Sexlegetøj til KvinderSexlegetøj til MændSexlegetøj til Par

Populært sexlegetøj til kvinder, mænd, par (det mest solgte) – se det her…

De seneste år er brugen af sexlegetøj eksploderet. Før i tiden var det forbeholdt et bestemt miljø, men lige så stille er sexlegetøj blevet en del af populærkulturen, og det har fået danskerne til at gå amok i sexlegetøj.

Især udbredelsen af internettet, og muligheden for at købe sexlegetøj anonymt, har også været med til at øge populariteten.

I en undersøgelse svarer 62% af de 25-29 årige, at de ejer et eller flere stykker populært sexlegetøj. Det er simpelthen blevet unormalt ikke at have en ekstra skuffe i klædeskabet fyldt med dildoer, vibratorer og glidecreme.

Sexlegetøj er blevet mainstream, og det er en bølge det er værd at komme med på.

I dette indlæg har vi fundet det mest populære sexlegetøj til hhv.

 

Populært sexlegetøj til kvinder

Hos kvinderne er der to ting der for alvor hitter. Dildoer og vibratorer. Og det giver sig selv, at det de bliver brugt til, er onani. Mens det for mænd stadig til en vis grad er tabubelagt at bruge sexlegetøj til onani, er det for kvinderne langt mere normalt.

Man ser masser af eksempler på kvinder, som får dildoer i fødselsdagsgaver, eller teenagepiger der sammen går ind og køber deres første vibrator sammen. Der er også kvinder, der holder dildo-partys, hvor man får en ekspert ud, som kan fortælle om de forskellige dildoer. Forskellen fra mænd til kvinder skyldes primært to ting.

Som det første har kvinderne en kultur i ryggen, hvor det at bruge sexlegetøj, kan være en måde at gøre krav på sin egen kvindelighed og seksualitet. Det ser man fx eksempler på i en serie som Sex and the city, hvor karakteren Samantha Jones, spillet af Kim Cattrall, nærmest bliver et feministisk symbol, ved at insistere på retten til sin egen liderlighed. Blandt andet ved heftigt brug af vibratorer, dildoer osv.

Den anden grund til denne forskel mellem kønnene, kan skyldes noget mere simpelt og praktisk. De fleste mænd har simpelthen ikke brug for populært sexlegetøj for at onanere. De kommer nemt ved brug af deres egen hånd.

Modsat oplever mange kvinder deres første orgasme, når de første gang sætter en vibrator på klitoris. Hvis det samme galt for mænd, ville det være ligeså normalt for mænd at eje sexlegetøj til onani.

Dildoer og vibratorer er helt klart de mest populære produkter hos kvinder, men mange kvinder nyder også at bruge populært sexlegetøj som buttplugs, bækkenbundskugler og G-punkts stimulatorer. De fleste starter måske med en klitoris-vibrator, og prøver sig så stille og roligt frem. En finger i numsen skaber måske lysten til at prøve et buttplug, og på denne måde udvides repertoiret af sexlegetøj.

 

Populært sexlegetøj til mænd

Mens de fleste kvinder ejer en vibrator eller en dildo, ser det som tidligere nævnt anderledes ud for mændene. Her er det en langt mindre andel der kaster sig ud i brug af populært sexlegetøj til onani. Til gengæld er dem der gør det, en gruppe der eksperimenterer meget.

Derfor er det for mændene, ikke på samme måde som hos kvinderne, nogle få bestemte former for sexlegetøj, der er populære. Men i stedet en større gruppe af forskellige former for sexlegetøj. Selv om der selvfølgelig stadig er nogle bestemte produkter der går igen.

Som det første kan man nævne forskellige produkter, der har det til fælles, at de stimulerer penis. Det der kaldes fleshlight eller simpelthen bare onani-produkter. De fås både som helt simple engangsprodukter, og som store produkter der kan gengive et helt kvindeskød.

En anden kategori, der er populær hos mændene, er det anale sexlegetøj. Her finder man både små dildoer, buttplugs og forskellige vibrationsprodukter. Selv om det for mange mænd vil være grænseoverskridende at kaste sig ud i, er det en sexform som vinder mere og mere popularitet. Og som mager sexeksperter hylder som vejen til den ultimative nydelse.

Sexlegetøj, der arbejder med erektionen, er også populære hos mændene. Det er først og fremmest penis-pumper og penisringe, der har det til fælles, at de give hårdere og længerevarende erektion. Det kan bruges af alle, men er især populært hos den gruppe af mænd, som har problemer med at holde erektionen.

Det skal også nævnes, at et område som bliver spået stort i fremtiden, er sexdukker i menneskelig størrelse. Det er robotter som ligner kvinder, og som har til formål at stimulere mænd seksuelt. Allerede nu begynder der at poppe sexdukke-bordeller op rundt og omring, og mange eksperter tror, at det bliver det helt store i fremtiden. Især i sammensætning med virtual reality, som skulle give en helt unik onanioplevelse.

 

Populært sexlegetøj til par

Meget af det sexlegetøj, som er populært for par, er noget af det som allerede er blevet nævnt. Fx bruger mange par vibratoer som en naturlig del af deres sexliv, da det gør det nemmere for kvinden at få orgasme. Men også dildoer og onani-produkter til mænd synes mange par er spændende at lege med.

Selvfølgelig kommer der også nogle nye grupper af sexlegetøj, som primært bliver brugt af par.

Det er især populært sexlegetøj, der bruges til forskellige feticher. Er man til analsex er glidecreme et must, og det gør det kun nemmere hvis man også bruger andre anale produkter som små dildoer og buttplugs.

Er man til SM og bondage giver det også sig selv, at man bliver nødt til at bruge forskellige produkter. Disse sexformer har tidligere også været forbeholdt bestemte miljøer, men er i de senere år, især med Fifty shades of gray popularitet, blevet mere normale.

Man behøver jo heller ikke tage i svingerklub, og blive spændt op på et kors og pisket, til at starte med. Man kan sagtens begynde med at blive lænket til sengen med et par håndjern, eller få blide smæk i numsen.

Og til dette findes der et stort udvalg af produkter. Både håndjern og piske er yderste populære, men også reb, bindebånd, bånd til blindfold, brystklemmer mm. er populære.

Sexgynger er også populære. Og en bestemt form for vibrator har også en særlig plads hos parrene. Det er den fjernstyret vibratorer. Kvinden tager så vibratoren i trussen, og manden kan så styrer den fra en app eller en fjernbetjening.

Der findes også masser af erotiske brætspil, som også har en stor popularitet hos parrene. Alle spillene er selvfølgelig forskellige, men de har det til fælles, at de blander erotik med leg og spil. På denne måde kan man som par, også blive udfordret til at prøve nogle nye måder at kærtegne hinanden på.

 

Populært sexlegetøj blandt danskerne

Hver år laver sinful.dk en stor undersøgelse blandt deres brugere, for at kortlægge danskernes brug af populært sexlegetøj. Tallene fra disse undersøgelser er de bedste til at forstå hvilken form for populært sexlegetøj, der hitter blandt danskerne.

I 2018 blev det mest solgte produkt til mænd en penisring. Hvilket fortæller noget om, at mange mænd kan have problemer med at holde erektionen. Men også at det er blevet helt normalt at tage hjælpemidler i brug, og at det bestemt ikke er noget at være flov over.

Det mest populære produkt til kvinder var klitoris-vibratoren ”Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitoris Stimulator”. Det er en ekstrem populær vibrator, hvor der er en lille åbning i. Det er så meningen at man sætter åbningen rundt om klitoris, og derved opnår man mest muligt stimulation.

At det er en klitoris-vibratoer, der bliver det mest populære produkt hos kvinderne, er bestemt ingen overraskelse. Mange kvinder har svært ved at få orgasme, og her er en vibratoer et perfekt produkt til at hjælpe med på vejen.

I 2015 vidste undersøgelsen at den gennemsnitlige dildo var 14,5 cm. Det passer meget godt med den gennemsnitlige penis som er på 14,9 cm, og derfor er der nok mange mænd som kan ånde lettet ud. Myten om at kvinder fortrækker store penisser er hermed punkteret.

Samme år undersøgte man også hvilke byer og hvilke navne, der købte mest sexlegetøj. Det var Randers pr. indbygger og navnene Michael og Anni. Men det ænder sig fra år til år. I 2018 var navnene Mark og Simone og byen Sønderborg. Gentofte blev den by, hvor man købte mindst sexlegetøj pr. indbygger, og Christiansfeld blev den by der købte mest fra fetich-kategorien.

Noget anden sjovt man kan kigge på ved disse undersøgelser, er de trends som kommer til udtryk. Fx var der i 2015 en stor stigning i salget af SM og bondage sexlegetøj. Hvorfor? Det var det år hvor Fifty shades of gray kom ud.

Men selv om trendsene ændrer sig fra år til år, er der en ting som det altid er nemt at konkludere: Danskerne elsker sexlegetøj, og vi køber meget af det.

 

Mest købte sexlegetøj

Det meste købte produkt på Sinful.dk er i øjeblikket ”Fun Factory Tiger G5 Opladelig Rillet Dildo Vibrator – PRISVINDER”. Det er en vibrator til brug i vagina. Den har et lækkert design og så er den vandtæt. Som nævnt tidligere er vibratorer og dildoer uden sammenligning det mest populære sexlegetøj, og derfor også det mest købte sexlegetøj.

På andenpladsen finder vi The Rabbit, hvilket siger meget om dens popularitet. Selv 20 år efter udgivelsen af det kendte Sex and the city afsnit topper den stadig hitlisterne. Den findes i mange udgaver. Denne variant bliver beskrevet som ”din billet til orgasme-himlen”.

På tredjepladsen finder vi et par bløde håndjern. Hvilket igen fortæller noget om den kæmpe effekt som Fifty shades of gray har haft. Hvis du går tilbage i tiden, var det ikke normalt at SM- og bondage-produkter kom ind på bestsellerlisten. Men i dag er det utænkeligt, at de ikke skulle være der. Går man længere ned på listen finder man også både bondage sæt til sengen og bindebånd.

På fjerdepladsen kommer en fjernstyret vibratoer, som også tidligere har været nævnt. Den er perfekt til par der ønsker at kombinere legen med den kvindelig orgasme og kontrollen over den. Det er en god til at inddrage maden direkte i brugen af vibrator i sengen.

På femtepladsen er en startpakke hvor du både får en lille vibrator, en penisring, en dildo, et butplug, håndjern og et bind til at tage for øjnene. Denne pakke er oplagt, hvis man er ny til sexlegetøj, og gerne vil prøve lidt af det hele. Her er der rig mulighed for at udforske hvad man nyder at bruge, og så kan man altid senere købe nogle bedre og mere avanceret udgaver af de forskellige stykker sexlegetøj.

 

Mest populære sexlegetøj

Det mest populære sexlegetøj er uden tvivl vibratorer og dildoer. Hvis du fik lov til at kigge bagerst i klædeskabet hos dine venner, vil det for de fleste være det du finder. Både hos single kvinder og hos par. Det skyldes som nævnt nogle gange, at mange kvinder har svært ved at få orgasme.

Undersøgelser viser at kun 1 ud af 5 kvinder kan få orgasme alene ved vaginal stimulering. Det kræver altså for langt de fleste kvinder stimulering af klitoris, for at få orgasme. Det er blandt derfor, at vibratorer og dildoer er så udbredt.

Det handler selvfølgelig også om den kultur, der ligger bag. Dildoen er blevet et symbol på kvinden der tager sin egen seksualitet tilbage. Til modsætning forbindes en fleshlight i manges øjne med noget skamfuldt. Hvilket i virkeligheden er ærgerligt, da de har den præcis samme funktion, blot henvendt til to forskellige køn.

Men som nævnt er også mange andre produkter på vej til at bliver mere almindeligt kendte. Danskerne dyrker generelt mere kinky sex, end man har gjort tidligere. Derfor bliver anale produkter og SM og bondage produkter også mere populære.

Der bliver også hele tiden udviklet nye produkter, som kommer på markedet og ændrer danskernes sexvaner. Eller pludselig kommer en ny film eller serie og inspirerer danserne til at kaste sig ud i et nyt område af sexverdenen. Hvem ved, hvad der bliver det nye Sex and the city eller den nye Fifty shades of gray?

Men selv om der kommer nye produkter og nye trends, er det altså stadig vibratorerne og dildoerne der forbliver de mest populære sexlegetøj. Lige meget hvilken sexshop på nettet, du går ind på, vil du på listen over bestsellere, finde en overflod af vibratorerne og dildoerne.

Selvfølgelig er der også andre produkter der hitter, men vibratorerne og dildoerne er ved at udvikle sig til at blive klassikere, og et must når det kommer til populært sexlegetøj.

 

Kendt sexlegetøj

En dildo med roterende kugler og en vibrator formet som kanin, der er meningen til at stimulere både g-punkt og klitoris. Lyder det bekendt? Hvis ikke, har du gået glimt af et af de mest kendte stykker sexlegetøj.

I virkeligheden kom The Rabbit, som den bliver kaldt, allerede på markedet tilbage i 1980érne. Men der skulle gå næsten 20 år, før den for alvor blev kendt. Det var i serien Sex and the city i afsnittet The Turtle and the Hare fra sæson 1.

Miranda fortæller Charlotte om The Rabbit. Hun er skeptisk til at begynde med, men besøger alligevel en sexshop og køber en. Hun er overrasket over hvor sød og piget den er. “Den er jo lyserød” udbryder hun. Herefter bliver hun besat af The Rabbit og laver næsten ikke andet end at ligge og onanere med den.

Da dette afsnit rullede over skærmen tilbage i 1999, blev The Rabbit med det samme en klassiker. Efterfølgende blev den ved med at poppe op i populærkulturen. Fx nævnte Desperate-Housewife- stjerne Eva Longoria i et interview fra 2005, at hun elsker The Rabbit og at hun altid køber den i gave til sine veninder.

Det specielle ved The Rabbit er, at den stimulerer både vaginalt og klitoris på samme tid. Den bliver derfor for de fleste kvinder et meget orgasmefyldt bekendtskab. Samtidig har den sit kendetegn med sin lille kanin-formet vibrator, der har gjort den perfekt som kulturfænomen.

The Rabbit er også et meget konkredt eksempel på hvor stor en indflydelse Sex and the city har haft på kulturen omkring sexlegetøj. Det er nemt at forstille sig kvinder i alle aldre blive inspireret af Sex and the city til selv, at købe en Rabbit og kaste sig ud i orgasmefyldt kanin-onani.

The Rabbit er det bedste eksempel på hvordan, et stykke populært sexlegetøj har opnået kultstatus og påvirket en hel genration af kvinder. Men som tidligere nævnt har også en film som Fifty shades of gray været med til at inspirere danskernes sexliv.

 

Bedste sexlegetøj

Hvad der er det bedste ud af alt populært sexlegetøj, kommer an på hvem du er og hvad du tænder på. Alle mennesker er forskellige, og derfor nyder alle mennesker også sex forskelligt. For nogle er det bedste sexlegetøj en vibrator, så kvinden kan komme lige så let som manden. For andre er sexlegetøj et middel til at kaste sig ud i forskellige feticher som analsex, sm eller bondage.

Er du single kvinde kan det klart anbefales at prøve en vibrator eller en dildo. Og når du er ved det, kan du lige så godt gøre som Charlotte i Sex and the city og prøve en Rabbit. Hvilken en der vil være bedst for dig, kan du kun finde ud af ved at prøve dig frem.

Nogle kvinder kan slet ikke komme ved penetration, men det sekund de for en vibrator på klitoris kommer de på stedet. Andre har brug for stimuli både i vagina og på klitoris. Andre nyder anal stimuli og for andre er det noget helt andet. Det eneste man kan gøre, er at prøve det af, og med tiden vil man opdage, hvad der er det rigtige for en selv.

Er du single mand kan det ligeledes anbefales at prøve et onani-produkt. Kvinderne er langt foran når det kommer til brug af populært sexlegetøj, og det er på tide at mændene kommer ind på banen. Der er masser af muligheder for at udvikle sin onani, og det er synd at mændene ikke tør prøve det af.

Hvis i sidder som et par og skal til, at finde ud hvilket der er det rigtige sexlegetøj for jer, handler det i virkeligheden mere om hvad der tænder jer. Pirrer tanken om analsex jer skal i have fat i et buttplug og noget glidecreme. Er I til bondage er det det reb og håndjern. De fleste sexshop har også en afdeling med frækt tøj, som man kan bruge til at udleve forskellige fantasier. Det hele handler om hvad der tænder jer.

Så selv om der ikke er noget klart svar på, hvad der er det bedste sexlegetøj, og det hele kommer an på hvem du er og hvad der gør dig liderlig, er der en ting der alligevel skal nævnes. Ligesom ved alt andet man køber, er der sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Hvis du køber en vibrator til 50 kr., skal du ikke regne med at den holder ret længe, eller nødvendigvis kan det helt store. Hvis du omvendt beslutter dig for at prioritere dit sexliv, og investere nogle penge i noget populært sexlegetøj, kan det være en helt ny verden af følelser, liderlighed og orgasmer der åbner sig.

 

Populært sexlegetøj er stadig et tabu

Men selv om sexlegetøj er blevet normalt, er det stadig til en vis grad et tabu. Måske kommer man ind på emnet, når man sidder med sine nærmeste venner, og har fået lidt at drikke. Men det er bestemt ikke et emne, der dukker op i samtalen, når man sidder på studiet eller arbejdspladsen, og alle lige har fundet madpakken frem.

Derfor kan det virke som en jungle at bevæge sig ud i, hvis man ikke er erfaren med sexlegetøj. Man klikker sig måske ind på en af de mange onlinebutikker, eller bevæger sig ind i en fysisk sexshop. Der står man så og kigger på udvalget og tænker: Hvor starter jeg? Halvdelen af sexlegetøjet ved man måske slet ikke, hvad kan, og hvem spørger man lige om råd?

I denne forvirring kan man også blive grebet af tanken: Hvad bruger alle andre egentlig? Jeg ved at mine venner og veninder har sexlegetøj liggende. Men hvad har de liggende? Og hvordan bruger de det? Hvad er det populæreste?

Det findes der heldigvis svar på, og det kan være både sjovt og inspirerende at læse om hvilket sexlegetøj, der er populært i befolkningen. Nogle gange kan det også være overraskende. En undersøgelse viser fx, at den by som pr. indbygger købte mest sexlege i 2018 var Sønderborg. Og hvem skulle lige have troet det?

Hvad syntes du om indlægget?

      Efterlad et svar

      Lovebuddy.dk - Sexlegetøj og dating