Amorelie Julekalender: Test & Anmeldelse

Den søde juletid er inden længe over os. Typisk forbinder vi julen med pebernødder, gløgg og julekalender på fjernsyn, men juletiden er som bekendt også hjerternes fest.

Drømmer du også om at udforske nye sider af dit kærligheds- og sexliv, alene eller sammen med en partner?

Med den frække julekalender fra Amorelie finder du ikke en bedre mulighed hertil. Samtidigt kan du enten alene eller sammen med din bedre halvdel tælle ned til juleaften på en helt ny måde.


Amorelie Erotisk Julekalender

Amorelie Erotisk julekalender

Køb kalenderen billigst her

Julekalendere kommer i mange forskellige prisklasser, og denne er i den dyrere ende. Det er dog vigtigt at huske på, at indholdet også er en anden type, end du måske er vant til. Dertil kommer der det faktum, at indholdet er fremstillet i høj kvalitet og kommer fra eftertragtede mærker, så du får altså en hel del for pengene.

Julekalenderen har ifølge producenten en samlet værdi af cirka 3.200 kroner, så der er altså mange penge at spare. Hvis du ellers skulle ud og købe alle de pirrende og sensuelle pakker. Der gemmer sig bag lågerne. Amorelies julekalender er i forvejen kendt som værende den mest eksklusive og luksuriøse på markedet, så du kan roligt betale prisen og hverken skuffe dig selv eller din partner.

Specifikationer:

 • Pris: 1.199 kroner.
 • Værdi: 3.200 kroner.
 • Indeholder 24 forskellige kalendergaver til både mænd og kvinder.
 • Kan bruges af singler eller par.
 • Vægt: 2502 gram.
 • Mål: 46,5 x 42,5 x 7,5 cm.

Selve indpakningen er fremstillet i kraftigt karton. Mange mennesker kan godt lide at have sine julekalendere stående fremme hele december, men måske er du skeptisk, når du kender indholdet? Tag det bare helt roligt. Selve indpakningen er yderst elegant og meget.

Derfor er den bekvem at have stående fremme, selv når svigermor slår et smut forbi. De elegante dekorationer på indpakningen bærer heller intet vidne om, hvad der mon gemmer sig bag lågerne.

Derudover anbefales det af producenten også, at du skynder dig at hente den app, der medfølger til julekalenderen. Den fungerer til både Android og IOS, så alle kan være med. Her finder I ligeledes grundige instruktioner og mere viden omkring de forskellige produkter.

Nogle af produkterne fra en Amorelie julekalender skal dog oplades inden brug. Dette gør du med et helt almindeligt USB-stik.

Vær opmærksom på, at du kun kan returnere julekalenderen fra Amorelie, hvis indpakningen ikke er brudt. Fordi der er tale om sexlegetøj, er dette et såkaldt hygiejneprodukt og med disse tages der ingen risici i forbindelse med den personlige hygiejne og eventuelle smitterisikoer.

Læs mere her

Hvad indeholder sex julekalenderen fra Amorelie? (SPOILER):

Hvis du gerne vil blive ligeså overrasket som din kæreste, når han eller hun åbner de 24 låger, skal du kigge væk eller rulle videre nu. Er du derimod nysgerrig og vil se, om julekalenderen fra Amorelie er noget for jer, bliver du med sikkerhed klogere her.

Julekalenderen indeholder nemlig 24 individuelle pakker med produkter. De er alle med fokus på jeres sexliv. Der er nogle gaver, der er særligt til hende, mens andre er målrettet ham. Der er selvfølgeligt også rigeligt med spændende pakker, som er for jer begge to.

Køb kalenderen billigst her

Den frække julekalender fra Amorelie henvender sig til både singler og par, uanset om du er mand eller kvinde og hvilket køn din partner er. Selvom der medfølger forslag til, hvordan I sammen nyder produkterne, er det ikke ens betydende med, at det er den eneste måde.

Derfor opfordrer produkterne fra Amorelies julekalender også til, at I sammen udforsker de 24 pakker og hinanden i hele december. Hvem ved, måske finder I jeres nye yndlingslegetøj eller helt nyde måder, der pirrer hinanden ud over alle grænser?

Julekalenderen fra Amorelie indeholder sexlegetøj i mange forskellige temaer, som det også fremgår af listen over indhold. Der er blandt andet rigeligt til dig, der gerne vil skrue op for romantikken med en intim massageaften, ligesom der er spændende produkter til dig, der gerne vil arbejde hen mod den klassiske orgasme med noget, du kender. Hvis du eller din partner i stedet er ude på at udforske fetish-verdenen, kommer der i pakkerne også en mild introduktion til S/M-sex.

Nedenstående er ikke nødvendigvis den rækkefølge, som du modtager pakkerne i, så der er stadigvæk et særligt element af overraskelse, når du åbner hver enkelt låge:

 • Fingervibrator til ekstra sjov
 • Glidecreme med smag
 • En elegant dildo
 • Opbevaringspose til sexlegetøj
 • Udholdenhedscreme til ham, der gerne vil holde meget længere
 • Erotisk radiospil
 • Penisring der gavner både ham og hende
 • Massagelys til en intim aften
 • Øjenmaske til hed og sanselig leg
 • Et par bækkenbundskugler, der også kan bruges analt
 • Orgasmestimulerende gel
 • Onanilegetøj til ham
 • Vibrator til både ham og hende
 • Bræt til spanking
 • Et sæt håndjern i lækkert satin
 • Massageolie med en mild duft
 • Stimulerende læbepomade
 • Endnu en penisring
 • Et halsbånd/choker
 • Rengøringsmiddel til sexlegetøj
 • Et frækt kortspil, der sætter gang i leg på lagnerne
 • Sexlegetøj til analt brug
 • Klistermærker til brystvorterne
 • Et spændende vibratoræg til hende

Køb kalenderen billigst her

Høj kvalitet og kendte mærker

Alle produkterne er fra internationalt anerkendte mærker, der producerer sexlegetøj. For at nævne et par stykker, er der blandt andet Womanizer, Moqqua, Bijoux Indiscrets og Kink. Det er din garanti for produkter af den bedste kvalitet, som holder længde, hvis du behandler dem ordentligt. Du kan forlænge levetiden ved grundigt at rengøre dit sexlegetøj efter hvert brug, hvilket du under alle omstændigheder bør huske på grund af sundhedsmæssige årsager.

Alle stykker af sexlegetøj, som er inkluderet i den frække julekalender, er nøje udvalgt med optimal seksuel tilfredsstillelse for øje. Alle produkterne overholder ligeledes de gældende sundhedskrav på området. I kan derfor trygt åbne og anvende de 24 frække produkter, som bare venter på at blive pakket ud.

Foruden de 24 sensuelle produkter, medfølger der faktisk også et livsstilsmagasin. Her kan du samle inspiration til, hvordan I sammen forsøder juletiden og til spændende måder, hvorpå I kan bruge produkterne i jeres sexliv. Magasinet kommer på engelsk eller tysk, men er du ikke særlig skarp på nogle af dele, er der heldigvis rigeligt med billeder.

Amorelie erotisk julekalender andet billede

Hvorfor skal du købe en fræk Amorelie julekalender til kæresten?

Denne spændende julekalender er et godt initiativ til dig eller jer, der gerne vil pifte lidt julestemning i sexlivet. Det er alligevel koldt udenfor, så hvorfor ikke kaste jer hovedkulds i lagnerne med hinanden? Derfor er en Amorelie julekalender også en oplagt mulighed til at fejre kærligheden med en fræk julekalender, som du enten kan nyde alene eller sammen med en partner.

Julekalendere hører sig jo julen til. Du kender sikkert længslen og forventningens glæde, når du tæller ned til juleaften. Normalt er der bag lågerne små stykker af chokolade, men nu kan I med en Amorelie julekalender gøre det til en sjov og fræk oplevelse, som I deler sammen.

Hvis I aldrig kan blive enige om, hvilket sexlegetøj I sammen skal prøve, eller bare ikke kan gennemskue det store marked, er denne julekalender perfekt til jer. Her kommer I nemlig til at støde bekendtskab med en bred variation af typer af sexlegetøj, ligesom julekalenderen indeholder mange forskellige kendte mærker.

Denne julekalender fungerer ligesom alle andre julekalendere, du har haft igennem tiden. Med de 24 låger, er der en pakke til hver dag, som du kan åbne og tage i brug med det samme. Du skal bare huske ikke at forveksle denne kalender med chokoladekalenderen ved siden af på reolen, for det kan hurtigt blive en interessant oplevelse.

Hvis du er usikker på, om dette kunne være noget for din partner, kan du let smide en føler ud når I taler sammen om jeres sexliv. Oplever du, at din partner er meget skeptisk overfor idéen eller måske endda er direkte modstander af sexlegetøj, kan du med sikkerhed finde en anden spændende julekalender, I sammen kan dele. Sex og samliv handler trods alt om grænser, og der er næppe noget julehygge i at træde hinanden over tæerne.

Amorelie erotisk julekalender tredje billede

En Amorelie julekalender er til jer og for julen

Når det er koldt udenfor, kan I ligeså godt gøre det godt og grundigt varm indenfor. At åbne den frække Amorelie julekalender gør hurtigt nærvær og samvær til en hyggelig tradition, som I hver dag kan se frem til sammen. De fleste ved, at det sommetider kan være en udfordring at finde tid til kys og kærtegn i en hverdag, hvor tiden er knap og tankerne er flyvske. Med den frække julekalender mødes I i fællesskab over noget, der gør jeres forhold mere intimt og forhåbentligt forstærker jeres intime relation til hinanden. Her får i 24 gode grunde til at forsøde julen og jeres sexliv.

Hvis I synes, at I sammen trænger til lidt ekstra erotik, kan I selv kombinere de forskellige stykker af erotisk sexlegetøj på kryds eller tværs. I kan også altid inkludere noget af det, I allerede har. Det kunne f.eks. være, at I begge har et kostume, I synes godt om eller nogle rutiner, der plejer at gøre stemningen ekstra hed mellem jer.

Hvis du vil gøre Amorelies erotiske julekalender ekstra erotisk, kan du og din partner skiftes til at åbne en låge hver dag. Således kan I også aftale, at den der ikke åbner, må bestemme hvordan produktet så skal bruges den dag. På den måde er I altid sikre på, at I begge har noget frækt at se frem til. Der er mange måder, I kan gøre dette på. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser.

Om Amorelie

Amorelie er en af Europas allerstørste sexshops. Selvom brandet ikke er særligt kendt i Danmark, er det enormt i store dele af vores nabolande. Amorelie har sin oprindelse i Tyskland, hvor der blandt andet kører reklamer i bedste sendetid for de frække produkter, der sælges i hendes butik.

Bag mærket står den unge innovatør Lea-Sophie Cramer, der stammer fra Berlin, hvor Amorelie også først blev lanceret. Siden 2014 har det frække mærke solgt for flere millioner. Amorelie fik dog sit store gennembrud med komplette sæt og pakker af sexlegetøj, ligesom du nu kender det fra den sensuelle julekalender. Mærket er da også særligt kendt for sin elegante indpakning, der arbejder på at nedbryde tabuerne der omkranser sexlegetøj og dét at købe samt eje sexlegetøj.

Amorelie forhandler og distribuerer både store mærker samt sine egne produkter i kasserne. Senest har mærket også lanceret en fræk parfume, der hedder EAU YES.

Afsluttende bemærkning

Vi håber ovenstående anmeldelse af amorelie julekalender har givet dig blod på tanden til, at ville købe den. For det kan uden tvivl anbefales. Hvis du pt. sidder og tænker, er der mon nogle alternativer til denne erotiske julekalender? Så er svaret, JA!.

Du finder en komplet anmeldelse af sinful julekalender her.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk