Bedste Durex glidecreme

Der kan være mange gode grunde til at prøve en Durex glidecreme. Måske er du bare nysgerrig efter at opdage, hvordan glidecreme kan bidrage til din sexliv, eller måske oplever du tørhed under bæltestedet eller ømhed efter sex.

Mærket Durex, som er bedst kendt for sine kondomer fremstiller også kvalitetsglidecreme og kan være værd at overveje, hvis du leder efter en god glidecreme. Læs mere her.

For her har jeg nemlig lagt resultaterne af mine test af alle Durex glidecreme op lige her.

Resultaterne spørger du? Jo… Jeg har testet alle Durex Glidecreme og lige herunder finder du mine personlige favoritter.


Vil du gerne finde den bedste? Så tjek indlægget her:

Glidecreme


Mange oplever at få et bedre sexliv efter at have prøvet glidecreme, og det kan derfor også være, at du kan få glæde af at introducere glidecreme i dit sexliv. Men hvordan vælger man den rigtige glidecreme? Hvilken mærke skal man gå efter, og hvilken variant er bedst?

Om Durex glidecreme og andet

Måske kender du bedst Durex for mærkets kondomer. Durex er nemlig et af de bedst sælgende og også mest anerkendte kondommærker i verden. Det britiske mærke er kendt for sin gode kvalitet og pålidelighed – to egenskaber, der er vigtigste, når det gælder kondomer. Men mærket har altså også glidecreme i sit sortiment, og også her udmærker det sig på kvaliteten. Durex fremstiller en række af forskellige typer af glidecreme, og er du nybegynder udi glidecreme, men vil du gerne sikre dig, at du vælger en god variant, er glidecreme fra Durex bestemt værd at overveje. Nedenfor kan du læse mere om, hvorfor glidecreme kan være en god idé, hvilke forskellige varianter af glidecreme, der findes fra Durex og andre mærker, og hvordan du bedst vælger den rigtige glidecreme for dig.

Hvorfor Durex glidecreme?

Som nævnt ovenfor kan der være mange gode grunde til gerne at ville prøve glidecreme. For det første lider rigtig mange kvinder af tørhed i skeden. Lider du af tørhed i skeden, kan der være mange årsager til det. Er du i eller efter overgangsalderen er det meget almindeligt at opleve, at skeden bliver mere tør. Faktisk oplever omkring 30 procent af kvinder i denne aldersgruppe tørhed i skeden. Men der kan også være mange andre årsager end alder til, at du som kvinde kan opleve tørhed i underlivet. Dels kan biologiske faktorer spille ind, og dels kan faktorer som operatoner, stress og lignende have en udtørrende effekt. Men det, at man oplever tørhed i skeden, betyder ikke nødvendigvis, at lysten til sex forsvinder. Til gengæld kan sex være svært at gennemføre, hvis skeden er meget tør. Tørhed i skeden kan nedsætte nydelsen ved sex betydeligt og kan endda medføre smerte eller ømhed. Derfor er Durex glidecreme til stor hjælp for mange kvinder i en sådan situation.

 

Durex glidecreme til homoseksuelle

Men tørhed i skeden er ikke den eneste gode grund til at prøve glidecreme. Er du eksempelvis mandlig homoseksuel, oplever du til tider at være øm efter sex, eller kunne du bare godt tænke dig en ny, pirrende oplevelse i dit sexliv, er glidecreme bestemt også værd at prøve af. Glidecremens primære formål er selvfølgelige at skabe en mere glat overflade, der gør sex både nemmere og mere behageligt. Derfor kan glidecreme især bidrage med meget i forbindelse med analt samleje. Men er du af den overbevisning, at glidecreme kun har en effekt i forbindelse med analt samleje, tager du altså fejl. Durex glidecreme øger nemlig sensitiviteten, hvilket kan øge nydelsen og gøre det nemmere at opnå orgasme – uanset hvilken type af samleje, man har. Herudover er glidecreme et must, hvis man bruger sexlegetøj, hvis syntetiske overflade ellers godt kan irritere huden.

Der er med andre ord en masse gode grunde til at prøve glidecreme, hvis ikke du har prøvet det før. Alle kan på den ene eller den anden måde få glæde af glidecreme. Mange, der prøver cremen, stopper ikke med at bruge den igen og bliver således ved med at vende tilbage til de følelser, glidecreme kan given. Faktisk har et studie fra Indiana University, hvor 2500 kvinder deltog, vist, at kvinder, der bruger glidecreme generelt opnår større nydelse og tilfredsstillelse under sex.

Forskellige varianter af Durex glidecreme

Lyder de forskellige egenskaber ved glidecreme som noget for dig, og har du besluttet dig for at prøve glidecreme, har du måske opdaget, at der er rigtig mange forskellige varianter på markedet. Dels findes der mange forskellige mærker, der producerer glidecreme, og dels kan de enkelte mærke have forskellige varianter. Glidecreme findes nemlig med flere forskellige egenskaber.

Selvfølgelig er glidecremes primære formål at skabe den glatte fornemmelse, som man kan have behov for i tilfælde af eksempelvis tørhed i underlivet eller analt samleje som nævnt ovenfor. Men glidecremer fås med forskellige egenskaber, som kan bidrage med mere end blot den glatte fornemmelse. Eksempelvis kan glidecreme fås med duft eller smag eller med særlige ingredienser, der øger sensitiviteten og dermed nydelsen ved sex.

Durex glidecreme med forskellige egenskaber

Præcis ligesom Durex producerer kondomer med forskellige egenskaber, producerer mærket også glidecreme med egenskaber, der kan bidrage med forskellige fornemmelser til dit sexliv. Blandt varianterne findes blandt andet Durex Play Warming, som har en varmende effekt, der kan virke pirrende, Durex Play Tingling, der kan bidrage med en større følsomhed og naturligvis den klassiske Durex glidecreme med de klassiske egenskaber, du ville forvente fra en god glidecreme.

Durex er generelt set et mærke, man kan stole på, både når det kommer til kondomer og glidecreme. Det er vigtigt at være bevidst om, at ikke alle mærker producerer lige god glidecreme. Det kan derfor være værd at undersøge sagen nærmere, inden du køber din første glidecreme, så din første oplevelse bliver god. Læs eksempelvis en glidecreme guide eller læs andres anmeldelser af forskellige typer af glidecreme.

Sådan vælger du den rigtige Durex glidecreme

Som nævnt i det ovenstående findes der mange forskellige varianter af glidecreme. Et mærke som Durex producerer eksempelvis flere forskellige varianter med forskellige egenskaber, der kan bidrage til sexlivet på forskellig vis. Som nybegynder kan det være svært at finde hoved og hale i det store udvalg og vælge den rigtige type. Som nævnt kan du vælge at læse en guide til glidecreme og på denne baggrund danne dig et indtryk af, hvilken glidecreme du skal vælge. Du kan også vælge at læse andres anmeldelser. Men det er vigtigt at pointere, at man ikke kan sige noget universelt om, hvilken glidecreme der er bedst. Ligesom med så meget andet, når det gælder sex, er det i meget høj grad et spørgsmål om smag og behag. Hvad der virker for nogen, virker ikke nødvendigvis for alle andre, og et godt råd er således ikke at give helt op på glidecreme, hvis din første oplevelse med et produkt ikke lever op til dine forventninger eller ønsker. Prøv i stedet en anden type eller et produkt med nogle andre egenskaber og opdag, hvad der virker for dig.

Hvilken glidecreme, der er den rigtige at vælge, afhænger desuden også af, hvad du ønsker at bruge glidecremen til. Skal du eksempelvis bruge glidecreme til sexlegetøj, er vandbaseret glidecreme anbefalelsesværdigt, fordi det skåner sexlegetøjet mest muligt. Når du vælger Durex glidecreme, er det vigtigt at være bevidst om, at der overordnet set findes to kategorier; nemlig vandbaseret glidecreme og silikonebaseret glidecreme. Vandbaseret glidecreme er lidt tyndere end den silikonebaserede slags og er den type, der minder mest om en kvindes naturlige væsker. Desuden er vandbaseret glidecreme vandopløseligt, hvilket betyder, at den nemt kan fjernes fra eksempelvis lagner og sengetøj med vand. Bruger du vandbaseret glidecreme, behøver du således ikke bekymre dig for, om glidecremen efterlader afslørende mærker på sengetøjet.

Hvad er de hver især velegnede til?

Mens vandbaseret glidecreme egner sig bedst til sexlegetøj, fordi denne type skåner det materiale, legetøjet er fremstillet af, mener mange, at silikonebaseret glidecreme egner sig bedst til sex. Det skyldes, at denne type har en bedre glideevne, fordi den har en tykkere og blødere konsistens, der kan være med til at øge sensitiviteten og nydelsen og gøre det nemmere at få orgasme. Denne type er drøj i brug og holder således længere.

Glidecremer kan altså inddeles i den vandbaserede og silikonebaserede type. Men herudover findes der også særlige typer af glidecreme til sex med kondom eller til analt samleje. Sidst, men ikke mindst, findes der typer af glidecreme, som er udviklet med særligt henblik på oralsex. Sådanne typer fås i forskellige smagsvarianter, som således kan bidrage med en ekstra dimension til sexlivet. Med andre ord bør du gøre dig det klart, hvad du ønsker at bruge glidecremen til, inden du beslutter dig for, hvilken variant du vil købe.

Som nævnt kan man ikke sige noget generelt om, hvilken glidecreme der er bedst. Det er en meget individuel sag, som afhænger af dine egne og eventuelt også din partners personlige præferencer. Herudover egner visse typer af glidecreme sig som nævnt bedre til visse formål end andre. Heldigvis behøver glidecreme ikke at være dyrt. Faktisk fås glidecreme som regel til ganske fornuftige priser afhængigt af typen og det enkelte mærke, og du kan derfor godt prøve dig lidt frem, indtil du finder den variant, som passer til dit sexliv og dine personlige præferencer.

 

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk