Bedste silikone glidecreme

Nogle af markedets bedste silikonebaserede glidecremer er kendetegnet ved et utroligt glat ”feel” , som et vandbaseret glidemiddel ganske enkelt ikke kan måle sig med.

Desuden holder silikonen rigtig meget længere end dens vandholdige modpart.

Det er måske derfor nok en kende overraskende, at denne type glidecreme ikke er mere udbredt end den rent faktisk er.

Læs videre her med denne lille glidecreme guide, for at opdage netop hvorfor du måske burde overveje, at skifte til silikone.

MEN! Hvis du bare gerne vil se de bedste silikone glidecreme i test? Så skal du læse med herunder…

 


Vil du gerne finde den bedste? Så tjek indlægget her:

Glidecreme


 

Hvorfor i det hele taget bruge glidecreme?

En af hovedårsagerne til i det hele taget at anvende glidecreme er selvfølgelig for at tilføje ekstra fugt de helt rigtige steder. Der er uheldigvis en masse fordomme, når det kommer til de små klare dråber. Mange tror nemlig, at glidecreme kun er til ”tørre” kvinder eller kvinder i overgangsalderen. Dette kunne dog ikke være længere fra sandheden. Faktisk bruges den også af et stigende antal mennesker, der bestemt ikke oplever nogen form for ubehag under samlejet. Den ekstra smørelse, som en god glidecreme automatisk tilføjer, gør det nemlig langt nemmere at opnå en god (og ikke mindst stærkere) orgasme.

Fordelene ved at vælge silikone fremfor vand

Silikonebaseret glidecreme har visse fortrin i forhold til deres vandbaserede modparter, hvilket har rod i flere forskellige årsager. Med silikone versionen er der først og fremmest tale om et alsidigt produkt, der kan anvendes til både almindelig vaginalt, såvel som analt samleje og selvfølgelig også til sex på egen hånd. Det der adskiller silikonebaserede glidecremer er dog deres holdbarhed. Denne type glidecreme holder ganske enkelt længere, og kan endda tages med i badekarret. Oftest vil den følelse du får med et silikoneprodukt også være overlegen i forhold til almindelige vandbaserede glidecremer, hvilket jo skyldes den vedblivende fugt og smøring.

Hvem bør bruge en silikonebaseret glidecreme?

Du kan selvfølgelig vælge at bruge en af de mange glimrende vandbaserede glidecremer, men du bør faktisk gøre dig en tjeneste, og vælge silikone. Især hvis du faktisk lider af tørhed i skeden grundet overgangsalder, men også hvis du skulle være så heldig at have en partner med udstyr, der – lad os bare sige det ligeud – ligger et godt stykke over gennemsnittet. Ved at bruge silikone glidecreme kan du nu nyde en fantastisk følelse, samtidigt med at fugten opretholdes. Desuden holder silikone også længere, hvilket er perfekt til de længere sessioner i soveværelset, og så gør det selvfølgelig sex endnu bedre. Men silikonebaserede glidecreme er faktisk usædvanligt velegnet til brug på egen hånd med et sexlegetøj. Idet meget sexlegetøj er lavet af f.eks. naturgummi, så er der faktisk langt større sandsynlighed for rifter og skrammer, hvis legetøjet ikke er behandlet med glidecreme, og her vil silikone være en bedre løsning. Dette skyldes selvfølgelig, at silikone glidecreme er langt mere modstandsdygtigt end vandbaseret glidecreme. Det holder simpelthen langt længere, og det er i øvrigt vandafvisende, så du kan nu sagtens tage sexlegetøjet med dig i brusebadet uden at opleve tørhed. Uanset dine behov, så er silikone simpelthen den bedste glidecreme du kan bruge dine penge på. Du skal blot sørge for at vælge et kvalitetsprodukt, men mere om dette senere i denne miniguide.

Vælg et kvalitetsprodukt

Hvis man er nybegynder, så kan det faktisk være vanskeligt at finde ud af, hvilket produkt der er det bedste. Markedet er nemlig kæmpestort, der alle kan et eller andet helt specifikt til vidt varierende priser. Desuden er det jo heller ikke til at vide hvilket mærke, der er det bedste; så det er faktisk ikke så underligt, at man godt kan føle sig lidt forvirret. Du bør nu ikke bekymre dig alt for meget, for det er faktisk slet ikke så vanskeligt at vælge silikonebaseret glidecreme, så længe du blot har et par grundlæggende indikationer i baghovedet. Det er jo trods alt vigtigt, at du køber noget, der rent faktisk fungerer ordentligt.

Prisen

Et af de allerførste pejlemærker er selvfølgelig prisen, for du får ofte lige præcis hvad du betaler for. Når dette så er sagt, så er dette faktisk en sandhed med modifikationer, idet man faktisk godt kan få fingrene i et kvalitetsprodukt til en billig penge (hvis du f.eks. ikke ønsker at bruge alt for mange midler på din glidecreme). Det er blot vigtigt, at du gør dit fodarbejde i forvejen, så du er sikker på at du ikke spilder dine penge. Læs f.eks. nogle af de mange brugeranmeldelser, som nettet jo er sprængfyldt med, og du vil hurtigt få et godt overblik over de bedste af de billige.

Konsistensen

Det næste som du skal tage et kig på er glidecremens konsistens, der nemlig afslører en hel del om, hvilken kvalitet der er tale om. Man kan i denne forbindelse nok konstatere, at det i det store og hele er op til ens personlige prefærencer om man foretrækker en tyndt eller tykt flydende glidecreme. Der er dog en lille fordel, når det gælder de mere tyktflydende af slagsen, idet indholdet ikke så hurtigt opbruges (eller løber ud af flasken, hvis den skulle vente). Desuden er en tykkere konsistens også mere velegnet til analsex.

Hygiejnen

Sidst men ikke mindst er alle jo interesseret i at have en silikonebaseret glidecreme, der ikke sviner alt for meget. Det er jo trods alt ikk det mest spændende, at skulle i gang med oprydningen efter endt omgang på lagnerne. Det er her kvalitet også kommer ind i spillet. Hvis du har købt et billigt produkt fra et ukendt mærke, så vil der være langt større sandsynlighed for diverse klistrede pletter på lagnet, der kan være særdeles vanskelige at fjerne bagefter, når i måske allerhelst bare vil sove eller lave noget andet. En af de mange fordele ved at vælge et kvalitets silikoneprodukt er derfor, at det er nemt at rengøre, og de følgende produkter, der vil blive anbefalet i de næste afsnit vil derfor reflektere dette (selvfølgelig sammen med de to første punkter).

Durex Play Perfect Glide

I den billige ende af skalaen finder man Durex Play Perfect Glide, der er en silikone glidecreme man kan finde i rigtig mange danske butikker. På trods af dette, så er der faktisk tale om et kvalitetsprodukt, der holder hvad det lover. Med Perfect Glide i natbordsskuffen vil du dermed være sikker på, at der ikke er noget der kan afbryde jeres aften sammen.

Pjur Original Silicone glidecreme

Denne fremragende glidecreme er som regel at finde på toppen af samtlige lister, og det er der såmænd god grund til. Der er her tale om en glidecreme af usædvanlig høj kvalitet for pengene, der leverer en uovertruffen følelse under samlejet, der bedst kan beskrives som silkeglat. Desuden leveres denne glidecreme i en praktisk og holdbar lille flaske, der f.eks. passer perfekt i selv den mindste håndtaske eller skuffe. Pjur er til gengæld en kende dyrere end mange af konkurrenterne, men det bør dog siges, at pengene er givet godt ud alligevel. Mange brugere sværger nemlig til Pjur, og kalder den for den allerbedste silikonebaserede glidecreme i verden, hvorfor ikke forkæle dig selv og ikke mindst dit sexliv med en lille flaske Pjur.

Swiss Navy Silicone glidecreme

Denne schweizer er et andet godt bud på en podieplads, hvis der nu skulle være et VM i silikonebaseret glidecreme. En af de helt store fordele ved dette fremragende produkt er, at man kommer rigtig langt med rigtig lidt. Faktisk vil blot en ganske lille dråbe ofte være nok til mere end en time på lagnerne.Swiss Navy giver virkelig Pjur en kamp til målstregen, når det kommer til at være den bedste glidecreme, men er måske en kende på den dyre side. Desuden har Pjur en bedre designet emballage, idet Swiss Navy har en lettere upraktisk pumpemekanisme; men når dette så er sagt, så vil du på ingen måde gå galt i byen ved at investere i en flaske Swiss Navy. Følelsen ved denne silikonebaserede glidecreme er desuden også i verdensklasse, hvilket de mange positive anmeldelser på f.eks. amazon virkelig er bevis for. Forvent en ubeskrivelig glat følelse, der jo som sagt holder længere end stort set alle andre glidecremer på markedet i dag. Glidecremen fungerer desuden også sammen med både kondomer og sexlegetøj uden problemer. Dog skal det som eneste minuspunkt dog nævnes, at den er en kende mere vanskelig at rengøre, og også er kendt for lejlighedsvist at efterlade mindre pletter.

Lush Personal Lubricant silikonebaseret glidecreme

Sidst men ikke mindst finder vi en af markedets bedste værdi for pengene glidecremer. Denne økonomiske silikonebaserede glidecreme er et vaskeægte kvalitetsprodukt, der ganske enkelt gør hvad den skal. Lige fra det gode flaskedesign med pumpe og en praktisk låsemekanisme, dens langvarige ydeevne til den lette rengøring; denne glidecreme kan virkelig anbefales på det stærkeste. Dog skal det siges, at hvis det især er analsex, som du planlægger at bruge din glidecreme til, så vil du i stedet være bedre tjent med at vælge en af de andre to på listen (Lush er nemlig temmelig tyndtflydende). Når dette så er sagt, så får du næppe et bedre produkt for pengene ved at vælge Lush som din næste silikonebaserede glidecreme.

 

 

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk