vandbaseret glidecreme bedst, hvis du nu er nybegynder med hensyn til glidecreme, idet den for det første sviner langt mindre, og også er fantastisk nem at påføre.

Desuden er en vandbaseret glidecreme velegnet til både vaginalt eller analt samleje; du skal blot lejlighedsvist påføre lidt ekstra undervejs.

De bedste vandbaserede glidecremer på markedet i dag

Nu hvor du er blevet en smule klogere på de diverse glidecremer, så vil det nu være på sin plads med en lille glidecreme guide, hvor nogle af de absolut bedste vandbaseret glidecremer, der kan findes på nettet i skrivende stund netop, vil blive gennemgået.

De to andre typer er netop blevet udeladt, fordi den vandbaserede version er den eneste du som nybegynder vil have brug for. Når du først er lidt mere fortrolig med brugen af glidecreme, så vil det derimond måske være på tide, at prøve kræfter med en af de andre.

ID-glide vandbaseret glidecreme – toppen af kransekagen

Lad os da bare starte med det bedste af det bedste. En lille flaske med denne fantastiske glidecreme vil vare længe – rigtig længe. Man har faktisk hørt tale om, at den kan holde sig så god som ny i op til flere år. Når dette så er sagt, så holder din desuden også længere en langt de fleste andre vandbaserede glidecremer, når det virkelig gælder – og det er selvfølgelig under samlejet. Med et silkeagtigt og naturligt feel vil i begge nå orgasmernes højde på absolut ingen tid med en flaske ID-glide, der i øvrigt er særdeles velegnet til analsex.

Desuden er der heller ingen distraherende lugt, at skulle tage stilling til. ID-glide er nemlig 100% lugtfri. Hvis du nu var erfaren rotte, når det kommer til glidecreme, så ville du uden tvivl vide, at når et firma siger lugtfri, så er dette bestemt ikke altid sandheden faktisk vil langt størstedelen af de såkaldt lugtfri vandbaserede glidecremer alligevel afgive en lugt.

Men dette er rent faktisk ikke tilfældet med ID-glide, der faktisk fuldstændig holder hvad den lover; 100% fravær af lugt. Hvor der er fordele, så er der som regel også ulemper, og ID-glide er selvfølgelig ingen undtagelse. Det er især to ting, der springer i øjnene hvis man skal forsøge at give en kritik af et ellers fremragende produkt.

To ting, der springer i øjnene

Den første ting, der springer i øjnene, er nemlig prisen, idet ID-glide er markant dyrere end mange andre lignende produkter på markedet, hvilket måske ikke er det mest ideelle hvis man er nybegynder. Men på den anden side, så kan man måske lige så godt starte med de bedste produkter, så man garanteres den bedst tænkelige oplevelse. Derudover indeholder ID-glide også en slat glycerin, der faktisk kan gå hen og blive et problem for visse mennesker, der netop er allergiske overfor dette.

Hvis du hører til denne gruppe, så gør du dermed klogt i at holde dig på lang afstand af denne glidecreme, og måske i stedet vælge en af de andre på denne lille liste. På trods af dette, så vil alle dem, der ikke lider af allergier nu stå med en vandbaseret glidecreme i hænderne, der kan holde betydeligt længere end de fleste andre mærker; og dette er faktisk glycerinens skyld.

Sliquid H2O Original – vandbaseret glidecreme uden sideeffekter

Denne vandbaserede glidecreme fra amerikanske Sliquid er endnu et fantastisk bud på, hvordan en glidecreme bør designes. Det der især adskiller denne glidecreme fra mange af de andre fra flokken er, at den netop henvender sig til mennesker med en hudtype, der let irriteres. Dette skyldes først og fremmest, at der intet glycerin eller paraben er tilført, hvilket selvfølgelig også er godt for allergikerne derude. Desuden er der et lille fif med denne vandbaserede glidecreme.

Ekstra tips

Denne glidecreme kan nemlig genaktiveres ved blot at tilføje et lille stænk vand, hvilket er med til virkelig at få den til at holde rigtig længe. Så hvis du hører til et af de mennesker med følsom hud, så kan du godt stoppe eftersøgningen; her er din nye glidecreme.

Desuden er Sliquid utroligt nem at rengøre, og føles derudover også utroligt godt når man bruger den; og faktisk vil en lille mængde ofte være tilstrækkeligt. Et af de eneste minus ved denne ellers fremragende glidecreme er, at den måske ikke holder så længe som f.eks. ID-glide; men dette er nok ikke det helt store problem alligevel.

Man kan jo bare komme et par ekstra dråber på undervejs. Desuden vil denne vandbaserede glidecreme muligvis være en kende tyndtflydende for manges smag, hvilket ofte kan være en lille smule upraktisk, hvis man f.eks. nu ikke har lukket låget korrekt. Til gengæld er der ikke tale om en klæbende glidecreme, hvilket jo heller ikke lige er alles kop te.

Paloqueth – den gode vandbaserede glidecreme til enhver lejlighed

Hvis du er på udkig efter en god all round vandbaseret glidecreme, så vil du bestemt heller ikke være dårligt tjent med denne glidecreme fra Paloqueth. Denne alsidige glidecreme er især velegnet til analsex, og ikke mindst til lidt ekstra friktion under onanien. Den kan selvfølgelig også anvendes til almindelig vaginalt samleje, og stort set alle typer sexlegetøj under himlen.

Det der især også er tiltalende ved denne glidecreme er desuden dens pris. for her er der faktisk tale om et vaskeægte kvalitetsprodukt til en rigtig fornuftig pris, og den formår faktisk at kunne konkurrere med langt dyrere mærker på markedet om titlen som bedste glidecreme.

Der er faktisk ikke en eneste ulempe at spore med denne vandbaserede glidecreme; den sviner ikke; den lugter ikke, og den har desuden også en fremragende konsistens, der hverken er for tynd eller tyk. Faktisk er dens konsistens den absolut bedste af alle de produkter, der anmeldes i denne artikel; og så er den såmænd også rigtig dejlig at bruge. Forvent en nydelse ud over det sædvanlige med den lille billige glidecreme.

Astroglide – for de udholdende elskere derude

Sidst men bestemt ikke mindst finder man Astroglide, der er en enestående vandbaseret glidecreme til alle dem, der ikke har travlt. Denne glidecreme er grundet dens høje indhold af glycerin rigtig velegnet til de lidt længere sessioner med enten partneren eller sexlegetøjet. Netop glycerinen i Astroglide gør denne glidecreme til den, der absolut varer længst af alle de anmeldte produkter i denne artikel. Følelsen man får med Astroglide er desuden også fantastisk, der bedst kan sammenlignes med, at være beklædt med silke indvendigt. Når dette så er sagt, så egner Astroglide sig ikke så godt til vaginalt samleje, idet der til tider kan opstå allergiske reaktioner grundet glycerinen. Af andre fordle kan nævnes dens generelt billige pris, der selvom den ikke helt kan måle Paloqueths prisniveau, dog stadig hører til i den billige ende; og når man tager kvaliteten på produktet i betragtning, så er dette nok slet ikke så skidt. Faktisk er Astroglide en af de allerbedst anmeldte vandbaserede glidecremer i hele verden. Hvis du ikke er overbevist, så skal du blot prøve at tage en hurtig tur på internettet, og du vil hurtigt opdage begejstringen hos dens mange tilhængere.

 

 

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk