Spanking Guide: Sådan gør du

Fra det blide klap til det hårde slag.

TÆNK SIG, at man kan slå på hinanden for nydelsens skyld! Det er sgu da mærkeligt, synes en hel del mennesker. Og det ér mærkeligt. Men det er også en stor nydelse for nogen. Og hvorfor ikke? Masser af mennesker gør ting, som er mærkelige, men som de nyder.

Drikker snaps, headbanger til dødsmetal eller løber maratonløb. For ikke at tale om vinterbadning, stærk chili, bungeejumping, bjergbestigning eller otte timer på en skoldhed tropestrand. Vi gør det, fordi vi kan lide at få intense oplevelser, og at give eller få smæk er helt klart intenst, ingen tvivl om det. Hvis du ønsker at dykke ind i dette univers kan du også læse mere om, hvordan du kan blive bedre til at sige til din partner, hvad du gerne vil have under sex.

Se Udvalget Her →

Spanking Guide: Sådan gør du 1

Spanking Guide: Sådan gør du 2

Højt smerteniveau

Hvorfor spanking?

Korporlig afstraffelse, som det hedder, når man uddeler smæk eller pisk, er en af de sexlege, der på det fysiske plan allertydeligst deler parterne op i “giver” og “modtager”.

Man får eller giver en endefuld, en lussing eller et piskeslag, og magtfordelingen er tydelig for enhver. Derfor er der ofte mere end bare slagene og smerten på spil, når man leger med smæk og pisk.

For mange er smerten faktisk kun et middel til at nå selve målet, for eksempel en stærkere fornemmelse af dominans og underkastelse. Og det er helt sikkert derfor, at netop korporlig straf er så stor en del af SM-universet. Men lysten til magt og underkastelse gør det ikke alene som forklaring.

Netop i seancer med pisk og smæk søger mange at skabe en særlig fortættet energi, som åbner op for intense følelser som mod, offervilje og stærk samhørighed.

Som med alt andet i (sex-)livet fås legen i alle styrker, fra blide klap, der næsten bare er kærtegn, til skrigende ondskabsfulde slag med pisken. Og der er masser af steder på kroppen, hvor de kærlige rap kan gør både ondt og godt på samme tid. Oven i alt det er der endda en masse redskaber, som skal bruges vidt forskelligt. Så ‘variationerne er altså intet mindre end uendelige. Hvilken fryd, lad os komme i gang!

blid klap i måsen


Produkter til spanking:

Følgende er blot en introduktion til 3 typer af slagredskaber du/I kan overveje. Senere i indlægget har jeg skrevet om en hel palette af andre. Disse er dog mine egne favoritter og de typisk bedste at købe i min optik.

For at købe et eller flere af produkterne klikker du bare på billedet herunder:

Ridepiske
Paddles
Floggers til erotisk spanking

Opvarmning

Der er stor forskel på, hvor man kan slå på kroppen, men generelt er det især de dele, som er beskyttede af et lag fedtvæv, som dur til noget. Kort og godt: ballerne, dele af lårene, og så kvindens bryster. Det skyldes, at erotisk smæk og pisk for langt de fleste kun har som mål at opvarme huden og det allerøverste lag under den. I selve huden, og lige under den, findes nemlig nogle nerver, som er særligt følsomme over for berøring, og som derfor er virkelig sensitive over for slag —på en god måde.

Længere inde i musklerne er nerverne mere beregnet til at rapportere om dybere skader. Så hvis de bliver aktiveret, er slaget gået for dybt, og det gør ikke kun ubehageligt ondt, det er også usundt. Sagt med andre ord: Slagene skal ikke gå ind i kroppen, de skal blive på overfladen. Langt de fleste modtagere får absolut den bedste oplevelse, hvis huden langsomt varmes op.

Det skyldes blandt andet, at vi udskiller smertestillende stoffer, endorfiner, som øger velværet. På det psykiske plan er det også vigtigt for de fleste at gennemgå en mental omstilling, som gør dem villige til at acceptere smerten og måske endda nyde den. Til opvarmningen kan du starte med massage og blide nap og bid, som øger blodcirkulationen.

Herefter kan du gå over til blide slag med en flad, slap hånd eller med et blidt redskab. Efterhånden som området bliver varmere, kan du skifte til mere hårdtslående redskaber som livremme, tunge piske eller spanskrør og lade intensiteten stige endnu et par grader, hvis du har lyst.

Slagteknik

SM BDSM spanking dominans

Der findes mange forskellige redskaber og hvert af dem har deres særlige måde at virke og gøre ondt på. Så hver gang du vil bruge et nyt redskab, skal du lære det at kende. Først og fremmest bør du altid afprøve det på dig selv, både i hånden og på for eksempelvis nederlåret, for at få en ide om, hvordan det føles. Derudover bør du øve dig i at slå med redskab på noget andet end en menneskekrop, indtil du er sikker på, at kunne bruge det rigtigt. Sexpuder er glimrende, selvom det føles ret fjollet at tæve løs på dem. Især piske med lange snerter og andre lange redskaber som eksempelvis livremme kan være svære at styre.

En klassisk fejl er at slå med midten af snerten på midten af ballerne, for det medfører, at den yderste del af snerterne med stor fart folder sig rundt om kroppen og rammer et helt forkert sted, endda meget hårdt.

Det er med andre ord det yderste af snerten, som skal ramme der, hvor man ønsker at slå. En simpel og alligevel vigtig regel, som er svær at mestre.

Og netop derfor bør du øve dig. Når det gælder styrken, er kunsten absolut ikke at slå hårdt. Selv den svageste slapsvans kan med få slag slå så hårdt (og forkert), at legen er ødelagt. Målet er i stedet at finde den balance mellem rytme, styrke og antallet af slag, som lige præcis varmer modtagerens hud på en måde, der gør ondt men som alligevel rummer en form for nydelse.

Selvom det kræver øvelse og kommunikation mellem parterne, er det dog ikke sværere at lære end anden god sex. Så start med flad hånd, og lær hinanden at kende, og luk op for både redskaber og nye teknikker i et roligt tempo.

Bevægelsesfrihed

For de fleste er det nemmere at modtage en korporlig afstraffelse, hvis de på en eller anden måde er fikseret. For når du virkeligt ikke kan forhindre slagene, bliver det nemmere at tese sig ind i forestillingen, og du kan hurtigere lade både den psykiske spænding og endorfinniveauet stige. Omvendt kan det selvfølgelig være et stærkt tegn på underkastelse og samhørighed, hvis modtageren lader sig straffe helt frivilligt, uden bånd eller lænket. Derved viser man sit mod, sin styrke og sin villighed til tilfredsstille den dominerende.

At blive slået på kan udløse overraskende bevægelsen og uventede følelser, også selvom man tænder på det og ved. at det skal ske. Man kan pludseligt spjætte med arme eller ben. eller man kan blive vred eller ked at det og derfor kæmpe for at komme hurtigt fri. Derfor skal man tænke sig grundigt om – og gerne have øvet sig sammen med sin partner for man kombineret bindelege og frække slag.

Hvis personen er bundet i en stående stilling, skal man sikker på, at et slag ikke skaber ubalance, tot det er virkelig farligt at falde, mens man er bundet. En god begynderstilling er derfor at ligge på sengen og få en endefuld. Eventuelt bundet. På den måde er der ingen risiko for, at en pludselig bevægelse udarter sig til et fald.

Hænderne

spanking

Håndfladen er et helt fantastisk slagredskab, fordi det logisk nok er det eneste, som har indbygget følsomhed.

Kun med hånden kan du tydeligt mærke, hvor hårdt du slår, og om du rammer rigtigt.

Endnu bedre er det måske, at du kommer i ægte nærkontakt med nogle dejlige steder på partnerens krop, og at du kan gå fra blide strøg over forsigtige klap til hårde slag på et sekund.

Det kræver ikke megen teknisk viden at bruge hånden. Især ikke hvis du holder dig til baller, inderlår og bryster, men du skal huske at slå med en forholdsvis slap hånd og et løst håndled, for ellers bliver slaget for hårdt, og energien går for langt ind i musklen.

Redskaber

Hvis du tror, at alt hvad man slår med bare kaldes en pisk, så tro helt om igen. Ondt barn har mange navne, og det har erotisk slagtøj også. Der findes mindst seks syv forskellige typer af redskaber, som hver er gode til noget og dårlige til noget andet.

For næsten dem alle gælder det, at de kun virker godt på de fedtbeskyttede dele af kroppen, altså ballerne, lårene og kvindens bryster. Undtagelsen er de blide piske, som også kan bruges på ryggen.

Desuden kan mere erfarne SM-dyrkere med forsigtighed bruge de fleste af redskaberne under fødderne, i skridtet og andre steder, tuen det bør du vente med, til du har varmet en god mængde baller. De fleste redskaber fås både i traditionelle udfordringer af naturmaterialer som læder og træ og i nye varianter af gummi og blødgjort plastik.

De sidstnævnte kan se uskyldige ud, men tilføre meget hårde slag. For gummi og plastik er tungt, og ofte har snerterne skarpe kanter. Desuden bliver elastiske materialer trukket længere, når de svinges gennem luften, takket være centrifugalkraften. Så når de med høj fart rammer en blød bagdel, trækker det sig sammen og napper slemt i den øverst del af huden. Endnu en grund til altid at prøve på sig selv først.

Når du får smæk eller pisk, påvirker det kroppen på mange måder: Pulsen stiger, du bider tænder sammen, spænder musklerne og holder ofte også vejret tilbage.

Men faktisk er det bedst at undgå de reaktioner og i stedet slappe af og trække vejret dybt og roligt. For når musklerne er afslappede, fordeles slagenes energi på hudens overflade i stedet for at gå ind i musklerne. Og det er langt mere erotisk.

En kontrolleret vejrtrækning er også med til at gøre oplevelsen bedre, fordi du mentalt er mere til stede, når du ikke bruger din energi på at hive efter vejret.

En dyb og rolig vejrtrækning giver desuden så meget mere ro i kroppen, at du får mere mod og styrke og derfor ikke behøver at stoppe, fordi du bliver bange eller ked af det.

Pisk

Den klassiske pisk består at et håndtag og en eller flere flettede snerter. De kan være lavet af alt fra blødt stof eller snore til virkeligt tungt og hårdt læder.

Kun korte piske kan bruges på mennesker, mens de lange, som for eksempel den kendte bullwhip (som de bruger i cowboyfilm), slår alt for hårdt.

De laver nemt dybe sår eller andre slemme skader. Og faktisk er det sjældent, at man ser nogen som helst typer af piske i SM-verdenen. De er ganske simpelt for hårde ved huden, fordi fletværket og knuderne bider for slemt.

I stedet er det nedenstående redskab, floggeren, yderst populært.

pisk til spanking

Flogger

En slags kort pisk med mange snerter, som ikke er flettede, typisk strimler af læder, ruskind eller gummi. De fleste af de redskaber, man ser i en sexbutik, vil mange kalde piske, men det er faktisk floggere.

Floggeren er som regel god til opvarmning, og hvis den ikke har for tunge snerter, kan den også bruges på og i skridtet. Man skal altid passe på. at snerterne ikke svirper rundt om kroppen.

Tawse

En tawse er et bredt og stift stykke Iæder. det typisk er på længde med en underarm. I den ene ende – den man slår med – er der som regel skåret en slids på langs, så læderet er delt i to.

Mægtig god til hård opvarmning på baller og inderlår, men tit for tung til bryster, skridtet og lignende.

Spanskrør

En dejlig klassiker, som slår hårdt og dybt. Mange synes, at spanskrør slår for hårdt, mens andre ikke kan

få nok (næsten da). Da spanskrøret er stift og samtidigt rammer et ganske lille areal, overføres store mængder energi ret dybt ind i musklen. For spanskrøret gælder derfor i særlig grad reglen om ikke at slå hårdt, men om at slå tilpas.

Spanskrøret slemme bid og dets historie som strafredskab gør det også velegnet som en trussel i et magtspil. Beskeder som: ”Hvis du ikke gør sådan og sådan, så tar du 10 slag med spanskrøret” har fået mange underkastede til at følge ordrer. Når du bruger et spanskrør, er det lige et par raffinementer, som skal huskes.

For det første er det vigtigt, at modtageren slapper af i musklerne. så slaget fordeles bedst, og du undgår, at der ophobes mælkesyre, som senere giver en ubehagelig smerte. For det andet skal du huske, at den heldige modtager af et spanskrørsrap oplever ikke bare én, men to smertefulde sanseoplevelser.

Der, spanskrøret rammer, presses overfladen først sammen, og bagefter udvider den sig igen. Og først da opstår det særlige snurrende svirp. Vi kender det alle fra fornemmelsen af at ramt af en gren i skoven; kommer slaget, så går der et splitsekund, og så kommer svirpet. Så hvis hele oplevelsen skal med, bor du ikke slå for hurtigt. Faktisk kan du forsinke den prikkende og brændende følelse ved at lade spanskrøret hvile på huden efter slaget.

NB: Et spanskrør er ikke et bambusrør. hult, knækker nemt Sidstnævnte er i en masse skarpe stykker og kan lave nogle grimme sår. Så det skal blive ude i haven.


Padler og bat

Forholdsvis uens redskaber, som alle minder om ægte padler eller bordtennisbat. Sidstnævnte er faktisk ofte brugt, sommetider beklædt med fint sandpapir. Bruges oftest til opvarmning.

padler spanking bat til sm bdsm

Livrem og seler

Begge dele kan vikles et par gange om der hånden , så kun er en lille snip tilbage at slå med. Det fungerer glimrende. Og så er der for nogen en stor symbolsk betydning i at få en omgang med mors livrem.

Ridepisk

Et populært redskab, sikkert på grund af den flotte facon og den nemme brug. En ægte ridepisk har dog en ret lille snert, som nemt slår så hårdt, at der kan komme blodansamlinger, så den skal du være forsigtig med.

I sexbutikker kan du i stedet købe særlige varianter til menneskebrug, hvor snerten er skiftet ud med et stykke bredt og stift læder, som bedre fordeler slaget på overfladen af huden. Den ligner en høj -præcisionsfluesmækker af læder og er god til både opvarmning og fortsat leg.

De sjove

Tæppebanker (pas på, den slår nemt alt for dybt), paletkniv, dejskraber, hårbørste, birkeris, avis og mange flere. I et almindeligt hus findes mange dingenoter, som du med lidt fantasi kan hive med i soveværelset.

Men vær især opmærksom på, om dimsen kan knække, for eksempel hvis den er af plastik, eller om det slår for hårdt.

Hvor kan ma slå og hvordan?

Ballerne, lårene, ryggen og kvindernes bryster de mest oplagte områder for smæklege. Men med øvelse og god kommunikation mellem parterne kan man godt nå vidt omkring. Her er en gennemgang af de mest oplaget områder og et par steder man skal holde sig fra.

Ballerne

En eller anden burde få en nobelpris for at have opfundet menneskets røv. Her går form og funktion virkelig op i en højere enhed, og som modtagere af hårde kærtegn er ballerne uovertrufne. De er det sted på kroppen, som kan tåle den hårdeste behandling, men er samtidigt meget følsomme.

Især området, hvor ballerne går over i låret, er interessant. Lige her, på den allernederste del af ballerne, og særligt i rundingen ind mod skridtet løber nemlig en masse nerver, som også er forbundet med vores kønsdele.

Dette område kaldes af spanking-entusiaster for det søde punkt, og ikke uden grund. For når du slår her, føles det for mange som en ophidsende blanding af smerte og liderlig velvære. Resten af ballerne er også glimrende at slå på og har den fordel, at de er nemmere at ramme.

Men effekten er altså ikke helt så gennemført. Vær for øvrigt opmærksom på, at der er stor forskel på, om modtageren er udstrakt eller foroverbojet. I sidste tilfælde er ballerne strakt ud og derfor langt mere modtagelige og sårbare.

nume og baller kan slås til spanking

Inderlårene

Her finder du noget at det blødeste, fineste hud på kroppen, og det er åh, så følsomt. Men selvom det gør ret ondt, kan inderlårene faktisk tåle alle redskaber.

inderlår gør ondt at slå på

Brysterne

Et oplagt mål, især på kvinder. Brysterne kan være svære at ramme ordentligt, men med lidt træning kan både hånden og præcise redskaber varme et bryst meget op.

Slå ikke for hårdt, og vær ekstra forsigtig med brystvorten, som jo er langt mere følsom.

Et stort bryst kan dog tåle ganske hårde rap, også fra noget så ondsindet som et spanskrør, fordi der er meget fedtvæv under huden til at absorbere slaget.

bryster

Kønsdelene

Det kan man da ikke!? Jo, sagtens, men giveren skal starte blidt og følge nøje med i, hvordan modtageren reagerer. Hårde slag er sjældent velkomne, men til gengæld kan du komme langt med serier af blidere smæk.

Og en del kvinder kan faktisk få orgasme af netop det. Både kønslæber og pikke kan få smæk med en blid flogger eller et andet let redskab, eventuelt klør fem, men selve pikhovedet og klitoris er alt for følsomme, hvis ikke modtageren er virkelig stor nyder af smerte.

Og medmindre man bruger et meget præcist redskab, bør mænd beskytte deres nosser, enten med hånden eller noget andet, der skærmer ordentligt for slagene. For nybegyndere er skridtet desuden et af de steder, hvor man helt sikkert skal prøve med hænderne først.

Fodsålerne

Slag under fodsålerne er desværre stadig en udbredt torturmetode, og i denne triste sammenhæng kaldes det falanga. Det gør ganske enkelt skrækkeligt ondt på en skarp og skærende måde. Fodsålen er nemlig dækket af et fint nervemønster, og der er absolut intet fedtvæv til at afbøde slaget.

Hvis du ikke har prøvet det, er det svært at forestille sig, hvordan det føles, men tænk bare på, hvor ondt det gør at træde på en sten. Så start meget forsigtigt.

Ansigtet

Ansigtet kan kun bruges til én ting, nemlig den mere eller mindre symbolske lussing. Hårde, syngende lussinger er simpelthen for farlige for både tænderne, nakken, ørerne og i værste fald hjernen. Nogle, især dem, som tænder på ydmygelse og rollespil, synes kan være mægtigt frækt at give det eller modtage en lussing, for der er en urgammel nedgørelse gemt et sted indeni.

Blot er det altså vigtigt, at du giver den helt rigtigt for ikke at skade ansigtet. For det første må du kun slå på kinden, og slaget skal trækkes fra den midterste del af kinden og fremad, i stedet for kun at ramme sidelæns ind på kæben. Hånden skal være ret slap og slaget så blidt, at du er sikker på ikke at skade tænderne eller kæben.

Desuden må du aldrig slå så langt tilbage, at du nærmer dig øret, for det kan sprænge trommehinden.

Ryggen

For de fleste er ryggen ikke forbundet med noget erotisk, man faktisk kan det føles meget varmt at blive pisket der. Desuden rummer det en stor symbolik. Fordi det ofte var på ryggen, man piskede rigtige slaver.

Da der intet fedtlag er til at beskytte mod slagene. Kan du kun bruge en forholdsvis blod og let pisk eller flogger. Og selv med sådan en skal du holde dig fra den nederste halvdel af ryggen, for her sidder nyrerne, som absolut ikke kan tåle at blive slået på.

Ingen adgang

De fleste steder på kroppen, som ikke direkte er nævnt ovenfor, bør du holde dig fra. Men især alle led, så som ankler, knæ og albuer er forbudte zoner, både på for og bagsiden. Desuden der, hvor knoglerne er fremtrædende, såsom knoer, skinneben og brystkasse.

Og så skal du ikke slå mellem ballerne fra anus og opefter, da både halebenet og den nedre del af rygsøjlen er skrøbelige.

Med andre ord: Gå efter kodet — hold dig fra knoglerne. Slutteligt er maven også for sårbar, fordi organerne ligger lige under overfladen.

Sikkerhed

At slå på andre eller lade sig slå på er absolut en aktivitet, som kræver respekt og omtanke. Der er allerede

nævnt mange sikkerhedstips ovenfor, men her er den vigtigste tjekliste:

 1. Slå aldrig med et ukendt redskab uden at afprøve det først. Start på dig selv og slå langsomt hårdere. Øv også din sigteteknik på en følelseskold genstand, for eksempel en næsvis pude.
 2. Slå ikke på knogler, led og områder uden beskyttende fedtlag, medmindre du har opbygget erfaring.
 3. Hvis du bruger et redskab med lange snerter, for eksempel en flogger, pisk eller livrem, så ram målet med det yderste af snerterne. Hvis du slår med midten af snerterne. Vil den yderste del folde sig rundt om kroppen og slå meget hårdt. På et helt forkert sted. Av.
 4. Slå aldrig rigtigt til. Med blot et middeltungt redskab kan selv en slapsvans slå så hårdt, at næste stop er lægen.
 5. Slå ikke, hvis du føler dig vred eller på anden måde er i negativt humør.
 6. Vær altid sikker på, at modtageren kan kommunikere med dig. Og tjek det løbende.

Samleje og smæk

Det kan være en vild cocktail at bolle eller onanere og modtage smæk eller pisk samtidigt. For nogle betyder det, at præstationsangsten overdøves af den vilde stimulering, så de derved har lettere ved at komme.

For andre smelter de mange input bare sammen, så de ikke kan skille dem ad, og det hele bliver en ekstatisk tilstand. En af de mest gennemførte måder at kombinere aktiviteterne på er, at modtageren ligger med enden i vejret og onanerer, mens deres partner har adgang til det søde punkt på ballerne.

Men det kræver selvfølgelig, at man kan lide at onanere, mens partneren ser på. Hvis man vil bolle, mens man uddeler smæk, er det nemmeste at tage modtageren bagfra, fordi der så er rimelig adgang til ballerne. Den stilling kan for resten også bruges af en kvinde iført en påspændingsdildo.

En anden mulighed er, at modtageren af smækkene rider omvendt på giveren, og på den måde får fri adgang til ballerne. Igen en glimrende mulighed med en påspændingsdildo.

9 Kommentarer
 1. Uha jeg skal simpelthen sådan ud men min ridepisk snart og slå løs på et par uartige tøser nede i den lokale (swingerklub).

  Kan næsten ikke vente efter at have læst dette indlæg. Det bliver simpelthen bare så godt at piske løs og udvise sin dominans. Skal nok lade være med at slå for hårdt hvis i kommer derned.

  • Reply
   Anne Katrine (Indehaver) 20. maj 2018 at 12:30 am

   Hej Henrik Bruld.
   Det må du altså snart få ordnet. Hvor lyder det bare frækt og godt. Håber du finder en masse villige tøser der har lyst til at blive slået og spanket lidt af dig og din pisk.

   Og godt du selvfølgelig ikke slår for hårdt, sådan skal det lyde, medmindre de selvfølgelig brokker sig over at du er for blid, så må du jo skrue tempoet og styrken lidt op. Men det lyder ikke som om det er et problem for dig 😉

   DBH

 2. Jeg havde vist min kæreste siden med ridepisk, og hun inviterede mig med ud at besøge hendes veninde der har en hest, hvor de 2 piger bandt mig opstaldet i spilboksen stående på alle 4 med hovedet bundet fast med en rebgrime som de hurtigt lagde omkring mit ansigt, og så fik jeg lov at stå bundet mens de trænede hestene sammen med andre fra rideskolen.

  Efter en times tid blev jeg meget forskrækket for min kæreste kom om pressede en sort papir fodersæk over mit hoved, og tog bukserne af mig, og de næste timer fik jeg med jævne mellemrum pisk med en ridepisk på min røv og i skridtet, og hver gang jeg skreg fik jeg at vide straffen var opstaldning i en time mere som hingst.

  Hvor længe jeg stod ved jeg ikke, og jeg så ikke hvem der varmede min dejlige krop med pisken, men efter nogle timer hørte jeg min kæreste sige lad os tage i byen, han kan sgu godt stå her til i morgen.

  En grinede og sagde skal vi ikke sætte pisken i enden på ham?

  Jo da sagde min kæreste og jeg mærkede så den blev presset dybt ind i enden på mig som en hale, og jeg fik at vide at hvis jeg tabte pisken, ville jeg næste weekend komme med i ridestalden og smage pisken på den hårde måde.

  De gik så og jeg fik en lang nat ståede om ømmede mig højlydt, men nød samtidig at være opstaldet som hingst i stalden og ikke kunne komme fri uden hjælp.

  • Hvor længe stod du som hingst, og tabte du pisken?

   Rebgrimen var den af læder, stål eller reb?

   Har du været på besøg i ridestalden her i efteråret?

   Er du hingst, eller har du ændret dig som hest eller hvordan bruges du i stalden

   Er de hårde ved dig på rideskolen, og nyder du at blive brugt af beriderne?

   • Hej Just – undskyld jeg ikke har været her på siden i efterhånden nogen tid, så har ikke set dine spørgsmål før her i påsken, hvor min kæreste torsdag kom og sagde jeg skulle straffes i påsken for ikke har have svaret dig.
    Så jeg fik torsdag min pik og nosser lukket inde i et lille pikbur med pigge som jeg har gået med de sidste 2 dage, og jeg er nu befalet at svare dig inden jeg påskedag og 2 påskedag skal med på ridekolen og “rides til”.

    Jeg stod godt 8 timer staldet op med pisken i min ende, inden den faldt ud og straffen var 8 x 10 slag med pisken i min bare ende.

    Grimen var lavet af reb, jeg har selv fået besked på at lave den af dejligt reb som virker dejligt på mit hoved og hals når jeg har grimen på – siden da er jeg ofte taget med i byen og trukket rundt af min kæreste, og brokker jeg mig kender jeg piske prisen.

    Jeg er hingst og både min pik og røv bruges når jeg er staldet op i spilboksen, og resten af min krop er til fri afbenyttelse når jeg piskes på hele kroppen uden nåde!

    De er hårde og retfærdighed findes ikke, og jeg ved jeg er en stor ussel hingst som tøserne bruger som det passer dem, og de er langt bedre ved deres store heste end mig som de bruger som en ussel hingste dreng der bare skal lære at holde kæft og tage imod pisk og andet godt med glæde.
    Håbe du har en god påske.

 3. Tusind tak for en meget inspirerende guide. Meget lærerig og anvendelig. Jeg tror, at jeg ubevidst har opsparet en længsel igennem mange år til at blive smækket – og virkelig smækket så det basker. Jeg tog mod til mig og spurgte hende, uden jeg kendte hendes svar på forhånd. Nej, jeg spurgte ikke: Jeg sagde, at jeg havde et helt enormt behov og jeg behøvede det lige her og nu. Heldigvis var hun positiv, og vi prøvede det ret spontant af. Senere fandt vi denne guide og blev opmærksom på opvarmning, punkter, rytme og ikke mindst nødvendigheden af afslapning og vejrtrækning. Det gør en himmelvid forskel at være bevidst om disse ting, og jeg har ikke set det beskrevet i andre guides på dansk. Oplevelsen bliver en fantastisk ekstase, og min kæreste har selv fået smag for at tage imod, uden hun har overvejet muligheden før.

  • Reply
   Anne Katrine (Indehaver) 15. september 2018 at 4:19 pm

   Tusind tak for din kommentar David 🙂

   Det er dejligt at høre, at du har fået øjnene op for spanking og smækkeri.

 4. Jeg fandt også ud af, at det var fantastisk frigørende at lade sig binde først. Før kunne jeg flytte mig langt fremad i sengen eller ligefrem rulle rundt for at tage flugten. I fikseret position har man på forhånd sat kroppens flugtberedskab helt ud af spillet, og man kan slippe angsten og øge accepten af de hårdeste smæk. De mest fantastiske smæk er dem, der går lige til grænsen.

 5. Ville ønske der var en der ville give mig en regulær endefuld med enten hånd eller redskab eller begge dele,du bestemmer
  Gerne afslutte med og prøve et par slag med spanskrør,der er lavet af pil ,ikke bambus det kan splintre siges der..
  Står gerne strambuks,eller over stol, bord med trusserne ned om knæet,ønskes lidt sex efterfølgende findes nok ud af det.

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk