Sex toy – Oversigt over det bedste adult toy

Du har måske overvejet at investere i et sex toy, men er kommet fra tanken igen. Der er nogle, som forbinder sex toys med ensomhed, da de tror, at de kun kan blive brugt solo. Faktisk er sex toys en super god måde at lære din egen krop bedre at kende og din partners. Derudover åbner sex toys også op for en dialog om, hvad I godt kan lide i sengen, hvilket er sundt i et forhold. Selv hvis I ikke er sammen, men blot er faste i sengen, er det rart at vide mere om hinanden. At snakke om sex giver også mere tillid i et forhold, hvilket altid er en god ting, når man er i seng sammen.

Til kvinder:

Som sagt er sex toys super gode til at lære din krop bedre at kende. Det er ikke nogen hemmelighed, at det kan være en udfordring for kvinder at få en orgasme, men tit skyldes det, at de ikke ved, hvad de godt kan lide.

En måde, du kan hjælpe dig selv med at få orgasmer, er ved at lære dig selv at kende. En måde at gøre det på er med sex toys. Adult Toys er også gode til at opgradere onani, når du gerne vil køre solo i sengen. Nedenfor kan du finde 3 gode anbefalinger til sexlegetøj for kvinder.

Willie City Classic Lover Realistisk Dildo

willie city classic lover realistisk dildo 23 5 cm

Tjek prisen her

Giv dig selv en fræk tur i sengen med denne dildo, som føles nøjagtig som den ægte vare.

Fordele:

 • Hele 23,5 cm
 • Realistisk design
 • Vandtæt

Ulemper:

 • Kan kræve en smule erfaring.

Denne flotte dildo fra Willie City giver dig en realistisk oplevelse. Dildoen er designet med årer, som giver ekstra stimulering, når du bruger dildoen. Derudover har dildoen et fremhævet penishoved, som du kan bruge til at stimulere G-punktet.

Dildoen er udstyret med en sugekop, hvilket gør det nemt for dig at bruge den i forskellige stillinger. Du kan blandt bruge dildoen på en flise i badeværelset, så du kan få et ekstra hedt bad. Du kan også bruge dildoen i et strap-on harness, så du kan bruge den på din partner eller omvendt.

Denne dildo er lavet i blødt PVC, hvilket gør den fleksibel og behagelig at bruge. Den er både ftalatfri og latexfri. Den har en fuld længde på 23,5 cm, hvor 17,5 cm kan føres ind, og en diameter på 4,7 cm.

Sinful Magic Wand Kraftig Vibrator

sinful magic wand

Tjek prisen her

Denne Magic Wand vibrator er perfekt til dig, som gerne vil opnå så kraftig en orgasme som mulig.

Fordele:

 • Kraftige vibrationer
 • Kan både bruges intimt og til massage
 • Tilsluttes en stikkontakt

Ulemper:

 • Prisen
 • Ikke vandtæt.

Denne Magic Wand vibrator fra Sinful er et sex toy med gang. Når du først har tilsluttet den en stikkontakt, kan du bruge den så længde, du vil. Den kan levere kraftige vibrationer, hvilket kan få dig til at opnå den berømte klitoris orgasme. Du kan selv styre intensiteten af vibrationerne på vibratorens drejehjul.

Vibratoren har et fleksibelt hoved, hvilket ikke kun gør den behagelig at bruge, men også gør det nemmere at ramme det helt rigtige sted.

Dette sex toy er lavet af medicinsk silikone og kvalitetsplast. Den er både ftalatfri og latexfri. Vibratoren har en længde på 32 cm og en diameter på 6 cm. Den er ikke vandtæt.

Sinful Kegel Exerciser Boks med A-Z Guide

sinful kegel exerciser boks med a z guide

Tjek prisen her

Denne boks indeholder alt, hvad du skal bruge til at få en sundere og mere følsom bækkenbund.

Fordele:

 • Har alt, hvad du skal bruge til kegel
 • Giver en sundere bækkenbund
 • Indeholder guide

Ulemper:

Der er mange verden over, som får anbefalet kegel-øvelser af deres læge, jordemor eller gynækolog. Med denne boks får du alt, hvad du skal bruge til at begynde at lave kegel øvelser. Boksen indeholder en guide, som fortæller dig, hvordan du laver øvelserne rigtigt. Derudover indeholder boksen 3 forskellige bækkenbundskugler, som hjælper dig med at gøre din træning mere effektiv. Derudover indeholder boksen både glidecreme og rensemiddel.

Kuglerne er lavet af ftalatfri silikone. De vejer 30 gram, 60 gram og 90 gram.

Du kan læse meget mere om sexlegetøj til kvinder her.

Til mænd:

Mænd kan på samme måde som kvinder have godt af at lære deres krop bedre at kende. Ikke kun vil det gøre sex bedre, men også bedre onani. Hvis du ved, hvad du godt kan lide, har du nemmere ved at inkorporere det i sex og onani. Her kan du læse mere om det bedste sexlegetøj til mænd.

Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbator

mr. membr lucy original pussy masturbator

Tjek prisen her

Denne frække masturbator fra Mr. Membr gør det nemt for dig at gøre din onani oplevelse endnu mere intens.

Fordele:

 • Nem at bruge
 • Effektiv og pirrende
 • Realistisk design

Ulemper:

 • Svær at gøre ren.

Lucy fra Mr. Membr vil give dig en fræk og stram oplevelse, når du bruger den. Den er udstyret med et par flotte og realistiske skamlæber, som hjælper dig med at blive endnu mere tændt. Når du er inde giver det detaljerede indre endnu mere stimulering, hvilket vil gøre, at du kommer på ingen tid. Du kan selv justere, hvor intens din oplevelse skal være ved at justere på mastubatorens vakuum i bunden.

Dette sex toy er lavet af TPE og ABS-plast. Den er både ftalatfri og latexfri. Den har en udvendig længde på 29 cm og en dybde på 20 cm. Den ydre diameter er 9 cm, og den indre er på 0,5 cm, men kan strækkes til 6 cm.

Baseks Klassisk Penis Pumpe

baseks classic penis pump

Tjek prisen her

Denne penis pumpe fra Baseks gør det muligt for dig at få en hårdere og mere fyldig erektion på ingen tid.

Fordele:

 • Bedre erektion
 • Nem at bruge
 • Stimulerende

Ulemper:

 • Kun midlertidig virkning.

Denne penis pumpe fra Baseks gør det nemt for dig at få den erektion, du altid har drømt om. Ved at øge vakuum ved penis med pumpen strømmer der mere blod ud til penis, hvilket giver dig en hårdere og større erektion. Hvis du gerne vil holde effekten i længere tid, kan du med fordel kombinere pumpen med en penisring.

Denne penis pumpe er lavet af ABS-plast, silikone og PVC.

Den har en fuld længde på 24 cm og en indvendig længde på 22 cm. Den udvendige diameter er på 6,3 cm, og den indre diameter er på 6 cm.

Velve Rio Luksus Penisring med Vibrator Opladelig

velve evy remote control love egg

Tjek prisen her

Denne penisring gør det muligt for dig at få en hårdere og længerevarende erektion med et vibrerende twist.

Fordele:

 • Bedre erektion
 • Nem at bruge
 • Stimulerende
 • Vandtæt
 • Opladelig

Ulemper:

Denne penisring har hele 10 forskellige vibrationer, som både kan stimulere dig eller en partner, når du har den på. Den stramme pasform på penisringen holder din erektion hård i længere tid og gør den endnu hårdere end normalt.

Du kan bruge denne penisring med en partner eller bruge den til at gøre handjobs endnu bedre.

Dette sex toy er lavet af silikone og er både ftalatfri og vandtæt. Den har en indre diameter på 2,8 cm og kan strækkes. Den oplades med det medfølgende kabel.

Du kan læse meget mere om forskelligt sex toy til mænd her.

Til par:

Som nævnt før er sexlegetøj en fræk og effektiv måde at lære hinanden bedre at kende. Med sexlegetøj får I snakket om, hvad I godt kan lide, hvilket gør jer endnu tættere end før. I kan læse om det bedste adult toys til par her.

Sinful Opladelig Fjernbetjent Trusse Vibrator

Sinful Opladelig Fjernbetjent Trusse Vibrator

Tjek prisen her

Denne frække og diskrete trusse vibrator fra Sinful giver jer mulighed for at tage forspillet med ud i offentligheden.

Fordele:

 • Kan bruges ude og hjemme
 • Fjernbetjening medfølger
 • Trusse medfølger
 • Vandtæt
 • Opladelig

Ulemper:

 • Prisen
 • Mest for hende.

Denne trusse vibrator gør det nemt for din partner at tage kontrollen over dig i offentligheden. I kan bruge vibratoren med den medfølgende trusse for at sikre jer, at vibratoren bliver på plads under brug. I kan bruge fjernbetjeningen til at skifte mellem de 10 forskellige vibrationsindstillinger på diskret vis.

Dette sex toy er lavet af silikone og ABS-plast. Den er både vandtæt og ftalatfri. Den har en længde på 9,3 cm og en bredde på 4,3 cm. Fjernbetjeningen kan bruges på en afstand på 20 meter. Vibratoren oplades med den medfølgende oplader.

Sinful 10 Day Love Challenge Par Boks

sinful 10 day love challenge par boks

Tjek prisen her

Denne boks gør det nemt for jer at eksperimentere med nye ting på en sjov og spændende måde.

Fordele:

 • 10 forskellige produkter
 • God til at eksperimentere med

Ulemper:

Denne boks giver jer 10 frække overraskelser, som I kan bruge til at eksperimentere mere med i jeres sexliv. Hver morgen eller aften kan I åbne en ny låge og finde et produkt, som I kan bruge til at prøve noget nyt. Boksen er en super sjov og fræk gaveide til en eventyrlysten partner.

Den indeholder 10 forskellige sex toys, som alle er ftalatfrie og latexfrie. Boksen måler 30 cm x 28 cm x 4,5 cm.

Fetish Fantasy Bondage Gynge

fetish fantasy bondage gynge

Tjek prisen her

Denne fetich gynge er perfekt til jer, som gerne vil afprøve mere eksperimenterende stillinger.

Fordele:

 • Gør det nemt at prøve forskellige stillinger
 • Kraftig kvalitet

Ulemper:

Denne sexgynge gør det nemt for jer at prøve nye og frække stillinger. Den er lavet til at støtte jeres kroppe i mere avancerede stillinger og kan sagtens også bruges til bondage.

Alle stropperne er lavet af nylon og er justerbare, så I kan finde justere gyngen til forskellige stillinger. Der er både manchetter til håndled og ankler. Gyngen kan holde hele 180 kg og er klar til at blive monteret.

I kan læse mere om sex toys til par her.

Fetich:

Sex toy er fast inventar i mange forskellige feticher, hvilket gør dem spændende og frække at eksperimentere med. Når I begynder at inkorporere sex toys, begynder I også automatisk at snakke mere åbent om jeres feticher. I kan læse mere om det bedste sex toy til feticher her.

Obaie Imiteret Læder Silikone Gag

obaie immiteret læder silikone gag

Tjek prisen her

Denne frække gag fra Obaie er den perfekte tilføjelse til mere kinky sex og BDSM.

Fordele:

 • Behagelig at bruge
 • Justerbar
 • Nem at gøre ren

Ulemper:

Denne gag gør det nemt for jer at vise, hvem der bestemmer. Den er effektiv, når din sub skal dæmpes lidt. Den har en blød inderside, hvilket gør den behagelig at bruge. Den kan også justeres, så den sidder så godt som muligt.
Denne gag er lavet af silikone, PU og metal. Den er ftalatfri og justerbar. Den kan passe en omkreds mellem 40 cm og 58 cm. Diameteren på bolden er 4,2 cm.

CB-6000S Kyskhedsbælte

cb6000s mande kyskhedsbaelte

Tjek prisen her

Dette kyskhedsbælte er en bestseller i hele verden. Den er en super fræk tilføjelse til jer, som eksperimenterer med dominans.

Fordele:

 • Kun 6,35 cm.
 • Hængelås og nøgler medfølger
 • Kan justeres i størrelsen
 • Testvinder

Ulemper:

Dette kyskhedsbælte vandt prisen for bedste niche nydelseprodukt i 2013 til XBIZ Awards. Den bruges til at låse penis og kuglerne inde i et lille bur, så din partner har fuld kontrol over dine kønsdele. Den har en længde på 6,35 cm og en indvendig diameter på 3,5 cm.

Den er lavet i hårdt plast, som gør den super let og holdbar. Den er vandtæt og kommer med flere forskellige størrelser ringe.

Fetish Fantasy Ankeljern

fetish fantasy ankeljern

Tjek prisen her

Disse ankeljern er en sjov og spændende tilføjelse til jer, som eksperimenterer med dominans og bondage.

Fordele:

 • Nemme at bruge
 • Nøgler medfølger

Ulemper:

 • Ikke de mest holdbare.

Disse ankeljern er en klassiker men stadig lidt sjovere end normale håndjern. De kan være en super god tilføjelse til både bondage og dominanslege. De har en dobbelt låsefunktion, så I altid kan få dem af igen – også uden nøgler. Hvis du skal låse dem op uden nøgler, bruger du låseknappen på hver ankeljern.

Disse ankeljern er lavet i metal. De måler 9 cm x 11 cm x 5 cm. De passer en ankel med en omkreds op til 25 cm. Kæden måler cirka 42 cm.

Du kan læse mere om sex toy til feticher her.

Hvad syntes du om indlægget?

Efterlad et svar

Lovebuddy.dk